Nejsi přihlášen
Re: Jedovnice září 2009
Ondráš psal:sonyk psal:Koukam ze tam maj i minigolf tak to bude mazec Du objednat olej a filtr a pokud vyjde pocasi tak tam budu. Musim uz vas konecne poznat
Mě znáš, ne?
Gde je tam golf?
http://www.olsovec.cz/sluzby.html
uplne dole
Jj tebe znam a par dalsich, ale tu obr masu ne.
jinak na mape je ten minigolf videt
http://www.mapy.cz/#mm=FP@sa=s@st=s@ssq … 12224@z=17
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. psal:Peťa psal:Ondráš psal:Myšák se tváří jak kdyby měl kocovinu, Fido jako kdyby měl zácpu a Levap povídá, že se musíme vyfotit s krtkem pro dceru.
Jsem jí hledala ale nepodařilo se mi jí najít, ta stála fakt za to
ty fotky byli na FTP kam už se nedá dostat
bóže...normální fotomontáž...kdo mě tam přidal hlavu kuwa
bla...blabla...!
K.a.s.y.m. (Člen) 12.08.2009 12:17:50 Offline |
Žirafa psal:Ondráš psal:Už si na ten golf vzpomínam...
já ne
já taky ne...ač mi ten areál připadá povědomej tak si ho nepamatuju.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Žirafa psal:Ondráš psal:Už si na ten golf vzpomínam...
já ne
já taky ne...ač mi ten areál připadá povědomej tak si ho nepamatuju.
Ono je to totiž schované za živým plotem a čumí tam z toho jen vrátka, takže pokud vyloženě nekoukneš do nich, tak to asi nezaregisrtuješ.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 12.08.2009 20:04:29 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Žirafa psal:
já nejá taky ne...ač mi ten areál připadá povědomej tak si ho nepamatuju.
Ono je to totiž schované za živým plotem a čumí tam z toho jen vrátka, takže pokud vyloženě nekoukneš do nich, tak to asi nezaregisrtuješ.
aháá
mraziik psal:Zdravím nenašel jsem nikde datum konání
Country 35 (Člen) 18.08.2009 10:05:39 Offline |
Ahoj,nikde nevidím přesny datum těch Jedovnic,mohli byste to někdo napsat,Jinak 4-6.9 Je sraz ve Křtinách.
Country 35 psal:Ahoj,nikde nevidím přesny datum těch Jedovnic,mohli byste to někdo napsat,Jinak 4-6.9 Je sraz ve Křtinách.
Country 35 (Člen) 18.08.2009 10:14:27 Offline |
Jo díky nevšim sem si toho odkazu.
jak praví Vikec šušně dovézt, trička nejsou a s píčema už vůbec ne, ja taky nemám ještě žádný pičo triko ani mikinu . prej 330 km daleko tak je to daleko ale zas neco cestou uvidis a nenudis se jezdenim po stejnejch trasach kolem komina.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.08.2009 12:05:53 Offline |
hmm Svijany..to mi zase bude blbě
kojaksro psal:Banditatom psal:erino73 psal:aspon si zasa spolocne zaspievame obidve hymny
bude malinovice???
Bude i slivovice!!!....malinovice....nářez, lepčí sem nepil
kua hosi, malina uz je nachystana. Pani maaaama sa o to postarala. Uz sa tesime ako si spolu pripijeme. Len aby vyslo pocasie, lebo sa uchlastame ako zmrdi. Ahojte. Vidime sa.
" všetko je podvod, iba mlieko je voda "
erino73 psal:kua hosi, malina uz je nachystana. Pani maaaama sa o to postarala. Uz sa tesime ako si spolu pripijeme. Len aby vyslo pocasie, lebo sa uchlastame ako zmrdi. Ahojte. Vidime sa.
cau psal jsem ti mail ohledne chatek a ty si mi neodpovedel???
Vzdy muze byt hur :-)
fox101. psal:Zdravim, mužu přijet i kdzž piju jen nealko? Stejček bych si dal a vzhledem k tomu, že jsu čerstvej banditista i forista, tak bych se s Vami rad poznal. Fox
Jsem podobne nemocnyaspon tam nebudu sam za
Skáču dobře,skáču rád
fido psal:K.a.s.y.m. psal:hmm Svijany..to mi zase bude blbě
no nevím, ale Myšák to strašně chválil Mě to odkalilo...
Jedovnice jsem chtěl dát, ale zatím se to vyvíjí na chofno, pojedu hákovat
Ja te pred Svijanama varoval...nemuzu za to, ze sis nedal rict Ono se to pit da....ale toho smradu rano....
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Ton@l psal:erino73 psal:kua hosi, malina uz je nachystana. Pani maaaama sa o to postarala. Uz sa tesime ako si spolu pripijeme. Len aby vyslo pocasie, lebo sa uchlastame ako zmrdi. Ahojte. Vidime sa.
cau psal jsem ti mail ohledne chatek a ty si mi neodpovedel???
prepac Tondo, uz som to napravil. Caf
" všetko je podvod, iba mlieko je voda "
K.a.s.y.m. (Člen) 30.08.2009 19:43:15 Offline |
Myšák psal:fido psal:K.a.s.y.m. psal:hmm Svijany..to mi zase bude blbě
no nevím, ale Myšák to strašně chválil Mě to odkalilo...
Jedovnice jsem chtěl dát, ale zatím se to vyvíjí na chofno, pojedu hákovatJa te pred Svijanama varoval...nemuzu za to, ze sis nedal rict Ono se to pit da....ale toho smradu rano....
já mám právě svijany rád takže proto to říkám páč mě po pivu ráno vždycky strašně bolí hlava
K.a.s.y.m. (Člen) 30.08.2009 19:44:02 Offline |
Pšán psal:..vzhledem k tomu,že si s mým pravidelným cyklem každý dělá co chce,tak se asi přijedu juknout..
..Palousi,jsi ochoten mne akceptovat?
..Kasym,stále sedím za květináčem..
rok se s rokem sešel a pořád nic
rád tě uvidim
nicola.foxx (Člen) 30.08.2009 20:42:05 Offline |
dala psal:Hosi,jak to tam bude probihat v sobotu? Ptam se v kolik mam dorazit abych neprosvih tu vyjizdku jestli nejaka bude
Patek se nese v poklidnym duchu s cajem o pate. Tudiz si vetsina dava rano cesnecku, vyvary a strasne moc kafe, takze vyjizdky se konaji az odpoledne kdyz klesne zbytkovej pod 0.5. No a sobota se nese v podobnem duchu jako patek, akorat se toho caje vypije jeste trosku vic.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:dala psal:Hosi,jak to tam bude probihat v sobotu? Ptam se v kolik mam dorazit abych neprosvih tu vyjizdku jestli nejaka bude
Patek se nese v poklidnym duchu s cajem o pate. Tudiz si vetsina dava rano cesnecku, vyvary a strasne moc kafe, takze vyjizdky se konaji az odpoledne kdyz klesne zbytkovej pod 0.5. No a sobota se nese v podobnem duchu jako patek, akorat se toho caje vypije jeste trosku vic.
Jo tak cesnecku tu muzudorazim po desate rano
Skáču dobře,skáču rád
dala psal:nicola.foxx psal:dala psal:Hosi,jak to tam bude probihat v sobotu? Ptam se v kolik mam dorazit abych neprosvih tu vyjizdku jestli nejaka bude
Jo tak cesnecku tu muzudorazim po desate rano
tak to budem ještě všicí na sráč
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:dala psal:nicola.foxx psal:
Patek se nese v poklidnym duchu s cajem o pate. Tudiz si vetsina dava rano cesnecku, vyvary a strasne moc kafe, takze vyjizdky se konaji az odpoledne kdyz klesne zbytkovej pod 0.5. No a sobota se nese v podobnem duchu jako patek, akorat se toho caje vypije jeste trosku vic.Jo tak cesnecku tu muzudorazim po desate rano
tak to budem ještě všicí na sráč
Zabzucim ladakem u betle a budete hned venku ne me privitat ale rozbit mi drzku
Skáču dobře,skáču rád
dala psal:Kukii psal:dala psal:
Jo tak cesnecku tu muzudorazim po desate ranotak to budem ještě všicí na sráč
Zabzucim ladakem u betle a budete hned venku ne me privitat ale rozbit mi drzku
myslím, že po nočním vyhánění lišek z výfuků jako loni, budem všicí chrápat a nebo budem střízlivět
nicola.foxx (Člen) 30.08.2009 21:35:20 Offline |
Kukii psal:myslím, že po nočním vyhánění lišek z výfuků jako loni, budem všicí chrápat a nebo budem střízlivět
Stejne jak wod Wericha = Ten dela to a ten zas tohle . Jen Progear nam tam bude kakat pred chatkou ??
