Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 20.07.2009 16:40:18 Offline |
Re: další jebkař
hmm, fešáčká jebka, tadle s těma trojúhelníkovejma laufama je pěkná, ta předtím s těma dvěma nad sebou byla hnusná, malej facelift a jak to pomohlo,
zzzmrzlinar psal:hmm, fešáčká jebka, tadle s těma trojúhelníkovejma laufama je pěkná, ta předtím s těma dvěma nad sebou byla hnusná, malej facelift a jak to pomohlo,
stejně musej ty laufy dolu a nasadit laďáky, jinak ten zvuk je takovej jalovej
hodně štěstí, snad alespoň víc než kolega se sedumpade - budíky ho nechtěj poslouchat už přes rok
P.S. ross - jsi se nějak rychle oklepal z tý příhody s esenbákama
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 20.07.2009 18:05:24 Offline |
koukám že budík už to má zas analogovej něco málo sem na tom najel, do 9 tisíc to stálo za pak to byl masakr nicméně gratulace
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 18:29:53 Offline |
za mě taky užívej ve zdravý
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr psal:koukám že budík už to má zas analogovej něco málo sem na tom najel, do 9 tisíc to stálo za pak to byl masakr nicméně gratulace
...za mě teda nic moc, snad jen brzdy, ale jinak lemra, litrovka už jela o kousek líp, ovšem masakr jsem zažil až na velký ninje
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:inkvizitorr psal:koukám že budík už to má zas analogovej něco málo sem na tom najel, do 9 tisíc to stálo za pak to byl masakr nicméně gratulace
...za mě teda nic moc, snad jen brzdy, ale jinak lemra, litrovka už jela o kousek líp, ovšem masakr jsem zažil až na velký ninje
...nj, dyť je to litr
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:hmm, fešáčká jebka, tadle s těma trojúhelníkovejma laufama je pěkná, ta předtím s těma dvěma nad sebou byla hnusná, malej facelift a jak to pomohlo,
hodně štěstí, snad alespoň víc než kolega se sedumpade - budíky ho nechtěj poslouchat už přes rok
zvuk není úplně strašnej
ale časem asi přijdou
jinak se přece nějakých fízlů nezaleknu
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:hmm, fešáčká jebka, tadle s těma trojúhelníkovejma laufama je pěkná, ta předtím s těma dvěma nad sebou byla hnusná, malej facelift a jak to pomohlo,
jaká příhoda..ýe nic nevímpovídej
bla...blabla...!
VikecB12 psal:Ale jo,na ty vejfuky se bude dobře chcát na srazu
Jinak já Kawu můžu a zrovna toto je jedna z povednejch a díval sem se že aji funglofky se prodávají za slušnej peníz.
já ti dám chcaní ty hade
Marián psal:ross psal:Marián psal:ty nemas este noty?a kax dojel na slovec?
na motorce
ja te videl na takovy modry kolobezce
dřív se takovým koloběžkám říkalo motorky
...ale dneska už je jiná doba
děkuji vám vy vopičáci za názory
všechno si to píšu do deníčku a kdo mi to chtěl vochcat, tak mám s černým puntíkem
ostatní co se jim to nelíbilo, máte "světle černej" puntík, páč až si koupíte jebku, protože kupovat bandita do nekonečna nejde, tak vám ju zechčiju taky
a těm co se to líbilo už teď, díky ještě to není konečnej stav
ross psal:děkuji vám vy vopičáci za názory
všechno si to píšu do deníčku a kdo mi to chtěl vochcat, tak mám s černým puntíkem
ostatní co se jim to nelíbilo, máte "světle černej" puntík, páč až si koupíte jebku, protože kupovat bandita do nekonečna nejde, tak vám ju zechčiju taky
a těm co se to líbilo už teď, díky ještě to není konečnej stav
jakej mám puntík?
God Gave me Everything I want
mr.BSE psal:ross psal:mr.BSE psal:Je možnost získat i tříbarevnej puntík?
pod voko
Héééj jako co je??
Já sem chváálil
jako vím, žes chválil
ale jakej jinej 3barevnej puntík jsem měl vymyslet
K.a.s.y.m. (Člen) 22.07.2009 07:37:27 Offline |
mr.BSE psal:Je možnost získat i tříbarevnej puntík?
pro tebe bude černo hnědo žlutej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
mr.BSE psal:Čoveče, gratulace. Moc pěknej stroj. Užívej a doufám, že ji někdy uvidím naživo...
Žeby sme ju viděli naživo příští víkend... A rovnou ju trochu zapili,ať je pokřtěná No a pak ju teda pochčíme
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:mr.BSE psal:Čoveče, gratulace. Moc pěknej stroj. Užívej a doufám, že ji někdy uvidím naživo...
