Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 23.07.2009 09:22:19 Offline |
Re: jak vyradit vozidlo
Peka psal:auto po bouracce v r. 2000 na nahradni dily, znacky v depozitu, auto jiz neexistuje jako nebezpecny odpad , ted jak to odhlasit trvale z evidence ?? babo rad :)
chce to mít aspoň štítky z kasle,ale asi ani to nebude nutný a pak uplatit nějaký vrakoviště aby ti vystavili papír o likvidaci.pak by to mělo jít zrušit bez problémů.
P.S.radši se zeptej na dopravce kde to budeš rušit co je k tomu všechno třeba a pak to obejdi s tim ,že někde bude asi potřeba dát něco do kapsy.
Vim ,že tam existuje nějaký dodatek ,že pokud prokážeš že se auto od určitý doby nepoužívá tak myslim neni potřeba ani ten papír o likvidaci a zruši to,ale radši se na to zeptej tam kde to budeš rušit...co člověk to názor.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Do 1.5. 2004 je to v pohodě stačí ti čestné prohlášení....
jako, že si to tenkrát rozebral a tím pádem už se tě to netýká.
Nebo, že si s tím hrajou děti.... (jako na zahradě třeba jako tohle)
http://www.registr-vozidel.cz/dokumenty … laseni.pdf
Krádež... pche taková nemorálnost....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
no kradez je take jedna z moznosti co jsem slysel.
No auto je mimo provoz od roku 2001 to je davno pred platnosti 1.5.2004 jen se to proste neudelalo driv to odhlaseni. uvidime co nam reknou teda na DI
B12 neni uz je autobus :)
buď zajistit to že pokud nahlásíš krádež to nenajdou(vyklepat viny atd). Nebo zajít na úřad a čestný prohlášení žes z toho udělal třeba kocourovi boudu...
Ten, kdo vymyslel práci by ji měl taky naučit masturbovat, aby se udělala sama
Peka psal:auto po bouracce v r. 2000 na nahradni dily, znacky v depozitu, auto jiz neexistuje jako nebezpecny odpad , ted jak to odhlasit trvale z evidence ?? babo rad :)
No mam dojem že ted na magistratech byla i možnost že podaš čestne prohlašeni že auto použiješ na nahradni dily a oni ti ho vyškrtnou z evidence.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Stránky: 1