Nejsi přihlášen
Re: zdarec všem
Kakac psal:Loser psal:děda psal:heh tak to je paráda
mě tata neřekne nic jiného než že su piča že chcu motorkuno vidis, kdyz ti to rekne tata, tak ti to nevadi a kdyz te tim houska v podstate pochvali, tak sa culis Kdybys dostal vod zacatku hned takovou sadu, co odstal Jaryn nebo jini, tak ti asi praskne cevka.
A mel bych takovej mensi dotaz - co rikas na bilyho passata?To je fakt
Můj první dotaz , a hned zmrdání jak kokot že nemám vyplněnej profil a podobně a to že je mě 35 let vůbec nehraje roli ,zjebali mě jak malýho kluka
Ale pozdějš už v pohodě a až je poznáš osobně tak zlatý kluci
heh tak už ted se trosku rozkoukávám
K.a.s.y.m. (Člen) 25.09.2009 15:14:51 Offline |
Loser psal:děda psal:heh tak to je paráda
mě tata neřekne nic jiného než že su piča že chcu motorkuno vidis, kdyz ti to rekne tata, tak ti to nevadi a kdyz te tim houska v podstate pochvali, tak sa culis Kdybys dostal vod zacatku hned takovou sadu, co odstal Jaryn nebo jini, tak ti asi praskne cevka.
A mel bych takovej mensi dotaz - co rikas na bilyho passata?
pěkně
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 25.09.2009 15:18:54 Offline |
Zdenek psal:Palousi dám se asi na marijánku, a ten Pasat není už přestříkanej na růžovou? Zdenek.
to by mu pani dochtorka nedovolila
K.a.s.y.m. psal:Loser psal:děda psal:heh tak to je paráda
A mel bych takovej mensi dotaz - co rikas na bilyho passata?pěkně
bílej passat je parádní ,bílá je krásná barva
Filous psal:Loser psal:kua, takovej jednoduchej test a von neprosel co ted s nim?
Dedkoj: a co dela pritelkyne( jakoze was bist sie von beruf)?...tutovje dochtorka ...nebo aspoň vysokoškolačka
doktorka ani vysokoškolačka neni :D
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak … 1154_n.jpg
chodí na jazykovku,přístí rok na vysokou a občas dělá fotomodeling
děda psal:Filous psal:Loser psal:kua, takovej jednoduchej test a von neprosel co ted s nim?
Dedkoj: a co dela pritelkyne( jakoze was bist sie von beruf)?...tutovje dochtorka ...nebo aspoň vysokoškolačka
doktorka ani vysokoškolačka neni :D
hmm roštěnka
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
jo a když se ptáš na passata nechytl nekoho zvás ten fízlovskej?
děda psal:jo a když se ptáš na passata nechytl nekoho zvás ten fízlovskej?
ale ten je modrej
Kakac psal:děda psal:Filous psal:
...tutovje dochtorka ...nebo aspoň vysokoškolačkadoktorka ani vysokoškolačka neni :D
chodí na jazykovku,přístí rok na vysokou a občas dělá fotomodelinghmm roštěnka
heh dík,
Meloun psal:Ta tě asi pěkně vysává..400 papouchů dluh..ženský jsou drahej koníček..
ee to ona ne
to bylo už před ní
to díky ní sem se sklidnil asekám užskoro dva roky dobrotu,je to můj anděl
děda psal:doktorka ani vysokoškolačka neni :D
Nádherný auto... To je tvoje?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:děda psal:doktorka ani vysokoškolačka neni :D
chodí na jazykovku,přístí rok na vysokou a občas dělá fotomodelingNádherný auto... To je tvoje?
kéž by bylo moje:)
děda psal:doktorka ani vysokoškolačka neni :D
A bude to doktorka?
Ondráš psal:děda psal:doktorka ani vysokoškolačka neni :D
chodí na jazykovku,přístí rok na vysokou a občas dělá fotomodelingA bude to doktorka?
ne já rád trénuju na gynekologa
Meloun psal:PALOUS psal:Meloun psal:..další??
Inu..lukrativní a povznášející zaměstnání..čeče možná lepčí neš se hrabat f sádře a nedej bůch ve střepech
Záleží ale hodně na klientele..někdy je to fakt na blicí pytlík..
tojo na Broumovto vokolí by šlo ale ta díra
Jebat motorky :-)
Ondráš psal:děda psal:ne já rád trénuju na gynekologa
Meloune, máš tu konkurenci...
To už pomalu můžete uspořádat sympózium.
2 děda: Jaký je tvůj názor na křídla všech barev?
křídla všech barev :D co to je ty vole
napred passat ted křídla všech barev
děda psal:Ondráš psal:děda psal:ne já rád trénuju na gynekologa
Meloune, máš tu konkurenci...
To už pomalu můžete uspořádat sympózium.
2 děda: Jaký je tvůj názor na křídla všech barev?křídla všech barev :D co to je ty vole
No comment
nicola.foxx (Člen) 25.09.2009 16:37:05 Offline |
Se z vas
Jo starej dobre pasik s doktorkou
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
děda psal:křídla všech barev :D co to je ty vole
Že ty si teprve děláš atestaci...
Meloun je přes křídla odborník.
Jaryn zase přes manželské a mimomanželské vztahy...
Palous je z toxikologie...
Hotové OÚNZ.
Ondráš psal:děda psal:křídla všech barev :D co to je ty vole
napred passat ted křídla všech barevŽe ty si teprve děláš atestaci...
Hotové OÚNZ.
opravdu si připadám jako nováček co neví o co go :D
aspon že je legrace no
děda psal:Ondráš psal:děda psal:křídla všech barev :D co to je ty vole
napred passat ted křídla všech barevŽe ty si teprve děláš atestaci...
Hotové OÚNZ.opravdu si připadám jako nováček co neví o co go :D
aspon že je legrace no
...dáme drink
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Ondráš psal:kojaksro psal:...dáme drink
Tím vyvstává další otázka...
2 děda: Piješ rum?
rumicilín mám předepsanej
Ondráš psal:kojaksro psal:...dáme drink
Tím vyvstává další otázka...
2 děda: Piješ rum?
Pšán psal:..hovada,se mi po šichtě hned spravila nálada..
..dědku,ale tady nikdo rum nepije..
..budeš za černou ovci..
to mi nevadí ja piju veškerej chlast krom krabicového čůča
ale nepiju moc pivo :D
děda psal:Pšán psal:..hovada,se mi po šichtě hned spravila nálada..
..dědku,ale tady nikdo rum nepije..
..budeš za černou ovci..
to mi nevadí ja piju veškerej chlast krom krabicového čůča
ale nepiju moc pivo :D
rum je ale rum
K.a.s.y.m. (Člen) 25.09.2009 18:37:37 Offline |
no ty to je zase vlákno..tu řvu smíchy jak želva až na mě koukaj jestli jsem nezešílel.
to Dědek:buď rád ,že nevíš o co jde...možná časem u nějakýho drinku na srazu pochopíš...tady je to samej pacient jak psal Ondráš.
Jinak křídla neznáš?Sežeň si film od Tarantina o motorkářích nevim jak se jmenuje...ale někdo to sem uričitě doplní...,že Fildo
K.a.s.y.m. psal:no ty to je zase vlákno..tu řvu smíchy jak želva až na mě koukaj jestli jsem nezešílel.
to Dědek:buď rád ,že nevíš o co jde...možná časem u nějakýho drinku na srazu pochopíš...tady je to samej pacient jak psal Ondráš.
Jinak křídla neznáš?Sežeň si film od Tarantina o motorkářích nevim jak se jmenuje...ale někdo to sem uričitě doplní...,že Fildo
Hell Ride ?
nicola.foxx (Člen) 25.09.2009 20:12:56 Offline |
Vzdyt je ouplne jedno kdo to je. Hlavne, ze je prdel
nicola.foxx (Člen) 25.09.2009 20:22:40 Offline |
TO HOUSKA:
To vis je krize, lidi bez prace, antidepresiva frcej jak rohliky. Tak se obcas hodi nakej imaginarni kamarad.
Pivo? Zitra? Vecer? Nova hospa nad rybnikem? Uz jsi nasel cestu polem?
