Nejsi přihlášen
Navrh
Lidi mam dotaz občas me štve že napišu přispvěk a z5ně v nem najdu chyby nešlo by dat umožnit aby si normalni uživatele fora mohly po nějakou dobu upravit svuj přispěvek?
Děkuji. je to jen takovy navrh.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Re: Navrh
vraťte se do školy a tam si to vopraftepřipadá mě to jako kdybych napsal diktát a abych mněl za 1 tak to budu louskat do zblbnutídyš někdo napíše kokotinu co z něj dělá hňupa tak ať hňup jejestli někomu nestačí náhled před vodesláním tak ať radši nic nepíšeje tady lidí vč.mě co píšou jak kokoti ale vo tom to jea hrubky?pohoda né
Jebat motorky :-)
nicola.foxx (Člen) 18.07.2009 22:43:52 Offline |
PALOUS psal:vraťte se do školy a tam si to vopraftepřipadá mě to jako kdybych napsal diktát a abych mněl za 1 tak to budu louskat do zblbnutídyš někdo napíše kokotinu co z něj dělá hňupa tak ať hňup jejestli někomu nestačí náhled před vodesláním tak ať radši nic nepíšeje tady lidí vč.mě co píšou jak kokoti ale vo tom to jea hrubky?pohoda né
AMEN
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
už se to tu řešilo před lety a závěr byl taký, že dyž něco napíšu,tak si za tím stojím. co se týče hrubek, nemám nic proti zdejšímu slengu, výrazivu atd. i dyž je teda fakt, že někeré neúmyslné hrubky v textech ně dostávají do kolen
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
No... Aby se vlk nažral a koza zůstala celá, myslím, že je možnost v tomhle PunBB nastavit možnost editace posledního příspěvku (pokud po něm neexistuje další), ale já osobně bych to nechal jak to je. Je tam ten náhled. Víc snad netřeba...
Co se týče hrubek, tak každej se někdy sekne. To bych neřešil...
Ale někdy je to fakt... Prdel...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jedna z věcí, kterou považuju už leta na zdejším ústavu za jedinečnou, je právě ta nemožnost cokoliv měnit na tom co jednou se odeslalo
namátkou bych zmínil třeba xj forum, kde se maže a upravuje až běda a je z toho potom tragikomedie o kolik perel bychom při tom přišli
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 10:57:49 Offline |
XJelen psal:jedna z věcí, kterou považuju už leta na zdejším ústavu za jedinečnou, je právě ta nemožnost cokoliv měnit na tom co jednou se odeslalo
namátkou bych zmínil třeba xj forum, kde se maže a upravuje až běda a je z toho potom tragikomedie o kolik perel bychom při tom přišli
o to větši to tu pak je..taky bych to nechal jak to je a hotovo.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen psal:jedna z věcí, kterou považuju už leta na zdejším ústavu za jedinečnou, je právě ta nemožnost cokoliv měnit na tom co jednou se odeslalo
no ju XJčkaři jsou stejne divni lide kdo by si daval dozadu předni kolo s endura.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:XJelen psal:jedna z věcí, kterou považuju už leta na zdejším ústavu za jedinečnou, je právě ta nemožnost cokoliv měnit na tom co jednou se odeslalo
namátkou bych zmínil třeba xj forum, kde se maže a upravuje až běda a je z toho potom tragikomedie o kolik perel bychom při tom přišlino ju XJčkaři jsou stejne divni lide kdo by si daval dozadu předni kolo s endura.
Musím tě poopravit - nejsou divní, jen to mají nastavený trochu jinak, víc do cestovna. Je mezi nima spousta dobrejch kluků, kteří se "vyznaj". A vzadu nemaj přední gumu z endura (neznám enduro s rozměrem 130/70-18) ale z Intruder M1800R nebo Goldwing ( a to jsou někteří servismani opravdu schopný tam nazout )
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Frodo89 psal:XJelen psal:jedna z věcí, kterou považuju už leta na zdejším ústavu za jedinečnou, je právě ta nemožnost cokoliv měnit na tom co jednou se odeslalo
namátkou bych zmínil třeba xj forum, kde se maže a upravuje až běda a je z toho potom tragikomedie o kolik perel bychom při tom přišlino ju XJčkaři jsou stejne divni lide kdo by si daval dozadu předni kolo s endura.
Musím tě poopravit - nejsou divní, jen to mají nastavený trochu jinak, víc do cestovna. Je mezi nima spousta dobrejch kluků, kteří se "vyznaj". A vzadu nemaj přední gumu z endura (neznám enduro s rozměrem 130/70-18) ale z Intruder M1800R nebo Goldwing ( a to jsou někteří servismani opravdu schopný tam nazout )
Souhlas Jelene,je to zvláštní skupina,ale protřelejch rajdrů...Cestovatelé
Mají to naše magorství posunutý trochu jinam,ale to nejni nic špatnýho...
