Nejsi přihlášen
dost dobrej inzerád:-)
bacha at se někdo nenapálíte..
http://www.motoinzerce.cz/prislusenstvi … odnik.html
...a bude hůř...s triplem...a zasejc s banditem
zzzmrzlinar (Člen) 30.07.2009 09:32:06 Offline |
Re: dost dobrej inzerád:-)
jo borci já jsem na WWW.motoinzerce.cz našel inzerát že chlapík prodá starší GSX-R, tak jsem se na to byl podívat a když jsem to byl projet tak jsem zjistil, že to má zcela nefunkční přední brzdu, celkem píča chlap řek bych. Říkal aha, nojo, fakt to nějak nefunguje, hm to sem nevěděl, divný, vopravdu. Jestli chtěl abych to rozflákal a pak mu tu musel zaplatit, ešče že nejsem bezmozek co s pučenou motorkou vpálí do první točky.
zzzmrzlinar psal:jo borci já jsem na WWW.motoinzerce.cz našel inzerát že chlapík prodá starší GSX-R, tak jsem se na to byl podívat a když jsem to byl projet tak jsem zjistil, že to má zcela nefunkční přední brzdu, celkem píča chlap řek bych. Říkal aha, nojo, fakt to nějak nefunguje, hm to sem nevěděl, divný, vopravdu. Jestli chtěl abych to rozflákal a pak mu tu musel zaplatit, ešče že nejsem bezmozek co s pučenou motorkou vpálí do první točky.
tak hlavně že jsi cajk. Doufam, že jsi mu za to řekl pár "vlídných" slov
nechápu
Bandit 4EVER!!!
zzzmrzlinar (Člen) 30.07.2009 13:37:09 Offline |
byl jsem kupodivu docela klidnej, ale samozřejmě nějaké to safra safra, to jste ale nezodpovědný člověk, himbajs a jiné tam samozřejmě padlo.
Stránky: 1