Nejsi přihlášen
Re: ...test B650 vodník
krouti se to, nejede to, je to on Bandit
- světlo fakt hnus
- teplota kapaliny
- hnusný plast pod nádrží
- hmotnost
- černý motor
- ukazatel rychlosti
- u eSka ty kaslíky v přední masce
Jinak tohle eNko bych si nikdy nekoupil a šel do eSka jen kvůli tomu světlu.
se mi líbí jak tam píše něco o zachování rysů starého Bandita
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Minulej tejden sem na něho čuměl ve kšeftě a líbí se mě. Budíky má hezčí než 05-08 už kvuli tomu že má chromovanej rámeček kolem otáčkoměru,aji to světlo se mě líbí,sedadlo má taky hezčí než 05-08,takže až to bude ve 1250ce,tak bych se tomu vůbec nebránil Ale kdyš sem to viděl poprvé na fotkách,tak se mě taky zdál k
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Minulej tejden sem na něho čuměl ve kšeftě a líbí se mě. Budíky má hezčí než 05-08 už kvuli tomu že má chromovanej rámeček kolem otáčkoměru,aji to světlo se mě líbí,sedadlo má taky hezčí než 05-08,takže až to bude ve 1250ce,tak bych se tomu vůbec nebránil Ale kdyš sem to viděl poprvé na fotkách,tak se mě taky zdál k
z tebe budu jednou sběratel banditů woe
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:VikecB12 psal:Minulej tejden sem na něho čuměl ve kšeftě a líbí se mě. Budíky má hezčí než 05-08 už kvuli tomu že má chromovanej rámeček kolem otáčkoměru,aji to světlo se mě líbí,sedadlo má taky hezčí než 05-08,takže až to bude ve 1250ce,tak bych se tomu vůbec nebránil Ale kdyš sem to viděl poprvé na fotkách,tak se mě taky zdál k
z tebe budu jednou sběratel banditů woe
ják bude,už je né?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
killerrebel (Člen) 30.07.2009 22:25:24 Offline |
Mě se to líbí.. až na ten zadek a u Nka to bude problem se štítkem... ja mam na svem Nku štítek a sjupr.. ale příště asi Sko ;-)
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Stránky: 1