Klučík je jen nechápe
...a bude hůř!
Smoula.koumak (Člen) 20.07.2009 22:15:19 Offline |
tak tak, žádný mazání
Bandit v lese :-))
karlos100 psal:XJelen psal:Frodo89 psal:
no ju XJčkaři jsou stejne divni lide kdo by si daval dozadu předni kolo s endura.Musím tě poopravit - nejsou divní, jen to mají nastavený trochu jinak, víc do cestovna. Je mezi nima spousta dobrejch kluků, kteří se "vyznaj". A vzadu nemaj přední gumu z endura (neznám enduro s rozměrem 130/70-18) ale z Intruder M1800R nebo Goldwing ( a to jsou někteří servismani opravdu schopný tam nazout )
Souhlas Jelene,je to zvláštní skupina,ale protřelejch rajdrů...Cestovatelé
Mají to naše magorství posunutý trochu jinam,ale to nejni nic špatnýho...
Klučík je jen nechápe
Ja jen řikam že to vypada divně to uzky kolo vzadu. zvlašt když to je ještě 18 což to uplně zvyrazni. ja by si starší XJčko asi nekoupil
Frodo89 psal:no ju XJčkaři jsou stejne divni lide kdo by si daval dozadu předni kolo s endura.
stejný rozměr vzadu je na GS500 a do zatáček to padá samo, takže žádnej trabl bych v tej gumě neviděl a vono starý XJ neni zas tak strašnej bajk, kromě toho že je to jebka
v počátcích jsem po něm taky pokukoval
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 21.07.2009 09:05:05 Offline |
barynek psal:Frodo89 psal:no ju XJčkaři jsou stejne divni lide kdo by si daval dozadu předni kolo s endura.
stejný rozměr vzadu je na GS500 a do zatáček to padá samo, takže žádnej trabl bych v tej gumě neviděl a vono starý XJ neni zas tak strašnej bajk, kromě toho že je to jebka
v počátcích jsem po něm taky pokukoval
máš pravdu neni strašnej...je vyloženě špatnej...to nemůže uspokojit ani holku.
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:Frodo89 psal:no ju XJčkaři jsou stejne divni lide kdo by si daval dozadu předni kolo s endura.
v počátcích jsem po něm taky pokukovalmáš pravdu neni strašnej...je vyloženě špatnej...to nemůže uspokojit ani holku.
bral jsem to z toho poheldu, že je to nahatej vzducháč a podle designu. Nikdá jsem na něm neseděl ani ho neřídil takže nemužu říct..
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 21.07.2009 10:26:43 Offline |
barynek psal:K.a.s.y.m. psal:barynek psal:
v počátcích jsem po něm taky pokukovalmáš pravdu neni strašnej...je vyloženě špatnej...to nemůže uspokojit ani holku.
bral jsem to z toho poheldu, že je to nahatej vzducháč a podle designu. Nikdá jsem na něm neseděl ani ho neřídil takže nemužu říct..
Já právě jo..ještě v době kdy jsem jezdil 250 Jawku a při přímym přesednutí je lepší akorát posez...motorově jsem čekal podstatně víc.Ale když to někomu vyhovuje proč ne.Je to levný levná údržba.
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:K.a.s.y.m. psal:
máš pravdu neni strašnej...je vyloženě špatnej...to nemůže uspokojit ani holku.bral jsem to z toho poheldu, že je to nahatej vzducháč a podle designu. Nikdá jsem na něm neseděl ani ho neřídil takže nemužu říct..
Já právě jo..ještě v době kdy jsem jezdil 250 Jawku a při přímym přesednutí je lepší akorát posez...motorově jsem čekal podstatně víc.Ale když to někomu vyhovuje proč ne.Je to levný levná údržba.
Koliks na ní najezdil sokolíku, že jí takhle psuješ?
Měl jsem jí dva roky a jediný co jsem jí vytýkal byl měkčí předek jak pera tak brzdy, ale není to sportka, je to spíš nasednout a jet někam daleko.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:barynek psal:
bral jsem to z toho poheldu, že je to nahatej vzducháč a podle designu. Nikdá jsem na něm neseděl ani ho neřídil takže nemužu říct..Já právě jo..ještě v době kdy jsem jezdil 250 Jawku a při přímym přesednutí je lepší akorát posez...motorově jsem čekal podstatně víc.Ale když to někomu vyhovuje proč ne.Je to levný levná údržba.
Měl jsem jí dva roky a jediný co jsem jí vytýkal byl měkčí předek jak pera tak brzdy, ale není to sportka, je to spíš nasednout a jet někam daleko.
měl jí půjčenou od mýho bráchy a moc na ní nenajel.. je fakt, že mě to taky moc nesvědčilo
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:
Já právě jo..ještě v době kdy jsem jezdil 250 Jawku a při přímym přesednutí je lepší akorát posez...motorově jsem čekal podstatně víc.Ale když to někomu vyhovuje proč ne.Je to levný levná údržba.Koliks na ní najezdil sokolíku, že jí takhle psuješ?
