Nejsi přihlášen
Madlo pod sedačkou?B6 2003
Zdravičko,
prosím tak se včera válim u vody a čumim při tom na B6N 2003 a řikam si kurňa k čemu je to takový jakoby madlo co je pod sedačkou spolujezdce?? Ne to madlo co je nahoře nebo u stárších modelů z boku, ale ze spoda jen na levé straně? nějak mě nenapda vužití?
Díky
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 03.08.2009 12:38:04 Offline |
Re: Madlo pod sedačkou?B6 2003
co třeba k přívázání motorky na vozík?ha he
starší modely to měli na obou stranách a ještě s háčka aby se za to nechala uvázat bagáž.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
sonyk psal:to takhle myslej na prevazeni na voziku jo. t ty japoncici sou vychcany! diky
Leda hovno na vozík
Zkoušel si za to vzít a trochu si pomoct když zvedáš motku na hlavní stojan?
Tak to zkus a uvidíš jak se bandaska zvedá na hlavák jak by to byla MZ
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen) 03.08.2009 13:05:08 Offline |
Kakac psal:sonyk psal:to takhle myslej na prevazeni na voziku jo. t ty japoncici sou vychcany! diky
Leda hovno na vozík
Zkoušel si za to vzít a trochu si pomoct když zvedáš motku na hlavní stojan?
Tak to zkus a uvidíš jak se bandaska zvedá na hlavák jak by to byla MZ
tak to leda hovno...si tam zkus tu ruku zlomit až to budeš zvedat..já jí tam teda nezlomim
Kurwa jak .
příjdu k motyce z pravé strany doprostřed , čelem k motoru.
Pravou rukou chytnu větvu,pravou nohu našlápnu hlavní stojan,levou rukou dlaní chytnu madlo zespodu.pak si levou rukou tahem nahoru trochu pomužu a zároveň šlapu na hlavní stojan a pravou rukou trochu táhnu za větve kurva vy neumíte stavět motyku na hlavní stojan nebo co ?
Co je na tom nepochopitelnýho ?
a proč je madlo jenom v pravo a né vlevo když je to a uchycení k vozíku
K.a.s.y.m. (Člen) 03.08.2009 13:21:41 Offline |
jestli ho tak používáš tak tak budiš,ale já se k tomu ohybat nebudu pro mě je to moc dole.to je jednodušší to vzít za madlo nahoře.
tak aj to teda delam za to madlo co je vzadu nad svetlem. u stary B6 sem to delal za jedno z bocnich madel. nedokazu si predstavit ze hrabu na nejaky madlo ktery je spod sedacky a jeste je tam tak malo mista ze tam ruku nenapcu a to sem hubenour
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Kakac psal:Kurwa jak .
příjdu k motyce z pravé strany doprostřed , čelem k motoru.
Pravou rukou chytnu větvu,pravou nohu našlápnu hlavní stojan,levou rukou dlaní chytnu madlo zespodu.pak si levou rukou tahem nahoru trochu pomužu a zároveň šlapu na hlavní stojan a pravou rukou trochu táhnu za větve kurva vy neumíte stavět motyku na hlavní stojan nebo co ?
Co je na tom nepochopitelnýho ?
a proč je madlo jenom v pravo a né vlevo když je to a uchycení k vozíku
Ty budeš levák, že jo...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. psal:jestli ho tak používáš tak tak budiš,ale já se k tomu ohybat nebudu pro mě je to moc dole.to je jednodušší to vzít za madlo nahoře.
Kolik měříš já 186 cm a neohýbám se .
Když máš ruku u těla tak je přesně v té pravé výšce stačí tu ruku tam jen strčit a dlaní nahoru táhnou ne to chytat jak trubku a rvát mezi podsedlák a madlo prsty jen tu dlaň jemně sevřít
Náhodou kluci japonský to dobře vymysleli akorát na mě.
A za to horní madlo to je jak kdybys zvedal kýbl
K.a.s.y.m. (Člen) 03.08.2009 13:36:42 Offline |
Kakac psal:K.a.s.y.m. psal:jestli ho tak používáš tak tak budiš,ale já se k tomu ohybat nebudu pro mě je to moc dole.to je jednodušší to vzít za madlo nahoře.
Kolik měříš já 186 cm a neohýbám se .
Když máš ruku u těla tak je přesně v té pravé výšce stačí tu ruku tam jen strčit a dlaní nahoru táhnou ne to chytat jak trubku a rvát mezi podsedlák a madlo prsty jen tu dlaň jemně sevřít
Náhodou kluci japonský to dobře vymysleli akorát na mě.
A za to horní madlo to je jak kdybys zvedal kýbl
no měřim stejně,ale prostě mi to přijde divný
Tak to já to tahám za řidítka a držák zadní stupny. Tahám to aspoň celym tělem a ne jen rukama.