nicola.foxx psal:Kukii psal:myslím, že po nočním vyhánění lišek z výfuků jako loni, budem všicí chrápat a nebo budem střízlivět
Stejne jak wod Wericha = Ten dela to a ten zas tohle . Jen Progear nam tam bude kakat pred chatkou ??
snad ne
Kukii psal:nicola.foxx psal:Stejne jak wod Wericha = Ten dela to a ten zas tohle . Jen Progear nam tam bude kakat pred chatkou ??
snad ne
Loňská záhada, zda se před chatkou vykadil Progear nebo kuna (ne Kuna) je stále nedořešena...
Doufam ze teda Progear tu zahadu blervič letos rozsekne
K.a.s.y.m. (Člen) 31.08.2009 08:55:33 Offline |
Billy psal:Doufam ze teda Progear tu zahadu blervič letos rozsekne
myslíš jako ,že to předvede live a ne potají v noci?
musime si na Progeara posvitit
Ton@l psal:kojaksro psal:....řešíte tu viny. Jsem si odkašlal, ze spaní no...
no jasne takovy to chlapský odplivnuti 2-3litry
Kojak minulej jahr na ty zablity matrace odvetil: " To sem nebyl já, to byl ten polskej zájezd !"
nicola.foxx (Člen) 01.09.2009 19:22:37 Offline |
TO BILLY:
Zajistis nakej burcak?? Je vubec jeste? Neco cerstvyho?
Pak uz ti nebudu rikat Silverfoxovsky BOBIKU.
Kukii psal:dala psal:Kukii psal:
tak to budem ještě všicí na sráčZabzucim ladakem u betle a budete hned venku ne me privitat ale rozbit mi drzku
myslím, že po nočním vyhánění lišek z výfuků jako loni, budem všicí chrápat a nebo budem střízlivět
Uz se tam tesim rad vas poznam vsechny
Skáču dobře,skáču rád
Tak to vypada, ze dorazim (poprve).
Chtel jsem se zeptat pametniku minulych bitev, co si nezapomenout vzit.
Je tam kde zaparkovat pod strechu nebo si vzit aspon neco na prikryti motorky?
Pocasi sice pry bylo objednano, ale asi malo podmaznuto, takze mozna sprchne a bude kosa.
Jak to vypada v tech chatkach, mam si brat spacak?
Brnaci (a domorodci z blizkeho okoli), bude nejaky spolecny odjezd?
lip psal:Tak to vypada, ze dorazim (poprve).
Pocasi sice pry bylo objednano, ale asi malo podmaznuto, takze mozna sprchne a bude kosa.
Šmarja... Se na to připravuješ jak panic na první zásun...
Přijeď, postav motorku, nalámej do sebe 10 piv a nic víc neřeš.
Tak já mám ůčast kurefsky nahnutou do Místo votočení 2x Německa ho musím votočit 3x,takže skončím v sobotu večer s natočenejma 6000km za tento tejden a to nevím jestli bych byl ideální společník na noční pijatyku Piča,jediná akce,kerou sem na 100% nechtěl prošvihnout a mě do toho padne práca v sobotu,kterou nikdy nechodím,max 1 do roka
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 02.09.2009 07:17:43 Offline |
lip psal:Tak to vypada, ze dorazim (poprve).
jestli chceš mít motorku pod střechou vem garáž holt bude spát jednou pod širákem.
spacák si radši vem..jestli bude zima jak loni tak by tě ty deky co tam jsou moc nezahřáli.Ráno jsme škrábali jinovatku ze spacáků i v chatkách
K.a.s.y.m. psal:lip psal:Tak to vypada, ze dorazim (poprve).
