Nejsi přihlášen
Re: Levé víko motoru???
corimec psal:Killer psal:Dobrá a může stát normálně na centrálu, nebo ji musím naklonit a podepřít na pravou stranu?
Normálně na centralu,neboj nic ti z toho nepoteče
jen si pamatuj ktery šroub kam patří každy je jinak dlouhej
Doufam že jsi to ještě nesundal z motoru ti určitě olej poteče,máš tam přeci těsnění.
Já blbec si myslel že se ptaš na víko od převodovky.
corimec psal:corimec psal:Killer psal:Dobrá a může stát normálně na centrálu, nebo ji musím naklonit a podepřít na pravou stranu?
jen si pamatuj ktery šroub kam patří každy je jinak dlouhejDoufam že jsi to ještě nesundal z motoru ti určitě olej poteče,máš tam přeci těsnění.
Já blbec si myslel že se ptaš na víko od převodovky.
nepoteče
to těsnění je tam proto, že ten volej tam cáká
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:corimec psal:corimec psal:
jen si pamatuj ktery šroub kam patří každy je jinak dlouhejDoufam že jsi to ještě nesundal z motoru ti určitě olej poteče,máš tam přeci těsnění.
Já blbec si myslel že se ptaš na víko od převodovky.nepoteče
to těsnění je tam proto, že ten volej tam cáká
rossi mě se to víko ale podařilo jednou prorazit když jsem s tim praštil a olej všechen vytek,je teda pravda že motorka ležela
corimec psal:rossi mě se to víko ale podařilo jednou prorazit když jsem s tim praštil a olej všechen vytek,je teda pravda že motorka ležela
Čím to asi tak mohlo být...?
Ale já když mi začlo téct, tak jsem motorku trochu naklonil na sebe, tatík podmáznul těsnění a zase vrátil zpět. Operace na 10 minut. Olej jen ten co ukápl z toho víka.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...takže nestav ji na hlavní stojan, ale dej ji od stěny tak daleko, abys ji moh opřít a byla nakloněná na pravou stranu, pokud bys měl strach aby ti nesjela dopředu nebo dozadu, nestočili se řidítka a nelehla ti na zem, dej tam jedničku, případně zaaretuj př. brzdu, nebo zaklínuj kola
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Killer psal:Dobrá tedy, budu počítat s tím, že nic nepoteče. Budu mít to víko sundané trochu déle, budu dělat novou povrchovou úpravu. Díky za pomoc.
Spíš počítej s tím, že poteče, takže jak píše Osiris. A nebo nějakého statného strýce (jako třeba vazba Progear) a ten ti ji tu chvíli podrží nakloněnou na pravou stranu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Killer psal:Dobrá tedy, budu počítat s tím, že nic nepoteče. Budu mít to víko sundané trochu déle, budu dělat novou povrchovou úpravu. Díky za pomoc.
Spíš počítej s tím, že poteče, takže jak píše Osiris. A nebo nějakého statného strýce (jako třeba vazba Progear) a ten ti ji tu chvíli podrží nakloněnou na pravou stranu.
Jako že mu jí někdo podrží, než vyleští víko jo? Tak to bu musel bejt pořádnej chlap třeba jako Progy
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1