Nejsi přihlášen
Re: Jedovnice září 2009
Vím teda hovno co se tam dělo v noci, bo jsem tam byl jen večer a spal o pár kiláků jinde ale...
kecy o tom, jak někdo musel s někým chlastat a tvářit se kamarádsky, pak že to teda mohl řešit ráno, ale nakonec neřešil... mluví o jednotlivcích, pak se zas ohání tím, že zkušenost by mohl poslat na jakousi asociaci kempařů...
Dneska je to celkem jednoduchý, nechce kšeft, bude ho mít někdo jinej... Řešit věci tohoto rázu až při další ojednávce...
Billy: co třeba Baldovec, když by tohle nevyšlo? (za předpokladu, že na Banditpičo team už není po vlastech českých napsán špatný kádrový posudek a vynesena klatba...)
nicola.foxx (Člen) 18.03.2010 13:51:02 Offline |
No wono uz je podezrely to, ze nekdo z asie tvrdi jak byl donucenej chlastat
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
ja bych mozna vedel o te nejsprostsi holce, ale to si asi domysleli vsichni, ne?
Jinak teda taky nevim nic o tom, ze by tam s nekym musel chlastat aa nebo mu nekdo vyhrozoval. Verim, ze to bylo jen takovy kockovani. Vsak jsme v jadru vsichni spravni Mirkove Dusinove a neublizili bysme ani nejvetsimu priteli sve zeny.
Rek bych ze se tam sam vozral, delal bordel a pak nas nutil chlastat
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
nechci bejt za sýčkaře nebo Mirka Dušína, ale je otázka, jestli nezlehčujeme něco co se mohlo opravdu odehrát. Neříkám, že přesně tak jak to psal maník (taky bych řekl, že to trošku přehání), na druhou stranu jen tak z prdele si v dnešní době nikdo normální kšeft utéct nenechá, takže se tam něco udát muselo.
Přiznám se, že mě trošku mrzí, jeslti tam opravdu problém byl, páč v Jeďasích jsem začínal s tímto klubem, v době kdy to domlouval ještě Kakin, pamatuju pařbu u Šedého Vlka i žranicu na Intru a co si pamatuju nálada byla dycky fajne a i při odjezdu se na nás usmívali a byli jsme vítaní i další rok. Vono to možná bude i tím, že tenkrát to bylo o partě lidí, kde když někdo na jedné straně stolu řekl sprosté slovo, bylo slyšet na straně druhé, holt masovky maj i své zápory právě v anonymitě
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Smoula.koumak (Člen) 18.03.2010 16:44:53 Offline |
u Brněnský přehrady není nějaký podobný kemp?
Bandit v lese :-))
K.a.s.y.m. (Člen) 18.03.2010 17:26:32 Offline |
Koldan psal:nechci bejt za sýčkaře nebo Mirka Dušína, ale je otázka, jestli nezlehčujeme něco co se mohlo opravdu odehrát. Neříkám, že přesně tak jak to psal maník (taky bych řekl, že to trošku přehání), na druhou stranu jen tak z prdele si v dnešní době nikdo normální kšeft utéct nenechá, takže se tam něco udát muselo.
Přiznám se, že mě trošku mrzí, jeslti tam opravdu problém byl, páč v Jeďasích jsem začínal s tímto klubem, v době kdy to domlouval ještě Kakin, pamatuju pařbu u Šedého Vlka i žranicu na Intru a co si pamatuju nálada byla dycky fajne a i při odjezdu se na nás usmívali a byli jsme vítaní i další rok. Vono to možná bude i tím, že tenkrát to bylo o partě lidí, kde když někdo na jedné straně stolu řekl sprosté slovo, bylo slyšet na straně druhé, holt masovky maj i své zápory právě v anonymitě
no ono tam k tomu opravdu došlo to ne že ne...jen pan majitel trošku přehání a zrovna on taky nebyl z těch neslušnejších.Kdyby tam přišel jako,že dohodou to vyřešíme asi by se to řešilo,ale přilít tam jak nasraná saň..a jak se do lesa volá.....
