Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 21.10.2010 00:23:36 Offline |
Re: máte taky hladinku?
zakazal bych zapijet novorozence...kdo pak ma rano vstavat do prace dvě hodiny coram po městě a stejně jsem nevystřízlivěl..kuvaaaaa
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:zakazal bych zapijet novorozence...kdo pak ma rano vstavat do prace dvě hodiny coram po městě a stejně jsem nevystřízlivěl..kuvaaaaa
na to ser.Ja se vcera loucil s Kambodzou a ted po ranu stojim na letisti a cekam na let do Bangkoku pekne namrdanej. V dnesni dobe je treba zapijet uplne vsechno :)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 21.10.2010 07:42:58 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:zakazal bych zapijet novorozence...kdo pak ma rano vstavat do prace dvě hodiny coram po městě a stejně jsem nevystřízlivěl..kuvaaaaa
koukám Dominik bude zdravej
to bude...ještě teď je mi zle jak psovi
K.a.s.y.m. (Člen) 21.10.2010 07:46:45 Offline |
Loser psal:K.a.s.y.m. psal:zakazal bych zapijet novorozence...kdo pak ma rano vstavat do prace dvě hodiny coram po městě a stejně jsem nevystřízlivěl..kuvaaaaa
na to ser.Ja se vcera loucil s Kambodzou a ted po ranu stojim na letisti a cekam na let do Bangkoku pekne namrdanej. V dnesni dobe je treba zapijet uplne vsechno :)
K.a.s.y.m. psal:Loser psal:K.a.s.y.m. psal:zakazal bych zapijet novorozence...kdo pak ma rano vstavat do prace dvě hodiny coram po městě a stejně jsem nevystřízlivěl..kuvaaaaa
To sem nevěděl, že to lítá už i do Sapy v Libuši, všechny rákosky normálně jezděj 113 z Kačerova
Lepší někdy, než nikdy.
K.a.s.y.m. psal:zakazal bych zapijet novorozence...kdo pak ma rano vstavat do prace dvě hodiny coram po městě a stejně jsem nevystřízlivěl..kuvaaaaa
To jeden známý zapíjel svoji dceru, tak důkladně, že když mu ji přivezli v kočárku ukázat a on se nad ní nahnul, tak ji slivovičkou. Manželka s ním nemluvila dva dny a tchýně měsíc
Lepší někdy, než nikdy.
K.a.s.y.m. (Člen) 21.10.2010 08:04:58 Offline |
Drakoxxl psal:K.a.s.y.m. psal:zakazal bych zapijet novorozence...kdo pak ma rano vstavat do prace dvě hodiny coram po městě a stejně jsem nevystřízlivěl..kuvaaaaa
To jeden známý zapíjel svoji dceru, tak důkladně, že když mu ji přivezli v kočárku ukázat a on se nad ní nahnul, tak ji slivovičkou. Manželka s ním nemluvila dva dny a tchýně měsíc
Drakoxxl psal:K.a.s.y.m. psal:zakazal bych zapijet novorozence...kdo pak ma rano vstavat do prace dvě hodiny coram po městě a stejně jsem nevystřízlivěl..kuvaaaaa
to je ale uvítání
Život je boj-mašina je nej!!!
nechci radit ale místo alkoholu si dejte pomerančověj džus s čajem pro těhotné ... je to fakt dobrá kombinace a vim že mě ráno nebude bolet hlava
jako vždy ....ranní párty s Kukii
to Žirafko: neboj o Janču sem se postarala jen nechtěla mojí polivku vzala si jen kousek masa a banán
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:nechci radit ale místo alkoholu si dejte pomerančověj džus s čajem pro těhotné ... je to fakt dobrá kombinace a vim že mě ráno nebude bolet hlava
to Žirafko: neboj o Janču sem se postarala jen nechtěla mojí polivku vzala si jen kousek masa a banán
Počkej že ona usnula ve vlaku a dojela až k tobě Si řikam kde je jestli žije, ale nechtěla jsem jí budit po telefonu
Jaký si to uděláš, takový to máš...
