Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Poraďenkové...poraďtě :) scooter?

REX (Člen)
03.09.2009 23:15:20

Poraďenkové...poraďtě :) scooter?

Zdar

mam cukání si koupit nějakej skůtr na denodení dojíždění do práce. Cesta tam i zpět cca 60km. Představoval bych si asi nějakou 80tku nebo 100ku obsah a nechci za to dávat nějakejch 80tis.

odborníci....co?

Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
cikin (Člen)
04.09.2009 06:17:01

Re: Poraďenkové...poraďtě :) scooter?

REX psal:

Zdar

mam cukání si koupit nějakej skůtr na denodení dojíždění do práce. Cesta tam i zpět cca 60km. Představoval bych si asi nějakou 80tku nebo 100ku obsah a nechci za to dávat nějakejch 80tis.

odborníci....co?

Na takovou vzdálenost bych skůtra nevolil. Měl jsem Aprilku 50 a skůtry mají malá kola cítíš každou nerovnost. Dáš plnej plyn a čekáš co to udělá. Hučí to stále stejně a jede dost pomalu. Je to prostě nuda. Skůtra bych volil jen na malé vzdálenosti nebo po městě. A nebo uvažuj o něčem silnějším. Svezl jsem se na 250 a to je o něčem jiném. I když podvozek taky nic moc.

Frodo89 (Člen)
04.09.2009 06:37:42

REX psal:

Zdar

odborníci....co?

To radši než scootra tak by to jezdil na fichtlu smile1 tam se alespon trošku vyblbneš i když podvozek da se řici o ničem. A vykon taky good
Ale ted na chvylku važně, na vzdalenost asi 60km by radeji volil spiš něco mezi 100 až 250 ccm.
PS: Nejsme žadnej odbornik ale na 80ccm jezdit dene 60km mi přijde jako tyrani. Navic usuzuji pravidlo aby se to udrželo v provozu. Je dost nepřijemny když tě pak předyždi jakekoliv auto při horšim i kamion. Jen aby to 90km/h udrželoi do kopce a neždimal z toho to posledni co to dokaže.

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
K.a.s.y.m. (Člen)
04.09.2009 07:21:45

no spíš nějakou 125-150 spolehlivý jsou dost Aprilia Leonarda nebo jeho odvozeniny..Piaggio Skyper nebo Gillera Runner atd. a ty se dneska daj pořídit jetý kolem 25 tis...je to taková univerzální velikost do města a mimo město a díly nejsou taky tak drahý jako na velký.spíš srovnatelný s 50 ccm.Jestli hledáš konkrétnější radu zkusil bych www.skutrforum.cz ... skutrtuninng.cz a podobný fóra.
pokud chceš novýho tak tam taky najdeš rady....co bych rozhodně udělal....vyvaroval se Číně tam šlápneš vedle vždycky.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Zdenák (Člen)
04.09.2009 09:56:58

Aprilku jsem měl.... SR 50
cena za skutra byla skoro rovna cene oprav co jsem do ni musel pak dat....
Už jsem to tady asi vyprávěl.....

Ja bych šel do Hondy Lead třeba
http://www.motoinzerce.cz/motorky/honda … -lead.html

páč Honda je Honda.... bigsmile

*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
inkvizitorr (Administrator)
04.09.2009 10:15:09

skůtrů sem měl několiko, různý obsahy, doporučil bych určitě motore due tempismokin (dvoutakt) a na dojezd cca 60km něco většího třeba totok: http://www.tipmoto.com/motorky/honda/13 … n-150.html s tim sem byl spokojenej nejvícgood dá se s tim jezdit v klidu vokolo kilča, jízdní vlastnostigoodgoodgood

doba je temná...
spidys (Člen)
04.09.2009 12:10:47

Já bych šel teda do tohodle:
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … 13tkm.html

Známej si to pořídil a jen si libuje. Jezdí na tom prakticky denně a zdolává i víc než 60km za jednu cestu.
Kdybych to měl kam dát, tak už to mám doma good

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Filous (Člen)
04.09.2009 12:46:46

spidys psal:

Známej si to pořídil a jen si libuje. Jezdí na tom prakticky denně a zdolává i víc než 60km za jednu cestu.

...good ...taky sem za 4T...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mour (Člen)
04.09.2009 12:52:59

Filous psal:
spidys psal:

..a da se na tym dělat i ten...ten štundrinding....jako třeba Palous bigsmile

Frodo89 (Člen)
04.09.2009 14:14:33

Mour psal:
Filous psal:
spidys psal:

..a da se na tym dělat i ten...ten štundrinding....jako třeba Palous bigsmile

Tak ten ten stundriding se da dělat i na nižsich modelech jako třeba sice po par upravach na 80ccm a bez uprav na 125ccm či 200ccm Postavit na zadni a držet to neni problem. Znam par lidi co dokaži na scootru jezdit neomezne dlouho po zadnim
http://www.motorkari.cz/profil/DjRE5PECT/

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
inkvizitorr (Administrator)
04.09.2009 18:16:09

spidys psal:

měl sem ho taky, sice jenom v 250, ale spokojenej sem s tim nebyl, do města strašně veliký a neobratný, malej úložnej prostor pod sedlem i minimální úložnej prostor vepředu pod řídítkamabadbadbad 400 bude sice lepčí, ale zas nebude stíhat podvozekbad prostě 150 2t. Pantheon je menší, obratnější, má větší úložnej prostor a jede jak víno...good (jo bude stát tak polovičku)smokin

doba je temná...
REX (Člen)
04.09.2009 20:37:17

No asi kouknu na tu Aprilia Leonardo 150...dědek to má, jel jsem na tom a nepříjde mi to špatný(nemluvě o kitu 300ccm)....nemáte někdo nějaký psaní o tom?

redik27 (Člen)
04.09.2009 21:42:19

Nebude ti na tom už teďka zima?

