Nejsi přihlášen
Gumy na B6 > Qualifier II, Pilot power 2CT, M3
Ahoj, vim ze gumy se tu docela uz resili, nejake diskuze jsem procetl, ale snad to neni zas psatne tema na diskuzi.
Za chvili budu muset (nebo spis konecne, protoze ty ContForce jsou hruza) poridit nove backory na . A v meritku bych mel mekci smesi "supersport" jako je Dunlop Qualifier II , Michelin pilot power 2CT a Metzeler M3. Jenze Qualifier II a power 2CT se dela jen v nejblisim rozmeru 160/60 a predek 120/60 ja potrebuju 150/70. M3 se daji sehnat 150/60. Da se to dat na ten rafek, nebude to horsi chovani? Nechce se mi davat jiny rozmer nez je v TP kvuli moznym problemum.
A dalsi reseni je jit do sportovne-cestovnich dunlop roadsmart, michelin pilot road 2 ci metzeler Z6 ktere se delaji v rozmeru 150/70 ale zas to nejsou takovy lepivky...asi... Je v nich velky rozdil? Jezdi nekdo z toho neco? Budu rad za jakoukoliv radu. Diky a moc!
Re: Gumy na B6 > Qualifier II, Pilot power 2CT, M3
......těma měkejma nic nezkazíš, ale ubejvaj.
....Roudsmarty jsou hodně v poho, dají se sjet až do kraje a sedí. Mám na nich 6500tis a 2 tis ještě daj. Hodně teď dáváme Pirelli Angel, dobrej grip a výdrž....všichni co je jezdí spokojenost
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Tak jasne ze ubejvaj, ale zase podrzi vic, ne? A jak s tim rozmerem? muzu dat bez obav 160/60 + 120/60? Totiz ty Angel jsem taky nasel jen 160...
Je to docela veda ty gumy, ale zatim nejvic pozitivnich ohlasu mam na ty roadsmarty.
na předku mám Dunlop Qualifier II - 5500km a ještě dají tak 2tis a budou KO - no nevim, najak moc jim nevěřim Qualifier I jsem měl lepší pocit (ale to bylo na B6)
na zadku mám Angel najeto cca 2700 a zatim dobrý, ubyl tak 1mm
Vše ve dvou, ale na B1250 a z toho 1800km se třema narvanýma kuframa
ve čtvrtek se projedu na okruhum, tak uvidíme
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:na předku mám Dunlop Qualifier II - 5500km a ještě dají tak 2tis a budou KO - no nevim, najak moc jim nevěřim Qualifier I jsem měl lepší pocit (ale to bylo na B6)
na zadku mám Angel najeto cca 2700 a zatim dobrý, ubyl tak 1mm
Vše ve dvou, ale na B1250 a z toho 1800km se třema narvanýma kuframa
ve čtvrtek se projedu na okruhum, tak uvidíme
Tak pak poreferuj z okruhu prosim, jsem myslel ze ty Qualifier II budou OK a nic moc jo? A na B6 jsi mel I v rozmeru jakym? A ten Angel OK?
Michal_B_B (Člen) 19.08.2009 16:15:14 Offline |
to: Johny89 : Já sem stou Qualifier na předku 110/70 najezdil zatim 7000,- a to nebyla nová to by musel bedřich napsat kolik sní najezdil než mi jí prodal a jinak tam ještě tak necelý 2mm sou.... takže příští rok kupuju to samí na předek...
Michal_B_B psal:to: Johny89 : Já sem stou Qualifier na předku 110/70 najezdil zatim 7000,- a to nebyla nová to by musel bedřich napsat kolik sní najezdil než mi jí prodal a jinak tam ještě tak necelý 2mm sou.... takže příští rok kupuju to samí na předek...
Ty mas tu starsi, ne tu II tzn. tu dvousmes. Takze to je docela slusna vydrz, asi zkusim ty M3 nebo Qualifier II. Jen ten rozmer me stve...
Johny89 psal:Tak jasne ze ubejvaj, ale zase podrzi vic, ne? A jak s tim rozmerem? muzu dat bez obav 160/60 + 120/60? Totiz ty Angel jsem taky nasel jen 160...
Je to docela veda ty gumy, ale zatim nejvic pozitivnich ohlasu mam na ty roadsmarty.
u mě na technický měli problém i 120/70 když tam má být 120/60
ale záleží na jakýho kokota narazíš
jinak vlastnosti asi jiný nebudou
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Tak jsem to včera pojezdil v rámco motoškoly v Brně a bylo to bez pádu což bylo prioritou. Jiní bohužel padali...
jináč to bylo poprvý na okruhu a super žážitek a stupačky se taky dřely
Co se týče gum nemůžu říct nic špatnýho, drželi, lepili až do kraje a je asi jedno co tam máš když neděláš viny
Karel „Carlos“ Táborský tam jezdil na R1 ty M3 a dává na nich Brno za 2.10 (tuším)
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Tak jsem to včera pojezdil v rámco motoškoly v Brně a bylo to bez pádu což bylo prioritou. Jiní bohužel padali...
jináč to bylo poprvý na okruhu a super žážitek a stupačky se taky dřely
Co se týče gum nemůžu říct nic špatnýho, drželi, lepili až do kraje a je asi jedno co tam máš když neděláš viny
Karel „Carlos“ Táborský tam jezdil na R1 ty M3 a dává na nich Brno za 2.10 (tuším)
....takže Angely doporučuješ...taky je časem zkusím, slyším na ně samou chválu...... nejen super grip, ale i výdrž.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Cyber_joker (Člen) 22.08.2009 14:17:38 Offline |
Paladin86 psal:Mě ted docela překvapili Pilot Road 2CT. Vydrží fakt hodně a když jsem viděl jak s nima kámoš líta v Brně na okruhu a úplně v pohodě to dávaj! Dokonce dal nejlepší čas z kámošů!
Souhlas, sem jí taky vobul a vidím na tom jen pozitiva-lepěj, moc nemizej a hlavně se dost dobře chovaj i na vodě...doporučuji
...přátelé jí bych vám to neradil, já totiž všechno sežeru....
Stránky: 1