Nejsi přihlášen
Změna je život :)
...a jsou nabídky které se težko odmítají... Takže všem spřízněným duším se na vědomost dává, že na banditsrazech mě častěji než s B12 uvidíte na tomhle stroji, ze kterýho se nechce vůbec dolů
Bandit dál zůstává v rodině a snad se ještě sem tam sklouznu, už by mi bez něj bylo smutno...
P.S.: Na gixerácký fórum(jestli nějaký je) se registrovat nebudu, tady mi to tak nějak přirostlo k srdci a se všema se rád potkávám, dobytci
Takže všem spřízněným duším se na vědomost dává, že na banditsrazech mě častěji než s B12 uvidíte na tomhle stroji, ze kterýho se nechce vůbec dolů http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 020019.jpg
Bandit dál zůstává v rodině a snad se ještě sem tam sklouznu, už by mi bez něj bylo smutno...
P.S.: Na gixerácký fórum(jestli nějaký je) se registrovat nebudu, tady mi to tak nějak přirostlo k srdci a se všema se rád potkávám, dobytci
nej volba co si udělalgratulace veliká
Jebat motorky :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.09.2009 07:52:38 Offline |
Re: Změna je život :)
tož gratulace
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Honza psal:...a jsou nabídky které se težko odmítají...
Takže všem spřízněným duším se na vědomost dává, že na banditsrazech mě častěji než s B12 uvidíte na tomhle stroji, ze kterýho se nechce vůbec dolů http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 020019.jpg
tak gratulace
pěknej stroj
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Dík všem za gratulace! Dneska jsem zase ukrojil něco do prvního servisního intervalu a nadšení obrovský, zvykám si a je to čím dál lepší
Marián: jj, odhadls správně, je to sedmpade
Vikec a Ross: mno, já su aji pro! Po tomhle víkendu kterej schůdnej nebude by se dalo uvažovat o těch dalších... a buď vyjde pičasí(což by podle té jejich věštecké koule mohlo), nebo by se dalo plechovkama, kdyby nebylo zbytí... Takovej pěknej závěr sezóny
Vikec a Ross: mno, já su aji pro! Po tomhle víkendu kterej schůdnej nebude by se dalo uvažovat o těch dalších... a buď vyjde pičasí(což by podle té jejich věštecké koule mohlo), nebo by se dalo plechovkama, kdyby nebylo zbytí... Takovej pěknej závěr sezóny![]()
No ten další víkend by se to možná aji dalo,jenom takovou malou komorní glgačku,srat na kýtu,koupit jenom klobásky a jednu bečičku
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Honza psal:Dík všem za gratulace! Dneska jsem zase ukrojil něco do prvního servisního intervalu a nadšení obrovský, zvykám si a je to čím dál lepší
Vikec a Ross: mno, já su aji pro! Po tomhle víkendu kterej schůdnej nebude by se dalo uvažovat o těch dalších... a buď vyjde pičasí(což by podle té jejich věštecké koule mohlo), nebo by se dalo plechovkama, kdyby nebylo zbytí... Takovej pěknej závěr sezóny![]()
No ten další víkend by se to možná aji dalo,jenom takovou malou komorní glgačku,srat na kýtu,koupit jenom klobásky a jednu bečičku
už bych přijel i za deště autej
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:VikecB12 psal:Honza psal:Dík všem za gratulace! Dneska jsem zase ukrojil něco do prvního servisního intervalu a nadšení obrovský, zvykám si a je to čím dál lepší
už bych přijel i za deště autej
Už to s Honzem řešíme... Příští týden se dohókáme,myslím že tam by nám bylo počasí celkem u prdele,né jako v Orlovicích...Zároveň by sme to měli jako brněnskou pičoschůzu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Marián psal:no musim holt jeste jednou konstatovat,zes mel velice dobrou ruku pri vyberu
docela by me zajimalo,u koho si koupil a za kolik,kdyztak mi to hod do mejlu,pokud to neni nak tajny
nebul furt taky budem mět druhouzima se překulí a samotnýho tě v tom nenechám
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Marián psal:no musim holt jeste jednou konstatovat,zes mel velice dobrou ruku pri vyberu
docela by me zajimalo,u koho si koupil a za kolik,kdyztak mi to hod do mejlu,pokud to neni nak tajnynebul furt taky budem mět druhou
zima se překulí a samotnýho tě v tom nenechám
ty pico,my uz si tak muzem akorat setrit na kryplkaru s dzojstikem
...sam mezi jebkarema...
Stránky: 1