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Paladin86 (Člen)
05.09.2009 12:06:39

K.a.s.y.m. psal:

no spíš nějakou 125-150 spolehlivý jsou dost Aprilia Leonarda nebo jeho odvozeniny..Piaggio Skyper nebo Gillera Runner atd. a ty se dneska daj pořídit jetý kolem 25 tis...je to taková univerzální velikost do města a mimo město a díly nejsou taky tak drahý jako na velký.spíš srovnatelný s 50 ccm.Jestli hledáš konkrétnější radu zkusil bych www.skutrforum.cz ... skutrtuninng.cz a podobný fóra.
pokud chceš novýho tak tam taky najdeš rady....co bych rozhodně udělal....vyvaroval se Číně tam šlápneš vedle vždycky.

Přesně tak! Chce to něco trochu silnějšího aby jsi nebyl brzda provozu a neuhonil to! good Já bych docela uvažovat nad Runnerem. Jsem viděl jednu z těch silnějších verzí na dálnici a v pohodě si to dával 140km/h good

Paladin86 (Člen)
05.09.2009 12:18:34

Já jsem měl SR 50 Di-Tech. Na dojíždění 30km to nejni ale do města to bylo super! Jsem jezdil za 2-2,5l good Olej se dolejvá jenom za uherák... A jezdilo to v pohodě 90km/h. Jediná zrada je že se musí sehnat motorka z prvních let výroby. Tam se dával motor aprilia a v pohodě. good Pak tam dali Piaggio a co jsem slyšel tak výkon šel dolu a motor po 6000km odcházel bad

Filous (Člen)
05.09.2009 20:30:38

...a já dneska votpoledne jezdil na patnácce Introši a to ti je vám tag zábavnej skůtr, že bych do něj šelsurprised...no možná bych rači vosumnácku, abych nebyl brzda...ale na druhou stranu ta patnácka jela kilodevade po hájweji a asi by to eště šlo, tagže ani s malym vobjemem čovek brzda nejni...jag řikam, vošklivej, ale sympaťákgood ...takovej skůtrcool

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
bery (Člen)
05.09.2009 20:57:50

že bys přesedlal?bigsmile

momentalně zavostalej
pavel dolínek (Člen)
06.09.2009 07:42:54

kdyz skutr tak 2T,mam hondu pantheon 150 good,se mnou top speed 120,ve dvou s pani cestovka kilco kopec nekopecgood

"una storia italiana"
XJelen (Člen)
06.09.2009 20:53:52

pavel dolínek psal:

kdyz skutr tak 2T,mam hondu pantheon 150 good,se mnou top speed 120,ve dvou s pani cestovka kilco kopec nekopecgood

tyjo tyjo neznám tvoji pani, ale za tebe se ještě někdo na toho kolibříka vejde? surprised
Jauvajs redfacebigsmile

Strýcfajtr !!!
svatej (Člen)
06.09.2009 22:00:14

XJelen psal:
pavel dolínek psal:

tyjo tyjo neznám tvoji pani, ale za tebe se ještě někdo na toho kolibříka vejde? surprised
Jauvajs redfacebigsmile

neboj,vejde.evil

Amen. . .
PALOUS (Člen)
06.09.2009 22:23:57

Mám Yamaha Versity 300 a ve 140ti sem dal na dálnici Picana na TuonubigsmileDaj se sehnat kolem 40000kčgoodnechtěl jsem nic obrovskýho ale zas sem chtěl obsah a toto je ideál a ve dvou s dlouhýmsmokinfurt 120km/h

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/91_versity_001.jpg

Jebat motorky :-)
REX (Člen)
07.09.2009 07:24:33

Neserte!!!pussy

...to jsem přesně čekal, že to skončí úplně někde inde, parchanti.bigsmile Potřebuji skůtr do práce a néééé závoďáka! tak mi tu nepište jak to jede po dálnici 140 a tak, fix už ale.
No začnu asi šilhat po tý Aprilii Leonaro 150

Ondráš (Člen)
07.09.2009 09:58:00

REX psal:

Neserte!!!pussy

...to jsem přesně čekal, že to skončí úplně někde inde, parchanti.bigsmile Potřebuji skůtr do práce a néééé závoďáka! tak mi tu nepište jak to jede po dálnici 140 a tak, fix už ale.
No začnu asi šilhat po tý Aprilii Leonaro 150

Kdybys chtěl nějakou Yahahu (nevím co přesně, ale 50 ccm), tak ségra za 20 něco pordává. Moc na tom nenajezdila, a teď jí to už asi půl roku stojí v pokoji. smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
spidys (Člen)
07.09.2009 11:51:55

Si kup teda tohle good
http://motorky.bazos.cz/inzerat/3897297 … STELLA.php
http://autobazar.avizo.cz/babetta-stell … 43967.html

Budeš jezdit za 1.5l/100km, sice to víc jak 50 (z kopce) nejede, ale asi na ježdění do fochu to stačí néé?

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS