Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 25.08.2009 06:51:28 Offline |
rok výroby podle VIN
Někdo se mě na to nedávno ptal tak tady něco je.
http://www.atmcteknik.dk/reservedele/in … odel2=1200
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 01.09.2009 10:27:25 Offline |
Re: rok výroby podle VIN
tak litr na 5000 km neni zase tak strašnej moh jsi dopadnout hůř...co kyvka už to máš opravený?
K.a.s.y.m. psal:tak litr na 5000 km neni zase tak strašnej moh jsi dopadnout hůř...co kyvka už to máš opravený?
Kyvka byla v neděli venku, v po ráno sem ji dal zavařit a v deset zpětná montáž. Všechno sem vyčistil, promazal, dotáh, došponoval, přitvrdil, takové to domááácííí onanovááánííí. Tak snad ok
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
K.a.s.y.m. (Člen) 02.09.2009 07:29:48 Offline |
Lachtan psal:K.a.s.y.m. psal:tak litr na 5000 km neni zase tak strašnej moh jsi dopadnout hůř...co kyvka už to máš opravený?
Kyvka byla v neděli venku, v po ráno sem ji dal zavařit a v deset zpětná montáž. Všechno sem vyčistil, promazal, dotáh, došponoval, přitvrdil, takové to domááácííí onanovááánííí. Tak snad ok
Kukii včera říkala
K.a.s.y.m. psal:Někdo se mě na to nedávno ptal tak tady něco je.
http://www.atmcteknik.dk/reservedele/in … odel2=1200
Ahoj, jak tak koukám do tý tabulky, tak tam ta moje bandaska není-VIN začíná JS1CJ21....
Nebo to špatně chápu a nejsou tam všechny? Dost zbrkle jsem koupil před rokem první B6, v techničáku má připsaný, že je registrovaná poprvé ve francii v r 2007. Už jsem objevil spoustu šikovně ukrytých šrámů, ale ty jsem připisoval břeťovi, kterej mi to prodal. Probroušenej levej dekl zalepenej pryskyřicí, vejfuk z yamahy ... příště si dám víc bacha. Byl jsem nadšená
Dokázal byste někdo určit trochu blíž alespoň typ a rok? podle fotek z Osiho článku "Historie bandit" http://suzukibandit.cz/view.php?cisloclanku=2007050002
se mi to zdá na rok 2005
předem děkuju, alespoň za radu, kde hledat
m
...co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a získáš tak dva volné dny...
7martin psal:K.a.s.y.m. psal:Někdo se mě na to nedávno ptal tak tady něco je.
http://www.atmcteknik.dk/reservedele/in … odel2=1200Ahoj, jak tak koukám do tý tabulky, tak tam ta moje bandaska není-VIN začíná JS1CJ21....
Nebo to špatně chápu a nejsou tam všechny? Dost zbrkle jsem koupil před rokem první B6, v techničáku má připsaný, že je registrovaná poprvé ve francii v r 2007. Už jsem objevil spoustu šikovně ukrytých šrámů, ale ty jsem připisoval břeťovi, kterej mi to prodal. Probroušenej levej dekl zalepenej pryskyřicí, vejfuk z yamahy ... příště si dám víc bacha. Byl jsem nadšená
Dokázal byste někdo určit trochu blíž alespoň typ a rok? podle fotek z Osiho článku "Historie bandit" http://suzukibandit.cz/view.php?cisloclanku=2007050002
se mi to zdá na rok 2005
předem děkuju, alespoň za radu, kde hledat
m
...esi chceš, tag mi pošli vinko do mejlu a zjistim ti rok výroby a kam byla z japoncka vyekspedovaná...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Pokud se nepletu i tady na webu je ke stažení něco jako "kniha motorů", kde jsou ty vinka taky psaný a dá se podle toho lecos vyčíst - vím, že jsem si s tím hrál po pořízení bandasky. Pokud to nebylo odsud, tak ještě max z motorkářů, ale řekl bych, že to leží někde zde
Nic lidského mi není cizí
Filous psal:...tag já f ofiko databázi Suzuki zjistil totok: 650S 2007 uzavřená E2-Anglie YLE.-modrá barva...