Navíc tam byla ještě banda s nějakejma autama který měli nastartovaná dost do rána a hrála hudba néé zrovna tichá a ty nějak neřešil...no holt se pojede jinam,ale je to škoda..kemp je to pěknej.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ať si vysere voko bulíktaky sem tam něco zažil ale připadal mě vždycky jak kokot vonTřeba taková Lůzrova akce možná rozvrátila jedno řecký manželstvíno a?sou jiný flekyA vopovažte se mu někdo vomlouvatprej náš zákazník náš pánaj kdyby po tej tlamě dostal tak by moch bejt rát kolik zas vydělal
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Ať si vysere voko bulíktaky sem tam něco zažil ale připadal mě vždycky jak kokot vonTřeba taková Lůzrova akce možná rozvrátila jedno řecký manželstvíno a?sou jiný flekyA vopovažte se mu někdo vomlouvatprej náš zákazník náš pánaj kdyby po tej tlamě dostal tak by moch bejt rát kolik zas vydělal
heskej avatar woe
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 18.03.2010 19:04:19 Offline |
PALOUS psal:Loser psal:Koldan psal:heskej avatar woe
si tam mel dat poradnou jitrnici
No lidi mě kvůli tomu kamenujou na icq že je nej ale ta je moc megahustá no tak budíš
nebo vlastní klobásu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Koldan psal:nechci bejt za sýčkaře nebo Mirka Dušína, ale je otázka, jestli nezlehčujeme něco co se mohlo opravdu odehrát. Neříkám, že přesně tak jak to psal maník (taky bych řekl, že to trošku přehání), na druhou stranu jen tak z prdele si v dnešní době nikdo normální kšeft utéct nenechá, takže se tam něco udát muselo.
Me to sere taky ze se tam neco stalo, ale hlavne nic nevim teda, vim ze sem byl docela na plech prvni vecer, ale zas se umim ovladat. Nevim co tam kdo delal teda. Pak se optam Kasymoj. Mrzi me to pac Jedasy jsou docela fajn. Jo a pro priznivce 29-30. kvetna je tam MS motorovejch clunu.
Honza psal:Vím teda hovno co se tam dělo v noci, bo jsem tam byl jen večer a spal o pár kiláků jinde ale...
kecy o tom, jak někdo musel s někým chlastat a tvářit se kamarádsky, pak že to teda mohl řešit ráno, ale nakonec neřešil... mluví o jednotlivcích, pak se zas ohání tím, že zkušenost by mohl poslat na jakousi asociaci kempařů...
Dneska je to celkem jednoduchý, nechce kšeft, bude ho mít někdo jinej... Řešit věci tohoto rázu až při další ojednávce...
Billy: co třeba Baldovec, když by tohle nevyšlo? (za předpokladu, že na Banditpičo team už není po vlastech českých napsán špatný kádrový posudek a vynesena klatba...)
Co jste tam vy .... dělali
Já tam byl sobota - neděle a kromě ranního tůrování laďáku to bylo docela v pohodě
Já jsem pro Baldovec
Je to tam supr my jsme tam měli podnikovej večírek a kalili jsme do rána a měli jsme tam objednanej autodrom od Kočky a navalení jsme jezdili v autíčkách a foukali do měřáku a kdo měl málo tak musel tankovat do sebe
A je to kousek od Jedovnice
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Loni sem chyběl,ale předloni mě připadal jako pičus,kdyš mu vadilo že v nejvěčím mumraji večer kdy valil jukebox na plný pecky pičoval že někdo píská a jestli ještě zapíská,že to fšechno zavře a pude se spat Kua za tu utratu měl pískat taky,co pískat,měl skákat jak sme mi pískali Škoda místa,ale chuj s nim
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Měla by být možnost uspořádat Bandit Pičo akci
ZDE
Je to skautskej tábor, ale ti tam jezděj až vo prázdninách.
My sme tam mívali s motoklubem akce a nikdy nebyl problém - viz. http://sumpistu.wz.cz/Vyroci10/vyroci.htm
Ovšem muselo by se to případně řešit platbou předem, bo bysme museli zajistit chlast nejakej gábl sami (ich und Honza se nabídl )
Jsou tam asi 3 chatky po nějakejch 4-5 postelích + vedle kuchyně je místnost s dvěma patrama postelí pro cca. 20 lidí (ovšem spí se vedle sebe, je to jedna velká ložná plocha). + ultravelká plocha pro stany v takřka neomezeném množství.
Výhodou je, že ať sme dělali sebevětší rutiku, tak nikdy nebyl problém - není s kým.
