Nejsi přihlášen
eSková nesnáze... :)(plast potřísněný brzdovkou?)
Čest pánové, zvláště vy, co máte eSko... Poradí mi někdo, jestli je něco, čím si dám do původního stavu ten černý plastík od kapotáže pod nádržkou brzdové kapaliny, kterej mám od té kapaliny potřísněný? Zbělalo to a vypadá to nehezky... Tak jestli s tím už někdo bojoval, nebo to mám vyměnit...?!?
Editoval osiris (23.09.2009 21:42:36)
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Re: eSková nesnáze... :)(plast potřísněný brzdovkou?)
Prvně mu dej přikaz aby se navrátil do původního stavu a pak ani nečekej až na tom začne dělat a rovnou ho zmlať tonfou
A nebo se nabízí možnost, kterážto mě napadla, když sem si přečetl tvůj podpis- google.
mmj. "Skvrny od brzdových kapalin a od laků na chrom odstraníme lihem nebo acetonem. "
P.S.: Sorry Lihy, takle to píčou
Second Class Citizen
1130 Café Racer
apropo na googlu se toho najde hodně, ale klad tohoto fora je v praxi zdejších uživatelů, ve kterou jsem doufal ... snad tu forum není jen od rýpavých připomínek...
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Ice psal:apropo na googlu se toho najde hodně, ale klad tohoto fora je v praxi zdejších uživatelů, ve kterou jsem doufal ... snad tu forum není jen od rýpavých připomínek...
Jo tos měl říct hned, že chceš zkušenost z praxe
Tu já nemám, když už brzdovka kapne, tak rovnou na zem
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Meloun psal:Co nějakej ten čistič plastů??
Nebo přestříkat..
Nebo to nechat bejt..
Anebo..ta nejlepší varianta..vyhodit ten zbytečnej plast před řidítkama úplně a je vyřešeno
a je to tadyse poseru
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Meloun psal:Co nějakej ten čistič plastů??
Nebo přestříkat..
Nebo to nechat bejt..
Anebo..ta nejlepší varianta..vyhodit ten zbytečnej plast před řidítkama úplně a je vyřešenoa je to tadyse poseru
Imodium
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 24.09.2009 09:01:19 Offline |
rovnou ten krám prodej a kup si normální motorku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kakac psal:david psal:předělat na Nko, Sko je stejně hnusný.....
Zas vyřeči ,hovno, Esko je pěknější a praktičtější a hotovo
A už mě neserte takovýma řečma
schválně na to koukej chvilku co na tom je divnýho http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … 2199_2.jpg já to tak dělal taky a dospěl jsem k názoru hnus velebnosti a šla do světa
PALOUS psal:Kakac psal:david psal:předělat na Nko, Sko je stejně hnusný.....
A už mě neserte takovýma řečmaschválně na to koukej chvilku co na tom je divnýho http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … 2199_2.jpg já to tak dělal taky a dospěl jsem k názoru hnus velebnosti a šla do světa
Máš pravdu, tu příšeru vzadu bych taky nesnes ale stačilo to jenom odmontovat a měls krásnou motorku škoda
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:PALOUS psal:Kakac psal:
A už mě neserte takovýma řečmaschválně na to koukej chvilku co na tom je divnýho http://www.suzukibandit.cz/openforum/im … 2199_2.jpg já to tak dělal taky a dospěl jsem k názoru hnus velebnosti a šla do světa
Máš pravdu, tu příšeru vzadu bych taky nesnes ale stačilo to jenom odmontovat a měls krásnou motorku škoda
Ta fotka je rok stará vy trubkytakže Wingrack už je pryč a jinak na ní nic špatnýho nevidím
Teďka jsem dojel kukl na to a je moooc pěkná a kdo bude mít příprdy tak tomu nerozumí
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
až na hnusnej wingrack a stříbrnej motor nevidim jedinou vadu na kráse
Bandit 4EVER!!!
