Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » už nám budou zakazovat i večerničky ach jo.

K.a.s.y.m. (Člen)
20.07.2009 15:33:07

už nám budou zakazovat i večerničky ach jo.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Loser (Administrator)
20.07.2009 15:48:35

Re: už nám budou zakazovat i večerničky ach jo.

abych pravdu rekl, tak jsem se nad timto textem zamyslel uz drive, kdyz jsem na kolejich nevedel na co koukat a nejak se mi do rukou dostali vceli medvidci smile1 Rikal jsem si, ze ta pisnicka ma tak trosku rasisticky podtext a ze by z toho v dnesni pohnute dobe mohl byt pruser ... a ejhle, uz je to tady ... rikejte mi Nostradamus (nebo aspon Čárifuk) bigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
karlos100 (Člen)
20.07.2009 16:12:50

Loser psal:

abych pravdu rekl, tak jsem se nad timto textem zamyslel uz drive, kdyz jsem na kolejich nevedel na co koukat a nejak se mi do rukou dostali vceli medvidci smile1 Rikal jsem si, ze ta pisnicka ma tak trosku rasisticky podtext a ze by z toho v dnesni pohnute dobe mohl byt pruser ... a ejhle, uz je to tady ... rikejte mi Nostradamus (nebo aspon Čárifuk) bigsmile

hey,Čáryfuku,nedal si podnět Ty???bigsmilebigsmilebigsmile
Jsou to opravdu idioti,to už je kurva skoro fašismus,
za chvíli nám zakážou všechno...
Nebudeš moct ani chodit v bílým tričku,mít bílý auto,nebo fasádu na haciendě,
abys tak náhodou nevyjadřoval svůj postojsicksicksick
Nakonec ani bílou holku,a budeme v prdelibigsmilebigsmilebigsmile

...a bude hůř!
Hanz (Člen)
20.07.2009 17:36:45

karlos100 psal:
Loser psal:

Tam určitě ne, cikánky prý anál nedělají a jsou jak prkna...bigsmilebigsmilebigsmile

WD club member...
Fulltank (Člen)
20.07.2009 18:49:07

Hanz psal:
karlos100 psal:
Loser psal:

Tam určitě ne, cikánky prý anál nedělají a jsou jak prkna...bigsmilebigsmilebigsmile

ale zase ji maj o stupen teplejsi bigsmile  ... prej evil

gore (Člen)
20.07.2009 18:55:51

..smile2a pri tom bila jetak pekna barvagood coolsmokinsmokin

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
mi (Člen)
20.07.2009 19:02:23

...taková krásná písníčka bigsmile

dyk malujou býlou barvou tak asi spívaj o barvě, ale neříkaj esi primalex nebo vápno idontknow

njn ,ale nákej pán s práglu zas musí bejt zajímavej headshake kocourkov

svět je cirkusovej stan
barynek (Člen)
20.07.2009 22:43:28

ještě že nenatíraj svět na černobigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
Lihy (Člen)
21.07.2009 12:16:09

mi psal:

...

bych řek že v práglu jenom pracuje a je třeba z jižních čech to sou vocasi jak cypheadshake

Ps. jak se dá pořídit nějakej komplex z nějakýho města? kór v takový minizemi jako je ČR bigsmile Asi začnu nadávat třeba na kokoty z pankráce ( pro senochrupy: Pankrác = část prahy ( ano Praha má víc částí než jen JZD a náves bigsmile)

mi (Člen)
21.07.2009 22:15:53

Lihy psal:
mi psal:

...

bych řek že v práglu jenom pracuje a je třeba z jižních čech to sou vocasi jak cypheadshake

Ps. jak se dá pořídit nějakej komplex z nějakýho města? kór v takový minizemi jako je ČR bigsmile Asi začnu nadávat třeba na kokoty z pankráce ( pro senochrupy: Pankrác = část prahy ( ano Praha má víc částí než jen JZD a náves bigsmile)

komlex na prágl dostaneš natotata woe, du zrušit pojistku posílá se to do prahy a čeká na schválení headshake du si pučit hundrty na chalupu a posílá se třikrát lejstro do do do prahy headshake a na každý to lejstro čekáš tejden po sobje a kdyš tam voláš tak tě ta povýšená pani s práglu vodpálkuje jak senochrupa bigsmile
jo uš dva dni vim co je to senochrup takže mě to neuráží...
radši senochrub neš povíšenej z paneláku sick bigsmile bigsmile bigsmile

svět je cirkusovej stan
tomasNJ (Člen)
21.07.2009 23:16:09

Lihy psal:
mi psal:

...

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilegood

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Honza (Člen)
22.07.2009 12:38:55

22.07.2009 14:05:01

Honza psal:

...ať zůstaneme u tématu - http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009072001 smile1

tak to je mazec..a nakonec ještě ten dovětek o křemílkovi a vochomůrkovi : Narozdíl od progresívní pohádky o Křemílkovi a Vochomůrkovi, dvou gayích žijících v registrovaném svazku v chaloupce z biomasy
To fakt nemá chybubigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous (Člen)
22.07.2009 14:14:34

Honza psal:

...ať zůstaneme u tématu - http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009072001 smile1

bigsmilegood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
karlos100 (Člen)
22.07.2009 14:15:22

Honza psal:

dobrýbigsmile

...a bude hůř!
Luk (Člen)
22.07.2009 14:30:25

...ten kluk se vyřádilgoodbigsmile

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
gore (Člen)
22.07.2009 14:42:23

Honza psal:

..pussy kua dobrygoodgood smokin

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Mour (Člen)
22.07.2009 15:07:01

Honza psal:

bigsmile

barynek (Člen)
22.07.2009 16:40:09

Honza psal:

no ty pussybigsmilebigsmilebigsmilegoodgood

Bandit 4EVER!!!
Ondráš (Člen)
22.07.2009 17:34:30

Převzaté, ale myslím, že to k tématu sedí.

Bajka o mravenci a cikádách

Klasická verze:

Mravenec pracuje celé dlouhé horké léto, postaví si dům a vytvoří zásoby na zimu. Cikáda si říká, jak je mravenec hloupý, takové pěkné počasí a mravenec se jen dře. Směje se, tancuje a užívá si. Pak přijde zima, mravenec se schová do tepla domu a pochutnává si na zásobách, zatímco cikáda se třese zimou a bez jídla brzy umře.

Současná verze:

Mravenec pracuje celé dlouhé horké léto, postaví si dům a vytvoří zásoby na zimu. Cikáda si říká, jak je mravenec hloupý, takové pěkné počasí a mravenec se jen dře. Cikády se smějí, tancují a užívají si. Pak přijde zima, mravenec se schová do tepla domu a pochutnává si na zásobách. Cikády, třesoucí se zimou vyhladovělé, zorganizují tiskovou konferenci, na které se táží, kde vzal mravenec právo na to být v teple a dobře živený, zatímco jiní, méně šťastní, umírají zimou a hladem. Televize uvede vše v přímém přenosu, ukazuje třesoucí se cikády a záběry mravence, jak si v teple útulného domova vychutnává dobroty všeho druhu. Televizní diváci jsou pobouřeni faktem, že v tak bohaté zemi jsou někteří ponechání utrpení jako chudinky cikády, když si jiní žijí v přepychu. Interpelují vládu, aby zvýšila mravenci daně, musí přece odvádět spravedlivý díl. Na základě výzkumu veřejného mínění vyjde zákon o ekonomické spravedlnosti a zároveň antidiskriminační zákon se zpětnou platností. Daně jsou zvýšeny, mravenec dostane pokutu za to, že nezaměstnal cikády a je mu finančním úřadem zabaven dům, protože nemá peníze na zaplacení daní ani pokuty. Mravenec emigruje do Lichtenštejnska. Televize připraví další reportáž, tentokrát o obtloustlých cikádách, kterým nyní docházejí mravencovy zásoby a to přesto, že jaro je ještě daleko. Bývalý mravencův dům, nyní sociální ubytovna pro cikády, chátrá za nezájmu cikád i vlády. Vládě je vytýkána nedostatečná sociální podpora a je vytvořena speciální komise s náklady deset milionů. Mezitím některé cikády zemřou na předávkování a tisk ještě více podtrhuje nutnost starat se o sociální nerovnost a hlavně o cikády.

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Pšán (Člen)
22.07.2009 17:40:51

bigsmilegood

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
mr.BSE (Člen)
22.07.2009 19:17:38

Honza psal:

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilegoodgoodgoodgood

Second Class Citizen
1130 Café Racer

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS