Nejsi přihlášen
Re: Eliška
no jak to říct, nebylo to úplně jednoduchý to řádně voslavit,ale jináč já mám hendikep vot přirození, dycky dyž sem napitej, tak mi vystůpají všechny hříchy mládí a okážou sa monokle co sem gde pochytal dyž sem sa něgde s někým liskal
TO Jelen: vono to tak ňak bude, Husky mi poslal trénink co cvičí s Prasetem, taky mi nefunguje
To baltaz: no tak dyž sem koukal na míry cos tu psal v 7/2009 tak Eliška neměla o moc víc, takže vono to bude spíš vo tom, že už sis zvykl na věčí dití
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Baltazar psal:Musím se s Vámi podělit o mou radost, je to poslední dobou to jediné co mě dělá šťastným
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0384.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0387.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0389.jpg
Tak teď už můžem s ABikem říct, že ti opravdu rozumíme
Slečna bude asi pěkný kvítko, taky se na to těšíme
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
VikecB12 psal:Zato já tomu asi nikdy neporozumím,malejch děcek se štitim A už vubec si nedokážu přectavit že bych se radoval z toho "jakej nám to udělalo krásnej bobeček"
mas recht a navic k tomu potrebujes zenckou... jako furt tu samou
Bandit pičo
VikecB12 psal:Zato já tomu asi nikdy neporozumím,malejch děcek se štitim A už vubec si nedokážu přectavit že bych se radoval z toho "jakej nám to udělalo krásnej bobeček"
si nesmíš s dětma spojovat jenom ty bobečky
K.a.s.y.m. (Člen) 01.07.2010 10:26:28 Offline |
Petula psal:VikecB12 psal:Zato já tomu asi nikdy neporozumím,malejch děcek se štitim A už vubec si nedokážu přectavit že bych se radoval z toho "jakej nám to udělalo krásnej bobeček"
ti pořád nevim jestli těch pár fteřin radosti stojí za ty doživotní starosti
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Petula psal:VikecB12 psal:Zato já tomu asi nikdy neporozumím,malejch děcek se štitim A už vubec si nedokážu přectavit že bych se radoval z toho "jakej nám to udělalo krásnej bobeček"
Máš recht,ještě taky řvaní,blití,později prusery ve škole a ve finále drogy nebo nedej satan motorky Začínám uvažovat že to voželím
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 01.07.2010 10:31:38 Offline |
VikecB12 psal:Petula psal:VikecB12 psal:Zato já tomu asi nikdy neporozumím,malejch děcek se štitim A už vubec si nedokážu přectavit že bych se radoval z toho "jakej nám to udělalo krásnej bobeček"
Máš recht,ještě taky řvaní,blití,později prusery ve škole a ve finále drogy nebo nedej satan motorky Začínám uvažovat že to voželím
ty krávo teď jsem čet.....začínám uvažovat ,že se voženim....piš to pořádně už jsem se vyděsil
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Petula psal:
si nesmíš s dětma spojovat jenom ty bobečkyMáš recht,ještě taky řvaní,blití,později prusery ve škole a ve finále drogy nebo nedej satan motorky Začínám uvažovat že to voželím
ty krávo teď jsem čet.....začínám uvažovat ,že se voženim....piš to pořádně už jsem se vyděsil
Ty woe prece neni blbej aby se zenil
VikecB12 psal:Petula psal:VikecB12 psal:Zato já tomu asi nikdy neporozumím,malejch děcek se štitim A už vubec si nedokážu přectavit že bych se radoval z toho "jakej nám to udělalo krásnej bobeček"
Hele ale když se člověk dosane do věku, že sám přestane dělat průsery, pak musí nastoupit děti, aby uhle funkci zastaly, život by byl pak děsná nuda
mas napsat L: ze se na to vyseru .... bo ja sem cet taky vozenim
Bandit pičo
Billy psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
Máš recht,ještě taky řvaní,blití,později prusery ve škole a ve finále drogy nebo nedej satan motorky Začínám uvažovat že to voželímty krávo teď jsem čet.....začínám uvažovat ,že se voženim....piš to pořádně už jsem se vyděsil
voženit se,to je vopravdovej životní průser
to by musel dostat záchvat jako třeba nedávno Nety
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 01.07.2010 10:50:13 Offline |
Billy psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
Máš recht,ještě taky řvaní,blití,později prusery ve škole a ve finále drogy nebo nedej satan motorky Začínám uvažovat že to voželímty krávo teď jsem čet.....začínám uvažovat ,že se voženim....piš to pořádně už jsem se vyděsil
no právě proto sem se vyděsil
Filous psal:...uš aby se tady vobjevil starej praktik Nicola Foxx a vysvjetlil vám jaký to sou radosti a slasti ten manželskej život
...a za mě, dyš si nevyberete ňákou blbku, tag se to dá zvládnout
no jooo ty voe ale to je jak vyhrat v loterii ...
Bandit pičo
Fresh Man psal:Filous psal:...uš aby se tady vobjevil starej praktik Nicola Foxx a vysvjetlil vám jaký to sou radosti a slasti ten manželskej život
...a za mě, dyš si nevyberete ňákou blbku, tag se to dá zvládnoutno jooo ty voe ale to je jak vyhrat v loterii ...
...vot soboty budem mít čas, tag ti dam ňáký rady, abys furt netápal a neles na fšecko co de vokolo a nevyleze na strom
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nicola.foxx (Člen) 01.07.2010 11:45:05 Offline |
No tak hele:
Prvni manzelstvi jsem podcenil a nevychovaval. Porad samy dvoreni a ustupky.
Takze kdyz jsem jakoze prozrel, tak sla do i s tchyni.
To druhy uz si vypiplavam vod zacatku. Neumela varit, byla cista jak lilium(no proste nepopsanej list), vocas hulit nechtela a porad nejaky mazleni, prochazky atd.
Tedkon luxusne vari, luxusne pece(maso a sladky), vocasu se nestiti, barak vobstara, suprovyho syna vyrobila(mozna jsem v tom nejakou rolicku sehral, ale nejni to jisty, pac tou dobou byla nejaka bandit akce), nenuti me do prochazek, misto pojd se milovat se rika pojd dem pichat, nekeca mi do kamaradu, nekeca mi do motorky, kdyz deme nekde kolem naradi a nad necim slintam, tak mi rekne "je tohle jeste nemas a ja pro tebe stejne nemam nic vymyslenyho k vanocum"
Mam takovej pocit, ze tentokrat jsem to proste nezanedbal a nevimklo se to kontrole
No a ty deti??? Woe Vikecoj, kolikrat asi tak budes prebalovat a mejt prdel kdyz ses taky porad nekde v prdeli HA
Ma to spoustu + - . Co je mladej venku z nory, tak se tesim domu na rodinku jeste vic, cas s nima stravenej mi vubec neprijde zbytecnej. Nevadi mi, ze na rodinou dovolenou pojedu autej. Akorat nejezdim na vsechny akce na kterych bych chtel, protoze mi zacal bejt cas s rodinkou vic vzacnej. No a taky s tim malym hajzlikem je kazdej den neco novyho.
No proste me to bavi a mam se luxusne.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:No tak hele:
To druhy uz si vypiplavam vod zacatku. Neumela varit, byla cista jak lilium(no proste nepopsanej list), vocas hulit nechtela a porad nejaky mazleni, prochazky atd.
Tedkon luxusne vari, luxusne pece(maso a sladky), vocasu se nestiti, barak vobstara, suprovyho syna vyrobila(mozna jsem v tom nejakou rolicku sehral, ale nejni to jisty, pac tou dobou byla nejaka bandit akce), nenuti me do prochazek, misto pojd se milovat se rika pojd dem pichat, nekeca mi do kamaradu, nekeca mi do motorky, kdyz deme nekde kolem naradi a nad necim slintam, tak mi rekne "je tohle jeste nemas a ja pro tebe stejne nemam nic vymyslenyho k vanocum"
Mam takovej pocit, ze tentokrat jsem to proste nezanedbal a nevimklo se to kontrole
No a ty deti??? Woe Vikecoj, kolikrat asi tak budes prebalovat a mejt prdel kdyz ses taky porad nekde v prdeli HA
Ma to spoustu + - . Co je mladej venku z nory, tak se tesim domu na rodinku jeste vic, cas s nima stravenej mi vubec neprijde zbytecnej. Nevadi mi, ze na rodinou dovolenou pojedu autej. Akorat nejezdim na vsechny akce na kterych bych chtel, protoze mi zacal bejt cas s rodinkou vic vzacnej. No a taky s tim malym hajzlikem je kazdej den neco novyho.
no cece a nejni ta tvoje pani chlap ????
Gratulace k takovy... a esi je este hezka tak pak skoro zavidim
Bandit pičo
nicola.foxx psal:No tak hele:
Ty bejku,tohle si asi skopčim a pošlu na feministky.cz
jako návod na šťastný manželství
napiš knihu "Manuál k užívání ženy" ať to takhle
zmáknou i ostatní chlapi
...tu brečím smíchy
...a bude hůř!
