Nejsi přihlášen
Re: Pondělní svátek..
Tož sem tam dneskaj byl. Motorek tam bylo asik 6, provoz taky celkem v poho. Byl jsem tam poprvý. Každopádně musím konstatovat, že sem byl trošku zklamanej. Asi jsem od toho čekal strašně moc, že to bude prostě bomba. Čekal jsem něco jako Buchlovjáky se skvělým povrchem, líznuté Pezinsků Babů, kde jsou pěkné vracáky a nemusí se tak letět. Jel jsem přes Uh. Brod, Trenčín, Bánovce, Prievidza, Nitranské Pravno a T. teplice. Celou cestu sem se těšil na asflat ala okruh páč ta trasa nepatřila zrovna mezi nejkrásnější a byl sem docela zklamanej občas díra, zaplátovaná nebo ne e, vlnky, atd. Určitě mělo vliv i to,že když to člověk nemá najetý,tak si to tak neužije, páč do těch zatáček není moc vidět a pokud nechce bejt překvapenej,tak holt musí jet na jistotku. Notabene bych řekl, že jet to od T.T. je míň zábavný než od B.B., aspoň pro mě,páč od B.B. je to víc do kopca a mi to z kopca nesedí tak si nejsem úplně jistej, estli těch 400 najetých kiláků za to stálo, i když někdy i cesta je cíl, že jo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
woe,Medvídku,o keré si tam dojel?..mi tam lítali od cca jedenácté,bo už aj sucho bylo,do cca 14:30 bo pak nás přepadl hlad a že si teda dáme něco na Kľaku..a ještě mi řekni,že s tam byl s cukrářovic dcérků,co měla pistáciovů bundu a je to hotové..
..a jinak,jezdil tam nějaký Bróňa,vím to ,bo to měl na kombožce přes celé pleca vyšité,a to ještě na R1 pyčo a nějak nedal,že se mu nějaký půlmotor skrzevá Yošiho vyprděl do xichtu..
..a nestěžuj si..je to přeci jenom cesta a jezdí ho všichni jen ze strany B.Bystrice..jseš zhýčkaný těma profláknutýma Buchlákama..a ty ty taky nejsou bezvadné..
..se zeptej Kellyho..
..tak jak tak mě mrzí,že jsme se nepotkali..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
m dojel až po třetí a byl sem sám, tudíž skvělej zážitek:o))) Každopádně si nestěžuju, jako je fakt,že od B.B. sem se docela bavil, v opačným směru sem to spíš protrpěl a asik je i fakt,že když si to člověk najezdí, tak to může bejt prdel. Každopádně Pezinská Baba je blíž a je tam lepčí povrch, asik vím kaj pojedu příště
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Pšán psal:woe,Medvídku,o keré si tam dojel?..mi tam lítali od cca jedenácté,bo už aj sucho bylo,do cca 14:30 bo pak nás přepadl hlad a že si teda dáme něco na Kľaku..a ještě mi řekni,že s tam byl s cukrářovic dcérků,co měla pistáciovů bundu a je to hotové..
..a jinak,jezdil tam nějaký Bróňa,vím to ,bo to měl na kombožce přes celé pleca vyšité,a to ještě na R1 pyčo a nějak nedal,že se mu nějaký půlmotor skrzevá Yošiho vyprděl do xichtu..
..a nestěžuj si..je to přeci jenom cesta a jezdí ho všichni jen ze strany B.Bystrice..jseš zhýčkaný těma profláknutýma Buchlákama..a ty ty taky nejsou bezvadné..
..se zeptej Kellyho..
..tak jak tak mě mrzí,že jsme se nepotkali..
pyco polovicni pulmotor to nandal r1 pyco vole, to musela byt prdel
my zas v nedelu potkali masery na zeleznaku na litrovejch cebroskach,co meli gumu 3 centaky od kraje a pak jen v zatacce cumeli na polovicniho bandita a podobny sracky,jak se to ma projizdet
...sam mezi jebkarema...
Progear 650 (Člen) 29.09.2009 10:00:52 Offline |
Marián psal:Pšán psal:woe,Medvídku,o keré si tam dojel?..mi tam lítali od cca jedenácté,bo už aj sucho bylo,do cca 14:30 bo pak nás přepadl hlad a že si teda dáme něco na Kľaku..a ještě mi řekni,že s tam byl s cukrářovic dcérků,co měla pistáciovů bundu a je to hotové..
..se zeptej Kellyho..
..tak jak tak mě mrzí,že jsme se nepotkali..pyco polovicni pulmotor to nandal r1 pyco vole, to musela byt prdel
my zas v nedelu potkali masery na zeleznaku na litrovejch cebroskach,co meli gumu 3 centaky od kraje a pak jen v zatacce cumeli na polovicniho bandita a podobny sracky,jak se to ma projizdet
Ovšem ty tam jezdíš tak, že jim je nějaké CBR k ničemu i kdyby to aspon trochu uměli....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
TAk jsem taky využil pondělní svátek k projížďce a až už jsem byl cca 500m od garáže, tak mě to stálo 1000,- a 2 body
už to zase začíná
ale policajti byli docela v poho a dali mi tu nižší taxu
vůbec jsem je v té tmě nepoznal a ještě je ve městě pěkně osolil
nenápadně za mnou jeli přes celé Znojmo a pak mi vlítli před čumák motorky a rozblikali, nebylo kam uniknout
ale jak jsem psal, byli docela v poho
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
hele pamatuju doby kdy emil dělal na Pomezkách a jezdil do práce na Yukim skutru nebo jak se ta sračka menovala.pěkně f monterkách a f zádu na blatníku dřevěnou krabici s nářadim.no a jak to měl najetý tak držel heft na 100 víc to stejně nejelo a mazal až nahoru.žádný brždění prostě to dával.
no a mladý vejři co to neznali a učili se tam dávat kolínko na suprsportech nahoře kroutili hlavama a házeli motyky do škarpy jak byli nasraný kdo jim f těch zatáčkách ujel
...nikdo nevojebe Ježíše...
Marián psal:Pšán psal:woe,Medvídku,o keré si tam dojel?..mi tam lítali od cca jedenácté,bo už aj sucho bylo,do cca 14:30 bo pak nás přepadl hlad a že si teda dáme něco na Kľaku..a ještě mi řekni,že s tam byl s cukrářovic dcérků,co měla pistáciovů bundu a je to hotové..
..se zeptej Kellyho..
..tak jak tak mě mrzí,že jsme se nepotkali..pyco polovicni pulmotor to nandal r1 pyco vole, to musela byt prdel
jj to byly maséři
Jebat motorky :-)
Borák psal:hele pamatuju doby kdy emil dělal na Pomezkách a jezdil do práce na Yukim skutru nebo jak se ta sračka menovala.pěkně f monterkách a f zádu na blatníku dřevěnou krabici s nářadim.no a jak to měl najetý tak držel heft na 100 víc to stejně nejelo a mazal až nahoru.žádný brždění prostě to dával.
no a mladý vejři co to neznali a učili se tam dávat kolínko na suprsportech nahoře kroutili hlavama a házeli motyky do škarpy jak byli nasraný kdo jim f těch zatáčkách ujel
no troufnu si tvrdit že mě a aj tebe nás tam na tej mrše taky dostal
Jebat motorky :-)
ross psal:TAk jsem taky využil pondělní svátek k projížďce a až už jsem byl cca 500m od garáže, tak mě to stálo 1000,- a 2 body
už to zase začíná
nenápadně za mnou jeli přes celé Znojmo a pak mi vlítli před čumák motorky a rozblikali, nebylo kam uniknout
ale jak jsem psal, byli docela v poho
Asi si musel někoho vejš nasrat, hóóóódně nasrat
jennys psal:ross psal:TAk jsem taky využil pondělní svátek k projížďce a až už jsem byl cca 500m od garáže, tak mě to stálo 1000,- a 2 body
už to zase začíná
ale jak jsem psal, byli docela v pohoAsi si musel někoho vejš nasrat, hóóóódně nasrat
už mám vymakanej systém odečtu bodů
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1