Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2009 20:48:28 Offline |
Re: Jakou máte maximálku, resp.kolik jste na B jeli co nejvíc?
Meloun psal:Hmm..tak to mi ten šrot jede..páč jsem cíl projížděl za 3 lehce v červeným a na tacháku nějakých 205..
Ovšem rozdíl 180/55 a 190/55 je na obvodu v cm docela velkej,takže i naměřená rychlost bude jiná....nechce se mi přemejšlet,mám vylitej květák po včerejšku zase..
tak tohle jsem nepochopil..ty na tom šrotu jak píšeš máš náhon v předním kole ne na řetězovim kolečku????
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Brejn psal:Ja jsem dostal z B6 ve dvouch lidech cca 160 km a pak uz to nechtelo a foukal na me vitr a hucelo me v usich. Mel jsem mokry jeansy s cevlarem a byla mi zima na pindika. Vecer me pak v posteli hucelo v klade, ale nevim jestli to bylo z te jizdy. Furt jsem mel hrozne studeny varlata, dost me to desilo. Druhy den jsem kadil studeny hovinka, ale nevim jetli to bylo od tech mokrejch jeansu s cevlarem jak byly mokry. Mozna ze to bylo z toho, jak jsme jeli ve dvouch lidech. Jeste tedka mam studeny a mokry jeansy s cevlarem, ale nevim jestli je to od tech studenejch a mokrejch varlatek.
.....sen o studenejch varlátkách....tak to jsem ještě neměl
....přijde mi, že ta jízda na tebe dost zapůsobila
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Kasym: No to mám..ale 230 na trojku mi to neukáže ani kdybych se rozkrájel..
Vosiris: Tebe už vážně neberu..resp.mi to je buřt..ale ten rozdl je větší,než vojetá/nová..
By mě jen zajímalo,co to má Kojaksro za bestii,když se mu to zvedá i na dvojku plynem a na trojku letí 230??
PURE NAKED BIKE!
nicola.foxx (Člen) 10.09.2009 22:34:47 Offline |
Meloun psal:Kasym: No to mám..ale 230 na trojku mi to neukáže ani kdybych se rozkrájel..
Vosiris: Tebe už vážně neberu..resp.mi to je buřt..ale ten rozdl je větší,než vojetá/nová..
By mě jen zajímalo,co to má Kojaksro za bestii,když se mu to zvedá i na dvojku plynem a na trojku letí 230??
Nechal si to seridit jak to ma bejt a nesere na udrzbu
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Meloun psal:Kasym: No to mám..ale 230 na trojku mi to neukáže ani kdybych se rozkrájel..
By mě jen zajímalo,co to má Kojaksro za bestii,když se mu to zvedá i na dvojku plynem a na trojku letí 230??Nechal si to seridit jak to ma bejt a nesere na udrzbu
Myslíš, že na ní seru?
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Vosiris: Tebe už vážně neberu..resp.mi to je buřt..ale ten rozdl je větší,než vojetá/nová..
...jasný že je vždyť víš že kvůli tomu jebu se zadním blatníčkem nahoru a dolu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nicola.foxx (Člen) 10.09.2009 22:44:46 Offline |
Meloun psal:Myslíš, že na ní seru?
Chran buch. To bych si zrovna ve tvym pripade nedovolil. Ja jen, ze Kojak rikal, ze to nechal pred sperintama poladit a pak mu to slo pjekne za gazem.
Prece nebudu drazdit gynekologa bosou nohou a pak se nechat dobrovolne zase mlatit rumem
nicola.foxx psal:Meloun psal:Myslíš, že na ní seru?
Chran buch. To bych si zrovna ve tvym pripade nedovolil. Ja jen, ze Kojak rikal, ze to nechal pred sperintama poladit a pak mu to slo pjekne za gazem.
Prece nebudu drazdit gynekologa bosou nohou a pak se nechat dobrovolne zase mlatit rumem
Mlatit rumem??Ode mě??
No asi mu to poladili nějak pěkně,ptž to jinak neni ani možný..
PURE NAKED BIKE!
nicola.foxx (Člen) 11.09.2009 08:59:01 Offline |
Meloun psal:Mlatit rumem??Ode mě??
No asi mu to poladili nějak pěkně,ptž to jinak neni ani možný..
Prijde ti neco divnyho na slovnim spojeni Meloun + Rum = Brutalni nasledky
nicola.foxx psal:Meloun psal:Mlatit rumem??Ode mě??
No asi mu to poladili nějak pěkně,ptž to jinak neni ani možný..Prijde ti neco divnyho na slovnim spojeni Meloun + Rum = Brutalni nasledky
To ani tak ne....ale že bych tim rumem někoho mydlil??
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 11.09.2009 09:11:20 Offline |
Meloun psal:Kasym: No to mám..ale 230 na trojku mi to neukáže ani kdybych se rozkrájel..
výška v mm obvod v mm
180/55 R17 99 1977
190/55 R17 104,5 2009
pokud budeš mít širokou gumu na uzkym ráfku bude rozdíl ještě větší ,ale to určitě víš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:Kasym: No to mám..ale 230 na trojku mi to neukáže ani kdybych se rozkrájel..
By mě jen zajímalo,co to má Kojaksro za bestii,když se mu to zvedá i na dvojku plynem a na trojku letí 230??výška v mm obvod v mm
180/55 R17 99 1977
190/55 R17 104,5 2009
pokud budeš mít širokou gumu na uzkym ráfku bude rozdíl ještě větší ,ale to určitě víš
190/50 a jseš na tom stejně mám dojem
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1 2