Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 03.09.2009 12:10:51 Offline |
Re: Jedovnice září 2009
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Country 35 (Člen) 03.09.2009 21:13:10 Offline |
Od páte to jistím,akorat mě nekdo musite pomoct vztyčit iglu než se ožeru, Z
Country 35 (Člen) 03.09.2009 21:35:03 Offline |
Počasí to nemuže skazit, ja starej vandrák o tom něco vím,nekdy je to ještě lepší než když zoncna rumpluje. Z
nicola.foxx (Člen) 03.09.2009 22:49:08 Offline |
Ondráš psal:Já bych vyrazil někdy odpoledne z Práglu, takže do 7 bych tam snad mohl být.
Míro jak to vidíš? kdy a kde? Zvykl sis už na tu motku trochu?
Videl bych to na srazik jeste s Kukii a s Lachtanem. Akorat to je az v pjet zde http://www.mapy.cz/#mm=ZP@ax=133192576@ … 33408@z=14
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Videl bych to na srazik jeste s Kukii a s Lachtanem. Akorat to je az v pjet zde http://www.mapy.cz/#mm=ZP@ax=133192576@ … 33408@z=14
Tam to znám, tam bylo i4wifi. Ale to na co ukazuješ... Nejsou to nějaký zahradní domky? Já tam teda dlouho nebyl, ale vím, že je tam vedle Kauflandu OMV, ale to je na druhé straně. Naproti tramvajové zastávce byla čerpačka na LPG, ale to co ukazuješ si nějak nevzpomínám co je.
Uvidím... Každopádně na dálnici mě nedostanete ani párem koní. Toho jsem si včera užil dost cestou z Mostu.
Teď jsem dorazil, bude oběd, pak nastrojit sebe a motorku, stejně se dřív jak ve 3 nevyhrabu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:nicola.foxx psal:Videl bych to na srazik jeste s Kukii a s Lachtanem. Akorat to je az v pjet zde http://www.mapy.cz/#mm=ZP@ax=133192576@ … 33408@z=14
Tam to znám, tam bylo i4wifi. Ale to na co ukazuješ... Nejsou to nějaký zahradní domky? Já tam teda dlouho nebyl, ale vím, že je tam vedle Kauflandu OMV, ale to je na druhé straně. Naproti tramvajové zastávce byla čerpačka na LPG, ale to co ukazuješ si nějak nevzpomínám co je.
Uvidím... Každopádně na dálnici mě nedostanete ani párem koní. Toho jsem si včera užil dost cestou z Mostu.
Teď jsem dorazil, bude oběd, pak nastrojit sebe a motorku, stejně se dřív jak ve 3 nevyhrabu.
v 5 tam bud, je to odbočka v zatáčce a blbě značená, tak at to nepřejedeš.. jede se horem, kolin, pardubice a tak
Život je boj-mašina je nej!!!
nicola.foxx (Člen) 04.09.2009 14:11:14 Offline |
Tak to mam na howno. V praci se mi neco zesralo a tak se moc brzo nevyhrabu. Kterej cuuuuuu vymyslel povinosi kua.
Takze na patou to tutove nestiham a sam jsem zvjedavej estli vubec dneska vyrazim.
Her0des psal:pojede nekdo zejtra (so) z praglu?
Nejspis zejtra, ale smerem od machace takze ml. bol, jicin, hradec, svitavy...
Podle xichtu v profilu ses docela sympatak
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
K.a.s.y.m. (Člen) 06.09.2009 17:53:47 Offline |
tak už jsem tak hodku doma...počasí dneska vyšlo znatelně líp jak v pátek :) Billymu dík za akci...opět se to vydařilo
Takže jsem doma dal jsem si oběd, a s mým malým rošťákem jsem si po obědě dáchnul
Jinak Bilymu poděkování za skvělou akci a všem zúčasněným za skvělou zábavu a supr zážitek.
Obzvláště braťam slovákom za azyl v chatce
Přítomným dámám za výdrž a krásu:
A jasuzuvaki(kawasaki) za příjemné rozptýlení a úklid výkalů na prostranství
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Dorazili jsme v pořádku za naší dcerkou a Janně jsme ukázali nejkratší cestu domů. Billimu děkujeme za uspořádání, všem za dobrou náladu a sliby se maj plnit, tak níže adresa na fotky.
http://lukinb6.rajce.idnes.cz
uživatelské jméno: suzukibandit
heslo: suzukibandit
Tak někdy příště vy bando výpitků.
