Nejsi přihlášen
Vibrace stupačky spolujezdce u výfuku B6 2000
Neřešil jste někdo vibrace na stupačce u výfuku? Já to sice vepředu nepozoruju, většinou jezdím sám, ale když někoho vezu, tak je to má tak silný vibrace, že se to ani nedá vydržet.
Nevím, jestli mám originál stupačku, ale i tak je mi divný a nemůžu přijít na to, proč to tak vibruje. Zvlášť, když mám origo výfuk.
Neporadil by jste někdo?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Re: Vibrace stupačky spolujezdce u výfuku B6 2000
Paladin86 psal:To podle mě origo nejsou! Já mám vzadu gumový. Ty by to určitě zlepšili...
Jo origo maji gumovej vršek (i když možná jen u b12....no každopádně u B12 do roku 2006 jo) nicméně i tam to brní. Taky přemejšlim co s tim a napadá mě jen vypodložit je gumou i zespodu. Jako tam kde se opírají v držáku po sklopení bo stupačky řidiče tam tu gumu maji. Pak ještě můžeš zkusit přidat nějaké gumové podložky u uchycení výfuku k držáku stupačky.
A nébo uplně jednoduše koupit slečně pořádný měkký vložky do bot
já bych vevařil do svodu vlnovec jak to mají auta...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Inženýrek psal:tomasNJ psal:já bych vevařil do svodu vlnovec jak to mají auta...
Taky mě právě napadlo, že by tam měla být gumová stupačka, myslel jsem třeba jestli s příchodem nového modelu tam nezkoušely dát tuhle, na některých fotkách na netu jsem ji právě viděl na modelech 2000. Dneska na to pořádně ještě mrknu a pokusim se to nějak vypodložit no.
Inženýrek psal:Taky mě právě napadlo, že by tam měla být gumová stupačka, myslel jsem třeba jestli s příchodem nového modelu tam nezkoušely dát tuhle, na některých fotkách na netu jsem ji právě viděl na modelech 2000. Dneska na to pořádně ještě mrknu a pokusim se to nějak vypodložit no.
Ta co tam máš ty neni origo na 100%
videli ste goreho zadni stupacku?
jako tohle je luxus.
von tam ma vohlej nerez 8ku drat a ta jeho s tim zvladla slovec,no ale je jeste mlada,za par roku by ho s tim poslala asi pekne do prdele
...sam mezi jebkarema...
Tam zkus dát stupačky z B12... Jen je otázka, jestli to má stejné uchycení.
Abych řekl pravdu, tak jsem jako spolujezdec na Banditu asi nikdy nejel, tak nevim...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Tam zkus dát stupačky z B12... Jen je otázka, jestli to má stejné uchycení.
Abych řekl pravdu, tak jsem jako spolujezdec na Banditu asi nikdy nejel, tak nevim...
Musím jí někde sehnat a vyzkoušet no...ale řekl bych, že jen tak stupačku neseženu, která by tam seděla. Ten úchyt je dost úzkej. Už tohle mě příjde dost "šumný" uchycení a ne vypodložení pod stupačku ještě gumou tam už vůbec nezbývá místo.
Taky sem na béčku ještě vzadu nejel.
Inženýrek psal:a ne vypodložení pod stupačku ještě gumou tam už vůbec nezbývá místo.
No hlavně by se ti ta guma za chvíli vyčvachtala...
Řekni mladý, že je to prostě Bandit a ten se kroutí, nebrzdí a klepe se.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Inženýrek psal:tomasNJ psal:já bych vevařil do svodu vlnovec jak to mají auta...
TÍM sem chtěl samozřejmě naznačit, že ty vibrace sou od laufu... a ža stím nic nenaděláš...
__________________________________________________________________________________
Filous psal:...tadle origo nejni, ale u žádný B6 nejni zadní stupačka s gumou, ty maj enem B12...a na pravý straně dycky víc vibruje...asik vozíš samý citlifky...