TZN: ZATÍM SE PTÁM ČISTĚ ORIENTAČNĚ BYL BY O TUTO AKCE ZÁJEM?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
tady ještě nějaký fotky (ty polodřevěný stany tam nebudou!)
http://infoportal.oslavany-cz.eu/view.p … 2009020010
Second Class Citizen
1130 Café Racer
BSE: Vo tom sme se už kdysi bavili,tam by byla nějaká akce supr. S něčím bych taky vypomohl,ale u mě je napiču,že se vždycky zryju jak dán a po pulnoci už po mě nikdo nemůže nic chtít,maximálně semnou chlastat
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2010 07:34:39 Offline |
Kakac psal:Honza psal:Vím teda hovno co se tam dělo v noci, bo jsem tam byl jen večer a spal o pár kiláků jinde ale...
Billy: co třeba Baldovec, když by tohle nevyšlo? (za předpokladu, že na Banditpičo team už není po vlastech českých napsán špatný kádrový posudek a vynesena klatba...)Co jste tam vy .... dělali
Já tam byl sobota - neděle a kromě ranního tůrování laďáku to bylo docela v pohodě
Já jsem pro Baldovec
Je to tam supr my jsme tam měli podnikovej večírek a kalili jsme do rána a měli jsme tam objednanej autodrom od Kočky a navalení jsme jezdili v autíčkách a foukali do měřáku a kdo měl málo tak musel tankovat do sebe
šak jo..o tom mluvim
VikecB12 psal:BSE: Vo tom sme se už kdysi bavili,tam by byla nějaká akce supr. S něčím bych taky vypomohl,ale u mě je napiču,že se vždycky zryju jak dán a po pulnoci už po mě nikdo nemůže nic chtít,maximálně semnou chlastat
Jj, vím, že sme to probírali, bylo by to asi cajk, nicméně dneska sem se bavil s kamošem, kterej to zařizoval pro nás a říkal že už je to asi dost na knop
Bejvá tam z jara dost beček a různejch selátek...
Loser psal:Silenej: tam by se libilo Kojakovi - ma tam svuj rybnik - Stepanek
Jo to je možný
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Jedovnice 2010 je v seznamu akci.
Kakac psal:Honza psal:Vím teda hovno co se tam dělo v noci, bo jsem tam byl jen večer a spal o pár kiláků jinde ale...
Billy: co třeba Baldovec, když by tohle nevyšlo? (za předpokladu, že na Banditpičo team už není po vlastech českých napsán špatný kádrový posudek a vynesena klatba...)Co jste tam vy .... dělali
Já jsem pro Baldovec
tak na ranní probrání ladáku si pamatuju, ale že bych byla hodně sprostá to ne, spíše jsem pána chránila před jedním trošičku agresivně jednajícím členem naší bandy (nevzpomenu si na jméno). pán slušně zrovna nejednal a bylo otázkou času, která promile zvítězí... šlo o nevinné ranní střílení z ladáku a on by nás hnedle chtěl vystěhovat.. pán by se měl trošku zamyslet nad tím co říká a dělá než hned vyzkakovat jako kdyby sežral šalamounovo hovno.. tímto se přiznávám, že pokud jde o tuto příhodu, tak tou děsně sprostou ženou jsem já...
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2010 15:38:35 Offline |
VikecB12 psal:Loser psal:Billy psal:Jedovnice 2010 je v seznamu akci.
se pan umoudril nebo co?
Né,bylo mu naznačeno že kdyš se tam nebudeme moct vožrat,tak dostane dodržky
co má shořet ať shoří
Kukii psal:Kakac psal:Honza psal:Vím teda hovno co se tam dělo v noci, bo jsem tam byl jen večer a spal o pár kiláků jinde ale...
Já jsem pro Baldovec
A je to kousek od Jedovnicetak na ranní probrání ladáku si pamatuju, ale že bych byla hodně sprostá to ne, spíše jsem pána chránila před jedním trošičku agresivně jednajícím členem naší bandy (nevzpomenu si na jméno). pán slušně zrovna nejednal a bylo otázkou času, která promile zvítězí... šlo o nevinné ranní střílení z ladáku a on by nás hnedle chtěl vystěhovat.. pán by se měl trošku zamyslet nad tím co říká a dělá než hned vyzkakovat jako kdyby sežral šalamounovo hovno.. tímto se přiznávám, že pokud jde o tuto příhodu, tak tou děsně sprostou ženou jsem já...
