Nejsi přihlášen
Re: máte taky hladinku?
Frodo89 psal:Miras psal:co je ta tvá karcoolans?
Neco podobneho jako Bayles jen o neco levnějši ale take stejne dobry
http://shoppardubice.jip-napoje.cz/alko … 02006.html
....se posereš
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:spidys psal:Tak sem zpátk... mezi tim co vy chodíte do lednice pro chlast a před barák na brko, tak já sem se vrátil z výjezdu
Wogo bych zakázal makat v pátek večer, v sobotu a v neděli......si byl v tom centru?...docela mazec
Ne ne, ale dobře to tam žbuchlo
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
kojaksro psal:Frodo89 psal:Miras psal:co je ta tvá karcoolans?
Neco podobneho jako Bayles jen o neco levnějši ale take stejne dobry
http://shoppardubice.jip-napoje.cz/alko … 02006.html....se posereš
Poseru? nevim? je to dobry a to je hlavni
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
faitík psal:du dát do trouby ty stehna
tak kolik jich tam mam dát?
....jako bych si dal, ale já do trouby nic nedám....bo hasiči to knám maj celkem štreku a Spidise sem viděl včera
kojaksro psal:faitík psal:du dát do trouby ty stehna
tak kolik jich tam mam dát?....jako bych si dal, ale já do trouby nic nedám....bo hasiči to knám maj celkem štreku a Spidise sem viděl včera
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:máte co pít? Du si dolejt, dyštak řekněte jesli něco chcete
Dnes už ne Necham si to na zitra na kamaradky oslavu narozek
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Miras psal:no sakra du dát ještě něco toho guláše ... čím to že po brku tak vyhládne?
...taky sem měl hlad, když jsem spad na ten tank
....Ivanka je zlatíčko, udělala mi chlebíčky, přidala okurky....řekla neseď tu moc dlouho, dala pusu a šla spinkat....si jí asík jednou vezmu
.....ale nebude noční sexovýbejilís.....de někde něco erotickýho?
Miras psal:no tak to mi řekni co teda děláš? jo jště dročkaři a ty kucí co puštěj písničky v pátek a sobotu k tanci
.....jezdí na Bulovku se záchytkou......takže hodně práce, ale co ho znám sem tam ještě nebyl
....ne, byl jste už někdo na záchytce?
.... je to divný já už jo
...se má prej zkusit všechno, ale po prví to nepočítám bo to byla odplata
Miras psal:A jaký bylo probuzení?
se řiká hodně věcí, třeba jako že neni chclap kdo nedá cikánku.... jsou prostě věci který mít nemusim
...po 1 jsem byl ready jenom 06 promile, jenže sem si to posral u cajtú....protože jsme byli na Smíchově u Buldoga a kamaráda tam napadli na hjazlu nějací týpcí a to dost na fest, tak sem je taky napad ( neřek bych že na fest ), a začlo se tam rubat....dorubalo se to až ven....dojeli benga.....jedno auto na cca9 lidí, a nahnali se tam, první z nich to dostal od těch zmrdú ( na fest ), posily co přijeli a pobrali i mě.
no a 2 druhý oprávněně to jsem šel na pivo a prej sem chrup půlku absintha na ex ( byl jsem blbej a mladej ) tak sem si zdřím, jenže jsem prej nedejchal ( to mi nepřišlo ) tak mě dovalii před hospodu na silnici, že mě kamarádi odvezou domů ale sem spad a už se mnou nehejbli. Tak hodili na silnici přede mě trojúhelník a zavolali sanitu. No sem spal až do rána ( jako vždy ) a ráno se probudím, koukám na polštář....říkám, kurwa ten asi nebude můj, když je tam napsáno FN Bulovka......
....nic moc no, taková klasika
....kurwa mám taneční http://www.youtube.com/watch?v=02exfOzd … re=related
....sem teď slyšel v reklamě....ani nevím na co
Miras psal:tak za polštář bulovka boduješ. Já bych se napil na tu tvou záchytku
...horší bylo, že sem s vzbudil, bylo prej 11 a 3,6 v mašině.....tak litr teplého neslazeného čaje ( děkuji pomocnému personálu FN Bulovka ), a promilka dolů....jenže doku nemáš pod promili tak tě nepustí a já potřeboval do práce....mě nenapadlo nic jiného.....jsem byl na pokoji pro hodný, votevřená ventilačka a nepřišroubovaný postele ( děkuji sponzorům za komfort ), ....vzal jsem tu postel, vopřel vo ventilačku, že ji vyháknu ( stejně byla neotevřetelná ) a rup vokno venku, já anděla ( oděv v FN ) až na hlavě a konec
...bylo to o 5kilo dražší za okno....
.....z toho plyne.....na záchytku i z ní....stejnými dveřmi
kojaksro psal:faitík psal:jo, vožralýho tě vídam málokdy, dá se říct "zřídka"
....tak průser, poslední FinBull, aestli nepudu na kutě....tak zelená....no nevím, spát se mi nechce
moc to dneska nepřeháněj
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
tak kdyby někdo chtěl, tak dnes po obědě začíná sraz na stochově - Poslední zahřátí výfuků 2009
http://www.mba-stochov.cz/iakce.php
Miras psal:tak kdyby někdo chtěl, tak dnes po obědě začíná sraz na stochově - Poslední zahřátí výfuků 2009
http://www.mba-stochov.cz/iakce.php
....bojím se, že si po obědě ani nevšimnu, že je po obědě
kojaksro psal:Miras psal:tak kdyby někdo chtěl, tak dnes po obědě začíná sraz na stochově - Poslední zahřátí výfuků 2009
http://www.mba-stochov.cz/iakce.php....bojím se, že si po obědě ani nevšimnu, že je po obědě
pro tyto případy je stripýz až na konec noci aby to stihli i poslední jedinci
faitík psal:cože, nochajnmál?
kojaksro psal:faitík psal:cože, nochajnmál?
....začínám být Hyper, Hyper
kojaksro psal:....nám ráno daj admiňi....Osi a spol. jak to tu zasíráme
...je to vjednom flákně tak to snad, nebo přinejhorším půjde smáznout
no ale tůto vlákno je pro ty co maj hladinkum ´mam pravdu?
...tak to je hustý.....mám 07 flašku Fina, to je ta jak to má ten náhubek co to teče pomalu......už, už bych ji hodil do odpadkoše......koukám tam eště je malinkej.....asi se ten ventil zavzdušnil, protože to už neteklo ....ale už je to ve sklence a v pohoo.....asík vejmysl prohibice, či co
Si chlastáte a já jak trubka stál v Rychnově n.Kn. před divadlem bo prej nejsem společensky ustrojen do tanečních s mladoukua to mě Janka dá aš se vrátí s kolbenky že sem ji chuděru vypustil tej žvěři napospas a sám sem stál jak roura venku
nojo no votočit to neumím
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Si chlastáte a já jak trubka stál v Rychnově n.Kn. před divadlem bo prej nejsem společensky ustrojen do tanečních s mladoukua to mě Janka dá aš se vrátí s kolbenky že sem ji chuděru vypustil tej žvěři napospas a sám sem stál jak roura venku http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ni_003.jpg
nojo no votočit to neumím
ty woe PALOUS to si celej ty, ale hezčí