Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Leštění kol

Frodo89 (Člen)
27.07.2009 18:07:35

Leštění kol

Lidi tak jsem se na leštičce dal do prace leštil jsem v minulosti už hodně veci od hlav motoru z veteranu až po tuny hliniku i mědi. Tedy v leštěni problem asi nebude

Ale a tak nějak jsem zjistil že muj puvodni plan vyleš hvězdici a střed kola je celkem pakarna, ta barva nejde vubec dolu. Nemate s tim leštěnim kol na Banditu někdo zkušenost?

Napada mě ty kola nechat komplet jemně opiskovat a pak se na to vrhnout s abgrazivy "mam tu od mamky z prace nakoupeno hromady kotoučku MIRKA Abralon 600, 1000 a 2000" což na předleštění určite stači a par hadraku taky. Pak si ten neleštěny povrch nechat nalakovat mosazně žlutou barvou a nechat přestřikat bezbarvim lakem

Co vy na to?
Ptam se stim zda ty středy už někdo také leštil či nechal leštit kdyžtak na kolik ho to přišlo?

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
ross (Člen)
27.07.2009 19:03:28

Re: Leštění kol

možná to s tebou nějakej leštič vymění a nemusíš se s tím jebatsmokin

ale u šestky ty leštěný ráfky nevypadaj nic mocidontknow

smile1

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
luig (Člen)
27.07.2009 19:21:09

Osobně zkušenost nemám ale co to tak slyšim od lidí co to maj tak čistit čistit čistit ujet 50 km a zase čistit, a zasraný to vypadá dost sick.

Ale jinak čistý good

Ne asi
nety (Člen)
27.07.2009 20:10:35

luigi, hold sem to neměl čistý no..bigsmile

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
mr.BSE (Člen)
27.07.2009 20:24:36

Odstraňovač barvy - ale i s tím je to jebačka. Někde to nažere až na kov, někde ne... paple se to všude, občas kápne kam nemá apod...

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Koldan (Člen)
27.07.2009 20:34:46

údržba leštěných dílů je zbytečně přeceňovaná, nemám s tím problém. Každopádně do leštění paprsků a středů bych se nikdy nepustil, příliš mnoho záhybů, ne úplně dobrej povrch, špatná dostupnost leštičky, prostě na pussy estlis eště nezačal, radím vykašlat se na to a pokud chceš leštit,tak pouze límce a paprsky se středy nechat černý, případně dat do barvy

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Frodo89 (Člen)
27.07.2009 22:34:27

Koldan psal:

údržba leštěných dílů je zbytečně přeceňovaná, nemám s tím problém. Každopádně do leštění paprsků a středů bych se nikdy nepustil, příliš mnoho záhybů, ne úplně dobrej povrch, špatná dostupnost leštičky, prostě na pussy estlis eště nezačal, radím vykašlat se na to a pokud chceš leštit,tak pouze límce a paprsky se středy nechat černý, případně dat do barvy

Jsem si řekl že by to bylo hlavne originalni a za druhe že by to na ty černy motorce nemuselo vypadat zle mit lešteny ty středy a ty limce jsem chtěl nechat sřiknout na stejnou barvu jako jsou středy brznych kotouču.

Co se tyče těch jen tech leštenych limcu to se mi prave moc nelibi.

Tak nevim asi se na to leštěni uplne vykašlu. a vyleštim maximalně tu plochu jak se mi oni opira kotnik u stoupaček protože to mam celkem ošoupany a vypada to zle

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 (Člen)
27.07.2009 22:51:37

Koldane:

Ted jsem ti koukl na profil na motokařich a s tou barvou asi jak maš ty na tý B12.
Nemaš nahodou někdy sem cestu s tou B12 na sever čech třebas na okruh do Mostu, i když to asi přes celou ČR cestovat nebudeš, celekem by rad videl tu tvou B12 na živo.

Poradil by jsi mi to RAL te barvy co maš na kolech?

Ju a ještě popravde jsem stim nezačal jen s kamaradem tu ted leštime rafky znamému na GSRko a na tom jsem poznal jak ta barva jde pekelně blbě dolu.

Frodo89 (Člen)
06.08.2009 15:57:24

Ahoj lidi smile1 tak dnes jsme si nechal zout Pneu a pujdu zkusit leštit. zatim zadni kolo.

Nakonec budu leštiti jen ty limce a k tomu si necham nastřikat ty středy

K.a.s.y.m. (Člen)
07.08.2009 06:36:13

abys nelitoval bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Frodo89 (Člen)
07.08.2009 17:10:21

K.a.s.y.m. psal:

abys nelitoval bigsmile

Hele v dešti nejezdim a motorku miji celkem pravidelně smile1 A Rad zvlašt když mi v tom pomaha jedna z mich kamaradek smile1 To se potom motorka čisti jedna basen smile1 "Miss mokre tričko"

Banditatom (Člen)
07.08.2009 19:16:39

ross psal:

možná to s tebou nějakej leštič vymění a nemusíš se s tím jebatsmokin

ale u šestky ty leštěný ráfky nevypadaj nic mocidontknow

smile1

kajne problémevil!!! sice enem límce ale mrdačka s tím byla

Pro podobně potrefené serte na to je dřina a ještě furt čistit čistit čistit čistit a jednou za rok přefilcovatsick

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
ross (Člen)
07.08.2009 20:18:05

na jebce je leštěné mám

a že bych z toho byl nějak urvanej, se říct nedáidontknow

a leštit to nebudusmokin

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
jaryn (Člen)
07.08.2009 20:29:47

dotaz,možná blbej,ale zkusím to: nebylo by míň pracný ty ráfky nechat jen stříknout do stříbrný nebo pokovit? Chrom,nikl... A nesmějte se mi,jsem bývalý veteránista...

