Nejsi přihlášen
ND na jebku - Help (Humlak?)
Ahoj,
po aktualni klouzačce shanim ND na GSXR 1000 K6. Konkrétně na levou stranu plasty, viko motoru, prepacko razeni, podsedlak plast. Nejdřív zkouším origo v šedo černe. Samo, že rozumnou cenu. Nejlip z bouračky na pravou stranu Všiml jsem si, že něco by mohl mít Humlák (?), příp. jestli máte, prosim nahoďte nějaky tip kde by se dalo poptat.
Předem díky.
Re: ND na jebku - Help (Humlak?)
Ale copak,přesedlals z bandita a nevyšlo to? Skus Opamoto v Ostrovačicích(hnedka u sjezdu vot Brna v tom truckcentru,taková velká bílá hala,jako pártystan) Vobčas se mu tam nějaký plasty válí,nebo se ho zeptat,jestli by je nemohl dovézt z Francie. A někde na netu už sem viděl repliky,ale né lamináty,ale zase plast a aji v origo barvách to prodávají,ale kde to bylo už si nefspomenu. Sada na celej bajk stála tuším 40 000kč
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Re: ND na jebku - Help (Humlak?)
VikecB12 psal:Ale copak,přesedlals z bandita a nevyšlo to?
Zdarec,
no ne tak docela. To gixero jsem koupil loni jen tak na machrování, ale na pořádný ježdění mám pořád Bandoura. No jinak 100x projetá zatáčka po 101ní nevyšla. Tak zatím zjišťuju, jestli se to dá za rozumnou cenu hodit do původního origo stavu, nebo to voblíct do laminatu. Pořádně to ale budu řešit až srostu asi za měsíc.
Opamoto znám, podívám se tam. Díky.
Stránky: 1