Nejsi přihlášen
Re: Bílý svody zevnitř
Asi to trochu chučí bude. Hlavně ale nejedou fšechny stejně,takže bych to viděl nechat seřídit karbece,ale ne jenom podtlaky,ale aji hladiny,bohatost a tak. Dojedeš nám je zítra ukázat,jak je máš přelejsknutý?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Asi to trochu chučí bude. Hlavně ale nejedou fšechny stejně,takže bych to viděl nechat seřídit karbece,ale ne jenom podtlaky,ale aji hladiny,bohatost a tak. Dojedeš nám je zítra ukázat,jak je máš přelejsknutý?
No,dojet bych chtěl. Chtěl bych na stroju, ale nemám těsnění pod svody a licnu tam už dávat nechcu
Takže bych to viděl spíš na auto, i kvůlivá spaní.
Vzal sem to jen tak z nudy, v podstatě jen to, co je vidět po namontování na motyku
Zatím foto :
A spešl pro tebe
Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 psal:Asi to trochu chučí bude. Hlavně ale nejedou fšechny stejně,takže bych to viděl nechat seřídit karbece,ale ne jenom podtlaky,ale aji hladiny,bohatost a tak. Dojedeš nám je zítra ukázat,jak je máš přelejsknutý?
No asi to šoupnu po prázdninách do ISŠA k Mirovi, jestli bude mít čas.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Asi to trochu chučí bude. Hlavně ale nejedou fšechny stejně,takže bych to viděl nechat seřídit karbece,ale ne jenom podtlaky,ale aji hladiny,bohatost a tak. Dojedeš nám je zítra ukázat,jak je máš přelejsknutý?
Já to asi po dovolené budu muset taky nechat seštelovat,bude mít najeto 24000km,to už bych mu mohl dopřát kontrolu ventilů a komplet vyčištění a seřízení karbenátek Už mám doma nachystaný svíce,filtry,oil,desky a ještě musím z Kojaka vymámit řetězofku,ať to mám komplet fšechno v cajku na dalších 24tisíc km Asi to zavezu k Vodičkovi do Tuřan,minulej týden sem s nim mluvil a udělá karbece+ventili asi za 3tácky.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Asi to trochu chučí bude. Hlavně ale nejedou fšechny stejně,takže bych to viděl nechat seřídit karbece,ale ne jenom podtlaky,ale aji hladiny,bohatost a tak. Dojedeš nám je zítra ukázat,jak je máš přelejsknutý?
Já to asi po dovolené budu muset taky nechat seštelovat,bude mít najeto 24000km,to už bych mu mohl dopřát kontrolu ventilů a komplet vyčištění a seřízení karbenátek Už mám doma nachystaný svíce,filtry,oil,desky a ještě musím z Kojaka vymámit řetězofku,ať to mám komplet fšechno v cajku na dalších 24tisíc km Asi to zavezu k Vodičkovi do Tuřan,minulej týden sem s nim mluvil a udělá karbece+ventili asi za 3tácky.
Já bych potřeboval udělat v podstatě jen hladiny na karbecích.
Podtlaky a ventily mě udělá kamoš.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Ondráš psal:mr.BSE psal:Kua samej Podlaha tady, jak se jedná vo kytky...
Nejlepší na to jsou takové malé vosičky.
Popřípadě chémie... Ale jestli jsi ekolog, tak ty vosičky.
Jo, sem ekolog. Je to příroda, nechám ji ať se vypořádá sama s nemocema
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 31.07.2009 06:38:42 Offline |
bracha psal:pošli to už ze skály :) že vůbec leštíš rozvody když s tím furt mlátíš vo zem
?????
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1