Žeby sme ju viděli naživo příští víkend... A rovnou ju trochu zapili,ať je pokřtěná No a pak ju teda pochčíme
zařiď počasí a uvidíte
jen vám udělám na šulinech uzel abyste nemohli chcát vy voli
pavlikbary (Člen) 03.10.2009 23:22:50 Offline |
hezkej tripl ale jebka
Zdenek psal:Tož to tady čtu,,Ross gratulace ať ti dobře slouží,, Bubák konečně, moc pěknej stroj, přijeď se pochlubit, též moc Ti ji přeju. Zdenek.
a já chcu zasejc vidět fota teho tvého B-Kingovéhomazla, tak šup sem s tím
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
opet dobry barva
pro koldana,jestli chces videt zdenkovu motorku,tak jedine za nim zajet nebo myslim,ze v diskuzi srazik v hradci se kuci fotili a ma tam foto,ale po nem chtit fotku,to je neco jak to chtit po filousoj
...sam mezi jebkarema...
To Koldan,,,Marián má opět pravdu, a ani se to učit nechci, bo to nestojí za to na ňákejch 30let, myslím si že Filda už to umí, bo je vo něco mladší, ale až se staví Palous, doufám že mu to ke mě dojede,tak bych chtěl vyfotit jinou motokrásku, a to bych se chtěl pochlubit. Zdenek.
zdenku,sem se dneska stavpval asik kolem 16 a nedozvonil sem se na tebe,tak se etda stavim jindy,ale to uz asik ne na moto...
predpokladam,ze ta kraska je ta coz ji vez na vozejku,jak sme se tenkrat potkali,taky bych ji rad videl
...sam mezi jebkarema...
Zdenek psal:To Koldan,,,Marián má opět pravdu, a ani se to učit nechci, bo to nestojí za to na ňákejch 30let, myslím si že Filda už to umí, bo je vo něco mladší, ale až se staví Palous, doufám že mu to ke mě dojede,tak bych chtěl vyfotit jinou motokrásku, a to bych se chtěl pochlubit. Zdenek.
tak o je škoda:o( já sa chtěl mrknout na to jak ho máš vymazlenýho
a jináč až sa budeš nudit,napiš nějakej řádek jaké s ním máš zkušenosti, co tě potěšilo a co zklamalo, docela by mě to zajímalo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
nicola.foxx (Člen) 04.10.2009 21:39:45 Offline |
TO BUBAK:
Mas to pjekny
Jestli si pamatujes jak sme se bavili o tej nerez liste na B6, tak uz mi ji nevyrabej.
B6 uz je f coudu
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Zdenek psal:To Koldan,,,Marián má opět pravdu, a ani se to učit nechci, bo to nestojí za to na ňákejch 30let, myslím si že Filda už to umí, bo je vo něco mladší, ale až se staví Palous, doufám že mu to ke mě dojede,tak bych chtěl vyfotit jinou motokrásku, a to bych se chtěl pochlubit. Zdenek.
uš sem dojezdil,tak z jaranějak mě to stačí a 4kola je na řaděale je fakt že po polích se k tobě taky dostanupáč ten tvůj profil s B6 není uš dost dlouho aktuální
Jebat motorky :-)
nicola.foxx psal:TO BUBAK:
Mas to pjekny:good::good:
Jestli si pamatujes jak sme se bavili o tej nerez liste na B6, tak uz mi ji nevyrabej.
B6 uz je f coudu:-)
huž ani nevyrobíme kamarýde...kámoš co dělal na lejzru dostal padáka a dřepí doma:bad: vlastně celá firma šla do kopru prej kvůli krizi....no a Triplík teď bude asi taky jen nějakej čas stát v garáži....koupil sem ho včera v Hodkovicích nad Mohelkou a jestlis koukal na zprávy tak sem mu zachránil život...horší že mám vlastně jen kupní smlouvu a esli papíry byly ve firmě tak letěli asi komínem jako všechno ostatní:bad::bad: nechci je s tim teď votravovat, maj asi dost jinejch starostí tak jim dám tejden a pak se zkusim voptat co se s tím dá dělat...zaplaťsatan že je konec sezony, jezdil bych až bych brečel doprdele:idontknow:
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
bubák psal:nicola.foxx psal:TO BUBAK:
Mas to pjekny
B6 uz je f couduhuž ani nevyrobíme kamarýde...kámoš co dělal na lejzru dostal padáka a dřepí doma vlastně celá firma šla do kopru prej kvůli krizi....no a Triplík teď bude asi taky jen nějakej čas stát v garáži....koupil sem ho včera v Hodkovicích nad Mohelkou a jestlis koukal na zprávy tak sem mu zachránil život...horší že mám vlastně jen kupní smlouvu a esli papíry byly ve firmě tak letěli asi komínem jako všechno ostatní nechci je s tim teď votravovat, maj asi dost jinejch starostí tak jim dám tejden a pak se zkusim voptat co se s tím dá dělat...zaplaťsatan že je konec sezony, jezdil bych až bych brečel doprdele
Co se tam stalo??
Nevodhodils tam někde vajgla??
PURE NAKED BIKE!
Koldan psal:Zdenek psal:To Koldan,,,Marián má opět pravdu, a ani se to učit nechci, bo to nestojí za to na ňákejch 30let, myslím si že Filda už to umí, bo je vo něco mladší, ale až se staví Palous, doufám že mu to ke mě dojede,tak bych chtěl vyfotit jinou motokrásku, a to bych se chtěl pochlubit. Zdenek.
tak o je škoda:o( já sa chtěl mrknout na to jak ho máš vymazlenýho
a jináč až sa budeš nudit,napiš nějakej řádek jaké s ním máš zkušenosti, co tě potěšilo a co zklamalo, docela by mě to zajímalo
taky bych se přimluvil o nějakou zkušenost
objel jsem na "tom" jenom třikrát okruh v Brně a byl jsem z toho hotovej, takže by mne zajímaly dlouhodobější zkušenosti
To Meloun:
čoveče ani nevim...hulil sem tam to zas jo ale vodjížděl sem tak v půl čtvrtá odpoledne, mít retka co vydržej tak dlouho tak ušetřím
ale prdel to asi nejni....bylo tam tutově přes sto mašin....
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/v … -zhar.html
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
nicola.foxx (Člen) 04.10.2009 22:40:04 Offline |
bych se posral
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
bubák psal:Tak už sem teda taky dezertér, sice ještě ne mezi dospěláky, ale jen o kousíček vejš...popravdě sem si ale dneska těch 130km domů užil jako už dlouho ne, normálně sem se tlemil do helmy, jede to vážně moc fajn
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7100_2.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7100_3.jpg
gratulace bubáku
pěkná jebka to je a místním ortodoxům uděláš taky radost
bubák psal:Tak už sem teda taky dezertér, sice ještě ne mezi dospěláky, ale jen o kousíček vejš...popravdě sem si ale dneska těch 130km domů užil jako už dlouho ne, normálně sem se tlemil do helmy, jede to vážně moc fajn
Gratulace a ať to jezdí!
...pjekný
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
To Koldan a Stoner,,,na kingu mám jenom 6500kiláku, ale něco napíšu,,,mínusi,malá nádrž, absence hlavního stojanu, výběr barev, zadní brzda,žádný místo pod sedlem,kryt řetězu, ten by za chvíli upad, dal jsem jinej,přední stupačky dal jsem stavitelný, potřeboval jsem vo 2cm níž, abych schoval kolena, není kryt na vodní chladič, musel jsem dát,posaz spolujezdce na hovno, tak 17letá holka ale to mě nehrozí,dílenský spracování žádnej zázrak,třeba řadička vo tu bych se pořezal, motex pásky vostrý atd., něco sem leštil a to sem si dal, většinou hrubý vodlitky pod barvou, moch by bejt víc slyšet, asi udělám jiný vejfuky, palubovka budí chudej dojem i když tam všechno je,,,to tak zhruba,,,, plusy, přední brzdy ty sou fakt dobrý,kyvkapodvozek, předek, nemůžu naříkat, dobrej posaz, jel jsem nejdál 500km v kuse a nebyl jsem unavenej, dá se vovládat pomalu jednou rukou, ukazatel kvaltu pro mě fajn, to jede stejně na 3 nabo 5, motor, kapitola sama pro sebe, výkon dostatečnej, spotřeba voleje žádná, žádný rány při kvaltování, spotřeba do 7litrů, B režim sem jěště nejel, motor de jak švýcary, kéž by to tak dlouho bylo, asi tak ,,co se týče vzhledu záleží na každým co se komu líbí, zdá se mě že teď jsou pomalu všechny stejný, a co se týče mě, šel bych do něho znovu, nelituju. S pozdravem Míru Zdar Zdenek.
Zdenek psal:Šak jo až se staví Palousek, něco mám namyšlenýho na zimu, jestli k tomu dojde, bo musím sundat reklamy na Rs, protože sem sehnal lepší sponzory, tak uvidíme kolik zbude času, ale rád bych ho už pacholka viděl. Zdenek.
no tak zrovna zejtra du měřit zakázku do dobrodružky tak vemu foťák co?