Ja si rikal ze to budes ty , pac sprostejsi zenskou neznam
osiris psal:ross psal:tak teď to kurva čtu a koukám, že mi sobota pěkně unikla
hovada
a jsem za to se tam pěkně vožrat a poblejt celej kemp...asi jsi ji zas promrdal
osi, ty kundo rajská
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Billy psal:Kukii psal:Kakac psal:
Co jste tam vy .... dělali
Já jsem pro Baldovec
A je to kousek od Jedovnicetak na ranní probrání ladáku si pamatuju, ale že bych byla hodně sprostá to ne, spíše jsem pána chránila před jedním trošičku agresivně jednajícím členem naší bandy (nevzpomenu si na jméno). pán slušně zrovna nejednal a bylo otázkou času, která promile zvítězí... šlo o nevinné ranní střílení z ladáku a on by nás hnedle chtěl vystěhovat.. pán by se měl trošku zamyslet nad tím co říká a dělá než hned vyzkakovat jako kdyby sežral šalamounovo hovno.. tímto se přiznávám, že pokud jde o tuto příhodu, tak tou děsně sprostou ženou jsem já...
Ja si rikal ze to budes ty , pac sprostejsi zenskou neznam
to jsou jenom čiré pomluvy, sem slušná holka
K.a.s.y.m. (Člen) 13.04.2010 07:40:34 Offline |
řek bych že bude
K.a.s.y.m. (Člen) 13.04.2010 10:00:19 Offline |
Kukii psal:v jedovnici je vždycky veselo... sujazuwakimu se taky většinou daří
Nemáš z toho někde fotky??
Me se libilo jak sujazuwki posledne v Jedasich rozdelaval stan a satanuzel zrovna na hovne tak byl chudak celej umazanej, ale zjistil to az mel stan ukotvenej . A vecerni spolecensky kaderni krouzek stal taky za to
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:v jedovnici je vždycky veselo... sujazuwakimu se taky většinou daří
Nemáš z toho někde fotky??
fotky měl myslim spidys.. číhni do historie této diskuze, někde by tam měl být odkaz a myslim, že to bylo na rajčeti
Kakac psal:Kukii ty lumpe
Ty jseš ta děsná sprosťačka
Mě to nepřipadlo že bys vala víc než jiní
Jinak Kawasaki byl ligovej
Billy jak je to bude něco nebo ne
Napiš něco termín nebo kam a co a jak
Kakáču, už to psal vejš
ti to esko zatemňuje mysl
ross psal:Kakac psal:Kukii ty lumpe
Napiš něco termín nebo kam a co a jakKakáču, už to psal vejš
ti to esko zatemňuje mysl
Vole kde
To nemá s eSkem nic společnýho spíš že jsem starej a blbej
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:ross psal:Kakac psal:Kukii ty lumpe
ti to esko zatemňuje myslVole kde
se mrkni do akcí woe
Kakac psal:ross psal:Kakac psal:Kukii ty lumpe
...no to spolu ale přece souvisí, esko má buď starej a nebo blbej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 13.04.2010 18:29:54 Offline |
osiris psal:Kakac psal:ross psal:
Kakáču, už to psal vejš
To nemá s eSkem nic společnýho spíš že jsem starej a blbej...no to spolu ale přece souvisí, esko má buď starej a nebo blbej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 (Člen) 13.04.2010 21:51:23 Offline |
Kakáču, už to psal vejš
To nemá s eSkem nic společnýho spíš že jsem starej a blbej...no to spolu ale přece souvisí, esko má buď starej a nebo blbej
A já sem kerej z nich?
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 13.04.2010 21:52:28 Offline |
Kakáču, už to psal vejš
ale zase s tim může z půlky něco udělat.. věk ani inteligenci už sice nezmění,ale to druhý ještě může
Kakac psal:Kukii ty lumpe
Napiš něco termín nebo kam a co a jak
Lump možná, ale že bych byla extrémě sprostá to néé a na pána jsem se snažila být i milá v rámci možností
osiris psal:Kakac psal:ross psal:Kakáču, už to psal vejš
ta v tom případě bys měl mít už nejmíň eltéčko vod bíemdabljů
Strýcfajtr !!!
Datel psal:VikecB12 psal:Osi,myslím mě budeš muset u kořalky vysvětlit kerej já su Zas tak starej si ještě nepřipadám
...takže ti zbývá
No a to právě chcu slyšet z voka do voka nat tou kořalkou
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2010 14:07:54 Offline |
hele billy nemáš tam překlep??? nemá ta jedovnice bejt z pátku do neděle místo do soboty???
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2010 14:11:27 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:hele billy nemáš tam překlep??? nemá ta jedovnice bejt z pátku do neděle místo do soboty???
tak teda nevim, ale pojem jednodenní akce je snad jasná
tak já měl nějak zafixováno,že je to na celej víkend.