Kakac psal:2 Barynek jak jsem psal Wingrack jsem už střelil a motor je stříbrnej krásnější než černej jediná nevýhoda stříbrnýho je poloviční objem
dyk říkám že stříbrná je na
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kakac psal:2 Barynek jak jsem psal Wingrack jsem už střelil a motor je stříbrnej krásnější než černej jediná nevýhoda stříbrnýho je poloviční objem
Máš pravdu, stříbrná Bandaska je na
To třeba taková modrá se stříbrným motorem, to je panečku žrádlo
Ne asi
luig psal:barynek psal:Kakac psal:2 Barynek jak jsem psal Wingrack jsem už střelil a motor je stříbrnej krásnější než černej jediná nevýhoda stříbrnýho je poloviční objem
Máš pravdu, stříbrná Bandaska je na
To třeba taková modrá se stříbrným motorem, to je panečku žrádlo
ojaaaaaaaaaa tys to zas pochopil jak
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:luig psal:barynek psal:
dyk říkám že stříbrná je naMáš pravdu, stříbrná Bandaska je na
To třeba taková modrá se stříbrným motorem, to je panečku žrádloojaaaaaaaaaa tys to zas pochopil jak
Barynku ty ..... no neřeknu ti to protože mám na tebe slabost
Těší mě tvoje názory vohledně eSka ,ale musíš uznat ze stříbrnej motor je prostě pěknější
A kdyby byl motor plnotučnej a ve stříbře tak bych měl nejkrásnější motorku na světě
Kakac psal:Barynku ty ..... no neřeknu ti to protože mám na tebe slabost
Těší mě tvoje názory vohledně eSka ,ale musíš uznat ze stříbrnej motor je prostě pěknější
A kdyby byl motor plnotučnej a ve stříbře tak bych měl nejkrásnější motorku na světě
To dřív bude kardinál Vlk volit Grebeníčka, než bude Sko hezký...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
to eSko se k tý fasádě docela hodí
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Tak to mě těší vy hadi
Ale na eNko jsem ještě asi nedorost
Takže zůstanu u svýho eSka .To bych Barynkovi neudělal že bych prchl k eNkařům
Nebo ho vyměním za Fazera
P.S. to poslední je vina přece nebudu jezdit na klavíru.
Jo, já bych to shrnul, Nko je pěkná klasika po vopravdový motorkáře vošlehaný větrem, to beru, ale potom nechápu přoč většina má a nebo po určitej době uvažuje o nějakým šeredným štítku aby na ně nefičelo a neb se jenom málo přiblížili v pohodlíčku Skům. Ten štítek je stejně mnohdy hnus jak lopata mího dědy kterou házel uhlí do sklepa, tfuj. No a vypadaj na tom i jako pořádně nasranej motorkář, tomu rozumim, já bych byl taky mít Nko
Pajk psal:Jo, já bych to shrnul, Nko je pěkná klasika po vopravdový motorkáře vošlehaný větrem, to beru, ale potom nechápu přoč většina má a nebo po určitej době uvažuje o nějakým šeredným štítku aby na ně nefičelo a neb se jenom málo přiblížili v pohodlíčku Skům. Ten štítek je stejně mnohdy hnus jak lopata mího dědy kterou házel uhlí do sklepa, tfuj. No a vypadaj na tom i jako pořádně nasranej motorkář, tomu rozumim, já bych byl taky mít Nko
Ten štítek šel dolů ještě dřív, než jsem na tom vyjel po zaplacení....válí se to tady..kdyby někdo chtěl..můžeme se domluvit..
PURE NAKED BIKE!