paráda, to bude moje b6 nějaká cestovatelka - anglie, přihlášená ve francii
a co znamená "uzavřená E2" a "YLE" ?
a všem děkuju za snahu
Filous zjistil, že mám verzi pro evropskej trh a uzavřenou, tedy s omezeným výkonem...nedalo mi to, koukám do techničáku a tam to doopravdy je max výkon 25.0 kw při 4 800 otáčkách... Jen mi přijde divný, že bandaska jezdí normálně, zatím na vyjížďce všem stačím. Je to moje první větší motorka, tak nevím, koupil jsem ji dost zbrkle.
Mohli byste mi poradit, jak zjistit, zda je to opravdu omezený? Nebo to jenom nechali přepsat v papírech, aby to sedělo?
7martin psal:Filous zjistil, že mám verzi pro evropskej trh a uzavřenou, tedy s omezeným výkonem...nedalo mi to, koukám do techničáku a tam to doopravdy je max výkon 25.0 kw při 4 800 otáčkách... Jen mi přijde divný, že bandaska jezdí normálně, zatím na vyjížďce všem stačím. Je to moje první větší motorka, tak nevím, koupil jsem ji dost zbrkle.
Mohli byste mi poradit, jak zjistit, zda je to opravdu omezený? Nebo to jenom nechali přepsat v papírech, aby to sedělo?
...esi jede normálně, tzn. maksimálka bude něco přes 200km/h, tag uš bude vodškrcená...a tech 25kW f papírech nech, bo tydle zavřený verze se líp prodávaj...
Filous psal:7martin psal:Filous zjistil, že mám verzi pro evropskej trh a uzavřenou, tedy s omezeným výkonem...nedalo mi to, koukám do techničáku a tam to doopravdy je max výkon 25.0 kw při 4 800 otáčkách... Jen mi přijde divný, že bandaska jezdí normálně, zatím na vyjížďce všem stačím. Je to moje první větší motorka, tak nevím, koupil jsem ji dost zbrkle.
Mohli byste mi poradit, jak zjistit, zda je to opravdu omezený? Nebo to jenom nechali přepsat v papírech, aby to sedělo?...esi jede normálně, tzn. maksimálka bude něco přes 200km/h, tag uš bude vodškrcená...a tech 25kW f papírech nech, bo tydle zavřený verze se líp prodávaj...
jo tak to bude dobrý, zatím jsem jel nejvíc asi 210km/h ale nejvíc mě štve, že jsem byl taková a všechno si pořádně nezkontroloval
a dík za pomoc
Filous psal:7martin psal:Filous zjistil, že mám verzi pro evropskej trh a uzavřenou, tedy s omezeným výkonem...nedalo mi to, koukám do techničáku a tam to doopravdy je max výkon 25.0 kw při 4 800 otáčkách... Jen mi přijde divný, že bandaska jezdí normálně, zatím na vyjížďce všem stačím. Je to moje první větší motorka, tak nevím, koupil jsem ji dost zbrkle.
Mohli byste mi poradit, jak zjistit, zda je to opravdu omezený? Nebo to jenom nechali přepsat v papírech, aby to sedělo?...esi jede normálně, tzn. maksimálka bude něco přes 200km/h, tag uš bude vodškrcená...a tech 25kW f papírech nech, bo tydle zavřený verze se líp prodávaj...
...ááánebo je tady eště jedna možnost a to ta, že tvý kámoši jezděj hroznou tušku, tagže jim stačíš i s uškrcenym bajkem
7martin psal:áha, tohle mě napadlo, hned jak jsem ten příspěvek odeslal , ale nebude to tak hrozný, občas předjedu i trolejbus nebo dědka s felicií
...mě ze začátku mydlili báby na kole s taškou na řidítkách, z kopce teda
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1