Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2009 12:23:08 Offline |
Re: ...TU, NA, JC, HK, ...sobota 15.8.09 + CR
já taky ne
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 13.08.2009 13:08:24 Offline |
... no to bude
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
inkvizitorr (Administrator) 13.08.2009 20:11:46 Offline |
f polodne f brodě?
doba je temná...
Banditatom (Člen) 14.08.2009 09:28:14 Offline |
jaryn psal:malda psal:Dobráci vemete mě taky !
šukat?
šukat je po polsky hledat
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
svistouka psal:jel bych taky?ale do dvou som v robote zapikolovanej...
...no to už bude poněkud pozdě myslím ...snad jedině že bys nás někde cestou ulovil
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...tááákže teda co vlastně ?
...11.00 odjezd tady z pumpy OMV
...kam dál ? bude čekat ještě někdo někde po trase, o který ještě nikdo neví kudy povede ?
...pojedem na ten východ i když se zatím nikdo z asiatů neozval, že by na ten skřítek dorazil ?
...návrhy ? připomínky ?
krávoj: když je slunce a že má zejtra bejt, tak ji těžko dostávám od bazénu ...čili nejede, chytá bronz
...pokud pojedeme tam a nikdo nepříjde s jiným návrhem, tak skřítek je kousek za šumperkem po jedenáctce (silnici), ale nevíme jak se slezem a kde budem na koho čekat, tak uvidíme jestli pojedeme podél polskejch hranic, nebo po tý hlavní, takže rozumný to budeš mít buď sem, nebo do tý dobrušky, ale napiš kde budeš ať víme kde případně na koho posečkat
...ještě bychom tam mohli jet taky spodem přes ústí n/o a laudon, je mi to ale fuk
no a dybyste jako nevěděli co s načatym večerem tak u nás f dědině je zejtra pouť
večer zahraje Mňága a Ždˇorp a pak malá supr kapelka Banjaminband
tak kdyby se někomu chtělo
...nikdo nevojebe Ježíše...
Pšán psal:..když tak sem prdněte,jestli jedete na toho Skřeta..
..dám dvacet na ucho a měl bych býti v oukheji..
..Kelly,ser na broušení střechy,akorát si spálíš pleca..
Já jů bo mám vyjednaný kafe v Šumperku
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 15.08.2009 20:49:31 Offline |
pičo na střeše zapikanej......aspoň,že jste si užili snad příště.....teď se aspoň fajně vyleju
...jj, ok
krávoj: až budeš mít chuť vyrazit se ženou, dej vědět, pokusím se to skloubit s moníčkem
maldoj: zdeňku musím ti napsat že tě vítám opět mezi náma v sedle a že smekám klobouk, seš pašák, po třech letech znovu za řidítkáma a hned porci přes 400 kiláků, ke všemu se stále nemocnou rukou, to je úctyhodnej výkon
...rád jsem byl u tvýho návratu a znovuzrození
hladovépedro (Člen) 15.08.2009 21:30:43 Offline |
Ahoj, dnes jsme(já B12 a moje paní B6) jeli chvíli mezi vámi mezi Mladkovem a Jablonném,a jelo se s vámi docela fajn , většinou když jsme s nějakou bandou zkoušeli jezdit, tak všichni se snažili jet "velkou pilu",(myslím tím, rovina 1XX a zatáčka pomalu,skoro rovně) a my radši zatáčky,takže jezdíme sami.
Teď dotaz- takhle jezdíte normálně(myslím do těch 110)? aspoň tahle východočeská sekce? Nebo to bylo tím horkem?
ja se chtel s vama projet a robota nedovolilatak jen malý solo okolo orlickejch,pred destnym nekdo na cerveny b12 zdravil,myslim pred patou...zdravim
...a bude hůř...s triplem...a zasejc s banditem
hladovépedro (Člen) 15.08.2009 21:45:13 Offline |
Fajn, příště až tu zachytím nějakou vyjíždku, tak se zkusíme vlísnout.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.08.2009 21:56:36 Offline |
osiris psal:...jj, ok
krávoj: až budeš mít chuť vyrazit se ženou, dej vědět, pokusím se to skloubit s moníčkem
maldoj: zdeňku musím ti napsat že tě vítám opět mezi náma v sedle a že smekám klobouk, seš pašák, po třech letech znovu za řidítkáma a hned porci přes 400 kiláků, ke všemu se stále nemocnou rukou, to je úctyhodnej výkon
...rád jsem byl u tvýho návratu a znovuzrození
zřejmně fajná vyjíždka
Hoši dost dobrý to dneska bylo, Malda je kaňour( to jako že se s tím fajně popasoval ) To Osiris: Až bude chtít Šárka otlačit zadek tak dám vědět,taky se jí to moc líbilo. Jinak příjezd k Šumperku a ty štíty Jeseníků takový malý Rakousko.
Na cestě domu, nás hnali až do Mohelnice, asi to tam bylo dost hustý, ale poliši byli gut. Slušný, stručný,profesionální. Když to sečtu super den( i ty biovosy)
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
hladovépedro psal:Ahoj, dnes jsme(já B12 a moje paní B6) jeli chvíli mezi vámi mezi Mladkovem a Jablonném,a jelo se s vámi docela fajn , většinou když jsme s nějakou bandou zkoušeli jezdit, tak všichni se snažili jet "velkou pilu",(myslím tím, rovina 1XX a zatáčka pomalu,skoro rovně) a my radši zatáčky,takže jezdíme sami.
Teď dotaz- takhle jezdíte normálně(myslím do těch 110)? aspoň tahle východočeská sekce? Nebo to bylo tím horkem?
Se teda paní omlouvám jsem ji šacoval na synátora
...hele a líbilo by se ji to asi i víc kdyby si mohla pokecat s nějakou babou, mám tě od moníčka pozdravovat (děkuje za pozdravy) a prej ženu taky ráda pozná
...nás poslali takovým cca 20 ti kilometrovým obloučkem a vyjeli jsme před červenou vodou
Dado psal:hladovépedro psal:Ahoj, dnes jsme(já B12 a moje paní B6) jeli chvíli mezi vámi mezi Mladkovem a Jablonném,a jelo se s vámi docela fajn , většinou když jsme s nějakou bandou zkoušeli jezdit, tak všichni se snažili jet "velkou pilu",(myslím tím, rovina 1XX a zatáčka pomalu,skoro rovně) a my radši zatáčky,takže jezdíme sami.
Teď dotaz- takhle jezdíte normálně(myslím do těch 110)? aspoň tahle východočeská sekce? Nebo to bylo tím horkem?Se teda paní omlouvám jsem ji šacoval na synátora
...ale my ostatní jsme tipovali ženskou prdel
osiris psal:...hele a líbilo by se ji to asi i víc kdyby si mohla pokecat s nějakou babou, mám tě od moníčka pozdravovat (děkuje za pozdravy) a prej ženu taky ráda pozná
...nás poslali takovým cca 20 ti kilometrovým obloučkem a vyjeli jsme před červenou vodou
no nám říkal polda, že max7km zajedem a že to je značený, ale šipky křídou na asfaltu jsem nikde nevidělasi byla černá(ta křída)
..Dado,jak to děláš,že nepoznáš babu na motorce
..to snad ani nejde..
..Maldovi se nedivím,že to zřul jak kanec..jak bouchnou
tříleté saze,tak to musí být fičák..
..a smekám,pane..
..Renča říkala,že si po dlouhé době zařvala do přilby..
..a to ty moje saze byly jen čtrnáctidenní..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Stránky: 1