Fakt je, že na kurtování na vozejk se to dá použít, ale určený to na to určitě neni
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Tak to já to tahám za řidítka a držák zadní stupny. Tahám to aspoň celym tělem a ne jen rukama.
Fakt je, že na kurtování na vozejk se to dá použít, ale určený to na to určitě neni
nevím proč bych to měl tahat rukama těma si akorát trošku pomůžu.
Když hamstnu na na hlavák celou váhou tak nepotřebuju nic ani prst od toho je tam ta kolíbka
Samozřejmě toto se nevztahuje na Progýra ten si dává do kapec olovo aby se mu to povedlo
Kakac psal:nevím proč bych to měl tahat rukama těma si akorát trošku pomůžu.
Když hamstnu na na hlavák celou váhou tak nepotřebuju nic ani prst od toho je tam ta kolíbka
Samozřejmě toto se nevztahuje na Progýra ten si dává do kapec olovo aby se mu to povedlo
Náhodou... CO jsem ho viděl naposled, tak už to dává i bez rozběhu...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Kakac psal:nevím proč bych to měl tahat rukama těma si akorát trošku pomůžu.
Samozřejmě toto se nevztahuje na Progýra ten si dává do kapec olovo aby se mu to povedloNáhodou... CO jsem ho viděl naposled, tak už to dává i bez rozběhu...
je to na zvedání mašiny na hlavní stojan, zatáhnůt za řidítko, zhoupnout se na stojanu a zlehka pozvednout zespodu prdel a dvanácku hodila na stojan i 55 kilová holka.navíc já za to s mašinou šibuju po garáži, až už ji na tom stojanu mám a chci ji někde popostrčit. za to vrchní madlo by to šlo hódně blbě, páč bych to spíš převracel na sebe.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Je třeba se zastat Kakace neumím si představit házet Bandasku
na hlavní stojan jinak,než jak podrobně popsal...
Třeba jako tahat za zadní horní madlo
Jsem sice vopice,ale dosáhnout z větví na zadní madlo a ještě tahat
...a bude hůř!
karlos100 psal:Teda,to je téma
to bude popadanejch bandasek,jak to budeme různě zkoušet
Já nic nebudu zkoušet já budu stavět motku furt stejně
Hlavně aby sonyka nebo progýra ta motka nezválela
Kakac psal:spidys psal:Tak to já to tahám za řidítka a držák zadní stupny. Tahám to aspoň celym tělem a ne jen rukama.
Fakt je, že na kurtování na vozejk se to dá použít, ale určený to na to určitě neninevím proč bych to měl tahat rukama těma si akorát trošku pomůžu.
Tak to je snad jasný Bez našlápnutí na stojan by to snad ani nešlo, ne?? Jen je u toho fajn jemně zatáhnout za držák stupačky, zhoupne se to samo. Kurva kucí nejezdíme první den, ne? nebudem se tady vysvětlova princip dávání moto na stojan
Miras psal:Kakac psal:spidys psal:Tak to já to tahám za řidítka a držák zadní stupny. Tahám to aspoň celym tělem a ne jen rukama.
Fakt je, že na kurtování na vozejk se to dá použít, ale určený to na to určitě neninevím proč bych to měl tahat rukama těma si akorát trošku pomůžu.
Samozřejmě toto se nevztahuje na Progýra ten si dává do kapec olovo aby se mu to povedloTak to je snad jasný Bez našlápnutí na stojan by to snad ani nešlo, ne?? Jen je u toho fajn jemně zatáhnout za držák stupačky, zhoupne se to samo. Kurva kucí nejezdíme první den, ne? nebudem se tady vysvětlova princip dávání moto na stojan
Tady se nevysvětluje princip zvedání motky ,ale k čemu je to vy držadlo pod podsedlovkou a ještě proč je jenom vlevo
Miras psal:Kakac psal:spidys psal:Tak to já to tahám za řidítka a držák zadní stupny. Tahám to aspoň celym tělem a ne jen rukama.
Samozřejmě toto se nevztahuje na Progýra ten si dává do kapec olovo aby se mu to povedloTak to je snad jasný Bez našlápnutí na stojan by to snad ani nešlo, ne?? Jen je u toho fajn jemně zatáhnout za držák stupačky, zhoupne se to samo. Kurva kucí nejezdíme první den, ne? nebudem se tady vysvětlova princip dávání moto na stojan
no a my co máme lepčejší mašiny, tag chytáme místo křehkého držáku stupačky madlo nat kerým sa tady fšeci pozastavujů
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Miras psal:Kakac psal:nevím proč bych to měl tahat rukama těma si akorát trošku pomůžu.
no a my co máme lepčejší mašiny, tag chytáme místo křehkého držáku stupačky madlo nat kerým sa tady fšeci pozastavujů
Tak tak
Stránky: 1