Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Servis (morava ?)

legolas (Člen)
15.09.2009 20:56:49

Servis (morava ?)

Hosi neni tu nejaky sikovny servisman na Morave? Na jaro musim nechat prohlednout milacka ze bych zadal nekomu kseft,origos servis je na pussytam je to drahysmile2

Editoval osiris (16.09.2009 13:09:14)

Skáču dobře,skáču rád
Kakac (Člen)
15.09.2009 21:21:30

Re: Servis (morava ?)

legolas psal:

Hosi neni tu nejaky sikovny servisman na Morave? Na jaro musim nechat prohlednout milacka ze bych zadal nekomu kseft,origos servis je na pussytam je to drahysmile2

Čus zeptej se LIPa
Měl dost oprav a za slušný manygood
A jak je po Jedovnici byls ještě někde lumpebigsmile

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
lip (Člen)
15.09.2009 21:49:27

Zdar, pokud potřebuješ jenom nějakou prohlídku nebo drobnosti, tak tady asi najdeš technicky zdatné lidi, kteří by ti s tím asi pomohli.
Jestli ale chceš nějaký profesionálnější servis, tak já jsem byl u Franka v Holubicích a byl jsem spokojený.
Je zmíněný několikrát i tady na webu a fóru, nicméně info stránky má tady:
http://www.rf-motoservis.cz/

legolas (Člen)
16.09.2009 13:01:44

Kakac psal:
legolas psal:

Čus zeptej se LIPa
Měl dost oprav a za slušný manygood
A jak je po Jedovnici byls ještě někde lumpebigsmile

Dik zeptam pak jsem jel rovnou domu koukejbigsmile zas neco nekde domluvitbigsmile

Skáču dobře,skáču rád
legolas (Člen)
16.09.2009 13:03:43

lip psal:

Zdar, pokud potřebuješ jenom nějakou prohlídku nebo drobnosti, tak tady asi najdeš technicky zdatné lidi, kteří by ti s tím asi pomohli.
Jestli ale chceš nějaký profesionálnější servis, tak já jsem byl u Franka v Holubicích a byl jsem spokojený.
Je zmíněný několikrát i tady na webu a fóru, nicméně info stránky má tady:
http://www.rf-motoservis.cz/

klasika novy olej seridit motor jestli bude potreba a vubec ji proklepnout zatim s ni problem nemam ale je potreba hlidat stejne jak peknou zenskouevilevil

Skáču dobře,skáču rád
qwerty (Člen)
16.09.2009 13:39:45

jeden borec Pepa , kousek od Noveho Jicina .... sikovny a celkem za dobry peniz ... letos mi delal komplet servis na bandasce goodgood

pokud ces tak ti na nej muzu dat kontakt good

WD club member.
Kakac (Člen)
16.09.2009 13:45:17

qwerty psal:

jeden borec Pepa , kousek od Noveho Jicina .... sikovny a celkem za dobry peniz ... letos mi delal komplet servis na bandasce goodgood

Novej Jičín od Brna to je už kousek cestybigsmile

Kakac (Člen)
16.09.2009 13:46:27

No Legi budem muset něco spáchat furt jezdím sám a už mě nebví se masírovat ego sámbigsmile

Kakac (Člen)
16.09.2009 13:47:12

A navíc máš eSko takže tě berubigsmile

legolas (Člen)
16.09.2009 13:54:01

Kakac psal:

A navíc máš eSko takže tě berubigsmile

Letos to je na pussyse mnou ted hlasi krasny vikend a my hrajem ten zk..hokejbadbad

Skáču dobře,skáču rád
legolas (Člen)
16.09.2009 13:56:06

qwerty psal:

Diky ale zkusil bych nekoho v okoli Brna mam to postavene v Kyjove myslim motorkuevil

Skáču dobře,skáču rád
VikecB12 (Člen)
16.09.2009 13:58:32

Já sem jezdíval k Frankovi a spokojenost,akorát měl imrvére plno a musel sem vždycky 2-3 týdny čekat než to vzal. Tedka sem měl dvě motorky na seřízení v SpeedMoto u Vodičky,v Tuřanech a taky dobrý. A bez předchozího vobjednávánígood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
legolas (Člen)
19.09.2009 19:39:07

VikecB12 psal:

Já sem jezdíval k Frankovi a spokojenost,akorát měl imrvére plno a musel sem vždycky 2-3 týdny čekat než to vzal. Tedka sem měl dvě motorky na seřízení v SpeedMoto u Vodičky,v Tuřanech a taky dobrý. A bez předchozího vobjednávánígood

Dik na jaro se ozvu

Skáču dobře,skáču rád
fox101. (Člen)
19.09.2009 20:45:43

Frank ma v lednu 10% slevu a zdarma si motku dodavkou odveze i priveze. Byl jsem u neho jen jednou asi pred tremi mesici (zacal me kapat olej kolem vypustnyho sroubu, ten kreten co to opravoval predchozimu majiteli zerval zavit, tak tam namotal konopi fuck ). Nabizel mi ten odvoz. Bacha, udela jen to co mate v zakazkovym listu, na ostatni zapomene. Jinak spokojenost.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS