Nejsi přihlášen
Povolení spodního šroubu vidle
Mám problémos, snažím se vyměnit gufero na přední vidly. Jedu podle novějšího servisního manuálu. vytáhl jsem hlavní pružinu, vylil olej a chtěl povolit spodní šroub (damper cylinder bolt). Bohužel ten mně nejde vůbec povolit. Připadá mně, že se tam uvnitř pouze nějaká matka protáčí. Otevřel jsem tedy Haynes serv.manuál a tam bylo oproti tomu novějšímu manuálu navíc uvedeno, že bych si tento šroub měl povolit ještě když je vidle v kupě a pod plným stlačením vidle. Takže jsem dal vidly opět dokupy a stlačil. Výsledek ovšem stejnej
Kdepak dělá Gumish chybu?!?
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Re: Povolení spodního šroubu vidle
Loser psal:nejvetsi chyba je, ze ses v tom zacal vrtat sam aniz by ses poradil se mnou. Ted uz na tebe prdim a neprozradim ani ň
Přemejšlel jsem nad odpovědí v podobném duchu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Gumish psal:Mám problémos, snažím se vyměnit gufero na přední vidly. Jedu podle novějšího servisního manuálu. vytáhl jsem hlavní pružinu, vylil olej a chtěl povolit spodní šroub (damper cylinder bolt). Bohužel ten mně nejde vůbec povolit. Připadá mně, že se tam uvnitř pouze nějaká matka protáčí. Otevřel jsem tedy Haynes serv.manuál a tam bylo oproti tomu novějšímu manuálu navíc uvedeno, že bych si tento šroub měl povolit ještě když je vidle v kupě a pod plným stlačením vidle. Takže jsem dal vidly opět dokupy a stlačil. Výsledek ovšem stejnej
Kdepak dělá Gumish chybu?!?
esi sa nepletu, tag todlencto se řešilo naraženů násadů vot smetáku nebo navařeným ořechem na tyčce
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Ondráš psal:Loser psal:nejvetsi chyba je, ze ses v tom zacal vrtat sam aniz by ses poradil se mnou. Ted uz na tebe prdim a neprozradim ani ň
Přemejšlel jsem nad odpovědí v podobném duchu.
Nejdřív se vrtám, pak kdyz je vše v se ptám
Takže tomu dám zítra další pokus. Jinak s tou stalčenou vidlicí jsem byl asi ten páty případ z pěti (jako obvykle)
K.a.s.y.m. (Člen) 25.08.2009 19:11:53 Offline |
XJelen psal:smeták stačí
narazit pořádně aby se vytvaroval a pudeto
jinak jak praví manuál, povolit ještě před rozebráním ... póvede se tak 4 z 5
násada to jistí
to 4-5 je s velkou nadsázkou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
POVOLENO, ROZEBRÁNO!
Násada nepomohla, máme moc nová tvrdá košťata a rozslintat se mně nechtěli.
Jinak měkká laťka natlučená kladivem a její konec chycen ve svěráku udělala svý. Tímto uzavírám diskuzi a jdu na
Stránky: 1