Nejsi přihlášen
Re: Pirelli Angel - AKCE
http://www.hamletovygumy.cz/index.php?detail=540
.....tady je něco málo o těch gumách
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Ty kravo to je preklad na hamletakach jak cip, projety translatorem
Bedřich psal:Kolik jste na ní dali?
6000km (1250) 85% ve dvou asi tak 500-800 a je v pánu (na kontr. bodech)... co dál
no a to je to co mi zatim na těch vícesložkovejch gumách sere... na Raceatakách jsem dal 5apůl na dráty tak jsem začal uvažovat o těchdle vícesložkovejch... ale takhle?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:no a to je to co mi zatim na těch vícesložkovejch gumách sere... na Raceatakách jsem dal 5apůl na dráty tak jsem začal uvažovat o těchdle vícesložkovejch... ale takhle?
Za tu cenu co je doprodával Inkviz... Kdyby byly furt, nejezdím nic jinýho.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Bedřich psal:Kolik jste na ní dali?
6000km (1250) 85% ve dvou asi tak 500-800 a je v pánu (na kontr. bodech)... co dál
...no Bédo, loni jsme to dávali na jednu 1250, jezdil sám a dal něco přes 8tis.
...pokud mi guma, se kterou se dá i pěkně lítat 6-7tis. tak budu spokojenej.
..ta tam je doba kdy dáš na sport-turist gumě 10tis. a více....všichni výrobci je dělají na bezpečnost a aby měla grip.
Více km už nedá ani Z6-i, to dala jen klasická Z6.
....ať dáš, Roadsmart, ContiRoad2, Angel, Z6-i ...ta km. výdrž je totožná.
měl sem michelin pilot road2 a dal sem na ní 12000 km - na krajích byla sjetá do 0 a na prostředku ještě 2 mm. Ty kraje ale už klouzali.
Přezul sem to na roudsmárty mam na nich kolem 5000 km a vypadaj jako nový
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:měl sem michelin pilot road2 a dal sem na ní 12000 km - na krajích byla sjetá do 0 a na prostředku ještě 2 mm. Ty kraje ale už klouzali.
Přezul sem to na roudsmárty mam na nich kolem 5000 km a vypadaj jako nový
...na 6-stce Ti Kubo vydržej o něco déle...já dal na Smartech 6800mrtvo ,ale spokojenost.
...to Kelly, já bych se toho nebál, ale už jsem slyšel na BT021 názor, že mají tendenci se přehřívat a kloužou. Co je na tom pravdy netuším
kojaksro psal:faitík psal:měl sem michelin pilot road2 a dal sem na ní 12000 km - na krajích byla sjetá do 0 a na prostředku ještě 2 mm. Ty kraje ale už klouzali.
Přezul sem to na roudsmárty mam na nich kolem 5000 km a vypadaj jako nový...na 6-stce Ti Kubo vydržej o něco déle...já dal na Smartech 6800mrtvo ,ale spokojenost.
...to Kelly, já bych se toho nebál, ale už jsem slyšel na BT021 názor, že mají tendenci se přehřívat a kloužou. Co je na tom pravdy netuším
bt 021 sem tam mel z vyroby a na to ze sem na tom neumel, tak sem na nich dobrej pocit nemel, hlavne ta zadni mela tendenci klouzat.
oproti tomu byly puky jako d205 a d220 pohodovy.
angel tam mam ted drzi dobre, ale myslim, ze mi dlouho nevydrzi...
...sam mezi jebkarema...
Co nový nástupce BT-21 Battlax BT-023 má někdo?
http://www.megamoto.cz/prodej-pneu.asp? … mp;id=1036
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Kelly01 psal:Já zas zestárl, dostal strach a poprvé od roku 96 dávám cestovní gumy(BT021), ovšem říkám si jestli dělám dobře a jak se budou chovat
Kelly bez obav je tam šoupni,jezdím je na autobusu,hmotnostně obě motorky(G14-B12) vychazejí skoro stejně,výkonově taky a nikdy mně BT 021 nezklamaly
Na poslední sadu jsem najel 8 tisic,střed dvrdej,boky měkký a kvapík na stupačku zvládnou v pohodě
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
12tis jsem nečekal, ale těch 8-9tis ve dvou jsem myslel že budou reálné
když jsem tam měl sport attack, tak jsem na ní dal 4500km, ale stála mě 2/3 toho Angelu... tak nějak nevím
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Kámoš dal 14200 km na Pirelli DIABLO STRADA - na autobusu
žádnej tůůrista to nejni...
to ma tesi :)
minulu sezonu som ich obul a veru na omak boli prijemne makke, az som sa bal, ze dlho nevydrzia...ja ich teda nejako v naklonoch nevyuzijem, tak som dufal a dufam, ze vydrzia nejaku tu desattisicku...
Stránky: 1