Nejsi přihlášen
Vyjížďky Plzeňáci
Ahoj, měl bych návrh, jestli by bylo možné sem psát plány vyjížďěk? Kdo kam jede, měl bych návrh jet na Šumavu, okolo čáry a přes Stříbro se vrátit do Plzně, měl by někdo zájem?
Když nemáš s čím houpat, kliď se z našich doupat.
Re: Vyjížďky Plzeňáci
Byla by to tato trasa :)
http://www.mopedmap.net/route/278129
MŮŽEM TO ZKUSIT. ZKUSIM JEŠTĚ BARYNKA JESTLI TO PLATÍ. JINÁČ PŘEMÝŠLELI JSME JET POŘÍCÍ-ROŽMITÁL A TASM NĚKAM. NEBO NAHORU SE SVÉZT NA BEČOV A NEBO PĚKNÁ CESTA JE TAKY NA PÍSEK. ALE ŘIKAM AŽ PO OBĚDĚ.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
ok, já mám Hood, ale tak na to serem a vezmem to jinudy,,, tak na mopedmap vytvoř nějakou trasu, ať se muzem mrknout :) ja jsem ted v praci, byl jsem na 12 ce, takze si aspon dam jeste 2 hodky chrupana a pak muzem nekam zajet :) a napiste sem kdo jede.
Já JEDU!!!!!
mnoo, bude moto gp a atk ych se jednou za x let podíval, když mám tu možnost, já odjezd z Blovic do HK směr Spálený Poříčí-Rožmitál-Příbram a na Benešov a pak HK...
asi jsem tím nikoho nevzrušil co?
PS: Kromě netyho tedy
Bandit 4EVER!!!
Kluci, omlouvám se, že jsem se nakonec nepřidal :(, byl jsem v práci ještě dýl, protože se to tam pěkně sralo :(, 14 hodin jsem tam byl :(, a byl jsem tak sťatej, že bych na tý motorce snad usnul, tak doufám, že to příště vyjde :(,,,, Dík Vampir
Tak jestli můžu, tak na popedmap vytvořim nějakou trasu do 300 KM :), nějakou pěknou okružní, aby se dalo na co podívat a pěkně si zajezdili :) A viděl bych to na "SOBOTU 22.8." Čas by se ještě upřesnil, ale viděl bych to někdy po obědě :), kolem těch 14:00 :) A bylo by dobré, aby se sem napsali lidi, kdo pojede, aby jsme meli přehled kolik nás pojede :), Já jedu!!!! Na 100% nic si do toho nenechám vlézt!!!:)
http://www.mopedmap.net/route/284013
Tak nějak takhle bych to viděl, kdyžtak řekněte a já něco upravim :)
Ja budu moct taky az na draky.Posunul se mi termin na Glossglockner uz na tenhle vikend Mozna by to slo ve ctvrtek,prijedu z prace brzy a tak bych bral mensi projizdku,nebo aspon dat nekde kafco
Mám rád lidi na svém místě...
nety psal:já sem v pytli, moto jde na vylepšenou - sm se rozhod, že jí necham - hadičky, wilbersi, new pneu.. takže já až na draky
to woe zase vylepčíš na pár chvilek a zase budeš nespokojenej a budeš to prodávat
Bandit 4EVER!!!
nety psal:vy dva píč. dyť mě znáte, upravim, narvu a pak za simbolickou cenu prodam.
Když do toho narveš cos psal, tak to na symbolických 40 koupím. A to ti ještě prominu, že je to eSko.
Takže kup jak svině...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:nety psal:vy dva píč. dyť mě znáte, upravim, narvu a pak za simbolickou cenu prodam.
Když do toho narveš cos psal, tak to na symbolických 40 koupím. A to ti ještě prominu, že je to eSko.
Takže kup jak svině...
konečněs uzřel?
Bandit 4EVER!!!
nety psal:já sem v pytli, moto jde na vylepšenou - sm se rozhod, že jí necham - hadičky, wilbersi, new pneu.. takže já až na draky
teď?...v srpnu?...ty vole na oviny je čas v zimě...stejně ti to bude k prdu...koleno už dals, tejka jedině už loket a nebo zhubnout jinej tůnink už nebude možnej
Strýcfajtr !!!
barynek psal:ta tvoje už je dost potlučená, co? takhle bys měl doma dvě hnusný vrány, ael zato jednu stříbrnou a v esku
No potlučená je... Jsou to maličkosti, ale bohužel jsou vidět. To mě mrzí...
Já bych to esko koupil a na truc to předělal na N.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:barynek psal:ta tvoje už je dost potlučená, co? takhle bys měl doma dvě hnusný vrány, ael zato jednu stříbrnou a v esku
No potlučená je... Jsou to maličkosti, ale bohužel jsou vidět. To mě mrzí...
Já bych to esko koupil a na truc to předělal na N.
v tom ti rozumim, taky mě serou maličkosti
a o tom, že bys to okamžitě překopal na eNko jsem ani na vteřinku nepochyboval
Bandit 4EVER!!!
nety psal:tak Ondrášovi nic... ty kjávo, sem dal dneska spining jako trénink na draky (asic stejně nestihnu), 50 kg holka mě málem zabila... takhle ne...
to si delas kozy, zes byl na spiningu
ty?
nepletes si to?
spis si doma zajidal ovarovy koleno nanukovym dortem nee?
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Stránky: 1