Měl jsem jí dva roky a jediný co jsem jí vytýkal byl měkčí předek jak pera tak brzdy, ale není to sportka, je to spíš nasednout a jet někam daleko.měl jí půjčenou od mýho bráchy a moc na ní nenajel.. je fakt, že mě to taky moc nesvědčilo
na stupačku šla taky
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Kukii psal:XJelen psal:
Měl jsem jí dva roky a jediný co jsem jí vytýkal byl měkčí předek jak pera tak brzdy, ale není to sportka, je to spíš nasednout a jet někam daleko.měl jí půjčenou od mýho bráchy a moc na ní nenajel.. je fakt, že mě to taky moc nesvědčilo
na stupačku šla taky
stupačka je o mozku ne o motorce
K.a.s.y.m. (Člen) 21.07.2009 14:28:04 Offline |
jel jsem na ni asi 50 km a to jsem na ní přesed z Jawky....jak říkám ten motor mě nenadchnul..za to podvozek byl markantní rozdíl...přeci jen proti starý panelce Možná je to tím ,že jsem i čekal víc a nebo taky tim ,že první zkušenost s velkou motorkou jsem měl na DR600 a ten motor táhne fakt jinak
Jinak tu motorku neodsuzuju...určitě si našla svoje kupce a ty jsou s ní spokojený...jen pro mě prostě neni.
to Kukii:tvůj brácha měl malý Virago....tohle XJ600 je naháč nebo kapoťák jako Bandit http://yamaha.sbazar.cz/prodam-yamaha-x … 32086.html
Kukii psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:
Já právě jo..ještě v době kdy jsem jezdil 250 Jawku a při přímym přesednutí je lepší akorát posez...motorově jsem čekal podstatně víc.Ale když to někomu vyhovuje proč ne.Je to levný levná údržba.Koliks na ní najezdil sokolíku, že jí takhle psuješ?
Měl jsem jí dva roky a jediný co jsem jí vytýkal byl měkčí předek jak pera tak brzdy, ale není to sportka, je to spíš nasednout a jet někam daleko.měl jí půjčenou od mýho bráchy a moc na ní nenajel..
..
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
K.a.s.y.m. psal:jel jsem na ni asi 50 km a to jsem na ní přesed z Jawky....jak říkám ten motor mě nenadchnul..za to podvozek byl markantní rozdíl...přeci jen proti starý panelce Možná je to tím ,že jsem i čekal víc a nebo taky tim ,že první zkušenost s velkou motorkou jsem měl na DR600 a ten motor táhne fakt jinak
Jinak tu motorku neodsuzuju...určitě si našla svoje kupce a ty jsou s ní spokojený...jen pro mě prostě neni.
to Kukii:tvůj brácha měl malý Virago....tohle XJ600 je naháč nebo kapoťák jako Bandit http://yamaha.sbazar.cz/prodam-yamaha-x … 32086.html
hups to sem ale kráva
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:jel jsem na ni asi 50 km a to jsem na ní přesed z Jawky....jak říkám ten motor mě nenadchnul..za to podvozek byl markantní rozdíl...přeci jen proti starý panelce Možná je to tím ,že jsem i čekal víc a nebo taky tim ,že první zkušenost s velkou motorkou jsem měl na DR600 a ten motor táhne fakt jinak
to Kukii:tvůj brácha měl malý Virago....tohle XJ600 je naháč nebo kapoťák jako Bandit http://yamaha.sbazar.cz/prodam-yamaha-x … 32086.htmlhups to sem ale kráva
ajaj
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 22.07.2009 07:41:07 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:jel jsem na ni asi 50 km a to jsem na ní přesed z Jawky....jak říkám ten motor mě nenadchnul..za to podvozek byl markantní rozdíl...přeci jen proti starý panelce Možná je to tím ,že jsem i čekal víc a nebo taky tim ,že první zkušenost s velkou motorkou jsem měl na DR600 a ten motor táhne fakt jinak
to Kukii:tvůj brácha měl malý Virago....tohle XJ600 je naháč nebo kapoťák jako Bandit http://yamaha.sbazar.cz/prodam-yamaha-x … 32086.htmlhups to sem ale kráva
až tak sebekritická být nemusíš
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:jel jsem na ni asi 50 km a to jsem na ní přesed z Jawky....jak říkám ten motor mě nenadchnul..za to podvozek byl markantní rozdíl...přeci jen proti starý panelce Možná je to tím ,že jsem i čekal víc a nebo taky tim ,že první zkušenost s velkou motorkou jsem měl na DR600 a ten motor táhne fakt jinak
až tak sebekritická být nemusíš
sem se trochu spletla
K.a.s.y.m. (Člen) 22.07.2009 09:07:37 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
hups to sem ale krávaaž tak sebekritická být nemusíš
sem se trochu spletla
Stránky: 1