Nejsi přihlášen
Re: Cesta do Brna z Prahy a okolí
Ondráš psal:Terárko? To jako kdyby u Tebe chtěl náhodou přespat Progear, jo?
ale bez rybiček... rybičky totiž NITĚNKY žerou
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Progear 650 (Člen) 08.09.2009 19:06:41 Offline |
tomasNJ psal:Ondráš psal:Terárko? To jako kdyby u Tebe chtěl náhodou přespat Progear, jo?
ale bez rybiček... rybičky totiž NITĚNKY žerou
neser a gázuj.........
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Loser psal:v praze nemaj terarka? To mas na tu malou sfini beznohou? Na tu by stacil igelitovej sacek, ne?
Maj ale nedaj se sehnat celkem na rychlo velký... nebo daj ale od značky která je drahá a terárka jsou plný mezer kudy hadice zdraj...
Za tak luxusní cenu jako v tom Brně to tady neseženu, ale tak objíždím všechny možný zveráče a asi budu muset udělat kompromis no...
A Progear už u mě spal... a přežil to i bez terárka
Jaký si to uděláš, takový to máš...
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2009 07:24:11 Offline |
Žirafa psal:Loser psal:v praze nemaj terarka? To mas na tu malou sfini beznohou? Na tu by stacil igelitovej sacek, ne?
Maj ale nedaj se sehnat celkem na rychlo velký... nebo daj ale od značky která je drahá a terárka jsou plný mezer kudy hadice zdraj...
Za tak luxusní cenu jako v tom Brně to tady neseženu, ale tak objíždím všechny možný zveráče a asi budu muset udělat kompromis no...
A Progear už u mě spal... a přežil to i bez terárka
to jako chceš říct ,že to přezil bez přitápění????
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Žirafa psal:Loser psal:v praze nemaj terarka? To mas na tu malou sfini beznohou? Na tu by stacil igelitovej sacek, ne?
A Progear už u mě spal... a přežil to i bez terárkato jako chceš říct ,že to přezil bez přitápění????
To už bys mohl znat,že třením vzniká teplo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2009 07:49:10 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:Žirafa psal:
A Progear už u mě spal... a přežil to i bez terárkato jako chceš říct ,že to přezil bez přitápění????
leda ,že by se třel o nějakou ebonitovou tyč a nebo liščí ohon
Tak s tou hadicej spinkej v postely nee ? z takovejch fofrhadu mam respekt, to bych kurna nemusel zrovna met doma
Billy psal:Tak s tou hadicej spinkej v postely nee ? z takovejch fofrhadu mam respekt, to bych kurna nemusel zrovna met doma
Haďák bude až v neděli takže v klidu, teď se vymejšlí bydlení právě aby nezdrhnul...
Žirafa psal:Billy psal:Tak s tou hadicej spinkej v postely nee ? z takovejch fofrhadu mam respekt, to bych kurna nemusel zrovna met doma
Haďák bude až v neděli takže v klidu, teď se vymejšlí bydlení právě aby nezdrhnul...
...co budeš mít za hádě??? ...mam vječně hladovou užofku červenou, něco přez metr a je pjekně kousavá, sviňa
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...co budeš mít za hádě??? ...mam vječně hladovou užofku červenou, něco přez metr a je pjekně kousavá, sviňa
Jo tak přesně tu budu mít barevně albína... to mi kazíš ideály teda, já doufam že kousat nebude, asi málo krmíš a nebo jí holt chutnáš no
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2009 09:02:38 Offline |
Filous psal:Žirafa psal:Billy psal:Tak s tou hadicej spinkej v postely nee ? z takovejch fofrhadu mam respekt, to bych kurna nemusel zrovna met doma
...co budeš mít za hádě??? ...mam vječně hladovou užofku červenou, něco přez metr a je pjekně kousavá, sviňa
to by mě zajímalo kde jsi jí měl skovanou ,že jsem si jí tam nevšim jestli jí máš permanentně v ledničce tak se nediv,že je furt nasraná
Progear 650 (Člen) 09.09.2009 09:04:53 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:Žirafa psal:
tedka si na to kápnul, první rozumnej kluk tady....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:to jako chceš říct ,že to přezil bez přitápění????
tedka si na to kápnul, první rozumnej kluk tady....
tak u toho jsem asi nebyla
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Žirafa psal:
Haďák bude až v neděli takže v klidu, teď se vymejšlí bydlení právě aby nezdrhnul......co budeš mít za hádě??? ...mam vječně hladovou užofku červenou, něco přez metr a je pjekně kousavá, sviňa
to by mě zajímalo kde jsi jí měl skovanou ,že jsem si jí tam nevšim jestli jí máš permanentně v ledničce tak se nediv,že je furt nasraná
dyt si ji mel hned vedle hlavy. si byl teda pekne nacamranej a nebo ti v hlave lezela sousedka? to terarko bylo hned za dverma,v pokojiku.
Amen. . .
Progear 650 (Člen) 09.09.2009 11:18:04 Offline |
Žirafa psal:Progear 650 psal:VikecB12 psal:
To už bys mohl znat,že třením vzniká teplotedka si na to kápnul, první rozumnej kluk tady....
tak u toho jsem asi nebyla
jen nekecej.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
svatej psal:dyt si ji mel hned vedle hlavy. si byl teda pekne nacamranej a nebo ti v hlave lezela sousedka? to terarko bylo hned za dverma,v pokojiku.
A nevíš na čem jí měl? Písek, rašelina, bukové štěpky... se nějak furt nemůžu rozhodnout...
Filousi
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2009 12:05:24 Offline |
svatej psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...co budeš mít za hádě??? ...mam vječně hladovou užofku červenou, něco přez metr a je pjekně kousavá, sviňato by mě zajímalo kde jsi jí měl skovanou ,že jsem si jí tam nevšim jestli jí máš permanentně v ledničce tak se nediv,že je furt nasraná
dyt si ji mel hned vedle hlavy. si byl teda pekne nacamranej a nebo ti v hlave lezela sousedka? to terarko bylo hned za dverma,v pokojiku.
fakt to sem musel bejt pěkně zlitej....o ty sousedce mi ani nemluv něco takovýho se potká snad jen jednou za život...Brrrr...Když už ani Prase neměl zájem tak to o něčem svědčí
Žirafa psal:svatej psal:dyt si ji mel hned vedle hlavy. si byl teda pekne nacamranej a nebo ti v hlave lezela sousedka? to terarko bylo hned za dverma,v pokojiku.
A nevíš na čem jí měl? Písek, rašelina, bukové štěpky... se nějak furt nemůžu rozhodnout...
Filousi
...dříf sem ji měl na písku, pag na samotnym kokosovym vlákně, ale f tom se drží dost vlchkost a může to začít plesnivjet...teť si hoví ve směsi písku a kokosovýho vlákna a je to ideál
K.a.s.y.m. psal:svatej psal:K.a.s.y.m. psal:
to by mě zajímalo kde jsi jí měl skovanou ,že jsem si jí tam nevšim jestli jí máš permanentně v ledničce tak se nediv,že je furt nasranádyt si ji mel hned vedle hlavy. si byl teda pekne nacamranej a nebo ti v hlave lezela sousedka? to terarko bylo hned za dverma,v pokojiku.
fakt to sem musel bejt pěkně zlitej....o ty sousedce mi ani nemluv něco takovýho se potká snad jen jednou za život...Brrrr...Když už ani Prase neměl zájem tak to o něčem svědčí
...no jo, spals s ní v jedný cimře, vona s tebe byla hadice asi tag vykulená, že celou noc ani necekla ...a sousedka??? ...náhodou je fajn, jen byla trochu "veselá" a holt je rozvedená uš ňákej čas a to pravýho zatim eště nepotkala, tag se nedif ...sem čekal, gdo do toho pude, ale bylo na vás evidentní, že máte strach námořníčci
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2009 13:03:03 Offline |
Filous psal:svatej psal:Filous: byla cela naka hrrr,na nas.
Bylo to moc jednoduchy,bez boje. Ale polejvat,tim pivem,me teda nemusela....asi myslela, že tě probere k akci
to spíš vychladnul
Filous psal:...dříf sem ji měl na písku, pag na samotnym kokosovym vlákně, ale f tom se drží dost vlchkost a může to začít plesnivjet...teť si hoví ve směsi písku a kokosovýho vlákna a je to ideál
Super, já už druhej den studuju diskuze na netu a co chovatel to jinej názor, ale zrovna tohle jsem měla tak nějak v plánu koupit a vyzkoušet tak snad se mu to bude líbit. Díky
Žirafa psal:Filous psal:...dříf sem ji měl na písku, pag na samotnym kokosovym vlákně, ale f tom se drží dost vlchkost a může to začít plesnivjet...teť si hoví ve směsi písku a kokosovýho vlákna a je to ideál
Super, já už druhej den studuju diskuze na netu a co chovatel to jinej názor, ale zrovna tohle jsem měla tak nějak v plánu koupit a vyzkoušet tak snad se mu to bude líbit. Díky
...a co to má bejt???
Žirafa psal:Filous psal:...dříf sem ji měl na písku, pag na samotnym kokosovym vlákně, ale f tom se drží dost vlchkost a může to začít plesnivjet...teť si hoví ve směsi písku a kokosovýho vlákna a je to ideál
Ti nevim, hada nemám, ale do toho písku bych dal rači rašelinu než kokos (teda estli myslíte lignocel) bo ten kokos je dost "ostrej" tvrdej a nestravitelnej. Na lignocelu mám asi 8 járů gekony a teda žádnej problém, ale asi to bude tim, že na zem slezou jednou za uherák a lignocel mám furt vlhkej (takže nepráší) bo sou to pralesní potvory.
Ps. Pro takovouhle hadici si terárko urob sama z rřevovláknitejch desek (OSB) a skla. Je to jednoduchý, levný, na míru a dobře se ti budou dekorovat stěny, akorát neni moc vodotěsný, ale to tě u žofky červený trápit nemusí.
Lihy psal:Žirafa psal:Filous psal:...dříf sem ji měl na písku, pag na samotnym kokosovym vlákně, ale f tom se drží dost vlchkost a může to začít plesnivjet...teť si hoví ve směsi písku a kokosovýho vlákna a je to ideál
Ti nevim, hada nemám, ale do toho písku bych dal rači rašelinu než kokos (teda estli myslíte lignocel) bo ten kokos je dost "ostrej" tvrdej a nestravitelnej. Na lignocelu mám asi 8 járů gekony a teda žádnej problém, ale asi to bude tim, že na zem slezou jednou za uherák a lignocel mám furt vlhkej (takže nepráší) bo sou to pralesní potvory.
Ps. Pro takovouhle hadici si terárko urob sama z rřevovláknitejch desek (OSB) a skla. Je to jednoduchý, levný, na míru a dobře se ti budou dekorovat stěny, akorát neni moc vodotěsný, ale to tě u žofky červený trápit nemusí.
No písek s rašelinou je zas prej hodně vlkej a to ta užovka zas tolik nemusí a když rašelina vyschne tak je to prej taky prašný a pak už blbě zase saje vodu. Navíc bych řekla že v tom substrátu toho kokosu zase tolik neni. Že je nestravitelnej jsem se dočetla, plánuju krmit mimo terárko pro jistotu... No uvidíme až bude had doma, asi vyzkouším i jiné možnosti a uvidíme co bude jemu i mě vyhovovat.
No já terárko znám jen ze zoo a ze zveráče takže se na to moc necítím ho teď vyrábět, nakonec jsem našla v Hornbachu 80x50x40 za 1500 což je slušný takže koupím to...
Jak tak čtu všechny ty fora tak myslim že jen u jednoho hada asi nezůstane, tak třeba příští terárko už bude vlastní výroba, napřed začnu vyroběním tý zadní stěny asi z montážní pěny a břidlice, kůry a písku do tohohle a uvidíme jak mi to půjde.
Žirafa psal:No písek s rašelinou je zas prej hodně vlkej a to ta užovka zas tolik nemusí a když rašelina vyschne tak je to prej taky prašný a pak už blbě zase saje vodu. Navíc bych řekla že v tom substrátu toho kokosu zase tolik neni. Že je nestravitelnej jsem se dočetla, plánuju krmit mimo terárko pro jistotu... No uvidíme až bude had doma, asi vyzkouším i jiné možnosti a uvidíme co bude jemu i mě vyhovovat.
Ten lignocel když uschne tak nesaje taky nicmoc (ale zjistil sem že když ho zaleješ teplou vodou saje líp. Jinak malej fígl jak zajistit aby byl v teráriu pro hada k dispozici suchej povrch a přitom i vlhkej substrát:
Když had bude chtít vlhčejc tak se trochu zahrábne jako v přírodě
Lihy psal:Ten lignocel když uschne tak nesaje taky nicmoc (ale zjistil sem že když ho zaleješ teplou vodou saje líp. Jinak malej fígl jak zajistit aby byl v teráriu pro hada k dispozici suchej povrch a přitom i vlhkej substrát:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6_tera.jpg
Když had bude chtít vlhčejc tak se trochu zahrábne jako v přírodě
Počkej a to má mít, suchej povrch? já myslim že zas tak asi ne když se má dvakrát týdně rosit... a předpokládám že pod žárovkou tam mam šutr ale i ta zem bude kolem sušší ne? Jinak jsem ten substrát včera koupila a toho lignocelu tam zas tak moc neni, myslim že to bude v pohodě...
Loser: ještě jsi zapomněl na dvě myšky Adama a Evu zakladatele rodu - potravy
Žirafa psal:Lihy psal:Ten lignocel když uschne tak nesaje taky nicmoc (ale zjistil sem že když ho zaleješ teplou vodou saje líp. Jinak malej fígl jak zajistit aby byl v teráriu pro hada k dispozici suchej povrch a přitom i vlhkej substrát:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 6_tera.jpg
Když had bude chtít vlhčejc tak se trochu zahrábne jako v příroděPočkej a to má mít, suchej povrch? já myslim že zas tak asi ne když se má dvakrát týdně rosit... a předpokládám že pod žárovkou tam mam šutr ale i ta zem bude kolem sušší ne? Jinak jsem ten substrát včera koupila a toho lignocelu tam zas tak moc neni, myslim že to bude v pohodě...
Loser: ještě jsi zapomněl na dvě myšky Adama a Evu zakladatele rodu - potravy
hotová zoo u žirafky doma
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2009 12:10:33 Offline |
Kukii psal:Žirafa psal:Kukii psal:hotová zoo u žirafky doma
Jo jo, asi začnu vybírat vstupný
aspon vyděláš na stelivo a potravu
a nebude muset chodit do jinech ZOO na žirafku se koukne do zrcadla a zbytek už má doma
jak tak čtu o tech myších.....až mi pochcípaj Křečíci Ninja a Suzuki tak si koupim novy...(prece nezahodim dvoupatrovy terarko 120x50 ) no a kdyz si koupim ne dva chlapi ale vezmu jim nakou babu tak ti muzu dodavat krmeni...ty svine se dokazou hrozne mnozit.....tak at ti vydrzi dlouho, me hebnou pocitam tak v zime a prvni prckove muzou bejt hned pro tu cervenou vobludu, jenom nevim jestli je mam posilat postou nebo faxem
Terez(k)a psal:jak tak čtu o tech myších.....až mi pochcípaj Křečíci Ninja a Suzuki tak si koupim novy...(prece nezahodim dvoupatrovy terarko 120x50 ) no a kdyz si koupim ne dva chlapi ale vezmu jim nakou babu tak ti muzu dodavat krmeni...ty svine se dokazou hrozne mnozit.....tak at ti vydrzi dlouho, me hebnou pocitam tak v zime a prvni prckove muzou bejt hned pro tu cervenou vobludu, jenom nevim jestli je mam posilat postou nebo faxem
...počtou, faksem by byli placatý...a dybys měla přebytky, tag bych taky něco skrmil, bo ve zveráči uš chtěj za myš dvacku a ta mrcha je furt hladovjejší a hladovjejší
Terez(k)a psal:jak tak čtu o tech myších.....až mi pochcípaj Křečíci Ninja a Suzuki tak si koupim novy...(prece nezahodim dvoupatrovy terarko 120x50 ) no a kdyz si koupim ne dva chlapi ale vezmu jim nakou babu tak ti muzu dodavat krmeni...ty svine se dokazou hrozne mnozit.....tak at ti vydrzi dlouho, me hebnou pocitam tak v zime a prvni prckove muzou bejt hned pro tu cervenou vobludu, jenom nevim jestli je mam posilat postou nebo faxem
Tak super, křeček bude dobrý zpestření jídelníčku, že by jsme jim trochu pomohli...?
Jo jo chtěj dvacku, proto jsem pořídila myši, měla jsem po křečkách akvárko i klec tak už jen čekam až dorostou a začnou se množit
To bude doma mysinec , a pojmenovat je Adam a Eva, jenom s tim Adamem jsi me nasrala
ok, zitra vyzvednem auto ze servisu KONECNE a hned to vezmu pres bauhaus kde jsem je minule kupovala.... vezmu jim nakou naddrzenou roštěnku a pak se dohodnem tak vam je budu predavat navrhuju nad pivem vezmem to jednim vrzem načisto...zapijem narozeni a hned i pohřeb
Billy psal:To bude doma mysinec , a pojmenovat je Adam a Eva, jenom s tim Adamem jsi me nasrala
Jak nasrala, teď máš bejt polichocenej ne... to až Adam bude k obědu tak tě to má naštvat...
Stránky: 1