Nejsi přihlášen
CEC Most 11.9.09
Tak po předchvilkovým tydlyfonátu s Fiatem sem zjistil, že kuci dojeli na 2. fleku v naháčích. Oba (Fiat a jakožto náhradník Pepa Sršeň) jeli asi víc než dobře, ale bohužel je vo 1. flek připravil FIatům menší pádek, kterej úspěšně přežil a pak jezdil ještě dál, ale nějaká minutka se promrhla a vo chlup sou druzí ....., ale i tak
Re: CEC Most 11.9.09
no řiť mě pálí ještě teďka...
bylo to v té rychlé levé za matadorem...
standartní náklon, konstantní plyn, a prostě se to svezlo...
ale hned sem to zvedl a letěl do boxů...
motorce je celkem hovno...
special thanx for Filous:
díky že's přijel, byl's dobrou oporou, a hlavně díky za to že's mi dal bike do cajku
budem to muset něgdy zapít
special thanx for Petula:
za první pomoc a desifekci
byl sem ještě potom v nemocnici aby mi to vyčistili...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
...kucí byli dobrý, Fijat tahal jag fsteklej, hnet vot začátku sem měl strach, aby mu to něgde neuchcalo, a vono uchcalo ...ale i tag byl dobrej, 1:53 na takový ludře starý, prostě smekam ...no a Pepu a jeho drifty s hořící zadní pryží asi netřeba komentovat, je to magor ...prostě pjeknej rejs
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tomasNJ psal:no řiť mě pálí ještě teďka...
bylo to v té rychlé levé za matadorem...
standartní náklon, konstantní plyn, a prostě se to svezlo...
ale hned sem to zvedl a letěl do boxů...
motorce je celkem hovno...
special thanx for Filous:
díky že's přijel, byl's dobrou oporou, a hlavně díky za to že's mi dal bike do cajku
budem to muset něgdy zapít
special thanx for Petula:
...hele pankáči, nejni zač, proto sem tam byl ...ale něgdy spolu něco určitě spolknem
...a co v nemocnici, měli kartáček???
tomasNJ psal:special thanx for Petula:
To je dobře, žes zajel do nemocnice, my to včera řekli sousedovi doktorovi a ten hned strašil, že ti to přiroste a budou ti to strhávat fuj A bude zadek cajk?
Jinak Filousovi velký dík, i mně bodlo, že tam pobíhal ještě někdo jinej
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
tož příjemné to nebylo, ale zachoval jsem si chladnou tvář...
stejně to nevydrhla uplně, a řekla že to tam zůstane...
ale co udělám se svou legendární kombi???
__________________________________________________________________________________
tomasNJ psal:tož příjemné to nebylo, ale zachoval jsem si chladnou tvář...
stejně to nevydrhla uplně, a řekla že to tam zůstane...
ale co udělám se svou legendární kombi???
...potřeboval bys novou, ale vim jag to je...tagže...vem ji k ňáký šikovný pani do spráfkárny...f Práglu jezdim do "Semišky" u vás nevim...
Jjj ta komba mě zajímala hned jako první věc po otm co mě řekl, že mu nic není ............
a jiank v pohodě - závodníci kua musí mít nějaký silniční lišeje na sobě ..... ale když si vzpomenu jak mě tenkrát dochtor čistil každej druhej den koleno po dobu cca 3 týdnů tim peroxidem a dalšíma sračkama ..... vydržím dot ale byl to mazeček jako ..... ale nejlepší stejně bylo když to viděl poprvní a začal se v tym šťourat a říká (pač je kamarád): "ty voe co dělat a cos měl kua na sobě, jak se v tom tak vrtám tak bych řekl že tam sou nějaký kamínky, asfalt, jehličky, hlina a ještě něco jako krycí vrstva ve formě upečenejch černejch riflí ..... ?!" - no a mlě pravdu - všechno tohle tam bylo!
Kakin psal:Jjj ta komba mě zajímala hned jako první věc po otm co mě řekl, že mu nic není ............
a jiank v pohodě - závodníci kua musí mít nějaký silniční lišeje na sobě ..... ale když si vzpomenu jak mě tenkrát dochtor čistil každej druhej den koleno po dobu cca 3 týdnů tim peroxidem a dalšíma sračkama ..... vydržím dot ale byl to mazeček jako ..... ale nejlepší stejně bylo když to viděl poprvní a začal se v tym šťourat a říká (pač je kamarád): "ty voe co dělat a cos měl kua na sobě, jak se v tom tak vrtám tak bych řekl že tam sou nějaký kamínky, asfalt, jehličky, hlina a ještě něco jako krycí vrstva ve formě upečenejch černejch riflí ..... ?!" - no a mlě pravdu - všechno tohle tam bylo!
...u Fijata to tipuju na asfalt, hlínu a černý podvlíkačky
Kakin psal:Jjj ta komba mě zajímala hned jako první věc po otm co mě řekl, že mu nic není ............
Přesně to samé mi říkal, když jsem zalít do štěrku na kole.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
pšanský:
to nebyl telefonát... jen sms, ale já byl taky v piči, a byl si jediný gdo mě napadl, že bude vzhůru... potřeboval sem probrat hovorem
apropó: ted sem se díval na bajkrskraun a prodávají tam kombinézy za 2400 kč.. no neuvěřitelné...
teda ne že bych ji chtěl kupovat...jen mě to pobavilo
jinak sem teda rozhodnut. jestli naškrábu nějakou škváru přes zimu tak si kupim uhelně černou kombi od těch 4%sr...
K.a.s.y.m. (Člen) 13.09.2009 20:36:11 Offline |
4SR koupil jsem si ted od nich textil bundu a max.spokojenej...sedí to na těle jak kůže žádnej plandavej hadr.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ross psal:Tomíku, ty woe, sem myslel, že nepadáš
ty woe rossi... se to nějak událo... bylo to jen sklouznutí, hned sem to zvedl a fičel dál...ale sere to... no co už
tomasNJ psal:ross psal:Tomíku, ty woe, sem myslel, že nepadáš
ty woe rossi... se to nějak událo... bylo to jen sklouznutí, hned sem to zvedl a fičel dál...ale sere to... no co už
vidím, že i takového jezdce přemotivovalo startovat s Pepou
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:tomasNJ psal:ross psal:Tomíku, ty woe, sem myslel, že nepadáš
vidím, že i takového jezdce přemotivovalo startovat s Pepou
ale piču
kuš babo...
no voe u těch Bikerskrámů ............... já bych si ju okamžitě střelhbitě vzal pač se mě už dva roky klubou kolena atd na čapách ale podívej se jaký mají velikosti - buď Ska nebo XXL a výš ...... ale sou to v podstatě stejný kombi jak mám já a já ju mám tuším 5-6 let a spokojenost jako ........... je to blbej Nazran ale říkám, fakt spokojenost a za ty prachy komu by byly tyhle veliksoti tak si může pískat jak sviňa!!!
za těch 2400 je to BIker
no tywoe.. ale já nevím...jako fakt asi si počkám na tu 4SR...
Progear 650 (Člen) 14.09.2009 09:15:48 Offline |
tomasNJ psal:za těch 2400 je to BIker
no tywoe.. ale já nevím...jako fakt asi si počkám na tu 4SR...
Ale piču, si nech ušít vod Hubíku něco ve správnejch barvách ne....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1