Brnaci (a domorodci z blizkeho okoli), bude nejaky spolecny odjezd?jestli chceš mít motorku pod střechou vem garáž holt bude spát jednou pod širákem.
spacák si radši vem..jestli bude zima jak loni tak by tě ty deky co tam jsou moc nezahřáli.Ráno jsme škrábali jinovatku ze spacáků i v chatkách
Mě bylo loni skoro horko Jestli to ale nebylo tím pulčíkem zelené co sem do sebe hodil přet spaním
VikecB12 psal:Tak já mám ůčast kurefsky nahnutou do Místo votočení 2x Německa ho musím votočit 3x,takže skončím v sobotu večer s natočenejma 6000km za tento tejden a to nevím jestli bych byl ideální společník na noční pijatyku Piča,jediná akce,kerou sem na 100% nechtěl prošvihnout a mě do toho padne práca v sobotu,kterou nikdy nechodím,max 1 do roka
Tak to zkusis aspon prijet v sobotu vecir, uvidis, ale budes chybet draku
Billy psal:VikecB12 psal:Tak já mám ůčast kurefsky nahnutou do Místo votočení 2x Německa ho musím votočit 3x,takže skončím v sobotu večer s natočenejma 6000km za tento tejden a to nevím jestli bych byl ideální společník na noční pijatyku Piča,jediná akce,kerou sem na 100% nechtěl prošvihnout a mě do toho padne práca v sobotu,kterou nikdy nechodím,max 1 do roka
Tak to zkusis aspon prijet v sobotu vecir, uvidis, ale budes chybet draku
Uvidím no. Ani nevíš jak mě to sere,ale hold si tedka nemůžu vybírat. Mara včera v noci skládal ejsa aby jako mohl jet na mašině,tak uvidíme. No nic,du si zase sednout na dva dny za koláč,tak zatím čus.
Tak my taky nedorazíme
Naši dělaj fasádu a je potřeba pobít střechu a trámy zespod nějakym dřevem či co, takže místo toho polezem po střeše, teda já budu přicmrndávat ze země... Letos mi ty akce nějak vůbec nevyšly... Tak snad příští sezona bude lepší
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Žirafa psal:Tak my taky nedorazíme
Naši dělaj fasádu a je potřeba pobít střechu a trámy zespod nějakym dřevem či co, takže místo toho polezem po střeše, teda já budu přicmrndávat ze země... Letos mi ty akce nějak vůbec nevyšly... Tak snad příští sezona bude lepší
to jako myslíš vážně?
Já taky minulý týden stavěl plot místo sprintů... Se to někdy tak blbě schází...
SLUGI psal:dala psal:fox101. psal:U Trampa me nic nerika, ja nepiju
Kde to je? plsBuchlovske kopce vyhlasena drevena bouda motorkaru
... a policajtů
asi jim uz dosli prachy na benzin tak uz zatahy skoro nedelaj
Vzdy muze byt hur :-)
naši maj střechu f cajku ale du na tu svou bo matroš je na kupjetakže letos do tej Macochy neflusnu
Jebat motorky :-)
nicola.foxx (Člen) 02.09.2009 18:13:45 Offline |
Loser psal:tak ja asi teda dofrcim na cumendu v sobotu odpoledne - nejspis aji s Lojzou
JOOOOO Lojzu vem. Bude prima pokec
K.a.s.y.m. (Člen) 02.09.2009 19:03:43 Offline |
ross psal:kdo tam budete už v pátek
abych tam neseděl sám s místníma vožralcema
no já určitě a tu soupravu se kterou přijedu asi nepřehlídne nikdo
nicola.foxx (Člen) 02.09.2009 21:05:44 Offline |
K.a.s.y.m. psal:ross psal:kdo tam budete už v pátek
abych tam neseděl sám s místníma vožralcemano já určitě a tu soupravu se kterou přijedu asi nepřehlídne nikdo
Jakou soupravu??? Jsi byl u vjetnamcu pro novou teplakovku??? Ctyri pruhy rychle jezdi
K.a.s.y.m. (Člen) 02.09.2009 21:09:53 Offline |
nicola.foxx psal:K.a.s.y.m. psal:ross psal:kdo tam budete už v pátek
abych tam neseděl sám s místníma vožralcemano já určitě a tu soupravu se kterou přijedu asi nepřehlídne nikdo
Jakou soupravu??? Jsi byl u vjetnamcu pro novou teplakovku??? Ctyri pruhy rychle jezdi
ne ne...mě stačej tři.
Ja tam budy taky
Country 35 (Člen) 03.09.2009 08:09:26 Offline |
Mužu dorazit tak kolem páté,bude tam nekdo už ?