Nejsi přihlášen
PETR MEDVED B 12 (Člen) 22.08.2009 19:53:28 Offline |
Re: Padací rámy a mřížka chladiče.
Jaký máš rok výroby?
JAKÝ PÁN, TAKOVÝ KRÁM.
PETR MEDVED B 12 (Člen) 22.08.2009 21:22:58 Offline |
Koupil jsem chromované za 1000Kč
JAKÝ PÁN, TAKOVÝ KRÁM.
luig psal:XJelen psal:trubkový chromovaný Fehling za litr jsou tvoje.
Jsou nepoškozený, rozházel jsem to až když jsem je sundalAsi beru, hoď sem foto nebo info do mejlu
Hele nejsem si ganz sicher jestli B12 a B6 budou stejný dole pod motorem to máte trochu jinak...
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:luig psal:XJelen psal:trubkový chromovaný Fehling za litr jsou tvoje.
Jsou nepoškozený, rozházel jsem to až když jsem je sundalAsi beru, hoď sem foto nebo info do mejlu
Hele nejsem si ganz sicher jestli B12 a B6 budou stejný dole pod motorem to máte trochu jinak...
Tak leda prubnout, konečne bysme už po letech mohli dát auflug někde tam u vás a vidělo by se. Jak na to spěcháš?
Ne asi
luig psal:XJelen psal:luig psal:Asi beru, hoď sem foto nebo info do mejlu
Tak leda prubnout, konečne bysme už po letech mohli dát auflug někde tam u vás a vidělo by se. Jak na to spěcháš?
My byli dneska tam u vás...
trochu jsme rychlostní turistikou (neříkám vysokorychlostní, na to jsou tu jiní) obrousili okolí Klášterce a Vejprt a byli jsme na Červeným Hrádku juknout na veterány.
Ty padáky leží už přes rok ve skříni, takže mě to nijak zvlášť nepálí.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:luig psal:XJelen psal:
Hele nejsem si ganz sicher jestli B12 a B6 budou stejný dole pod motorem to máte trochu jinak...Tak leda prubnout, konečne bysme už po letech mohli dát auflug někde tam u vás a vidělo by se. Jak na to spěcháš?
My byli dneska tam u vás...
trochu jsme rychlostní turistikou (neříkám vysokorychlostní, na to jsou tu jiní) obrousili okolí Klášterce a Vejprt a byli jsme na Červeným Hrádku juknout na veterány.
Ty padáky leží už přes rok ve skříni, takže mě to nijak zvlášť nepálí.
Tak to bych chtěl vidět tu vysokorychlostní turistiku teda
OK, příští tejden se při do CV tak spácháme vejlet na západ a uvidí se. Jestli mi je teda skříň ještě pár dní podrží, budu rád
Ne asi
luig psal:XJelen psal:luig psal:
Tak leda prubnout, konečne bysme už po letech mohli dát auflug někde tam u vás a vidělo by se. Jak na to spěcháš?My byli dneska tam u vás...
Ty padáky leží už přes rok ve skříni, takže mě to nijak zvlášť nepálí.Tak to bych chtěl vidět tu vysokorychlostní turistiku teda
OK, příští tejden se při do CV tak spácháme vejlet na západ a uvidí se. Jestli mi je teda skříň ještě pár dní podrží, budu rád
ok
Strýcfajtr !!!
luig psal:OK, příští tejden se při do CV tak spácháme vejlet na západ a uvidí se. Jestli mi je teda skříň ještě pár dní podrží, budu rád
na trubkáče se vyser (tím nechci Jelenovi brát kšeft, to nee ), kdybys dal hříbky, tak to máš kein stress
ale jinak jo, klidně se zajedem podívat do toho vaše velkoměsta
PS: v předchozim příspěvku, doplň si wissenschaft! neni AUFLUG ale AUSFLUG!!!! mach nišc
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:luig psal:OK, příští tejden se při do CV tak spácháme vejlet na západ a uvidí se. Jestli mi je teda skříň ještě pár dní podrží, budu rád
na trubkáče se vyser (tím nechci Jelenovi brát kšeft, to nee ), kdybys dal hříbky, tak to máš kein stress
ale jinak jo, klidně se zajedem podívat do toho vaše velkoměsta
PS: v předchozim příspěvku, doplň si wissenschaft! neni AUFLUG ale AUSFLUG!!!! mach nišc
Hřibky jsou o hovně a za hrubku se omlouvám
Ne asi
Tak jak koukám na net tak to vypadá že na 6 a 12 jsou fakt jiný
a navíc co jsem tu projel fórum tak zkušenosti s fehlingama nic moc, prasklý po kreši, probroušený, prasklej motor, vaděj v náklonu... Tak ti nevim chlape
Ne asi
luig psal:Tak jak koukám na net tak to vypadá že na 6 a 12 jsou fakt jiný
a navíc co jsem tu projel fórum tak zkušenosti s fehlingama nic moc, prasklý po kreši, probroušený, prasklej motor, vaděj v náklonu... Tak ti nevim chlape
já taky nevim...pad jsem až když jsem je sundal mě sraly vzhledově a neštymovaly mi k tomu klínu pod motorem. Probroušený má i náš kubajz a to ještě nepad a náklon? Až budeš dřít stupajdama tak můžeš mít strach vo padáky a prasklý víčko? nevim nevim, to by musela bejt šupa jak prase je tam kolem nich dost místa
tady ještě foto:
Strýcfajtr !!!