Bandit
GSX1250FA
K.a.s.y.m. (Člen) 06.09.2009 19:40:38 Offline |
Ton@l psal:LukinB6 psal:Tak někdy příště vy bando výpitků.
Banditzapomnel si na fetaky
tam nějaký byli???
nicola.foxx (Člen) 06.09.2009 21:11:06 Offline |
Tak teda akce paradni i kdyz s polovicni ucasti woproti minulej jedovnici.
Ale fetaky jsem nevidel zadny Jak se takovej fetak pozna
Abych si na ne teda tak jako ouplne radsi daval pozor.
nicola.foxx (Člen) 06.09.2009 21:22:01 Offline |
PROSBA::::
Nekdo tam rikal neco vyborny taxikarsky firme. Nepamatuje si co to bylo za firmu???
Pry za 200 kam potrebujes.
nicola.foxx psal:PROSBA::::
Nekdo tam rikal neco vyborny taxikarsky firme. Nepamatuje si co to bylo za firmu???
Pry za 200 kam potrebujes.
i za roh te za tak mrzkej peniz vodveze
Kawasaki ti da cislo
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Mám taky pár fotek,tak snad to bude fungovat
http://jannaa6.rajce.idnes.cz/Jedovnice_zari_09/
Tak já už sem nějakejch pár hodin v nočnim pracovnim procesu.
Taky díky Billymu za zorganizování akcičky a i když účast nebyla zas až tak vysoká, bylo to fajn vidět aspoň pár známejch tváří a seznámit se s těma neznámejma
Foťák mi tam blejskal docela dost, tak sem udělal trochu cenzúru a dal to sem:
http://spidis.rajce.idnes.cz/Jedovnice_2009/
Radši nechtějte vidět ty fotky, který se veřejně nedaj publikovat (néé neni to tak hrozný, ale asi by dotyčný objekty nebyly rádi, že je takhle veřejně vystavuju)
Takže doufám, že příští rok v trochu větší grupje
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
taky dík za akci ikdyž sem tam byl jen v pátek no každopádně i tak sme se pořádně vylili a koukám že fotky z toho večera sou taky dost alkoholický
Ten, kdo vymyslel práci by ji měl taky naučit masturbovat, aby se udělala sama
Ja uz v sobotu nemel ani chut pit , po tom patku . Vikeci vsak neplac neco se zas uskutecni , hold sic malo lidi a lidi ktery sem chtel videt tak to nestihly a nebo jim do toho neco nechte vlezlo. A tak doufejme ze za rok opet a s lepsim pocasim
PS: Spidi nemuzes ty fotky flaknout do zipu na nejaky uloziste at si to muzu stahnout a zaarchivovat. Kurna a rikal sem te ze tam nemas davat fotky jak zeru , tam tlacim klobasu do hlavy jak vendelin
Se omlouvam ,ze jsme neprisli,v patek jsem jeste dodelaval byt,a v sobotu uz nejaka nemoc,ryma,prudusky,mam rozbitou imunitu od kvetna, jak jsme byli v Dolomitech,jsem snad uz po stvrte nemocen.Tak snad priste,jsem se tesil.
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Billy psal:Ja uz v sobotu nemel ani chut pit , po tom patku . Vikeci vsak neplac neco se zas uskutecni , hold sic malo lidi a lidi ktery sem chtel videt tak to nestihly a nebo jim do toho neco nechte vlezlo. A tak doufejme ze za rok opet a s lepsim pocasim
PS: Spidi nemuzes ty fotky flaknout do zipu na nejaky uloziste at si to muzu stahnout a zaarchivovat. Kurna a rikal sem te ze tam nemas davat fotky jak zeru , tam tlacim klobasu do hlavy jak vendelin
jj s tou klobásou ti to moc sluší, když už jsem tam nebyla tak alespoň o tohle jsem nepřišla
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Ondráš psal:Dobré to bylo...
Možná bramborovatím, ale nějak mě tam chyběla ta stará banda...
Sem si řikal, že seš nějakej zatáhlej, vůbec si se nebavil
No, když sme ti nestačili my s Mončou a Lůzrem
Billy: To je právě správná momentka, věř, že tam sou horší
Zkusim to někam v tom ZIPu hodit, ale nebude to ve Full Resolution, trochu to zmenšim, protože taghle to má cca 2GB (leda, že by to někdo uploadnul na nějaký rychlejší lajně)
Ondráš psal:Dobré to bylo...
Možná bramborovatím, ale nějak mě tam chyběla ta stará banda...