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:hele billy nemáš tam překlep??? nemá ta jedovnice bejt z pátku do neděle místo do soboty???
tak teda nevim, ale pojem jednodenní akce je snad jasná
číhni na popis akce
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:tak teda nevim, ale pojem jednodenní akce je snad jasná
číhni na popis akce
Já jsem ti to říkala... Nevěřil jsi žirafce, nevěřil...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2010 14:14:40 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
tak teda nevim, ale pojem jednodenní akce je snad jasnátak já měl nějak zafixováno,že je to na celej víkend.
číhni na popis akce
to je moc dlouhý to nepřečtu.
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2010 14:36:14 Offline |
no vy dvě aby jste se proti mě nedali dohromady
K.a.s.y.m. psal:no vy dvě aby jste se proti mě nedali dohromady
sme se se žirafkou dloho neviděly a až se potkáme tak to bude velký, bo oslavíme žirafky perfektní uměleckou práci budem si držet vlásky navzájem
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2010 14:40:32 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:no vy dvě aby jste se proti mě nedali dohromady
sme se se žirafkou dloho neviděly a až se potkáme tak to bude velký, bo oslavíme žirafky perfektní uměleckou práci budem si držet vlásky navzájem
no už jsem jí taky viděl(práci)..to zase bude v álejích nablito
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:no vy dvě aby jste se proti mě nedali dohromady
nevim jestli v álejích, ale na zemi určitě uvidíme kam doběhnem
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:sme se se žirafkou dloho neviděly a až se potkáme tak to bude velký, bo oslavíme žirafky perfektní uměleckou práci budem si držet vlásky navzájem
nevim jestli v álejích, ale na zemi určitě uvidíme kam doběhnem
No fuj, takhle si to tu veřejně plánovat dopředu
Jaký si to uděláš, takový to máš...
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2010 15:07:01 Offline |
Žirafa psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
no už jsem jí taky viděl(práci)..to zase bude v álejích nablitonevim jestli v álejích, ale na zemi určitě uvidíme kam doběhnem
tyhle dětský nemoci se prej daj léčit
Žirafa psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
no už jsem jí taky viděl(práci)..to zase bude v álejích nablitonevim jestli v álejích, ale na zemi určitě uvidíme kam doběhnem
uvidíme jak to dopadne
Moc vas tam neni ksichti nahlasenejch, snad se rada starsich prihlasi nebo si tam vemem Countryho at nam vypravi sve historky
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2010 13:01:29 Offline |
karlos100 psal:tak letos přijedeme,Xrohy,Šmoula,Xjelen a moje maličkost
tak to jsme tam definitvně naposled
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2010 13:55:50 Offline |
karlos100 psal:K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:tak letos přijedeme,Xrohy,Šmoula,Xjelen a moje maličkost
i kuš,velebnosti
my jsme slušný klucí
to jsme si o sobě taky všichni říkali a hlavně o tý vysoký blondatý ženský,že ta je nás nejvíc slušná..a jak to dopadlo...šlo mu tam o život a ta nejsprostší byla ta naše nejhodnější
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:tak letos přijedeme,Xrohy,Šmoula,Xjelen a moje maličkost
Kadle poď pryč! Tady vo nás špatně mluvěj!
Ale nemluvěj,neboj,
von to Kasym určo psal jako výraz uznání
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2010 15:45:14 Offline |
karlos100 psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:
tak to jsme tam definitvně naposledKadle poď pryč! Tady vo nás špatně mluvěj!
Ale nemluvěj,neboj,
1.Kvetna mrknu kolik lidi je tady nahlasenejch a podle toho obednam + - pocet stejku. Takze se hlaste prosim co nej a ne na posledni chvily!!!!
karlos100 psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:
tak to jsme tam definitvně naposledKadle poď pryč! Tady vo nás špatně mluvěj!
Ale nemluvěj,neboj,
těšim se na vás zvířata
KOŽON psal:Janna psal:Jen to počasí ať vyjdeSem se dívala a má být prej zima a pršet.....bych dovalila asi teda autem a i se pesem,ale tuhle variantu bych radši vyloučila
..tak to nezapomeň vzít přes Šternberk
Si piš,moje oblíbené
Janna psal:KOŽON psal:Janna psal:Jen to počasí ať vyjdeSem se dívala a má být prej zima a pršet.....bych dovalila asi teda autem a i se pesem,ale tuhle variantu bych radši vyloučila
..tak to nezapomeň vzít přes Šternberk
Si piš,moje oblíbené
..já pojedu ale přímo, tak se uvidíme až tam