To děda: no tak asi takhle, před dvěmi lety zasekaná diskuze, kde jsi letos sám uznal, že to byly kecy vo ničem a dotazy na , teď se omluvíš a v podstatě začneš nanovo. Jo, je to tady o pokecu, o mašinách o sdělování dojmů, jenže tebe je tak nějak moc. Přijdou sem jiní noví a postupně sem zapadnou, že ani nevíme jak. Ty jsi sem vlítnul a připomínáš mi puberťáka, kerej ve třinácti vlítne do bordelu a valí všem dokola klíny jak se těší až si v patnácti zašuká. A to, že někteří už jsou na to tady trošku alergičtí? No páč nejseš první co to takhle udělal, akorát ten poslední co nás tady oblažoval svými výplody si obrazně v těch patnácti místo té kurvy vybral hošíka, převedeno do reality: prodal mašinu a koupil Passata
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:To děda: no tak asi takhle, před dvěmi lety zasekaná diskuze, kde jsi letos sám uznal, že to byly kecy vo ničem a dotazy na , teď se omluvíš a v podstatě začneš nanovo. Jo, je to tady o pokecu, o mašinách o sdělování dojmů, jenže tebe je tak nějak moc. Přijdou sem jiní noví a postupně sem zapadnou, že ani nevíme jak. Ty jsi sem vlítnul a připomínáš mi puberťáka, kerej ve třinácti vlítne do bordelu a valí všem dokola klíny jak se těší až si v patnácti zašuká. A to, že někteří už jsou na to tady trošku alergičtí? No páč nejseš první co to takhle udělal, akorát ten poslední co nás tady oblažoval svými výplody si obrazně v těch patnácti místo té kurvy vybral hošíka, převedeno do reality: prodal mašinu a koupil Passata
Já se snad zaseru kurva už dost nebo to nerozchodím
nicola.foxx (Člen) 25.09.2009 20:54:21 Offline |
huskyb12 psal:nicola.foxx psal:Pivo? Zitra? Vecer?
zejtra nee, ale neděle by snad šla, teda pokud budu k použití ( už sem dost rozmrdanej ) zavolam :)))
OK OK OK OK OK
Kakac psal:Koldan psal:To děda: no tak asi takhle, před dvěmi lety zasekaná diskuze, kde jsi letos sám uznal, že to byly kecy vo ničem a dotazy na , teď se omluvíš a v podstatě začneš nanovo. Jo, je to tady o pokecu, o mašinách o sdělování dojmů, jenže tebe je tak nějak moc. Přijdou sem jiní noví a postupně sem zapadnou, že ani nevíme jak. Ty jsi sem vlítnul a připomínáš mi puberťáka, kerej ve třinácti vlítne do bordelu a valí všem dokola klíny jak se těší až si v patnácti zašuká. A to, že někteří už jsou na to tady trošku alergičtí? No páč nejseš první co to takhle udělal, akorát ten poslední co nás tady oblažoval svými výplody si obrazně v těch patnácti místo té kurvy vybral hošíka, převedeno do reality: prodal mašinu a koupil Passata
Já se snad zaseru kurva už dost nebo to nerozchodím
akorát ta diskuze tady funguje skrz to že na to ostatní odpovídaj,už asi 30 vzkazu je uplně o něčem jiném než začátek a mě to nevadí mě to baví :D
já taky můžu jen mlčet a už psát nic nemusím když to tolik obtěžuje ale v tom případě nechápu k čemu je forum nebo možnost zalozit svoje vlakno.
Abych to shrnul pokud se to nekomu nelibi a bude vas vic ok prestanu sem psat nebudu sem chodit smazu si clenstvi,zanecham pouze icq pro lidi co si chcou pokecat treba jen o picovinach a zmizim.Pak si jen koupím mašinu a nebudete o mě vědět.Pokud to tak chces a je to vase prani tak ok.Já si nemyslim ale ze by to bylo stejny jak pred dvema rokama,a kdybych se k temu nepriznal ze sem byl oideda tak o me nikdo ani nevi.Tot asi vše no.Ale byla prdel.Si myslim teda
kojaksro psal:osiris psal:...jen piš dál ;) ...co se do nich vejde :))
...Ok.....co napsat.....jdu čůrat...pak si naljej poslení drik a je to prázný
ty dneska válíš pyčo
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen) 26.09.2009 02:27:11 Offline |
DEDO zase z toho tolik nevy . Dyt jde vo houby. Kazdej se obcas do nekoho trefi NO A CO Nikdo ti nepise at jdes do, tak pis dal a fertig. Se tady s tim fsichni porovname ouplne do cajku. Kurva proc chlastam po nocich s notebookem
Zdenek psal:To děda,,nechtěl jsem ti to hned psát, ale tohle je vopravdu banda všech band, samá , chlast, dlouhý pačesy, no ty seš mladej, ty to snad vydržíš, ale já starej vůl, já už jsem s toho ůplně v s nervama. tož vydrž. Zdenek.
ináč ten Vmax ten se mi vždycinky líbil už od dětství, to znamená, už v tvým zralým věku
The father of the little princess of the dawn
osiris psal:děda psal:a jak je to tady stím rumem?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ci0028.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 1_stan.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … enamed.jpg
...víc se mi nechce hledat, ale je toho všude mraky ;)
děkuju to mě stačí :D
K.a.s.y.m. (Člen) 26.09.2009 19:25:34 Offline |
děda psal:K.a.s.y.m. psal:no ty to je zase vlákno..tu řvu smíchy jak želva až na mě koukaj jestli jsem nezešílel.
