Nejsi přihlášen
Re: Jeseníky - pěkný místa, případně trasa.
Olomouc-Šternberk(ecce homo)-Bruntál-Vrbno pod Praďědem(můj nejoblíbenější ůsek,krásná nová silnička lesem,novej asfalt a dá se tam jet neuvěřitelná pila)-před Jeseníkem vodbočit doleva a dat si Červenohorský sedlo(strana vot Jeseníku je nová,perfektní,strana k Šumperku stojí za hovno,zalátaná štěrkem. Letos sem tam byl dvakrát a vždycky to byl pěknej vejlet,400-500km
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 27.09.2009 12:37:49 Offline |
VikecB12 psal:Olomouc-Šternberk(ecce homo)-Bruntál-Vrbno pod Praďědem(můj nejoblíbenější ůsek,krásná nová silnička lesem,novej asfalt a dá se tam jet neuvěřitelná pila)-před Jeseníkem vodbočit doleva a dat si Červenohorský sedlo(strana vot Jeseníku je nová,perfektní,strana k Šumperku stojí za hovno,zalátaná štěrkem. Letos sem tam byl dvakrát a vždycky to byl pěknej vejlet,400-500km
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 psal:Olomouc-Šternberk(ecce homo)-Bruntál-Vrbno pod Praďědem(můj nejoblíbenější ůsek,krásná nová silnička lesem,novej asfalt a dá se tam jet neuvěřitelná pila)-před Jeseníkem vodbočit doleva a dat si Červenohorský sedlo(strana vot Jeseníku je nová,perfektní,strana k Šumperku stojí za hovno,zalátaná štěrkem. Letos sem tam byl dvakrát a vždycky to byl pěknej vejlet,400-500km
Výborný! Přesně to sem chtěl. Díky Vikine
Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 psal:Čoveče vadilo by vám kdybych se k vám přisral? Ale ještě váhám mezi motorkou a rybama
Ty vole, budeš jedině vítanej
Akorat tě budeme s těma šestkama asi zase brzdit
Sestava jako předtím Já + Triumph.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 psal:Ale prt,jelo se dobře V kolik plánujete odjezd? Zatím převládají ty fišle,kdybych se k vám chtěl přidat,tak bych ti zavolal
No vzledem k tomu, že bejvá dřív chladno, tak bych viděl odjezd tak v 8 ze štatlu.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Ale prt,jelo se dobře V kolik plánujete odjezd? Zatím převládají ty fišle,kdybych se k vám chtěl přidat,tak bych ti zavolal
No vzledem k tomu, že bejvá dřív chladno, tak bych viděl odjezd tak v 8 ze štatlu.
Ok,kdybych teda s vama jel,tak dám vědět,pokud se nevozvu,su u vody.
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Ale prt,jelo se dobře V kolik plánujete odjezd? Zatím převládají ty fišle,kdybych se k vám chtěl přidat,tak bych ti zavolal
Ok,kdybych teda s vama jel,tak dám vědět,pokud se nevozvu,su u vody.
Domluveno.Kdybys chtěl jet a nějak sme se nemohli chytnout na founu, tak v 8 se scuk na Avii ve Slatině.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
posledně jsme jeli z Brna, přes Svitavy, LAnškroun, Štíty na Šumperk, Skřítek, Rýmařov, Bruntál, Šternberk.....
Úsek z Lanškrouna až po Šternberk jsu krásný zatáčky.
Ovšem doporučuju jeď jen o víkendu. Směrem z Lanškrouna na Štíty se děla nový asfalt - teda už je, ale jsou tam místy ještě pořád uzavírky se semafory....
Jinak fak paráda...
Banditatom (Člen) 27.09.2009 14:23:50 Offline |
v jeseníkách je krásně všude a na červenohorským je to mazec
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...ten Bruntál - Vrbno je super ...minulý týden jak sme tama jeli tak se Ivce poblil pes
Tož si to tam užijte, já tam byl cca. před týdnem Jen bych se nějak vyhnul tomu úseku mezi Svitavama a Lanškrounem, ta pokládka asfaltu je tam neuvěřitelnej oser... Plus nejdelší díra v ČR alias Opatov Osobně bych to asi ze strany od Svitav jel za této situace na Ústí n. O., Jablonné a pak přes Červenovodský sedlo na Králíky a dál směr Šumperk...
Honza psal:Tož si to tam užijte, já tam byl cca. před týdnem Jen bych se nějak vyhnul tomu úseku mezi Svitavama a Lanškrounem, ta pokládka asfaltu je tam neuvěřitelnej oser... Plus nejdelší díra v ČR alias Opatov Osobně bych to asi ze strany od Svitav jel za této situace na Ústí n. O., Jablonné a pak přes Červenovodský sedlo na Králíky a dál směr Šumperk...
sem si říkal, že bysme to dali taklenc
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Ja to jel dnes nezavisle na vase cteni chuligani jo ty uzavirky jsou vojeb ale zadna hruza to taky neni a to vrbno s cervenohorskym sem jeste nejel letos pri nejhorsim zejtra to zajedu at to jeste letos stihnu
ross psal:škoda, že jsem to vlákno nečet včera, jel bych s váma
kámoš má motorku na hadry, tak musím jezdit sám
Nakonec sem jel taky,ale daleko sme nedojeli,kamoš od BSEčka si na ecce homo vystoupil přes svodidla do lesa,mašina celkem v richtiku,driver dopadl vo něco hůř,ale hejbal se,něco málo mumlal,tak mu snat hovno bude. Ale neměl sem dobrej pocit,kdyš sem se šel dívat přes ty svodidla do příkopu jak dopadl vo pět metrů pod ůrovňí silnice Pak už na nějaký velký ježdění nebyla nálada
mr.BSE psal:Tak sem se teď vrátil z nemocnice.
Do zítřka se uvidí, jestli se těm poraněnejm orgánům neudělá hůř. Ale teď leží na JIPce a kecá se sestřičkama, tak snad....
No tak snad bude v cajku
No jo,nevybouřené mládí
mr.BSE psal:Tak sem se teď vrátil z nemocnice.
Do zítřka se uvidí, jestli se těm poraněnejm orgánům neudělá hůř. Ale teď leží na JIPce a kecá se sestřičkama, tak snad....
A mi jsme se dneska v nemocnici taky potkaly tys sel za triumpfem ja za VTR 1000 SP1 budou dobri kluci
Billy psal:mr.BSE psal:Tak sem se teď vrátil z nemocnice.
Do zítřka se uvidí, jestli se těm poraněnejm orgánům neudělá hůř. Ale teď leží na JIPce a kecá se sestřičkama, tak snad....A mi jsme se dneska v nemocnici taky potkaly tys sel za triumpfem ja za VTR 1000 SP1 budou dobri kluci
Jo, já doufám, že jo
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Nebojte se jsou tam v moc dobrej rukach , kdyz by se me neco stalo tak bych chtel lezet v olmiku na fakultce a nebo ve vojenske v Olmiku . Prostejov tam poserou prevazne na co sahnou, neuveritelnej bordel
Billy psal:Nebojte se jsou tam v moc dobrej rukach , kdyz by se me neco stalo tak bych chtel lezet v olmiku na fakultce a nebo ve vojenske v Olmiku . Prostejov tam poserou prevazne na co sahnou, neuveritelnej bordel
Bojíme i tak, ale doufám, doufám, kurva, doufám
Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 psal:ross psal:škoda, že jsem to vlákno nečet včera, jel bych s váma
kámoš má motorku na hadry, tak musím jezdit sámNakonec sem jel taky,ale daleko sme nedojeli,kamoš od BSEčka si na ecce homo vystoupil přes svodidla do lesa,mašina celkem v richtiku,driver dopadl vo něco hůř,ale hejbal se,něco málo mumlal,tak mu snat hovno bude. Ale neměl sem dobrej pocit,kdyš sem se šel dívat přes ty svodidla do příkopu jak dopadl vo pět metrů pod ůrovňí silnice Pak už na nějaký velký ježdění nebyla nálada
jak by spadnul předemnou, tak bych asi lehl taky
tak ať mu to dobře dopadne
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:VikecB12 psal:ross psal:škoda, že jsem to vlákno nečet včera, jel bych s váma
kámoš má motorku na hadry, tak musím jezdit sámNakonec sem jel taky,ale daleko sme nedojeli,kamoš od BSEčka si na ecce homo vystoupil přes svodidla do lesa,mašina celkem v richtiku,driver dopadl vo něco hůř,ale hejbal se,něco málo mumlal,tak mu snat hovno bude. Ale neměl sem dobrej pocit,kdyš sem se šel dívat přes ty svodidla do příkopu jak dopadl vo pět metrů pod ůrovňí silnice Pak už na nějaký velký ježdění nebyla nálada
jak by spadnul předemnou, tak bych asi lehl taky
tak ať mu to dobře dopadne
To bys sebou plácl ze soucitu,aby v tom jako nebyl sám jó
BSE: Neboj,kdyby ještě letos dopřálo počasí,tak ho pokoříme
Vikecu, nemůžeš mě poslat ty fotky na mail?
bse@suzukibandit.cz
Teď sem se vod toho pacholka vrátil a už mu votrnulo, včera chtěl bajk prodávat a neska mluvil vo vokruhovce
Second Class Citizen
1130 Café Racer
VikecB12 psal:ross psal:VikecB12 psal:
Nakonec sem jel taky,ale daleko sme nedojeli,kamoš od BSEčka si na ecce homo vystoupil přes svodidla do lesa,mašina celkem v richtiku,driver dopadl vo něco hůř,ale hejbal se,něco málo mumlal,tak mu snat hovno bude. Ale neměl sem dobrej pocit,kdyš sem se šel dívat přes ty svodidla do příkopu jak dopadl vo pět metrů pod ůrovňí silnice Pak už na nějaký velký ježdění nebyla náladajak by spadnul předemnou, tak bych asi lehl taky
tak ať mu to dobře dopadneTo bys sebou plácl ze soucitu,aby v tom jako nebyl sám jó
BSE: Neboj,kdyby ještě letos dopřálo počasí,tak ho pokoříme
nezapomeňte béknóót, jel bych taky vy
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1