Nejsi přihlášen
Re: Bílý svody zevnitř
Asi to trochu chučí bude. Hlavně ale nejedou fšechny stejně,takže bych to viděl nechat seřídit karbece,ale ne jenom podtlaky,ale aji hladiny,bohatost a tak. Dojedeš nám je zítra ukázat,jak je máš přelejsknutý?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Asi to trochu chučí bude. Hlavně ale nejedou fšechny stejně,takže bych to viděl nechat seřídit karbece,ale ne jenom podtlaky,ale aji hladiny,bohatost a tak. Dojedeš nám je zítra ukázat,jak je máš přelejsknutý?
No,dojet bych chtěl. Chtěl bych na stroju, ale nemám těsnění pod svody a licnu tam už dávat nechcu
Takže bych to viděl spíš na auto, i kvůlivá spaní.
Vzal sem to jen tak z nudy, v podstatě jen to, co je vidět po namontování na motyku
Zatím foto :
A spešl pro tebe
Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 psal:Asi to trochu chučí bude. Hlavně ale nejedou fšechny stejně,takže bych to viděl nechat seřídit karbece,ale ne jenom podtlaky,ale aji hladiny,bohatost a tak. Dojedeš nám je zítra ukázat,jak je máš přelejsknutý?
No asi to šoupnu po prázdninách do ISŠA k Mirovi, jestli bude mít čas.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Asi to trochu chučí bude. Hlavně ale nejedou fšechny stejně,takže bych to viděl nechat seřídit karbece,ale ne jenom podtlaky,ale aji hladiny,bohatost a tak. Dojedeš nám je zítra ukázat,jak je máš přelejsknutý?
Já to asi po dovolené budu muset taky nechat seštelovat,bude mít najeto 24000km,to už bych mu mohl dopřát kontrolu ventilů a komplet vyčištění a seřízení karbenátek Už mám doma nachystaný svíce,filtry,oil,desky a ještě musím z Kojaka vymámit
řetězofku,ať to mám komplet fšechno v cajku na dalších 24tisíc km
Asi to zavezu k Vodičkovi do Tuřan,minulej týden sem s nim mluvil a udělá karbece+ventili asi za 3tácky.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Asi to trochu chučí bude. Hlavně ale nejedou fšechny stejně,takže bych to viděl nechat seřídit karbece,ale ne jenom podtlaky,ale aji hladiny,bohatost a tak. Dojedeš nám je zítra ukázat,jak je máš přelejsknutý?
Já to asi po dovolené budu muset taky nechat seštelovat,bude mít najeto 24000km,to už bych mu mohl dopřát kontrolu ventilů a komplet vyčištění a seřízení karbenátek
Už mám doma nachystaný svíce,filtry,oil,desky a ještě musím z Kojaka vymámit
řetězofku,ať to mám komplet fšechno v cajku na dalších 24tisíc km
Asi to zavezu k Vodičkovi do Tuřan,minulej týden sem s nim mluvil a udělá karbece+ventili asi za 3tácky.
Já bych potřeboval udělat v podstatě jen hladiny na karbecích.
Podtlaky a ventily mě udělá kamoš.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Ondráš psal:mr.BSE psal:Kua samej Podlaha tady, jak se jedná vo kytky...
![]()
Nejlepší na to jsou takové malé vosičky.
Popřípadě chémie... Ale jestli jsi ekolog, tak ty vosičky.
Jo, sem ekolog. Je to příroda, nechám ji ať se vypořádá sama s nemocema
Second Class Citizen
1130 Café Racer
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 31.07.2009 06:38:42 Offline |
bracha psal:pošli to už ze skály :) že vůbec leštíš rozvody když s tím furt mlátíš vo zem
?????
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1