Nejsi přihlášen
Re: Koupím kapotáž na GSF 1200S 2002
Palino psal:Nepředělává někdo z vás Sko na Nko, případně neválí se někomu v garáži, kdo už přestavbu dělal? Potřebuji ji kompletní včetně světla.
Co položils to ?
A ať tě ani nenapadne z toho dělat eNko !!!!
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Banditatom (Člen) 09.08.2009 12:57:38 Offline |
už je to tady
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kakac psal:Palino psal:Nepředělává někdo z vás Sko na Nko, případně neválí se někomu v garáži, kdo už přestavbu dělal? Potřebuji ji kompletní včetně světla.
Co položils to ?
A ať tě ani nenapadne z toho dělat eNko !!!!
Lehce jsem s tím fouknul do příkopu. Buď od někoho koupím za rozumnou cenu plasty nebo to překopu na Nko
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Banditatom (Člen) 10.08.2009 09:25:31 Offline |
Palino psal:Kakac psal:Palino psal:Nepředělává někdo z vás Sko na Nko, případně neválí se někomu v garáži, kdo už přestavbu dělal? Potřebuji ji kompletní včetně světla.
Co položils to ?
A ať tě ani nenapadne z toho dělat eNko !!!!Lehce jsem s tím fouknul do příkopu. Buď od někoho koupím za rozumnou cenu plasty nebo to překopu na Nko
N-ko dobře nebudu kurva povařit by to nešlo???
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Palino psal:Nepředělává někdo z vás Sko na Nko, případně neválí se někomu v garáži, kdo už přestavbu dělal? Potřebuji ji kompletní včetně světla.
Kdyby jsi sehnal jednu na víc, taky sháním jednu - do foroty...ono to je docela spotřební zboží a příště opravovat mi to už asi nepůjde
Jezdím tak, abych dojel!
vlada1200 psal:Palino psal:Nepředělává někdo z vás Sko na Nko, případně neválí se někomu v garáži, kdo už přestavbu dělal? Potřebuji ji kompletní včetně světla.
Kdyby jsi sehnal jednu na víc, taky sháním jednu - do foroty...ono to je docela spotřební zboží a příště opravovat mi to už asi nepůjde
co zkusit www.motopuzzle.cz nebo www.motobouracky.cz ??
Bandit 4EVER!!!
Voli!!!! s tim vašim furt překopáváním na enko... přeju vám abyste na stk nepotkali někoho kdo se v tom trochu orijentuje, a nemuseli padené esko překopané na enko kolevá estékáčku překopávat zpět na esko jako my Bo nám byly i kontakty v Suzuki malý ...osobně jsem z "překopávání" vyléčenej
Strýcfajtr !!!
Meloun psal:Kakac:
Nic ve zlým, ale už bys to moh mírnit..vždyť to je od tebe každej druhej příspěvek..
Uvědom si, že už ti není dáááávno 19 let a začíná to vypadat přitrouble..
Klídek ,nemám co dělat tak truchu vysírám
Slibuju že se polepším
ČESTNÝ PIONÝRSKÝ SLOVO
A myslím že jsou tady i jiní experti
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Palino psal:Kakac psal:Palino psal:Nepředělává někdo z vás Sko na Nko, případně neválí se někomu v garáži, kdo už přestavbu dělal? Potřebuji ji kompletní včetně světla.
Co položils to ?
A ať tě ani nenapadne z toho dělat eNko !!!!Lehce jsem s tím fouknul do příkopu. Buď od někoho koupím za rozumnou cenu plasty nebo to překopu na Nko
a kuwa seš v cajku? gde sa podařilo?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Palino psal:Kakac psal:
Co položils to ?
a kuwa seš v cajku? gde sa podařilo?
Byli jsme s Luborem pojezdit v Itálii, vyhýbal jsem se opravované díře a najel jsem příliš na kraj. Brouzdal jsem se 30m příkopem a když už se zdálo, že to ustojím, tak jsem to opřel a kamenitý svah. Motorka v cajku, akorát ta kapota se vyhla do boku a drobátko pošramotila. Jinak ok.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Stránky: 1