Nejsi přihlášen
čára za gumou
Je normální že v točce nechávám za motorkou tenkou gumovou stopu?
Je to asfaltem, kterej jakože moc brousí tu gumu nebo už to ta lisovaná tma (copyright Vikec ) nedává a je tešně před ustřelením?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Re: čára za gumou
mr.BSE psal:Je normální že v točce nechávám za motorkou tenkou gumovou stopu?
Je to asfaltem, kterej jakože moc brousí tu gumu nebo už to ta lisovaná tma (copyright Vikec ) nedává a je tešně před ustřelením?
diagnostika jak u autaa nebo táhneš za sebou slimáka je jich letos jak kráva
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:mr.BSE psal:Je normální že v točce nechávám za motorkou tenkou gumovou stopu?
Je to asfaltem, kterej jakože moc brousí tu gumu nebo už to ta lisovaná tma (copyright Vikec ) nedává a je tešně před ustřelením?diagnostika jak u autaa nebo táhneš za sebou slimáka je jich letos jak kráva
Nemám kam píchnout diag
Bude to ten slimák
Second Class Citizen
1130 Café Racer
osiris psal:...je to normální ...teplo, zátah
Voe von má šestku,jakejpak zátah No na sosnové sem se v pár zatáčkách taky začmáral,aji bylo cítit že ten zadek cestuje doboku no a v přetposlední jízdě co sem jel sem to dával čím dál víc až sem chytl hajsajdra že sem skončil posazenej na nádrži a rázem nebyla černá šmouha na asfaltu,ale hnědá v trenkách
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Progear 650 (Člen) 10.08.2009 20:32:46 Offline |
WenzelB6 psal:na šestce snad není možná
máš pravdu, není.... pokud nejezdíš na stlačený tmě....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Blbečci, nedělám si prdel, ani si nepotřebuju masírovat ego jako někteří zdejší závodníci
Řekl mě to kamoš (ano Richie, Roman), kterej jel za mnou na blansko. Tak sem se voptal tady v technický poradně, naprosto seriózně
Takže mě tady vy hovada nezasírejte dotaz nějakejma nevěřícnejma hláškama, či hasanama na sosnový
Second Class Citizen
1130 Café Racer
hned sa nezozciluj oni to nemysli spatne vzdyt su to B ....
jo je to docela dost mozne....na B6 sem jel 3proudovou silnici klesani a sama serpentiny.....kamos rikal co jel za mnu ze kolo malinko smykem a tmava cara..kdyz sem zastavil guma takova ozuta zmolkama...comti bla nevim uz co...
no a ted na autobuse serpentiny nekde uz Sumperka jen sem to jel nahoru...v zatackach na stupackach a predposledni zatacce hvizdnul i ram s koncovkou o asvalt a vysledek to same za mnu jemna cara viditelna jen z povzdali a guma oskubana......
takze jezdi dal..v zatackach opatrne...jak dostanes ram na zem neni to moc fajn... takova hnedka na riti...
XXX
PALOUS psal:mr.BSE psal:Však já ty xichty už chvilku znám
Budu jezdit dál, ale možná změním typ gumy...s těma gumama máš rechtconti mě do baráku uš nepáchnoutři mrdky v hajzlu a to nemám 12000km
Už třetí sezónu jezdím Shinko
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 11.08.2009 11:32:13 Offline |
mám občas hnědý pruh na zádech nevíte čím by to mohlo být?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
prehodit plinku obcas
K.a.s.y.m. (Člen) 11.08.2009 12:13:19 Offline |
Progear 650 psal:WenzelB6 psal:na šestce snad není možná
si mi to vzal z huby
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:WenzelB6 psal:na šestce snad není možná
si mi to vzal z huby
Je fakt, že od lidí, kteří mají na šinkách najeto to, co vy už se tento argument dá přijmout za vlastní...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 12.08.2009 08:09:22 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:
máš pravdu, není.... pokud nejezdíš na stlačený tmě....si mi to vzal z huby
Je fakt, že od lidí, kteří mají na šinkách najeto to, co vy už se tento argument dá přijmout za vlastní...
jak říkáš...kdo tu nejezdí značku jako by nebyl...takže taky nejsem když jezdim maxxisy
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:
si mi to vzal z hubyJe fakt, že od lidí, kteří mají na šinkách najeto to, co vy už se tento argument dá přijmout za vlastní...
