Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 06.09.2009 21:14:06 Offline |
Re: Držák helmy
Jo ten je vybornej. A abych ti odpovedel jag funguje.
No tag teda funguje celkem dobre.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
gerrik psal:Jo táák, už chápu Díky. Ale stejnak mi to tam asi chybí, je tam pouze zámek sedla
..nevím jestli je tohle případ tvé motorky,ale některé nemají ten bazmek na přilbu přímo na zámku,ale po sejmutí sedla je na rámu háček..
..tam zavěsíš přilbu a sedlo pak normálně zpátky nasadíš..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:bracha psal:no některý helmy to nemaj :) musí tam být ocelovej kroužek nezávislej na tom zapínání...
..např.?
Uvex komplet kromě modelů s Doppelringem. Kroužek jsem si dodělal sám
gerik - jestli jde vo motyku co máš v profilu,tak to podle tý fotky vypadá, že ti tam ten spodní kus toho zámku chybí
Strýcfajtr !!!
Filous psal:...tag to je jasný, nic nigde nemáš, to máš tu vošizenou polskou kopiji Bandita, co se prodávaj f tržnicích
Jo, Jo. V Klodzku jsem to viděl. A ještě k tomu dával zadarmo helmu, která jinak stojí 500,-
Kup jak svině.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Filous psal:...tag to je jasný, nic nigde nemáš, to máš tu vošizenou polskou kopiji Bandita, co se prodávaj f tržnicích
Jo, Jo. V Klodzku jsem to viděl. A ještě k tomu dával zadarmo helmu, která jinak stojí 500,-
Kup jak svině.
...no jo, i f Jelení Goře je maj...i s tema helmama f ceně...asi další pobočka polskýho dýlerstvý
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
gerrik psal:A sakra, a já jsem si myslel že mám origo japončíka
...muj táta dycky řikal "myslet znamená hovno vjedět" ...bejt tebou, tag si ho i přeměřim, bo ho taky klidně můžeš mít eště navíc i vo číslo menčího, takovej Dolínek by moch vyprávjet.......................... ...to sou holt ty laciný kopije
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:gerrik psal:A sakra, a já jsem si myslel že mám origo japončíka
...muj táta dycky řikal "myslet znamená hovno vjedět" ...bejt tebou, tag si ho i přeměřim, bo ho taky klidně můžeš mít eště navíc i vo číslo menčího, takovej Dolínek by moch vyprávjet.......................... ...to sou holt ty laciný kopije
pro sichr bych ho i zvážil podle zkušeností s polskejma plastovejma oknama ze zaručeně originál profilů REHAU kdy panelákový trojdílný okno stejnýho rozměru mělo oproti našemu REHAU 13 kilo mínus
Strýcfajtr !!!
luig psal:Stejně je to všechno k hovnu, kdo ti chce tu helmu čórnout tak ji odřízne v řemínku a kroužek ti nechá pod sedlem na památku...
jakože si tam pak našije řemínek novej ? Možná by to jedna skupina obyvatel tak mohla udělat, ale zasejc tadle skupina obyvatel nemá motorky, když pominu pincka a to jsem viděl jenom jednou v životě
Kdyby jsi chtěl nějakou helmu čórnout... vážně bys uříz řemínek? Bez ohledu na to jestli je to morální, myslím technicky...
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:luig psal:Stejně je to všechno k hovnu, kdo ti chce tu helmu čórnout tak ji odřízne v řemínku a kroužek ti nechá pod sedlem na památku...
jakože si tam pak našije řemínek novej ? Možná by to jedna skupina obyvatel tak mohla udělat, ale zasejc tadle skupina obyvatel nemá motorky, když pominu pincka a to jsem viděl jenom jednou v životě
Kdyby jsi chtěl nějakou helmu čórnout... vážně bys uříz řemínek? Bez ohledu na to jestli je to morální, myslím technicky...
A proč by ne, lidi jsou různý. Každopádně novej by se na zbytek původního dal našít úplně bez problémů. Já osobně kdybych chtěl štípnout helmu tak bych to bral jako nejrychlejší variantu, za 5 sekund je moje než se patlat se sedlem nebo háčkem
Ne asi
ja ja, das ist der háček
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1