God Gave me Everything I want
Banditatom (Člen)
07.08.2009 22:53:51

jaryn psal:

dotaz,možná blbej,ale zkusím to: nebylo by míň pracný ty ráfky nechat jen stříknout do stříbrný nebo pokovit? Chrom,nikl... A nesmějte se mi,jsem bývalý veteránista...

chrombadniklbad nástřik do stříbragood viděl jsem to moc pěknýgoodgoodgood

Frodo89 (Člen)
08.08.2009 01:21:12

jaryn psal:

Bylo by to nejrychlejši nejednoduši ale velmy nakladny. Cena chromu je moc vysoko....

Filous (Člen)
08.08.2009 09:02:33

Frodo89 psal:
jaryn psal:

Bylo by to nejrychlejši nejednoduši ale velmy nakladny. Cena chromu je moc vysoko....

...nejrychlejší a hlavně nejjednodušší by to určitě nebylo, vono totiš nachromovat hlinikovou slitinu je dost problém...a f ceně nejde vo chrom, de vo přípravu potkladu, ta je nákladná...ale vo tom by ti tady mohli povidat jiný...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen)
08.08.2009 10:33:42

souhlas s Filousem příprava je docela mrdačka a stejně se to musí před chromem leštit abys dosáhl eňo ňuňo povrchu

Frodo89 (Člen)
08.08.2009 18:33:48

Filous psal:
Frodo89 psal:
jaryn psal:

...nejrychlejší a hlavně nejjednodušší by to určitě nebylo, vono totiš nachromovat hlinikovou slitinu je dost problém...a f ceně nejde vo chrom, de vo přípravu potkladu, ta je nákladná...ale vo tom by ti tady mohli povidat jiný...

Ale schodneme se na jednom že by to bylo drahy

Ondráš (Člen)
09.08.2009 20:51:07

Frodo89 psal:
K.a.s.y.m. psal:

abys nelitoval bigsmile

Hele v dešti nejezdim a motorku miji celkem pravidelně smile1 A Rad zvlašt když mi v tom pomaha jedna z mich kamaradek smile1 To se potom motorka čisti jedna basen smile1 "Miss mokre tričko"

Vogo...surprised
To jako voblíkneš ruku do trička a děláš Miss mokré tričko? Ještě řekni že si porotce a pak se s tou vítězkou vyspíš...surprised

evilsmile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
PALOUS (Člen)
09.08.2009 21:03:10

kdyš leštit tak jahohugoodto dává smyslgood

Jebat motorky :-)
PALOUS (Člen)
09.08.2009 21:03:46

PALOUS psal:

sory JAHODUbigsmile

Jebat motorky :-)
barynek (Člen)
09.08.2009 22:43:30

PALOUS psal:
PALOUS psal:

sory JAHODUbigsmile

Ale ne v lese, abys tam neměl klíště jako onehdábigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
pepa (Člen)
11.08.2009 12:34:31

Frodo89 psal:

Ahoj lidi smile1 tak dnes jsme si nechal zout Pneu a pujdu zkusit leštit. zatim zadni kolo.

no tak todle bych si nechal na zimu...
v púlce sezóny odstavit motorku idontknow

jinak sem taky sundal barvu z límců samo, že přes zimu a byla to pěkná pussy vina
lepší sou proužky

GSX 1400 K7
Banditatom (Člen)
11.08.2009 12:52:52

kdo chce kam...smokin

Koldan (Člen)
11.08.2009 17:32:50

pepa psal:
Frodo89 psal:

no tak todle bych si nechal na zimu...
v púlce sezóny odstavit motorku idontknow

jinak sem taky sundal barvu z límců samo, že přes zimu a byla to pěkná pussy vina
lepší sou proužky

mrkni na fotky v tvém profilu, před vyleštěním a po. je naprosto krásně vidět jak ty kola najednou vynikly, předtím zanikaly (koukni na to zadní), teď z nich máš doplněk. proto nelituji a litovat nebudugood

Frodo89 (Člen)
12.08.2009 22:42:04

Koldan:

Mam na tebe takove dvě otazky

Nakolik tě přišlo lakovaní?
Jake ma ta barva RAL čislo? Ja to taky tak zamejšlel. že to sladim s těmi středy kotouču. a s řiditky + několik dalšich maličkostí

Jinak zadní kolo je už skoro hotové. zitra se pouštim na přední. Litovat nejspiš nebudu zatim se mi to hodně libi. uvidime jak to bude vypadat ve finale.

osiris (Člen)
12.08.2009 23:07:21

...viceprezident :))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Koldan (Člen)
13.08.2009 17:57:08

Frodo89 psal:

Koldan:

Mam na tebe takove dvě otazky

Nakolik tě přišlo lakovaní?
Jake ma ta barva RAL čislo? Ja to taky tak zamejšlel. že to sladim s těmi středy kotouču. a s řiditky + několik dalšich maličkostí

Jinak zadní kolo je už skoro hotové. zitra se pouštim na přední. Litovat nejspiš nebudu zatim se mi to hodně libi. uvidime jak to bude vypadat ve finale.

čislo brvy si nepamatuju, flákl sem to vot voka a cenu už taky ne,dělali mi to ve Staráku garážáci

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS