Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 24.08.2009 10:03:50 Offline |
Re: Dopis od romského zloděje
co že to ta dobrá duše provést a jak to chtít odčinit?????
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tyckou lesenarskou do huby te ludre
Baltazar psal:Ukradl mi notes zmrd
ale lituje toho
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … na_001.jpg
Hele a vy ste se znali? Že tam brečí, že takého kamarádha už mit nebůdhe
Lihy psal:Baltazar psal:Ukradl mi notes zmrd
ale lituje toho
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … na_001.jpgHele a vy ste se znali? Že tam brečí, že takého kamarádha už mit nebůdhe
No jasně já ho znal z videa jak mi to vykrádá
The father of the little princess of the dawn
Víš kolik má taký cigán pěněz ty skupino?Cigána nepustíš,černoch ti nevadí...nečteš a nevíš.------------Slušní lidi na to vždycky doplácí.Musí se v tomhle státě něco stát a co nejdřív.Lidi co je to sere přibývá a snad se ledy pohnou........
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
4Fun.cz psal:Víš kolik má taký cigán pěněz ty skupino?Cigána nepustíš,černoch ti nevadí...nečteš a nevíš.------------Slušní lidi na to vždycky doplácí.Musí se v tomhle státě něco stát a co nejdřív.Lidi co je to sere přibývá a snad se ledy pohnou........
jestli jsem já ta skupina, tak mě o nich říkat nic nemusíš, mám je nepřetržitě v baráku, od tý doby co jsem se nastěhoval a že by to byl zrovna ráj - to tedy ani náhodou
Bandit 4EVER!!!
4Fun.cz psal:jasan.bral jsem to s nadsázkou.Ovšem já s tím začínám mít problém....když je vydím přecházet mimo přechod pro chodce mám vééélké cukání přidat plyn
nadsázka - tak to potem jo hele radši se na ty mimopřechodový vykašli, víš co to pak stojí peněz, i když ta radost...
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1