Nejsi přihlášen
trik
Umí někdo tady tenhle trik?
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 … zzaaaa.htm
no a ted vážně.Docela by mě zajimalo kdo z Vás umí jezdit po zadním.Vím že je to pičovinka a machrovinka ale zase to nebude nic jednoduchého.Já třeba umím jen na kole:D
Re: trik
nn na motorkáře nechodím :) píšu to poprvé a jen sem.zajimal by mě jakej je v tom trik.Vím že se má přidat plyn to je jasny ale jak dal pomahat si brzdou ci ne?
www.motohouse.cz
Sekce "Jak jezdit"..a tam najdeš co potřebuješ...přeju příjemné chvíle při opravách rozmydlený motorky....pokud nějaká bude..
PURE NAKED BIKE!
hahahahahaha samozřejmě že bude.Tento rok sem koupil auto.Zacatkem pristiho tedy 19.brezna 2010 bude masina.Dám si ji jako k narozkám :D
No dneska sem si taky uzil s matkou jelikož to je muj problem proc sem nikdy nemel motorku.Má o mě strach ze se zabiju tak me ju akorat od 15ti slibovala a vzdy nic.V osmnácti me rekla ze pokud sednu na masinu du z domu.Ted uz je me to jedno.Dneska sem to oznamil a to bylo revu.Rekl sem ji ze to je moje vec a muj sen ale na vánoce helmu si prat nemuzu:Dchjo:(
nicola.foxx (Člen) 24.09.2009 14:58:31 Offline |
TO DEDA:
Moje mati je taky posrana, ze se nekde vymelu. Letos se stalo a stejne mi tu motorku budou zase garazovat a to jeste netusi, ze mam jinou a silnejsi.
Na vybavu a nebo nedej boze motyku mi nedali ani korunu a o to vic me ta potvora tesi.
Za to tech kecu co kolem toho bylo a po dvou mesicich, ze prej kdy ji na tom svezu.
To bude asi vsude hodne podobny
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
jo no můj příběh
ve 12ti sem zjistil že mě lákaj motorky v té době krosky tak sem měl dostat nějakou 50tku crosku do lesa.Dostal sem kolo
14té narozeniny očekávám motorku zas nejaka picovina
15té narozky slíbená motorka z kecama atd dostal sem mobil za 16tis,nestezuju si jakoze sem nemel radost z darku nebo tak to ne ale chtel sem motorku
16ty narozky sem uz vzdal
17te narozky neco sem si vydelal stejne nic
18te narozky favorit ten me byl za dva tejny rozkraden a pak celej ukraden:)
pak sem si rekl ze si ji koupim dal a opruzuju tady na foru
velké rozhodnutí počkám na 21 a koupím si co budu chtit a nebudu se dívat na kw
no a je mě 21 a sem rozhodnut.Přítelkyně to zkousla ,tata řekl že su kunda a matka že pres její mrtvolu.Jelikož má moc dobrou kamosku fakt suprova no ,má spatné ledviny a čeká až se rozseká nějakej motorkář aby dostala no-docela hnus.
takže matka vidí vsude jen jak padaj umíraj a darujou vnitrnosti,.
nepochopí to že se muzu zabit i v aute nebo me nekdo srazi nebo me mrdne hercna kerou nemam dvakrat moc dobrou.
ale ja uz na to seru,je to muj zivot-.já nechci zakalit stím že sem si niky nekoupil masinu a nejezdil.A strasne moc litiju toho ze neziju na vesnici to uz bych lital na krosce od 18ti kerou bych si za par tisic sam koupil bez papiru a neco uz najezdil.takhle ve svejch 21letech sem nesedel porane na masine a to su velkej milovník jedné stopy:)holt je to
chjo no,už mě chvílema hrabe že vezmu celou vyplatu prodám auto a koupím mašinu ale to jen tak nejde no:(
Ty vole
Vypadá to, jak když právě vylez z kriminálu..anglickej hooligan co k ránu chodí vožralej jak motor v tričku propagující skupinu Skrewdriver..děti v ulici se ho bojí..na díze svýho času dirigoval u dveří..a vono to má ještě pořád "strach" z maminčiných slov..
PURE NAKED BIKE!
to jo no su zvyklej na to že tak vypadam jak z krimu:D nebo jako nácek heh
a docela často to dostavam od lidi sezrat ale kdoby me veril ze sem nikdy nespachal trestnej čin-rvačky se nepočítaj :)jen jednou a to byla docela legrace ale dostal se mflastra.sem byl ozralej jak čolek a ohejbal sem dopravní znacky do silnice,vypadalo to tuze zajimavě.az na to kolik se sjelo policajtu.nakonec jen pokuta a vykázání domů:D
víš ja bych se nebal maminky i bych na ni sral za to peklo co me doma dela ale nemuzu se odstehovat mam dluhy cca za 400tis plat 16tis hrubého takze su rad ze splácím a kdyby me vykopla z domu bylo by to spatne.