Nikolo,teď si přectaf že se Šárkou to mám stejně,taky sem si ju vychoval k obrazu svému,jenom nám v zábavě nepřekáží děcko,takže se nemusím rozhodovat mezi zábavou s přáteli a časem s ní,prostě jede semnou a fertig A kdyš se jí nechce,tak jedu sám,ale bez výčitek svědomí že nechávám někoho doma. No a kdyš vidím u pár kamošů co děcka mají že rači bouchají přesčasy aby nemusel doma poslouchat řvoucí děcko a vynervovanou ženskou,tak se mě do toho tuplem nechce Ale asi mě to v brzké době taky nemine V tomto vohledu přiznávám že su sobec,ale přectava toho že mě něco vomezuje mě děsí Chtěl bych si užívat do padesáti a pak koupit děcko hotoví,ať se vo mě postará
VikecB12 psal:Nikolo,teď si přectaf že se Šárkou to mám stejně,taky sem si ju vychoval k obrazu svému,jenom nám v zábavě nepřekáží děcko,takže se nemusím rozhodovat mezi zábavou s přáteli a časem s ní,prostě jede semnou a fertig A kdyš se jí nechce,tak jedu sám,ale bez výčitek svědomí že nechávám někoho doma. No a kdyš vidím u pár kamošů co děcka mají že rači bouchají přesčasy aby nemusel doma poslouchat řvoucí děcko a vynervovanou ženskou,tak se mě do toho tuplem nechce Ale asi mě to v brzké době taky nemine V tomto vohledu přiznávám že su sobec,ale přectava toho že mě něco vomezuje mě děsí Chtěl bych si užívat do padesáti a pak koupit děcko hotoví,ať se vo mě postará
v padesáti adoptuj sedmnáctiletou ukrajinku
nebo nějakou aziatku a dopadneš jak woody allen
...a bude hůř!
svatej psal:nicola.foxx: a kde mas to: Musim se zeptat pani,estli se mi chce?
Filous: Aaa,panacek si jede valet šunky na maltu. Je ti jasny,ze Fresovi uz stihat nebudes.
Hele, Venco, a neni to spis tak, ze Aja jede na Maltu a Filouse bere sebou jen aby se nereklo....
...ty vole, ja jich zase dostanu...
Bandit rulezz!!!
karlos100 psal:VikecB12 psal:Nikolo,teď si přectaf že se Šárkou to mám stejně,taky sem si ju vychoval k obrazu svému,jenom nám v zábavě nepřekáží děcko,takže se nemusím rozhodovat mezi zábavou s přáteli a časem s ní,prostě jede semnou a fertig A kdyš se jí nechce,tak jedu sám,ale bez výčitek svědomí že nechávám někoho doma. No a kdyš vidím u pár kamošů co děcka mají že rači bouchají přesčasy aby nemusel doma poslouchat řvoucí děcko a vynervovanou ženskou,tak se mě do toho tuplem nechce Ale asi mě to v brzké době taky nemine V tomto vohledu přiznávám že su sobec,ale přectava toho že mě něco vomezuje mě děsí Chtěl bych si užívat do padesáti a pak koupit děcko hotoví,ať se vo mě postará
v padesáti adoptuj sedmnáctiletou ukrajinku
nebo nějakou aziatku a dopadneš jak woody allen
K.a.s.y.m. (Člen) 01.07.2010 13:20:02 Offline |
vOjTaB6 psal:svatej psal:nicola.foxx: a kde mas to: Musim se zeptat pani,estli se mi chce?
Filous: Aaa,panacek si jede valet šunky na maltu. Je ti jasny,ze Fresovi uz stihat nebudes.Hele, Venco, a neni to spis tak, ze Aja jede na Maltu a Filouse bere sebou jen aby se nereklo....
nicola.foxx (Člen) 01.07.2010 14:14:35 Offline |
Hele Vikecoj:
S tim deckem asi tak, ze sem vedel (spis teda tusil) co to vobnasi. No a jednou jsem se rozhodnul, ze decko chci a ze radci dvje. Tak si za tim musim stat a vychovavat jak nejlip mi to pude.
Ma to svoje klady i zapory. No a co. Takhle to prej ma chodit a dyz nebudou deti, tak pak pride stat a baraky s pozemkama skonci nejakym islamskymu pristehovalymu zmrdikovi a nebo nedej boze cikanovi. No tak to teda hovno, to si radci udelam decka tri.