Jebat motorky :-)
Zdenek psal:To Koldan a Stoner,,,na kingu mám jenom 6500kiláku, ale něco napíšu,,,mínusi,malá nádrž, absence hlavního stojanu, výběr barev, zadní brzda,žádný místo pod sedlem,kryt řetězu, ten by za chvíli upad, dal jsem jinej,přední stupačky dal jsem stavitelný, potřeboval jsem vo 2cm níž, abych schoval kolena, není kryt na vodní chladič, musel jsem dát,posaz spolujezdce na hovno, tak 17letá holka ale to mě nehrozí,dílenský spracování žádnej zázrak,třeba řadička vo tu bych se pořezal, motex pásky vostrý atd., něco sem leštil a to sem si dal, většinou hrubý vodlitky pod barvou, moch by bejt víc slyšet, asi udělám jiný vejfuky, palubovka budí chudej dojem i když tam všechno je,,,to tak zhruba,,,, plusy, přední brzdy ty sou fakt dobrý,kyvkapodvozek, předek, nemůžu naříkat, dobrej posaz, jel jsem nejdál 500km v kuse a nebyl jsem unavenej, dá se vovládat pomalu jednou rukou, ukazatel kvaltu pro mě fajn, to jede stejně na 3 nabo 5, motor, kapitola sama pro sebe, výkon dostatečnej, spotřeba voleje žádná, žádný rány při kvaltování, spotřeba do 7litrů, B režim sem jěště nejel, motor de jak švýcary, kéž by to tak dlouho bylo, asi tak ,,co se týče vzhledu záleží na každým co se komu líbí, zdá se mě že teď jsou pomalu všechny stejný, a co se týče mě, šel bych do něho znovu, nelituju. S pozdravem Míru Zdar Zdenek.
dík moc. Ještě bych se zeptal jak zadní guma. Někde jsem slyšel, že dá max. 3 500 km. Kolikrát už jsi ji měnil za těch 6,5tis. ?
stoner psal:Zdenek psal:To Koldan a Stoner,,,na kingu mám jenom 6500kiláku, ale něco napíšu,,,mínusi,malá nádrž, absence hlavního stojanu, výběr barev, zadní brzda,žádný místo pod sedlem,kryt řetězu, ten by za chvíli upad, dal jsem jinej,přední stupačky dal jsem stavitelný, potřeboval jsem vo 2cm níž, abych schoval kolena, není kryt na vodní chladič, musel jsem dát,posaz spolujezdce na hovno, tak 17letá holka ale to mě nehrozí,dílenský spracování žádnej zázrak,třeba řadička vo tu bych se pořezal, motex pásky vostrý atd., něco sem leštil a to sem si dal, většinou hrubý vodlitky pod barvou, moch by bejt víc slyšet, asi udělám jiný vejfuky, palubovka budí chudej dojem i když tam všechno je,,,to tak zhruba,,,, plusy, přední brzdy ty sou fakt dobrý,kyvkapodvozek, předek, nemůžu naříkat, dobrej posaz, jel jsem nejdál 500km v kuse a nebyl jsem unavenej, dá se vovládat pomalu jednou rukou, ukazatel kvaltu pro mě fajn, to jede stejně na 3 nabo 5, motor, kapitola sama pro sebe, výkon dostatečnej, spotřeba voleje žádná, žádný rány při kvaltování, spotřeba do 7litrů, B režim sem jěště nejel, motor de jak švýcary, kéž by to tak dlouho bylo, asi tak ,,co se týče vzhledu záleží na každým co se komu líbí, zdá se mě že teď jsou pomalu všechny stejný, a co se týče mě, šel bych do něho znovu, nelituju. S pozdravem Míru Zdar Zdenek.
dík moc. Ještě bych se zeptal jak zadní guma. Někde jsem slyšel, že dá max. 3 500 km. Kolikrát už jsi ji měnil za těch 6,5tis. ?
...3,5 aš 4,5 mi vydrží na Bandasce a sem spokojenej parchant
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...3,5 aš 4,5 mi vydrží na Bandasce a sem spokojenej parchant
to je mi jasný
ale ty taky asi jezdíš jiný gumy, pořádnou kudlu a k tomu hodně často na okruhu, ne?
vzdyt letos na prvním Mostě jsem tě "potkával" skoro častěji než cílovku
Zdenek psal:To Stoner,,,pořád původní, a myslím že 2000 ještě dám, nejsem žádnej dravec, a není na ní ani enormní plocha, ale jednou jsem píchnul zadek, dal jsem knot, zatím cajk, ale štve mě to. Zdenek.
tos mne příjemně překvapil. díky
osiris psal:stoneroj: na okruhu je fajn že tam sjedeš to co nesjedeš na silnici a naopak
no, v mém případě bych skoro oponoval. naposledy s Kimem se asfaltu dotkl i kus přední gumy, který nepoznal asfalt ani v Sosnový
asi hodně bude dělat ten "kauč"
Stránky: 1 2