Pajk psal:Jo, já bych to shrnul, Nko je pěkná klasika po vopravdový motorkáře vošlehaný větrem, to beru, ale potom nechápu přoč většina má a nebo po určitej době uvažuje o nějakým šeredným štítku aby na ně nefičelo a neb se jenom málo přiblížili v pohodlíčku Skům. Ten štítek je stejně mnohdy hnus jak lopata mího dědy kterou házel uhlí do sklepa, tfuj. No a vypadaj na tom i jako pořádně nasranej motorkář, tomu rozumim, já bych byl taky mít Nko
jen si dej bacha na Vorla aby nečet tvůj příspěvek bo by byl nasranejměl místo štítku lopatu z baumaxu
kuwa nasrali ste ně, dyž ně se totiž ten štítek fakt líbí,ale aby ste neřekli, tak hnedkaj zítra ho sundám, aspoň teda na chvilku. já už aj polotučnů měl se štítkem, ty vogo to bude jako prznit se pravů (su levák vořešpruti)
mimochodem, ať to na mňa něgdo nevytáhne jak Vatrgejt na Niksóna, já totiž zpočátku chtěl eSko, ale nebylo, ale teď už sem fakt, ale fakt kovanej eNkař
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Jemi jasný, že mu samotnýmu z toho bylo na blití a tak se zbavil dobrý motky kvůli lopatě a přitom to bylo tak jednoduchý. Dobře na začátku vyhodnotit situejšn, nehrát si na nasranýho motorkáře s lopatou a vzít radši brůka.
naprostej souhlas
...jinak se mi taky libi vic stribrnej motor nez cernej a proto sem si B12 vybral ve verzi K6, kera tam toho blejskavyho trochu ma
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:Pajk psal:Jo, já bych to shrnul, Nko je pěkná klasika po vopravdový motorkáře vošlehaný větrem, to beru, ale potom nechápu přoč většina má a nebo po určitej době uvažuje o nějakým šeredným štítku aby na ně nefičelo a neb se jenom málo přiblížili v pohodlíčku Skům. Ten štítek je stejně mnohdy hnus jak lopata mího dědy kterou házel uhlí do sklepa, tfuj. No a vypadaj na tom i jako pořádně nasranej motorkář, tomu rozumim, já bych byl taky mít Nko
naprostej souhlas
...jinak se mi taky libi vic stribrnej motor nez cernej a proto sem si B12 vybral ve verzi K6, kera tam toho blejskavyho trochu ma
Navíc u nás se vo nějakým brůkovi nedá mluvit,naše už sou vopravdu jenom nádherný motorky s pěknou a jakž takž funkční kapotou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Luk psal:Pajk psal:Jo, já bych to shrnul, Nko je pěkná klasika po vopravdový motorkáře vošlehaný větrem, to beru, ale potom nechápu přoč většina má a nebo po určitej době uvažuje o nějakým šeredným štítku aby na ně nefičelo a neb se jenom málo přiblížili v pohodlíčku Skům. Ten štítek je stejně mnohdy hnus jak lopata mího dědy kterou házel uhlí do sklepa, tfuj. No a vypadaj na tom i jako pořádně nasranej motorkář, tomu rozumim, já bych byl taky mít Nko
naprostej souhlas
...jinak se mi taky libi vic stribrnej motor nez cernej a proto sem si B12 vybral ve verzi K6, kera tam toho blejskavyho trochu maNavíc u nás se vo nějakým brůkovi nedá mluvit,naše už sou vopravdu jenom nádherný motorky s pěknou a jakž takž funkční kapotou
tak, tak...at zije frakce K6
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:Pajk psal:Jo, já bych to shrnul, Nko je pěkná klasika po vopravdový motorkáře vošlehaný větrem, to beru, ale potom nechápu přoč většina má a nebo po určitej době uvažuje o nějakým šeredným štítku aby na ně nefičelo a neb se jenom málo přiblížili v pohodlíčku Skům. Ten štítek je stejně mnohdy hnus jak lopata mího dědy kterou házel uhlí do sklepa, tfuj. No a vypadaj na tom i jako pořádně nasranej motorkář, tomu rozumim, já bych byl taky mít Nko
naprostej souhlas
Ty dva blejskavý dekly to už nezachráněj
Ne asi
faitík psal:Kakac psal:faitík psal:hnědohlave
Ale no tak kluci
Faitíku ,máš být rád že chce emigrovat ot eNkařů k námtakový nepotřebujem
Proč
Ale musí to bejt správnej člen kterej nezkazí žádnou srandu
Jinak ho neberem
Stránky: 1