Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 15:01:22 Offline |
Re: Závaží do řidítek - 12 mm průměr
K.a.s.y.m. psal:redik27 psal:Zdar, mám širší řidítka TOMASELLI s vnitřním průměrem 12 mm. Potřebuji do nich závaží. Máte někdo typ. Už nevím kde bych se zeptal.
sežen si matroš a soustružníka
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … azicka.jpg
v DWG případně mailem
Soustružník by byl. Jaký mám zvolit matroš?
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 15:27:30 Offline |
redik27 psal:K.a.s.y.m. psal:redik27 psal:Zdar, mám širší řidítka TOMASELLI s vnitřním průměrem 12 mm. Potřebuji do nich závaží. Máte někdo typ. Už nevím kde bych se zeptal.
v DWG případně mailemSoustružník by byl. Jaký mám zvolit matroš?
já to dělal ocelový a do komaxitu,ale můžeš klidně i dural nebo bronz a vyleštit a nalakovat nebo naeloxovat..to je na tobě co zvolíš.
Jen to zahloubení pro hlavu šroubu bych doporučil uděla trošku volnější než to mám já...maloval jsem to od stolu a pak to bylo malý chce to průměr min 9 mm.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:redik27 psal:K.a.s.y.m. psal:
v DWG případně mailemSoustružník by byl. Jaký mám zvolit matroš?
já to dělal ocelový a do komaxitu,ale můžeš klidně i dural nebo bronz a vyleštit a nalakovat nebo naeloxovat..to je na tobě co zvolíš.
Jen to zahloubení pro hlavu šroubu bych doporučil uděla trošku volnější než to mám já...maloval jsem to od stolu a pak to bylo malý chce to průměr min 9 mm.
co jsi tam dal za gumičku? Nebo spíše kde se mám poptat?
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 15:35:35 Offline |
redik27 psal:K.a.s.y.m. psal:redik27 psal:
Soustružník by byl. Jaký mám zvolit matroš?já to dělal ocelový a do komaxitu,ale můžeš klidně i dural nebo bronz a vyleštit a nalakovat nebo naeloxovat..to je na tobě co zvolíš.
Jen to zahloubení pro hlavu šroubu bych doporučil uděla trošku volnější než to mám já...maloval jsem to od stolu a pak to bylo malý chce to průměr min 9 mm.co jsi tam dal za gumičku? Nebo spíše kde se mám poptat?
odřízni někde dva špalíčky z hadice na autogen a sundej z ni tu barevnou bumu s opletenim..je to přesně ono.
Jen to zahloubení pro hlavu šroubu bych doporučil uděla trošku volnější než to mám já...maloval jsem to od stolu a pak to bylo malý chce to průměr min 9 mm.co jsi tam dal za gumičku? Nebo spíše kde se mám poptat?
odřízni někde dva špalíčky z hadice na autogen a sundej z ni tu barevnou bumu s opletenim..je to přesně ono.
z druhé strany šroubu stačí matka, že
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 15:42:33 Offline |
co jsi tam dal za gumičku? Nebo spíše kde se mám poptat?odřízni někde dva špalíčky z hadice na autogen a sundej z ni tu barevnou bumu s opletenim..je to přesně ono.
z druhé strany šroubu stačí matka, že
jo jo.
odřízni někde dva špalíčky z hadice na autogen a sundej z ni tu barevnou bumu s opletenim..je to přesně ono.z druhé strany šroubu stačí matka, že
jo jo.
díky. jdu to zadat do výroby
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. (Člen) 21.07.2009 07:47:05 Offline |
z druhé strany šroubu stačí matka, žejo jo.
díky. jdu to zadat do výroby
snad ti budou vyhovovat..Jinak když máš takovýhle možnosti...to byl takový problém vzít šupleru a něco namalovat?
jo jo.díky. jdu to zadat do výroby
snad ti budou vyhovovat..Jinak když máš takovýhle možnosti...to byl takový problém vzít šupleru a něco namalovat?
dělám do gum. Nevím jak je na tom bratr s omalovánkama :)
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.07.2009 07:40:08 Offline |
díky. jdu to zadat do výrobysnad ti budou vyhovovat..Jinak když máš takovýhle možnosti...to byl takový problém vzít šupleru a něco namalovat?
dělám do gum. Nevím jak je na tom bratr s omalovánkama :)
tak to jo.
musíš si vybrat tvar a pak tomu dát jen rozměry...Já jsem taky okopíroval tvar podle Kojakasro
Stránky: 1