Nejsi přihlášen
Pražci a okolí
Kdyby se chtěl někdo přidat, sraz v sobotu 19.9 v 11,00 na benzince v Líbeznicích.
Jedeme nějaký výlet s druhým Kožakem, sport-turist tempo.
Cestu vybírá Kožak a ten rovně nejezdí
....a večer kalba u Zeman
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Re: Pražci a okolí
kojaksro psal:Kdyby se chtěl někdo přidat, sraz v sobotu 19.9 v 11,00 na benzince v Líbeznicích.
... vim vo jednom pěknym kruháči
MRDAT!!!
Kožak psal:kojaksro psal:Kdyby se chtěl někdo přidat, sraz v sobotu 19.9 v 11,00 na benzince v Líbeznicích.
....a večer kalba u Zeman... vim vo jednom pěknym kruháči
....neser parťáku.......počkej zejtra večer, deš a bez odmlouvání
.....jináč se ještě přidal Slamescu.
....zkusím nechat doma Ivču
Progear 650 (Člen) 18.09.2009 21:10:21 Offline |
Pojedu možní sváma... Navrhuji směr sem... http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq … 287099@z=7
Mám tam cestu, kudy se tam pojede je mi jedno...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
No turist tempo to bude. Mě vždycky chvilku trvá než Oslíka za zatáčkou zvednu a srovnám řadičku a páčky. Řídítka už nerovnám, naučil jsem se jezdit s křivejma, takže tam ušetříme trochu času. Jenom si dávejte pozor když dávám kolínko zevnitř a lokýtek aby jste se mi tam někdo nemotal. Nemám ještě zmáklý to brždění když mám dvě kola ve vzduchu. Ale povinný mám uzavřený, tak to když tak cvakne pojištovna. Nemám ale bohužel českou, takže to asi nebude do dvou dnů. Tak zejtra K
Slamescu psal:No turist tempo to bude. Mě vždycky chvilku trvá než Oslíka za zatáčkou zvednu a srovnám řadičku a páčky. Řídítka už nerovnám, naučil jsem se jezdit s křivejma, takže tam ušetříme trochu času. Jenom si dávejte pozor když dávám kolínko zevnitř a lokýtek aby jste se mi tam někdo nemotal. Nemám ještě zmáklý to brždění když mám dvě kola ve vzduchu. Ale povinný mám uzavřený, tak to když tak cvakne pojištovna. Nemám ale bohužel českou, takže to asi nebude do dvou dnů. Tak zejtra K
....máš to natrénovaný, jedeš první a čistíš stopu
kojaksro psal:Kdyby se chtěl někdo přidat, sraz v sobotu 19.9 v 11,00 na benzince v Líbeznicích.
Když na mě vy dobytkové vždycky někde 1/2 hoďky počkáte, přidal bych se...
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Lachtan psal:kojaksro psal:Kdyby se chtěl někdo přidat, sraz v sobotu 19.9 v 11,00 na benzince v Líbeznicích.
....a večer kalba u ZemanKdyž na mě vy dobytkové vždycky někde 1/2 hoďky počkáte, přidal bych se...
.....jasné počkáme u Zemana
Lachtan psal:kojaksro psal:Kdyby se chtěl někdo přidat, sraz v sobotu 19.9 v 11,00 na benzince v Líbeznicích.
....a večer kalba u ZemanKdyž na mě vy dobytkové vždycky někde 1/2 hoďky počkáte, přidal bych se...
Já pojedu za tebou a doufám, že jsi silnej kuřák a často zastavuješ na cigáro abych tě dojel. A k Zemanovi trefím dobře, takže tam dojedu Kožaka, Kožaka, Progeara a tebe taky. K
kojaksro psal:luboss psal:já jedu do Nuslí, když se chtěl někdo přidat
....děláte sraz V-STROM-ů v Nuslích?.....benál je drahej vím
ne, ale půjčil jsem bratrovi skůtr a vrací mi ho dva měsíce, tak nějak končí sezona, tak aby na něj nepadal sníh
VSTROM sraz bude zasejc poslední týden v prosinci na Váckaváku
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
K.a.s.y.m. (Člen) 18.09.2009 22:53:46 Offline |
možná taky dorazim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 19.09.2009 09:37:40 Offline |
tak já budu na mělníce čekat s paní, na ty co jedou z prahy plus na vás, takže počítám, že se setkáme, my budeme zhruba v půl na 12 na mělníce na Shellce... Pak klasika a pak já jedu do té řiti jak sem dal odkaz...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1