Jinak křídla neznáš?Sežeň si film od Tarantina o motorkářích nevim jak se jmenuje...ale někdo to sem uričitě doplní...,že FildoHell Ride ?
jo..tam měl přeci na sobě vytetovaný jeden týpek různě barevný a říkal jim křídla
K.a.s.y.m. psal:děda psal:K.a.s.y.m. psal:no ty to je zase vlákno..tu řvu smíchy jak želva až na mě koukaj jestli jsem nezešílel.
Jinak křídla neznáš?Sežeň si film od Tarantina o motorkářích nevim jak se jmenuje...ale někdo to sem uričitě doplní...,že FildoHell Ride ?
jo..tam měl přeci na sobě vytetovaný jeden týpek různě barevný a říkal jim křídla
tak to je super kérka :D
připadám tady někomu jako dement?já totiž nechápu proč se mě někdo ptá zda existuju
Baltazar psal:sem tomu fakt nevěřil
no ale to je to co na tom nechápu čemu si neveril a proc?nejses sám jste dva
nicola.foxx (Člen) 27.09.2009 23:06:24 Offline |
No ono nas bude vic
nicola.foxx psal:No ono nas bude vic
hmm tak to ste docela divní
tak se loucim nebudu nekde kde jsem nechtený a k smíchu.Prosím o smazaní profilu
mějte se čau
...neber to tak vážně, oni se vykecaj a bude dobře ...to víš každej se chce teď honem rychle přidat a udělat si z tebe prdel aby nebyl náhodou pozadu a tím míň váženej
...vydrž, sleduj, občas něco napiš a zapadneš jak nic, uvidíš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...neber to tak vážně, oni se vykecaj a bude dobře ...to víš každej se chce teď honem rychle přidat a udělat si z tebe prdel aby nebyl náhodou pozadu a tím míň váženej
...vydrž, sleduj, občas něco napiš a zapadneš jak nic, uvidíš
Amen
děda psal:tak se loucim nebudu nekde kde jsem nechtený a k smíchu.Prosím o smazaní profilu
mějte se čau
Ty seš moc měkkej
Můj snad třetí příspěvěk byl ve smyslu poslání, všech těchhle namachrovanejch blbečků a všeználku do ... ,
Ale pak zjištíš, že je to super sebranka
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:děda psal:tak se loucim nebudu nekde kde jsem nechtený a k smíchu.Prosím o smazaní profilu
mějte se čauTy seš moc měkkej
Můj snad třetí příspěvěk byl ve smyslu poslání, všech těchhle namachrovanejch blbečků a všeználku do ... ,
Ale pak zjištíš, že je to super sebranka
ne ja su jen strasne velkej nervák
děda psal:mr.BSE psal:děda psal:tak se loucim nebudu nekde kde jsem nechtený a k smíchu.Prosím o smazaní profilu
mějte se čauTy seš moc měkkej
Ale pak zjištíš, že je to super sebrankane ja su jen strasne velkej nervák
Klid dědo
Musíš být tvrdší než oni
Musíš je poslat do a do,ale s humorem
Pak zapadneš a uvidíš že jsou tam dobří kluci
HLAVNĚ ŽÁDNÝ NERVY a trochu musíš ubrat ze svýho ega
Vždyť se tady bavíme o vinách,ale vždycky musíš přemýšlet než něco řekneš
Až příjde další tak uvidíš jak ho osolijou
děda psal:Kakac psal:Koldan psal:To děda: no tak asi takhle, před dvěmi lety zasekaná diskuze, kde jsi letos sám uznal, že to byly kecy vo ničem a dotazy na , teď se omluvíš a v podstatě začneš nanovo. Jo, je to tady o pokecu, o mašinách o sdělování dojmů, jenže tebe je tak nějak moc. Přijdou sem jiní noví a postupně sem zapadnou, že ani nevíme jak. Ty jsi sem vlítnul a připomínáš mi puberťáka, kerej ve třinácti vlítne do bordelu a valí všem dokola klíny jak se těší až si v patnácti zašuká. A to, že někteří už jsou na to tady trošku alergičtí? No páč nejseš první co to takhle udělal, akorát ten poslední co nás tady oblažoval svými výplody si obrazně v těch patnácti místo té kurvy vybral hošíka, převedeno do reality: prodal mašinu a koupil Passata
Já se snad zaseru kurva už dost nebo to nerozchodímakorát ta diskuze tady funguje skrz to že na to ostatní odpovídaj,už asi 30 vzkazu je uplně o něčem jiném než začátek a mě to nevadí mě to baví :D
já taky můžu jen mlčet a už psát nic nemusím když to tolik obtěžuje ale v tom případě nechápu k čemu je forum nebo možnost zalozit svoje vlakno.