A zatim si toho hajzlika uzivam a je to pro me sama radost. Tesim se, az s nim budu jezdit na cundr, na vodu, na hory, na kolo a dalsi kokotiny.
Tenkrat dyz mi rekla, ze je zbouchnuta, tak jsem mel radost a kocovinu. Az po nekolika dnech zacalo premejsleni typu no ja blbec, ted budu muset bejt vic doma, min akci na motorkach, min hospod. Ale ty pjekny chvile s prckem to bohate vynahradi
nicola.foxx (Člen) 01.07.2010 14:15:38 Offline |
Baltazar:
pjekna dcerunka
K.a.s.y.m. (Člen) 01.07.2010 14:26:17 Offline |
Luk psal:Baltaz: pekny kukadla, povidla se ti
nicola: ses fakt rizek
karlos: netyho nepodcenuj, ma v zaloze dalsi prekvapko, ale zatim nam ulozil bobrika mlceni
ještě řekni že manželku zbouchnul a neudžim se smíchy
pak už jedině ,že prodal tripla a koupil koloběžku
vOjTaB6 psal:svatej psal:nicola.foxx: a kde mas to: Musim se zeptat pani,estli se mi chce?
Filous: Aaa,panacek si jede valet šunky na maltu. Je ti jasny,ze Fresovi uz stihat nebudes.Hele, Venco, a neni to spis tak, ze Aja jede na Maltu a Filouse bere sebou jen aby se nereklo....
...nepočítaně!!!...zmetku!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 01.07.2010 14:52:56 Offline |
VikecB12 psal:kiš kiš
K.a.s.y.m. (Člen) 01.07.2010 15:03:57 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:kiš kiš
Nám "mlaďochům" se to směje,ale nejhorší je že kruh se pomalu uzavírá
no jsou dva způsoby...buď do toho jít a nebo vyměnit ženskou za jinou a mladší která do toho nebude chtít jít
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:
Nám "mlaďochům" se to směje,ale nejhorší je že kruh se pomalu uzavírá
no jsou dva způsoby...buď do toho jít a nebo vyměnit ženskou za jinou a mladší která do toho nebude chtít jít
Znám jednoho,co to takhle udělal 4krát,no a nedávno si v 47letech udělal vnouče
asi to tak bude. Ty woe,Vojto,este zes sem po dlouhy dobe juknul,von by jinak byl Filous nestastnej,ze si z nej nedelama srandu.
Amen. . .
Hele já na to šel jinak...vyženil jsem vnučku a mám klíd...
Malou v neděli odevzdám a mám klid...teda měl jsem, teď už co umí se skajpem to tu na mne bliká co chvíli a pořád, že chce jít jezdit do pískovny...
Akorát jí pak z tý motorky dostat....to je boj....ale o víkendu vyráží na vlastní, tak snad bude klíííd...
Petr J. psal:Hele já na to šel jinak...vyženil jsem vnučku a mám klíd...
Malou v neděli odevzdám a mám klid...teda měl jsem, teď už co umí se skajpem to tu na mne bliká co chvíli a pořád, že chce jít jezdit do pískovny...
http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/04_8.jpg
Akorát jí pak z tý motorky dostat....to je boj....ale o víkendu vyráží na vlastní, tak snad bude klíííd...
...ty voe, normálně to slyšim, jag holkám f pondělí ráno vypráví ve školce "....a dědeček mě vozil na teréní motorce, heč !!! !!! ...ale pravdou je, že ste zachovalý prarodiče
Petr J. psal:A za pár let, až ji budu vyzvedávat před gymplem druhý den spolužačky...
"Tý jo, co Tě to tady vyzvedávalo včera před školou za borce na krásný motorce?"
"Ále, to byl děda...."
...a nebo budou řikat "..........fůůůůj ty si ale hnusná coura dyš se taháš s takovym dětkem, určitě kvůli prachům, coooo???" ...a že seš děda jí nebudou vjeřit ani vomylem
Filous psal:Petr J. psal:A za pár let, až ji budu vyzvedávat před gymplem druhý den spolužačky...
"Tý jo, co Tě to tady vyzvedávalo včera před školou za borce na krásný motorce?"
"Ále, to byl děda...."...a nebo budou řikat "..........fůůůůj ty si ale hnusná coura dyš se taháš s takovym dětkem, určitě kvůli prachům, coooo???" ...a že seš děda jí nebudou vjeřit ani vomylem
..nesmí sundat přilbu..pak to ujde..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Petr J. psal:to Filous: jak píše Pšín, iridiové plexi to jistí...