Co nadelam kdyz tam prijede pulka lidi
2 Spidys: Tak to nebylo tím... Jsem byl taky přejetej ještě od pátku. To co přivez Lachtan byla neuvěřitelná věc... To rozdejchávam ještě dnes... Mám z toho nějakou spavou nemoc.
2 Billy: Njn... Nechci bejt po bitvě generálem, ale kdyby se to udělalo koncem září jako loni, tak by počasí vyšlo na stejno a lidí by bylo myslím víc.
Ondráš psal:2 Spidys: Tak to nebylo tím... Jsem byl taky přejetej ještě od pátku. To co přivez Lachtan byla neuvěřitelná věc... To rozdejchávam ještě dnes... Mám z toho nějakou spavou nemoc.
To tě rodiče neučili, že si od cizích nemáš nic brát??
spidys psal:To tě rodiče neučili, že si od cizích nemáš nic brát??
A tomu hajzlovi co nám to ukrad přeju, ať se po tom pobleje, posere a zaplácá ušiska do hlavy.
Grády to na to má...
jennys psal:ross psal:škoda, že jsem musel v sobotu dopoledne odjet
Máš pravdu rossi, chtěl jsem si do tebe rýpnout
héééj "baník pyčo"
v pátek sice komornější ale ožrali jsme se stejně dost
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:jennys psal:ross psal:škoda, že jsem musel v sobotu dopoledne odjet
Máš pravdu rossi, chtěl jsem si do tebe rýpnout
héééj "baník pyčo"
v pátek sice komornější ale ožrali jsme se stejně dost
Jo, a my jsme to v sobotu taky slušně zapili, jaksi už jsem ke konci špatně artikuloval
jennys psal:ross psal:jennys psal:
Máš pravdu rossi, chtěl jsem si do tebe rýpnouthéééj "baník pyčo"
v pátek sice komornější ale ožrali jsme se stejně dostJo, a my jsme to v sobotu taky slušně zapili, jaksi už jsem ke konci špatně artikuloval
ja myslim, ze vetsina z nas ti dokonale rozumela
Cafte banda. Bol to uplne perfektny vikend. Aj sme si nieco male vypili , aj sme si v sobotu pojazdili, a potom zase vypili :wine :.
Velka vdaka Billymu za zorganizovanie akcie. Teraz je rada asi na nas, co? Uz to aj tento vikend idem riesit s kamaratom a potom dam vediet co a ako. Ste super banda.
" všetko je podvod, iba mlieko je voda "
Banditatom (Člen) 07.09.2009 20:55:19 Offline |
super akcička billy fajn bylo
To Spidys: ještě štěstí že jsi některé foto cenzůroval
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 07.09.2009 23:05:11 Offline |
FILOUS mas recht, ale i tak dobry.
SPIDIS: Fotky luxus vcetne tej jak si s Ondrasem premejslime po prvni vyucovaci hodine .
ONDRASI Tvoje ucebnice srandologie taky luxus, ale na ty Spidisovi tri lekce to nemelo
Jo a ten wocas co to slehnul, tak at si to uzije, pac mi prece nejsme kurwy neprejici
Spesl for LOSER: posli pozdrav Lojzovi a priste ho vem zase a seber mu klice, aby nemohl hnedkon vodject do kelu.
2 Jennys: Ty máš výhodu, že víš co chceme říct, ještě než na to pomyslíme, ale my to neumíme...
2 nicolla.foxx : No kdyby nám to někdo neukrad, tak se to mohlo taky dotáhnout dál...
2 spidys: A to je Plzeň?
Na slovensko se rad projedu, sice ty vase zakony teda jsou odrazujici, ale na Oravu se jelo pekne za Killerem a byl to tehdy dobrej vikend
nicola.foxx (Člen) 08.09.2009 15:05:55 Offline |
Copak Plzensky, ale videls ty draky ve vycepu
Netolda psal:legolas psal:moltom psal:Skvela akcia, dik organizatorom!
Kurva takto som sa nerozbil od Naked KillersSouhlas paradni akcekdy budou fotky na netu?
mrkni na diskuzi o pár řádku navrchu...
jo jo pamatuju
Skáču dobře,skáču rád
http://erino73.rajce.idnes.cz/
tak uz to tu mate. v klidku si to pozrite a zabavte sa. bandit piiiicoooo.
napiste recenziu. cafte banda.
erino73 psal:http://erino73.rajce.idnes.cz/
napiste recenziu. cafte banda.
Erino jsi taky někdy na icq
Že vubec neodpovídáš
Moc se mi stýská
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:Netolda psal:Super akce, hlavně noční bušení na chatku a test láďáku v pozdní noční hodině...