Tak tak, budeš si muset pořídit nejakou pořádnou ramlicu
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Progear 650 (Člen) 26.07.2009 17:45:18 Offline |
Filous psal:...tadle origo nejni, ale u žádný B6 nejni zadní stupačka s gumou, ty maj enem B12...a na pravý straně dycky víc vibruje...asik vozíš samý citlifky...
na B6,5 jo....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:...tadle origo nejni, ale u žádný B6 nejni zadní stupačka s gumou, ty maj enem B12...a na pravý straně dycky víc vibruje...asik vozíš samý citlifky...
na B6,5 jo....
...prosimtě, my tady mluvíme vo klasice, né vo hybridu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš psal:No hlavně by se ti ta guma za chvíli vyčvachtala...
Právě no, to sem si taky řikal, že by se vyžvejkala i kdybych to nějak šikovně vybrousil a upravil.
Inženýrek psal:Ondráš psal:No hlavně by se ti ta guma za chvíli vyčvachtala...
Právě no, to sem si taky řikal, že by se vyžvejkala i kdybych to nějak šikovně vybrousil a upravil.
Ser na gumu a pořiď si pořádnou ramlicu babu ne fajnovku, vždyť máš bandasku a né skůtra
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen) 27.07.2009 07:41:25 Offline |
origo neni.Origo jsou na B6 bez gumy a na straně vejfuku je na ní zespodu přišroubovaný závažíčko...asi na snížení vibraci,ale stejně to nefunguje..Kukii si na to taky stěžovala když jsme jezdili spolu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 27.07.2009 10:17:36 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:Filous psal:...tadle origo nejni, ale u žádný B6 nejni zadní stupačka s gumou, ty maj enem B12...a na pravý straně dycky víc vibruje...asik vozíš samý citlifky...
na B6,5 jo....
...prosimtě, my tady mluvíme vo klasice, né vo hybridu
prosim tě, ty takovej vodborník a nevíš.... a pak kopeš kolem sebe....
PS: a když už, tak je to rychlej hybrid...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:Progear 650 psal:
na B6,5 jo.......prosimtě, my tady mluvíme vo klasice, né vo hybridu
prosim tě, ty takovej vodborník a nevíš.... a pak kopeš kolem sebe....
PS: a když už, tak je to rychlej hybrid...
...zavři voči, zhluboka dejchej, pag si dej cígo a mělo by tě to přejít
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...zavři voči, zhluboka dejchej, pag si dej cígo a mělo by tě to přejít
já bych spíš něco rozmlátil, ale Prog bude rád, když holou rukou rozlomí suchej rohlík :)))
Pán dobrejch vtipů: Sedíš vzadu ? Tak proč Tě to sere, motorka je stejně jenom pro jednoho, kór šeska ...
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Filous psal:...zavři voči, zhluboka dejchej, pag si dej cígo a mělo by tě to přejít
já bych spíš něco rozmlátil, ale Prog bude rád, když holou rukou rozlomí suchej rohlík :)))
Pán dobrejch vtipů: Sedíš vzadu ? Tak proč Tě to sere, motorka je stejně jenom pro jednoho, kór šeska ...
suchej rohlík
houská má recht... motorka je pro jednoho
Progear 650 (Člen) 27.07.2009 21:49:40 Offline |
huskyb12 psal:Filous psal:...zavři voči, zhluboka dejchej, pag si dej cígo a mělo by tě to přejít
Náhodou, tudle sem zmáknul málem i dva najednou....
Filous: neser....
PS: kdy můžu dorazit s GSR...?
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Tak já se teď ptal svého baťůžku jestli cejtí nějaké vybrace pod pravou nohou a prej vůbec nic. A to mám laďák a jela se mnou i když jsem ho měl ouplně otevřený. Podotýkám že mám B6 03 a origo kovovou stupačku.
GSX1250FA
Stránky: 1