K.a.s.y.m. (Člen) 23.10.2010 10:39:07 Offline |
Žirafa psal:Šárka psal:nechci radit ale místo alkoholu si dejte pomerančověj džus s čajem pro těhotné ... je to fakt dobrá kombinace a vim že mě ráno nebude bolet hlava
to Žirafko: neboj o Janču sem se postarala jen nechtěla mojí polivku vzala si jen kousek masa a banánPočkej že ona usnula ve vlaku a dojela až k tobě Si řikam kde je jestli žije, ale nechtěla jsem jí budit po telefonu
áá jééé koukám včera se zadařilo
Žirafa psal:Šárka psal:nechci radit ale místo alkoholu si dejte pomerančověj džus s čajem pro těhotné ... je to fakt dobrá kombinace a vim že mě ráno nebude bolet hlava
to Žirafko: neboj o Janču sem se postarala jen nechtěla mojí polivku vzala si jen kousek masa a banánPočkej že ona usnula ve vlaku a dojela až k tobě Si řikam kde je jestli žije, ale nechtěla jsem jí budit po telefonu
jj usnula sem ve vlaku a prejela a v půl 1 bloudit po bene by byl mazec tak sem zkusila zavolat a šárka se mě ujala je to zlato a moc ti tímto děkuji
K.a.s.y.m. psal:Žirafa psal:Šárka psal:nechci radit ale místo alkoholu si dejte pomerančověj džus s čajem pro těhotné ... je to fakt dobrá kombinace a vim že mě ráno nebude bolet hlava
áá jééé koukám včera se zadařilo
se stane no, akorát problém byl, že to byl poslední vlak ale ted sem ráda, že sem přejela
K.a.s.y.m. (Člen) 24.10.2010 20:03:37 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Žirafa psal:
Počkej že ona usnula ve vlaku a dojela až k tobě Si řikam kde je jestli žije, ale nechtěla jsem jí budit po telefonuáá jééé koukám včera se zadařilo
se stane no, akorát problém byl, že to byl poslední vlak ale ted sem ráda, že sem přejela
aspoň ,že tak
Mandlová medovina
nicola.foxx (Člen) 04.12.2010 22:51:39 Offline |
Neco na me leze a dat si pifko na tri paraleny, taky zacina makat
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
hlemejzd999 (Člen) 05.12.2010 22:28:38 Offline |
Drakoxxl psal:Po dnešní lyžovačce jedu v Tullamore.....,jó Alpy ty daj zabrat
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_1407.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_1384.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_1408.jpg
Synovec se dnes při prvním dni stačil seznámit s místními felčary, zlomenina lýtkové i holení kosti,nějak mu ten sloup neuhnul, tak to musíme zalejt ať mu to srůstá
no ty kokot to má synovec dobrej vejlet ...(dcera má taky zlomeninu - prostřední prst na noze ....nakopla topení a nemusí se někde trmácet )
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 23.12.2010 20:35:59 Offline |
jsem jedinej kdo dneska chlastá??
Banditatom (Člen) 23.12.2010 21:08:01 Offline |
K.a.s.y.m. psal:jsem jedinej kdo dneska chlastá??
ne
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Drakoxxl psal:Po dnešní lyžovačce jedu v Tullamore.....,jó Alpy ty daj zabrat
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_1407.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_1384.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_1408.jpg
Synovec se dnes při prvním dni stačil seznámit s místními felčary, zlomenina lýtkové i holení kosti,nějak mu ten sloup neuhnul, tak to musíme zalejt ať mu to srůstá
To zas bude v álejích,vlasně v Alpách nablito.
K.a.s.y.m. (Člen) 23.12.2010 23:19:41 Offline |
kojaksro psal:K.a.s.y.m. psal:jsem jedinej kdo dneska chlastá??
....sem nazdobil stromeček a teď zdobím sebe
stromek nemám a ani ho neplánuju..ještě tak jedině ten co maj Kukii se Žirafkou
hlemejzd999 (Člen) 24.12.2010 13:43:07 Offline |
to by bylo ,abych toho rumajzla nestrestal do večeře
Lachtan psal:mr.BSE psal:votevrel sem Cointreau a premejslim, cim to naredit at to neni tak sladky
žlučí z kapra...
včera sem to začal ředit vodkou a před par hodkama sem se teprve probral
Second Class Citizen
1130 Café Racer
kojaksro psal:....dáme drink?
....tímto otvírám dnešní sváteční online alko poradnu.
kurňa Štěpo, tak na tvoje!! v mojím hrdle padla už flaška červeného a rumu
tak chlastej pičoooo
No já mám doma vod štědrýho dne malou bečku,pěkně v kuchyni na stole chlaďák a furt si chodím točit. Dneska sem s bečkou zahrkal a půlka je v piči Do německa jedu až ve středu,tak to zítra a v uterý dorazím a na silvestra si asi koupím ještě jednu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Ondráš psal:kojaksro psal:...copakamaráde? Co tě sere
Bydlení...
A to tak, že tu končim.
Všechno má své hranice.
Prolézání šuplíků s osobníma věcma je za všema hranicema.
Dej do šoupliku pěkně smradlavý kocovinový hovno a bude klid..
A pak se na to yser a poď na ves..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Dej do šoupliku pěkně smradlavý kocovinový hovno a bude klid..
A pak se na to yser a poď na ves..
Šak jo... Od 1.1. běží výpovědní lhůta. Pani domácí už je s tím obeznámená.
Jen ještě nějakej čas potřebuju zustat ve Stověžaté.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 (Člen) 30.12.2010 02:18:06 Offline |
já uš du radši spát ,, nebot zejtra je sivestr,tak se musimtay ky vyspat woe
hlemejzd999 (Člen) 30.12.2010 09:17:25 Offline |
Kukii psal:hlemejzd999 psal:já uš du radši spát ,, nebot zejtra je sivestr,tak se musimtay ky vyspat woe
čim ses to zas sjel?
za svitu měsíce tančili dva zajíce ...a koroptev ? ...ten tančil nejvíce ...
hlemejzd999 psal:Kukii psal:hlemejzd999 psal:já uš du radši spát ,, nebot zejtra je sivestr,tak se musimtay ky vyspat woe
čim ses to zas sjel?
to zas musí bejt kvalitka
hlemejzd999 (Člen) 30.12.2010 09:28:34 Offline |
Kukii psal:hlemejzd999 psal:Kukii psal:čim ses to zas sjel?
to zas musí bejt kvalitka
ježíšek ,né wogo
Banditatom (Člen) 30.12.2010 09:29:37 Offline |
hlemejzd999 psal:Kukii psal:hlemejzd999 psal:já uš du radši spát ,, nebot zejtra je sivestr,tak se musimtay ky vyspat woe
čim ses to zas sjel?
plazivej po kterém salátu jsi se zas prohnal? pač to musel bejt matroš jak kráva
hlemejzd999 (Člen) 30.12.2010 09:36:12 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Kukii psal:čim ses to zas sjel?
plazivej po kterém salátu jsi se zas prohnal? pač to musel bejt matroš jak kráva
domácí bramborovej ...asi tam bylo něčeho hodně
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
za svitu měsíce tančili dva zajíce ...a koroptev ? ...ten tančil nejvíce ...plazivej po kterém salátu jsi se zas prohnal? pač to musel bejt matroš jak kráva
domácí bramborovej ...asi tam bylo něčeho hodně
to musej bejt brambory jak hlávky zelí
Kim psal:kojaksro psal:....takže na zdraví, sem letos doma s prďousem takže .... dáme drink
doma je doma,jen co se sešeří...dáme drink
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010304.jpg
...pěkně jsis tu garage nazdobil.......to se bude popíjeti
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
hlemejzd999 (Člen) 31.12.2010 15:01:22 Offline |
Kim psal:kojaksro psal:....takže na zdraví, sem letos doma s prďousem takže .... dáme drink
doma je doma,jen co se sešeří...dáme drink
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 010304.jpg
ty wogo to je vyloženě votpočinková zóna
hlemejzd999 (Člen) 01.01.2011 14:14:06 Offline |
http://www.grinonindustries.com/videos/56Beers.swf
nedá se to dokoukat dokonce...
du lejt
tý krávo... kdo vymyslel ten šílenej nápad jít chlemtat v tejdnu po třech hodkách spánku včetně autobusu sem nacamraná ještě ted, snad mi nedaj dejchnout... chci spát... ženo!!!! jo a zabijeme progýra, je to hovado... jinač dík bobulákoj za fajnej večer, jen příště radši v pátek
K.a.s.y.m. (Člen) 27.01.2011 08:00:22 Offline |
koukám včera a dneska se zadařilo
K.a.s.y.m. psal:koukám včera a dneska se zadařilo
krapítek... na to, že nás v 10 večer vyhodili z rádoby nonstopu docela mazec... kladno, to je to město.... byla s náma i Gabča zakázala bych fotbálek a chlast
K.a.s.y.m. (Člen) 27.01.2011 08:08:18 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:koukám včera a dneska se zadařilo
krapítek... na to, že nás v 10 večer vyhodili z rádoby nonstopu docela mazec... kladno, to je to město.... byla s náma i Gabča zakázala bych fotbálek a chlast
tu už jsem taky dlouho neviděl tak to je nonstop když tak brzy zavírali
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:koukám včera a dneska se zadařilo
tu už jsem taky dlouho neviděl tak to je nonstop když tak brzy zavírali
psali, že z technickejch důvodů nebo co... půjdu asi tiše někam střízlivět do kouta
K.a.s.y.m. (Člen) 27.01.2011 08:13:11 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
krapítek... na to, že nás v 10 večer vyhodili z rádoby nonstopu docela mazec... kladno, to je to město.... byla s náma i Gabča zakázala bych fotbálek a chlasttu už jsem taky dlouho neviděl tak to je nonstop když tak brzy zavírali
psali, že z technickejch důvodů nebo co... půjdu asi tiše někam střízlivět do kouta
tohle taky nemám rád jít ožralej do práce
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
tu už jsem taky dlouho neviděl tak to je nonstop když tak brzy zavíralipsali, že z technickejch důvodů nebo co... půjdu asi tiše někam střízlivět do kouta
tohle taky nemám rád jít ožralej do práce
což přijít do práce nacamraná mi problém nedělá, ale to střízlivění při práce je krapet humus
K.a.s.y.m. (Člen) 27.01.2011 08:35:44 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
psali, že z technickejch důvodů nebo co... půjdu asi tiše někam střízlivět do koutatohle taky nemám rád jít ožralej do práce
což přijít do práce nacamraná mi problém nedělá, ale to střízlivění při práce je krapet humus
Jo jo znám..na tohle mám naštěstí skvělího šéfa a když takhle přijdu do práce tak po mě nic nechce
K.a.s.y.m. psal:Jo jo znám..na tohle mám naštěstí skvělího šéfa a když takhle přijdu do práce tak po mě nic nechce
Já se bojím začít něco dělat že nadělám víc škody než užitku... Aby pak to pivo nebylo zadarmo a nevypadali jste takhle všichni
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Žirafa psal:K.a.s.y.m. psal:Jo jo znám..na tohle mám naštěstí skvělího šéfa a když takhle přijdu do práce tak po mě nic nechce
Já se bojím začít něco dělat že nadělám víc škody než užitku... Aby pak to pivo nebylo zadarmo a nevypadali jste takhle všichni
ženo si dělej kozy, ale tohle je hroznej mazec... už mě kolegyně upozornila na to, že ze mě táhne chlast jako sviň, tak ted musim dělat hodnou a snažit se to momentálně zajíst jenže ono se to ze mě snad i odpařuje
Banditatom (Člen) 27.01.2011 15:39:37 Offline |
Kukii psal:Žirafa psal:K.a.s.y.m. psal:Jo jo znám..na tohle mám naštěstí skvělího šéfa a když takhle přijdu do práce tak po mě nic nechce
ženo si dělej kozy, ale tohle je hroznej mazec... už mě kolegyně upozornila na to, že ze mě táhne chlast jako sviň, tak ted musim dělat hodnou a snažit se to momentálně zajíst jenže ono se to ze mě snad i odpařuje
áááá koukám dobrej oddíl