Nejsi přihlášen
To to pěkně začíná!
Včera odpoledne jsem to už nevydržel a vyjel - prvních letošních 50 Km kolem komína - z toho 40 OPĚT V DEŠTI Copak to nikdy neskončí?Svítilo sluníčko, relat.teplo tak si jedu a pochvaluji si jak je mi fajn - najednou pléésk jedna kapka, další...čumím nahoru říkám si chuj s tím, to přejde!NEPŘEŠLO, začalo chcát a...konec už znáte!
To mi ta sezona hezky začíná, se mám zase na co těšit no né?No ano!
P.S.Pozitivum z jízdy je, že jsem nechytil žádného hmyzáka - nevíte proč?
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
inkvizitorr (Administrator) 23.02.2007 09:10:42 Offline |
Re: To to pěkně začíná!
jarken: seš už dost starej na to abys věděl, že když pojedeš s jarkenem, vždycky bude pršet
doba je temná...
největší pravda je ta, že na sraze na kterým není jarken je vždycky pěkně a taky to platí naopak. Takže přátelé kamarádi, jsou dvě možnosti, buď srazy na který dorazí náš malý velký můž bojkotovat nebo jezdit autem!
S úsměvem jde všechno líp :o)
1.možnost - nebudu se hlásit na srazy, tedy jakože nejedu, ale KDE budu pak spát ha ?
2.možnost - počkáte až ze srazu odjedu, se mnou odtáhne déšť a vy pojedete domů po sluníčku!
3.možnost - ještě bych si mohl udělat sraz bez vás, ale to se pak budu muset i sám opít ale vám by to poté bylo moc líto a to bych nesnesl no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:1.možnost - nebudu se hlásit na srazy, tedy jakože nejedu, ale KDE budu pak spát ha ?
2.možnost - počkáte až ze srazu odjedu, se mnou odtáhne déšť a vy pojedete domů po sluníčku!
3.možnost - ještě bych si mohl udělat sraz bez vás, ale to se pak budu muset i sám opít ale vám by to poté bylo moc líto a to bych nesnesl no né?No ano!
druhá možnost je ok, protože přesně tak to bylo naposled v Dřevíči, že jarkene?
S úsměvem jde všechno líp :o)
To Jarken:
..měl ses vykašlat na to finský hokejový dres s tím hemeroidem na prdeli a pořídit kvalitní neoprén...botičky Alpinstáry by ti Vorel určitě střelil..šnorchl bych ti podaroval...stejně tak skončíš
..a loni z Dřevíče jsme projeli v suchu..bo Jarken jel přes Polsko..a zmoknul
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšáne - proto už pokukuji u Moto Paliče ve Valmezu po Sidinách s uvnitř nepromokavou membránou (Sidi Vertebra 2 Tepor)
Stránky: 1