Nejsi přihlášen
Náhradní náplň (baterie ?)
Jsem přez baterie jelito ale chci se zeptat jestli tohle je funkční kdyš mě umřela baterka http://www.2bikers.cz/eshop/index.php?p … d=4563.Jde o to,že je baterka mrtvá a pomůže náhradní náplň a nebo koupit novou baterku.Díky
Editoval osiris (13.09.2009 13:52:58)
Jebat motorky :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 13.09.2009 12:37:01 Offline |
Re: Náhradní náplň (baterie ?)
většinou pomáhá průběžně dobíjet
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:...todle ti vopravdu nepomůže, mazej pro novou baterku...
Su eště větší jelito, jak Palús a šel bych taky kůpit novů naterku, takže enom akademická rozprava..............proč by nový elektrolyt nepomohl, když by třeba byly desky v pohodě?
Datel psal:Filous psal:...todle ti vopravdu nepomůže, mazej pro novou baterku...
Su eště větší jelito, jak Palús a šel bych taky kůpit novů naterku, takže enom akademická rozprava..............proč by nový elektrolyt nepomohl, když by třeba byly desky v pohodě?
no tak co na to odborníci?ještě sem pro novou nebylale fčera sem zůstal v lese
ale kua ze stráně chytla ale to co psal Datel mě fakt zajímá
Datel psal:Filous psal:...todle ti vopravdu nepomůže, mazej pro novou baterku...
bo nejspíš nebudou, myslím, že baterka umře až když je olovo v opadá a vyzkratuje se
The father of the little princess of the dawn
Aha se v tom nevyznám a tak se radši voptámvono hodit do kanálu baterku za 700 rok starou se mě zdá hnus ale nezbude neš koupit novou
a tak se ještě zeptám jinak
nemá někdo dobrou cenu na baterky?jedná se o stejnou jako je na bandit 600 YTX9-BS.nej je v motostar Jilemnice a tam jedu zejtra vokolo ale je vyprodáno
...jestli v ní máš dost elektrolytu, tak ji zkus nabít, jestli už jezdila z části s obnaženejma deskama, tak ji asi fakt rovnou zahoď
...jestli jsi ji v minulosti brutálně nedolejval a nevydrží v kondici a je hned vybitá, tak je skutečně po ní
...to že by ti nějakej spotřebič nebo bludnej proud tu baterii vysával i v klidu máš asi zjištěný
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...jestli v ní máš dost elektrolytu, tak ji zkus nabít, jestli už jezdila z části s obnaženejma deskama, tak ji asi fakt rovnou zahoď
...jestli jsi ji v minulosti brutálně nedolejval a nevydrží v kondici a je hned vybitá, tak je skutečně po ní
...to že by ti nějakej spotřebič nebo bludnej proud tu baterii vysával i v klidu máš asi zjištěný
jestli najezdila tak 50 Mh tak to je tak všechoje fakt že sem ji tam dal ze skurta na kerým sem nejezdil loni moc a tak asi tak 4 měsíce byla nevyužitá,pak 4kola a vot jara do předminulýho vejkendu sem nejezdil a ať nabíjím jak nabíjím,tak na start stačí ale jedu večer se světlem,do toho vopčas ventilátor sepne a je tuhá
jo a dyš ji nabiju,tak za den je stejně f prdeli.
PALOUS psal:jestli najezdila tak 50 Mh tak to je tak všecho
je fakt že sem ji tam dal ze skurta na kerým sem nejezdil loni moc a tak asi tak 4 měsíce byla nevyužitá,pak 4kola a vot jara do předminulýho vejkendu sem nejezdil a ať nabíjím jak nabíjím,tak na start stačí ale jedu večer se světlem,do toho vopčas ventilátor sepne a je tuhá
jo a dyš ji nabiju,tak za den je stejně f prdeli.
Je po ní... Mě taky doma chytla motorka přes kabely, ale v Příbrami už to nenatočil ani naftovej transit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1