Loser psal:Jelen: koukam, ze tam u vas mate celkem pekny cesty
Mám tady pár osobních dobrejch tipů jak na český, tak na německý straně. Hele když jsem jako projel Dubou, tak jsem si klepal na čelo co to má jako být. U nás je nejprofláklejší Bečov a tam už nejezdím, začínaj tam závodit už i plechovkáři. Tak jezdíme do hor, zrovínka včera jsme s xrohym testovali jeden takovej malej kroužek
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Ondráš psal:2 Jelen: Mě tedy te Fehlingy dřely dřív než stupačky...
Ty vole Ondráši, než bude Luig klopit jako ty... tak už ty padáky nebude potřebovat
Lůďo nic ve zlým
bud to někde vyválí až bude dřít v textilu kolínko nebo koupí jebku... beztak se nad jednou v Brně rozplejval... ani kapesník mu nestačil na utření, jak byl pochcanej
Bandit 4EVER!!!
bary - von už taky? tak zas proti našemu Karlosovi na to má ještě věk a kila...teda hlavně kila ten náš se zbláznil do gixeru
luig - koukal jsem na to v nákresech, ten padák na šestku má dole jinou patku
padáky jdou balíkem do Ivančic Liborovi hele Libore dokud jsem je měl na mašině, tak jsem nepad tak snad tě taky "ochrání"
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:bary - von už taky? tak zas proti našemu Karlosovi na to má ještě věk a kila...teda hlavně kila ten náš se zbláznil do gixeru
Tý jedna kurfo
Náhodou,už jsem zas DoCent a sto kilo snad litrový gixero uveze
...a k tématu,ty trubkový padáky jsou docela shit,minule jsem kromě stupačky
vodřel i páku vod zadní brzdy,ten padák by drhnul jak sviňa,to bych se bál..
I Xrohy má vobčas vítr aby se na tom svým vobroušeným nevotočil
...a bude hůř!
osiris psal:...u některejch mi připadá že chtěj za každou cenu jezdit na poníkovi i když maj postavu na koně
máš recht veliteli to má z toho, že furt dělá do mladejch holek a pak si vsugeruje, že mu je o minimálně o patnáct míň ... let i kilo
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 25.08.2009 11:54:15 Offline |
XJelen psal:osiris psal:...u některejch mi připadá že chtěj za každou cenu jezdit na poníkovi i když maj postavu na koně
máš recht veliteli to má z toho, že furt dělá do mladejch holek a pak si vsugeruje, že mu je o minimálně o patnáct míň ... let i kilo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen psal:osiris psal:...u některejch mi připadá že chtěj za každou cenu jezdit na poníkovi i když maj postavu na koně
Pakoši,píšu,že jsem DoCent,jsem zhubnul čtrnáct kilo
Koupím vo dvě čísla menší kombošku,tak jaks to udělal Ty
a budu fešák lázeňský a hlavně,na gixero se vejdu
a blbej jsem furt stejně,na věku nesejde
...a bude hůř!
Libor.P psal:To: XJelen,díky pevně věřím že ty padáky o asfalt nepoškrábu
No,jestli chytly drajv vod Jelena,tak se těš,furt s Bandaskou někde tříská
Naposled mu vypadla z hnáty v Telči na parkovišti,že...
...a bude hůř!
karlos100 psal:Libor.P psal:To: XJelen,díky pevně věřím že ty padáky o asfalt nepoškrábu
No,jestli chytly drajv vod Jelena,tak se těš,furt s Bandaskou někde tříská
Naposled mu vypadla z hnáty v Telči na parkovišti,že...
to se nestihly naučit, dyk jsem psal, že jsem s tim začal třískat až potom co jsem je sundal
a jinak ty oude bylo to Pelhřimově a nevypadla... držel jsem jí do posledního okamžiku, takže v podstatě jenom odložil
Strýcfajtr !!!
spíš bych doporučil toto
http://www.motosp.cz/go_image.php?pid=19962
http://www.motosp.cz/tn-393-padaci-ramy … 19962.html
ale je to asi jen na B1200
GSX 1400 K7
XJelen psal:bary - von už taky? tak zas proti našemu Karlosovi na to má ještě věk a kila...teda hlavně kila ten náš se zbláznil do gixeru
co vim tak s tim ještě nešvihnul, teda kromě benziny v HK
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:bary - von už taky? tak zas proti našemu Karlosovi na to má ještě věk a kila...teda hlavně kila ten náš se zbláznil do gixeru
co vim tak s tim ještě nešvihnul, teda kromě benziny v HK
Má pravdu předseda, zatim jenom jednou zavřený řidítka a decentní položení na zem jak do peřinky. Kurva už to budu taky muset pořádně rozsekat aspoň jednou za sezónu jako Barynek ať je trochu prdel
Ne asi
Stránky: 1