K.a.s.y.m. (Člen) 24.09.2009 15:47:08 Offline |
Meloun psal:Jak to tak čtu..tak by ti měla maminka dělat daleko větší peklo..
Bohajeho to je sebranka tady..Kriminálníci, úchylové, senilní brambory, gigolové, vochmelkové, feťáci a jeden vytrvalej policajt..
kam zařadíš sebe
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:Jak to tak čtu..tak by ti měla maminka dělat daleko větší peklo..
Bohajeho to je sebranka tady..Kriminálníci, úchylové, senilní brambory, gigolové, vochmelkové, feťáci a jeden vytrvalej policajt..kam zařadíš sebe
..několik světlých výjimek se taky najde..
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 24.09.2009 15:50:00 Offline |
Meloun psal:K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:Jak to tak čtu..tak by ti měla maminka dělat daleko větší peklo..
Bohajeho to je sebranka tady..Kriminálníci, úchylové, senilní brambory, gigolové, vochmelkové, feťáci a jeden vytrvalej policajt..kam zařadíš sebe
Meloun psal:K.a.s.y.m. psal:Meloun psal:Jak to tak čtu..tak by ti měla maminka dělat daleko větší peklo..
to je největší ouchyla
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen) 24.09.2009 18:01:16 Offline |
Prej svjetla vyjimka. Gynekolog jeden atd.......
by mě zajimalo kolik je tady mezi členama policajtů
nicola.foxx (Člen) 24.09.2009 18:05:30 Offline |
děda psal:by mě zajimalo kolik je tady mezi členama policajtů
No minimalne jeden vytrvalej tady bude Porad chytrej atd
nicola.foxx (Člen) 24.09.2009 20:42:09 Offline |
Jezis no jo ty blaznivy zensky Ty jsou mozna jeste horsi nez ty vyse jmenovani
děda psal:jo no můj příběh
ve 12ti sem zjistil že mě lákaj motorky v té době krosky tak sem měl dostat nějakou 50tku crosku do lesa.Dostal sem kolo
15té narozky slíbená motorka z kecama atd dostal sem mobil za 16tis,nestezuju si jakoze sem nemel radost z darku nebo tak to ne ale chtel sem motorku
no a je mě 21 a sem rozhodnut.Přítelkyně to zkousla ,tata řekl že su kunda a matka že pres její mrtvolu.Jelikož má moc dobrou kamosku fakt suprova no ,má spatné ledviny a čeká až se rozseká nějakej motorkář aby dostala no-docela hnus.
nepochopí to že se muzu zabit i v aute nebo me nekdo srazi nebo me mrdne hercna kerou nemam dvakrat moc dobrou.
ale ja uz na to seru,je to muj zivot-.já nechci zakalit stím že sem si niky nekoupil masinu a nejezdil.A strasne moc litiju toho ze neziju na vesnici to uz bych lital na krosce od 18ti kerou bych si za par tisic sam koupil bez papiru a neco uz najezdil.takhle ve svejch 21letech sem nesedel porane na masine a to su velkej milovník jedné stopy:)holt je to
chjo no,už mě chvílema hrabe že vezmu celou vyplatu prodám auto a koupím mašinu ale to jen tak nejde no:(
Tomy?
The father of the little princess of the dawn
Jo, jo... zapomněl jsi na dealery drog... Za kolik že máš tu zavařovačku matroše?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx psal:TO DEDA:
Moje mati je taky posrana, ze se nekde vymelu. Letos se stalo a stejne mi tu motorku budou zase garazovat a to jeste netusi, ze mam jinou a silnejsi.
Na vybavu a nebo nedej boze motyku mi nedali ani korunu a o to vic me ta potvora tesi.
Za to tech kecu co kolem toho bylo a po dvou mesicich, ze prej kdy ji na tom svezu.
To bude asi vsude hodne podobny
...nejni ...já dostal první k desátejm naroskám a uš se to se mnou vezlo, stracenej přípat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Baltazar psal:děda psal:jo no můj příběh
chjo no,už mě chvílema hrabe že vezmu celou vyplatu prodám auto a koupím mašinu ale to jen tak nejde no:(Tomy?
Myslím, že ne ... ale
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 25.09.2009 14:27:41 Offline |
PALOUS psal:děda psal:jakej tomy? :D
Buď v klidutěch tady je poslední dobou víc
Stránky: 1