jak říkáš...kdo tu nejezdí značku jako by nebyl...takže taky nejsem když jezdim maxxisy
Spíš sem tím chtěl říct, že neplivu na něco, co sem nezkusil (např. tvoje maxissy)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 12.08.2009 13:58:57 Offline |
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:
Je fakt, že od lidí, kteří mají na šinkách najeto to, co vy už se tento argument dá přijmout za vlastní...jak říkáš...kdo tu nejezdí značku jako by nebyl...takže taky nejsem když jezdim maxxisy
Spíš sem tím chtěl říct, že neplivu na něco, co sem nezkusil (např. tvoje maxissy)
já ti na ně taky neplivu..pokud jsi zpokojen tak jezdi Já jsem na Shinkách jel akorát na skůtru a jen jednou a tam se kvalita ,moc nepozná.
jak říkáš...kdo tu nejezdí značku jako by nebyl...takže taky nejsem když jezdim maxxisySpíš sem tím chtěl říct, že neplivu na něco, co sem nezkusil (např. tvoje maxissy)
já ti na ně taky neplivu..pokud jsi zpokojen tak jezdi Já jsem na Shinkách jel akorát na skůtru a jen jednou a tam se kvalita ,moc nepozná.
Já sem taky nemyslel tebe
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 12.08.2009 20:03:56 Offline |
Spíš sem tím chtěl říct, že neplivu na něco, co sem nezkusil (např. tvoje maxissy)já ti na ně taky neplivu..pokud jsi zpokojen tak jezdi Já jsem na Shinkách jel akorát na skůtru a jen jednou a tam se kvalita ,moc nepozná.
Já sem taky nemyslel tebe
tak to jo.
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2009 07:20:02 Offline |
Dajda psal:jezdim řezanej slick,zadek 3500km,předek 7000km výdrž,drží jak přibitý,rychle vohřátý a za 1500kačen sada..
to tě pěkně okrádaj
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2009 07:21:14 Offline |
mr.BSE psal:Dajda psal:jezdim řezanej slick,zadek 3500km,předek 7000km výdrž,drží jak přibitý,rychle vohřátý a za 1500kačen sada..
150 a 110 ? kde?
nikde...když je klika tak 165 z motárdů..jinak 180 a předky jsou 120/70 ale sportovní profil takže je toho plnej blatník
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:Dajda psal:jezdim řezanej slick,zadek 3500km,předek 7000km výdrž,drží jak přibitý,rychle vohřátý a za 1500kačen sada..
150 a 110 ? kde?
nikde...když je klika tak 165 z motárdů..jinak 180 a předky jsou 120/70 ale sportovní profil takže je toho plnej blatník
To právě vím, proto sem se ho ptal. Bo dle profilu ma polotučnou
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2009 12:24:30 Offline |
150 a 110 ? kde?nikde...když je klika tak 165 z motárdů..jinak 180 a předky jsou 120/70 ale sportovní profil takže je toho plnej blatník
To právě vím, proto sem se ho ptal. Bo dle profilu ma polotučnou
mě se na tý 180 jezdilo pěkně a když se člověk nebál tak taky malovali na silnici
nikde...když je klika tak 165 z motárdů..jinak 180 a předky jsou 120/70 ale sportovní profil takže je toho plnej blatníkTo právě vím, proto sem se ho ptal. Bo dle profilu ma polotučnou
mě se na tý 180 jezdilo pěkně a když se člověk nebál tak taky malovali na silnici
Takže "mýty" o zavřené gumě jsou k prdu?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2009 13:09:36 Offline |
To právě vím, proto sem se ho ptal. Bo dle profilu ma polotučnoumě se na tý 180 jezdilo pěkně a když se člověk nebál tak taky malovali na silnici
Takže "mýty" o zavřené gumě jsou k prdu?
nejsou, zavřená je.Ale co člověk to názor..někomu to sedí někomu ne.Je fakt ,že kolem 180 v táhlejch zatáčkách se ta motorka lehce vlnila ale nic strašnýho.
Banditatom (Člen) 13.08.2009 13:16:25 Offline |
mě se na tý 180 jezdilo pěkně a když se člověk nebál tak taky malovali na silniciTakže "mýty" o zavřené gumě jsou k prdu?
nejsou, zavřená je.Ale co člověk to názor..někomu to sedí někomu ne.Je fakt ,že kolem 180 v táhlejch zatáčkách se ta motorka lehce vlnila ale nic strašnýho.
mě se to vlní i při 80
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mr.BSE psal:Dajda psal:jezdim řezanej slick,zadek 3500km,předek 7000km výdrž,drží jak přibitý,rychle vohřátý a za 1500kačen sada..
150 a 110 ? kde?
..je to přes dva týpky,takže nevím,jen co vím,tak to tahá z Mosteckýho vokruhu a už jsem měl vepředu 125/70 a vzadu 165/55 a žádnej problém..jsem tu cenu spletl,předek byl za 500kačen a zadek za 800
mě se na tý 180 jezdilo pěkně a když se člověk nebál tak taky malovali na silniciTakže "mýty" o zavřené gumě jsou k prdu?
Asi to zkusím, no...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1