Abych to shrnul pokud se to nekomu nelibi a bude vas vic ok prestanu sem psat nebudu sem chodit smazu si clenstvi,zanecham pouze icq pro lidi co si chcou pokecat treba jen o picovinach a zmizim.Pak si jen koupím mašinu a nebudete o mě vědět.Pokud to tak chces a je to vase prani tak ok.Já si nemyslim ale ze by to bylo stejny jak pred dvema rokama,a kdybych se k temu nepriznal ze sem byl oideda tak o me nikdo ani nevi.Tot asi vše no.Ale byla prdel.Si myslim teda
nechci to tak a není to ani moje přání, v podstatě je mi to jedno, jsi mi volný protože tě neznam a až takhle dalece jsem o tom nepřemýšlel a ani přemýšlet nebudu a myslím, že jsi na tom stejně. Jen jsem ti vysvětlil proč se někteří pozastavují nad tím, jestli jsi skutečný nebo ne, případně proč jsou na tebe dvojsmyslné narážky atd. Je na tobě co si z toho vezmeš. Stačí se občas zamyslet nad tím co píšeš, víc číst a sledovat jak to tady vůbec běží a časem zapadneš jako spousta jiných
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
dědku vydrž. já sem tu jen chvilku a tímhle sem si skoro taky prošla ... urážky, narážky, výčitky že píšuá rychlejš a navíc s chybama než přemejšlim, dvojsmyslný narážky. Dodneška nezapomenu jak sem dal někdo fotku že to bude tak: bílá kočka sedí na stromě jeden kocour jí bere zezadu a další dva za ním čekaj....
byd v klidu ty se vypíšeš oni se vyvstekaj a bude to vcajku a jestli ne tak ....dej si skleničku a měj je v píči
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:dědku vydrž. já sem tu jen chvilku a tímhle sem si skoro taky prošla ... urážky, narážky, výčitky že píšuá rychlejš a navíc s chybama než přemejšlim, dvojsmyslný narážky. Dodneška nezapomenu jak sem dal někdo fotku že to bude tak: bílá kočka sedí na stromě jeden kocour jí bere zezadu a další dva za ním čekaj....
byd v klidu ty se vypíšeš oni se vyvstekaj a bude to vcajku a jestli ne tak ....dej si skleničku a měj je v píči
už je mám v píčí
nicola.foxx (Člen) 29.09.2009 15:07:17 Offline |
Ti to trvalo
děda psal:Šárka psal:dědku vydrž. já sem tu jen chvilku a tímhle sem si skoro taky prošla ... urážky, narážky, výčitky že píšuá rychlejš a navíc s chybama než přemejšlim, dvojsmyslný narážky. Dodneška nezapomenu jak sem dal někdo fotku že to bude tak: bílá kočka sedí na stromě jeden kocour jí bere zezadu a další dva za ním čekaj....
byd v klidu ty se vypíšeš oni se vyvstekaj a bude to vcajku a jestli ne tak ....dej si skleničku a měj je v píčiuž je mám v píčí
snad v piči, ne?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:děda psal:Šárka psal:dědku vydrž. já sem tu jen chvilku a tímhle sem si skoro taky prošla ... urážky, narážky, výčitky že píšuá rychlejš a navíc s chybama než přemejšlim, dvojsmyslný narážky. Dodneška nezapomenu jak sem dal někdo fotku že to bude tak: bílá kočka sedí na stromě jeden kocour jí bere zezadu a další dva za ním čekaj....
byd v klidu ty se vypíšeš oni se vyvstekaj a bude to vcajku a jestli ne tak ....dej si skleničku a měj je v píčiuž je mám v píčí
snad v piči, ne?
NE
Dědo, kup si 12ku, Meloun ti jí pomůže vybrat a pak si spolu můžete dát rum.
A jestli tě rozhází, že ti někdo řekne že si piča a zmizíš, tak si teda piča a už ti zbejvá jenom VW fórum, dochtorka a bílej passat (nejlíp TDI, ať to tak nežere)
tak Bandit pičo
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...