A mimochodem, dnes se oslavují narozeniny...
http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/dort1.jpg
http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/dort2.jpg
to jsou mašiny z marcipánu?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
K.a.s.y.m. (Člen) 07.07.2010 08:40:42 Offline |
Petr J. psal:Z marcipánu? To snad ani nejde...né?
motorka z marcipánu jde,ale ne takhle promakaná Kukii ji dostala na dortu k svátku...možná mám někde i fotku
K.a.s.y.m. (Člen) 07.07.2010 12:27:42 Offline |
Koldan psal:bery psal:přes den dělá bábovky z betonu a po večerech z marcipánu
neserte ňa, my přibíráme do krásy:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … m_0199.jpg
Si si vodskočil na focení od míchačky, že si tak spocenej? ....teda jestli to na tý palici neni gel
Koldan psal:bery psal:přes den dělá bábovky z betonu a po večerech z marcipánu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … m_0199.jpg
Koukám že se ti podobá chudinka, jako ta naše mě
Hezká holčina
The father of the little princess of the dawn
Lihy psal:Koldan psal:bery psal:přes den dělá bábovky z betonu a po večerech z marcipánu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … m_0199.jpgSi si vodskočil na focení od míchačky, že si tak spocenej? ....teda jestli to na tý palici neni gel
woe samo že je to gel, ci fix užs viděl šampona bez nagelovaný palice
ale dyby mi to prodlůžilo ptáka a byl bych za věčího husťáka, tag je to samozřejmě vyjetej volej z mašiny nebo slzy vořešprutů co sem zliskal
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. psal:Koldan psal:Petr J. psal:Z marcipánu? To snad ani nejde...né?
deto a deto a deto
ja říkáš
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0245.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0247.jpg
na nádrži měla snad i SUZUKI,ale to si nejsem jistej
jj měla tam i suzuki
Život je boj-mašina je nej!!!
Petr J. psal:Baltazar psal:dneska už tři roky
...jak Ti přestává být podobná, je z ní kočka po mamince...
Ta naše koza slavila před dvěma týdny a v září jí vedu do školy....
Jo jo,až na dětech je vidět jak ten čas letí.Nedávno se mi narodil kluk a už mu jsou 4 pryč.
hlemejzd999 (Člen) 27.07.2012 13:08:44 Offline |
Libor nx psal:Jo jo,až na dětech je vidět jak ten čas letí.Nedávno se mi narodil kluk a už mu jsou 4 pryč.
když si toho člověk všimne , tak je to v piči
já si ji pamatuju , když neměla hlavu větší než malý jabko a dneska je jí 13...
to letí kurvadost ....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Libor nx psal:Jo jo,až na dětech je vidět jak ten čas letí.Nedávno se mi narodil kluk a už mu jsou 4 pryč.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … img027.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … img026.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _pilot.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ce_001.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … okolce.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 030221.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 046_13.jpg
to letí kurvadost ....
jako,hlemejžď,dcera bude fešná,ale prosichr,se zeptej Boráka,na co si dát pozor.
Amen. . .
hlemejzd999 (Člen) 27.07.2012 14:37:29 Offline |
svatej psal:hlemejzd999 psal:Libor nx psal:Jo jo,až na dětech je vidět jak ten čas letí.Nedávno se mi narodil kluk a už mu jsou 4 pryč.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … img027.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … img026.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _pilot.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ce_001.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … okolce.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 030221.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 046_13.jpg
to letí kurvadost ....jako,hlemejžď,dcera bude fešná,ale prosichr,se zeptej Boráka,na co si dát pozor.
jako na ženichy ? ...jednoho měla svého času vyhlídnutého , to bych snad i překous ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Libor nx psal:Petr J. psal:Baltazar psal:dneska už tři roky
...jak Ti přestává být podobná, je z ní kočka po mamince...
Ta naše koza slavila před dvěma týdny a v září jí vedu do školy....Jo jo,až na dětech je vidět jak ten čas letí.Nedávno semi narodil kluk a už mu jsou 4 pryč.
pravda, jak je to nedávno když jsem ho zapomněl na zahrádce v hospodě v kočáru a dnes? se bojím že mě strčí do domova
Jebat motorky :-)
Baltazar psal:dneska už tři roky
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0829.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0837.jpg
jojo, včera se to narodilo a dneska už se to sápe po mí motorce....a dělá machry na kolemjdoucí
Stránky: 1 2