JO JO
Ale ten test proběhl spíš časně ráno
ale zvuk to byl peknyjen malinko v diskutabilni dobu
Skáču dobře,skáču rád
Billy psal:Ondráš psal:Dobré to bylo...
Možná bramborovatím, ale nějak mě tam chyběla ta stará banda...Co nadelam kdyz tam prijede pulka lidi
Diky Billy mel jsi to dokonale osefovanejen kdyby to bylo priste treba o mesic driv,ta zima v noci byla pekne na ale jinak moc pekny
Skáču dobře,skáču rád
legolas psal:erino73 psal:http://erino73.rajce.idnes.cz/
napiste recenziu. cafte banda.Domluv neco na pristi leto u vas hlasim se
samozrejme, ze na jar alebo skore leto nieco vymyslim. teraz v sobotu si idem nieco zistovat a potom vam dam vediet. najlepsie by to bolo niekedy v kvetnu, aby sme sa potom zase mohli stretnut na Killerovke na Orave.
Kakac> nazdar chlape. na ICQ chodim len velmi malo. skor castejsie som na Skype pod prezyvkou motodevil666. niekedy si mozme pokecat.
nicola.foxx (Člen) 09.09.2009 22:15:40 Offline |
A kurwa
Co se to tam delo KAWASAKIMU z vlasama??? Nic jsem nevidel, o nicem nevim a uz se o tom nebudeme bavit.
nicola.foxx psal:A kurwa
Co se to tam delo KAWASAKIMU z vlasama??? Nic jsem nevidel, o nicem nevim a uz se o tom nebudeme bavit.
Delala se mu vlasova pivni koupel se spetkou cukru co kde kdo nasel tak sypal
Billy psal:nicola.foxx psal:A kurwa
Co se to tam delo KAWASAKIMU z vlasama??? Nic jsem nevidel, o nicem nevim a uz se o tom nebudeme bavit.Delala se mu vlasova pivni koupel se spetkou cukru co kde kdo nasel tak sypal
jo a udělali se mu supr dredíky
jsem se vcera bavil s Lojzou a rikal, ze se tam prej jeli s mati v nedeli jeste podivat a prej uz tam byl jen kawasaki a skladal stan. To by me teda zajimalo, jak dlouho ho skladal, kdyz s tim zacal chvili pred tim, nez jsme odjizdeli a nasi tam byli asi hodinu po te
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2009 10:41:17 Offline |
Loser psal:jsem se vcera bavil s Lojzou a rikal, ze se tam prej jeli s mati v nedeli jeste podivat a prej uz tam byl jen kawasaki a skladal stan. To by me teda zajimalo, jak dlouho ho skladal, kdyz s tim zacal chvili pred tim, nez jsme odjizdeli a nasi tam byli asi hodinu po te
dvě hodiny ho stavěl tak bourání bude asi složitější
Loser psal:jsem se vcera bavil s Lojzou a rikal, ze se tam prej jeli s mati v nedeli jeste podivat a prej uz tam byl jen kawasaki a skladal stan. To by me teda zajimalo, jak dlouho ho skladal, kdyz s tim zacal chvili pred tim, nez jsme odjizdeli a nasi tam byli asi hodinu po te
odjížděl chvilku před náma a my vyráželi někdy kolem poledního
Kukii psal:Billy psal:nicola.foxx psal:A kurwa
Co se to tam delo KAWASAKIMU z vlasama??? Nic jsem nevidel, o nicem nevim a uz se o tom nebudeme bavit.Delala se mu vlasova pivni koupel se spetkou cukru co kde kdo nasel tak sypal
jo a udělali se mu supr dredíky
Nekdo aj rikal ze se vzbudil misto v kawasakiho v Shoguna
erino73 psal:legolas psal:erino73 psal:http://erino73.rajce.idnes.cz/
napiste recenziu. cafte banda.Domluv neco na pristi leto u vas hlasim se
samozrejme, ze na jar alebo skore leto nieco vymyslim. teraz v sobotu si idem nieco zistovat a potom vam dam vediet. najlepsie by to bolo niekedy v kvetnu, aby sme sa potom zase mohli stretnut na Killerovke na Orave.
Kakac> nazdar chlape. na ICQ chodim len velmi malo. skor castejsie som na Skype pod prezyvkou motodevil666. niekedy si mozme pokecat.
