Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 02.08.2009 10:05:37 Offline |
Vikecoj a Nehamik B12
vše nej vy dva -ové....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Re: Vikecoj a Nehamik B12
Vse nej
K.a.s.y.m. (Člen) 02.08.2009 16:31:35 Offline |
vše nej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 02.08.2009 20:13:43 Offline |
však víte hoši ne nejdřív pak no a závěr
vše nej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nehamik B12 (Člen) 02.08.2009 21:16:56 Offline |
diky vsem
tak jsem se v sobotu uz svez
je to nadhera
nicola.foxx (Člen) 02.08.2009 21:24:33 Offline |
Taky vse nejlepsi
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
VikecB12 psal:Děkuju ksichti,vot pátku sem moc střízlivejch minut nezažil,nakonec to votsralo 7 beček při komorním posezení u táboráčku Přet chvílou sem dolezl dom
tak na zdraví panáčku
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
vikec nebyls dneska náhodou na projíždce po znojemsku i s kamarádem(kou)
Viděl jsem dvě bandasky v tvojí barvě (vínový) jedna 05 -výš a jednu hned v závěsu stejná barva akorát do 99 obě eSka
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Smoula.koumak (Člen) 03.08.2009 22:55:57 Offline |
vše nejlepší!!!
Bandit v lese :-))
Kakac psal:vikec nebyls dneska náhodou na projíždce po znojemsku i s kamarádem(kou)
Viděl jsem dvě bandasky v tvojí barvě (vínový) jedna 05 -výš a jednu hned v závěsu stejná barva akorát do 99 obě eSka
Jo byl sem to já s Šárkou,jeli sme do rakous a talošky na dovolenou a dnesky sme byli nuceni votočit dom Fčera asme v dešti dojeli pod Grossglockner,přes noc nám promoklo uplně fšechno fčetně spacáků a navíc přetpověď na sever itálie nevěstila bůhvíjaký zlepšení Poprvé co sem vzdal dovču Tak sme si udělali vejlet 1000km rakouskem no Ale zítra už zase valím do
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kakac psal:vikec nebyls dneska náhodou na projíždce po znojemsku i s kamarádem(kou)
Viděl jsem dvě bandasky v tvojí barvě (vínový) jedna 05 -výš a jednu hned v závěsu stejná barva akorát do 99 obě eSkaJo byl sem to já s Šárkou,jeli sme do rakous a talošky na dovolenou a dnesky sme byli nuceni votočit dom Fčera asme v dešti dojeli pod Grossglockner,přes noc nám promoklo uplně fšechno fčetně spacáků a navíc přetpověď na sever itálie nevěstila bůhvíjaký zlepšení Poprvé co sem vzdal dovču Tak sme si udělali vejlet 1000km rakouskem no Ale zítra už zase valím do
No tak to je fakt na pikaču
Jinak jel jsem proti vám v oktáfce v TDi a říkal jsem si to je urču Vikec(díky té tvojí barvě)
Kdybys se v té obrovské rychlosti koukl do zrcátka tak na 5 dveřích mám nálepku Bandit
Ne vím to se nedá kdejakou v oktávce sledovat
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Stránky: 1