Nejsi přihlášen
Re: ??
myslim, že panáček a jeho panička, která na tak hroooznym autobusu nemohla sedět, chudinka jedna, konečně objevili svět! Budiž jim přáno. Jen trochu nechápu za jakym účelem si Bandasku kupovali
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
http://motoride.sk/?ID=532
citat: "Říkám ji Beruška, Brouček, lásko a miláčku, většinou podle počtu vypitého fernetu."
"se blíží koutky úst k uším a oči se mlží oním šíleným jasem většiny obyvatel naší oblíbené léčebny"
a jeste
http://motoride.sk/?S=autor%3ACendina
ty wogo spisovatelka jak svin
jardagsf basnicke strevo Cendiny obdivujici
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf psal:http://motoride.sk/?ID=532
citat: "Říkám ji Beruška, Brouček, lásko a miláčku, většinou podle počtu vypitého fernetu."
"se blíží koutky úst k uším a oči se mlží oním šíleným jasem většiny obyvatel naší oblíbené léčebny"
Jsem se lekl v první chvíli, že to psal Kelly když píše o Fernetu
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Kuba B12 psal:slovák no
neser kurva!!!
cisty blavak takych by sme nasli aj u vas!!!namysleny, prachaty sopliak..co k nemu dodat a ta zenska je asi nafukovacia !! nic proti gsxr je to gut masina ale radsej naked !!! ORTODOX!!!ORTODOX!!!ORTODOX!!!
Riadena strela ktora nepatri detom do ruk!!
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Boze jsem tak trapnej
- jeste nikdy jsem nejel na motorce 250 a vlastne vubec na nicem
- gumy menim v predstihu a pojem "slik" ve me vyvolava stisnene pocity
- horizontalne lezim maximalne v posteli
- kdyz nahodou skrtnu stupacku, cvaknu osmicku drat prdeli
- miluju turistiku
- moje nevymyslena pritelkyne je trapna stejne jako ja, protoze rada jezdi "autobusem" a ve "vlaku"
- nepotrebuju si masirovat ego psanim sracek na interet a vim, ze motorka mi penis neprodlouzi
Nechapu, ze se se mnou "opravdovi" motorkari vubec bavi
Jediny, co me drzi pri zivote, ze jsou tyhle stranky plny podobne postizenych ztroskotancu jako jsem ja
PS autorovi : BANDIT
" Můžu počítat s tím, že jsme přátelé ? "
... ale na těch odkazech od Jardy GSF jste doufám poznali, že to napsala naše Čendi že?? no né?No ano!Poznal jsem to po prvních dvou větách a obrázku její dřívější motorky... ani jsem nemusel přečíst jméno autora
Dnes už ale jezdí GSX-R
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
- jeste nikdy jsem nejel na motorce 250 a vlastne vubec na nicem
*na 250ccm jsem zacinal(hned po fichtlovi)
- gumy menim v predstihu a pojem "slik" ve me vyvolava stisnene pocity
*menim slick za slick
- horizontalne lezim maximalne v posteli
*nekdy to mam v posteli i vertikalni
- kdyz nahodou skrtnu stupacku, cvaknu osmicku drat prdeli
*skrtal jsem trubkacem a tak jsem ho sundal a skrtam stupackama
- miluju turistiku
*nemam rad smouly
- moje nevymyslena pritelkyne je trapna stejne jako ja, protoze rada jezdi "autobusem" a ve "vlaku"
*pritelkyni do autobusu pustim ale do "vlacku" s tema uchylama bych ji nepustil t teda neeee!!!!
- nepotrebuju si masirovat ego psanim sracek na interet a vim, ze motorka mi penis neprodlouzi
*ego si masiruju furt kde to jde a peníz delsi uz nechcu bo by se mi nevlezl do gatí
Nechapu, ze se se mnou "opravdovi" motorkari vubec bavi
*nechapu tvuj udiv , kdybych byl motorkar taky bych se s tebou nebavil
Jediny, co me drzi pri zivote, ze jsou tyhle stranky plny podobne postizenych ztroskotancu jako jsem ja
*tak to si na tom opravdu blbe - najit zachranu u tejto grupy degendegene
jardagsf vtipnou svacinu pojidajici a blbe remcajici
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf : Mam to ale kliku, ze nejses "opravdovej" motorkar ba co vic, ze patris do tehle degendegene bandy, ze jsem ti vubec stal za tu namahu mlatit do klavesnice :-D Na tvy kouzelny dilo se da rict jedine : B... br.. bracha, t.. to....to ses t.... teda Kabrnak :good: :-D
" Můžu počítat s tím, že jsme přátelé ? "
Stránky: 1