Beru te za slovo pak dej vedet
Skáču dobře,skáču rád
Vážení zúčastnění této akce v roce 2009, vzhledem k tomu že mě Inkvizitorr požádal o to abych zařídil úbytko, žrádlo a posezení v Jedasích na 7. květen 2010, tato akce má navázat za program okruhového ježdění v Brně na Masarykáči. Přísla mě emilem nemilá odpověď ředitele kempu Olšovec:
Dobrý den pane Jungmann,
> > nechci se nyní dotknout konkrétně Vás, ale já s Vámi spokojen nebyl. Byl
> > jsem na noční obhlídce v září minulého roku, kdy někdo z Vašich členů
> > dělal neskutečný kravál. Poté mi bylo vyhrožováno a nakonec jsem byl
> > donucen pít alkohol a tvářit se kamarádsky, abych neodešel s rozbitým
> > nosem. Takže chci slyšet nyní Vaše návrhy, jak předejít těmto problémům.
> > Pokud žádné návrhy nejsou, pak bohužel Vaši rezervaci nepřijímám já jako
> > ředitel společnosti ani jako kemp jako společnost. Minulý rok jste byli
> > ostudou našeho zařízení a já si kvůli tomu nebudu připlácet za osobní
> > ochranu.
> >
> > S pozdravem
> > Farlík Jaroslav
-----------------------
> Víte ono je to docela těžký,
> celou situaci jsem mohl řešit druhý den ráno, ale řekl jsem si, že trest
> bude právě to, že tento rok Vás do areálu nepustím. Nicméně jednalo se o 3
> nebo 4 chlapy a jednu ženu. Musím podotknout, že ta žena mluvila
> nejsprostěji z celé této sestavy. Obličeje si určitě nevzpomenu, takže
> fotky hledat nemusíte. Nicméně v této partě osob byl jeden muž, který byl
> na mé straně a díky kterému to nedopadlo asi tragicky (pro mě). Ale určitě
> byste se měl ve Vašem klubu otevřeně zeptat, kdo to byl a pokud nejsou
> natolik féroví, že se nepřiznají, pak věřte, že s nimi budete mít problémy
> ve všech kempech a já bych tuhle informaci mohl okamžitě zaslat do
> asociace kempařů v celé ČR. Vím, že Vy zřejmě za nic nemůžete a nemůžu
> celý klub hodnotit podle jednoho s prominutím "pitomce", který měl cca 3
> promile.
>
> Hledejte řešení interně ve Vašem klubu, pokud dokážete zaručit
> bezproblémový chod, rezervaci Vám okamžitě potvrdím. Následně kdyby došlo
> ke konfliktu, okamžitě bych rozeslal tuto informaci do celé asociace
> kempařů v ČR a bohužel s Vaším jménem.
>
> S pozdravem
> Farlík Jaroslav
Nemám tucha kdo tam ten cirkus udělal, ikdyž sem celou dobu tam byl s váma. Vím že tam byla i jiná skupinka lidí cizích, je docela možné, že jsme obvinění neprávem, ale i tak bych byl rád pokud by se k tomu zpětně někdo přiznal že to přehnal, případně se omluvil zde a já případně za něj. Můžeme hledat podle fotek když na to příjde. Nechci z toho dělat aféru, viditelně i ředitel ne. Ale zbytečně si tak kurvíte akce na který rádi jezdíte a děláme si pověst takovou že si tam už neškrtnem.
nicola.foxx (Člen) 18.03.2010 11:48:48 Offline |
A kurwa wole. Rad bych taky podotknul, ze mi nekdo asi onu inkriminovanou noc pochcal jebku . Ale nejak mi to bylo jedno, pac jsem si na ni trosku odskytnul, nez jsem sel spat.
Ale vizitka nic moc no. Jeste, ze tam neplanuju jezdit s rodinkou a mladej se me nebude ptat proc na me ukazujou prstem.
Je to blbý i když jsme se u toho čtení celkem pobavil...
Loni jsem tam nebyl tak nevím letos jsem se těšil žr něco po brně bude takhle to vypadá trochu špatně...
Filous psal:...tag koukam, že nášifka BANDIT PIČO na bundě bude za chvíli znamenat to samý co 1% na vestě a chlastat budem něgde na mítině a spát na zemi
No a přesně proto se většinou dělaji srazy pokaždé na jinym místě, dvakrát nás na jednom nechtěj
Ovšem Jedasy byl držák, tam jsme jim nevadili až do teď...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
vOjTaB6 psal:Filous psal:...tag koukam, že nášifka BANDIT PIČO na bundě bude za chvíli znamenat to samý co 1% na vestě a chlastat budem něgde na mítině a spát na zemi
udelame jizdu do Bass Lake...
...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -