Nejsi přihlášen
Re: Michelin pilot road 2 sada?
redik27 psal:Libor.P psal:Nemáte někdo odkaz,kde koupit gumy nejlevněji?
Zeptej se Kožaka "Kojak"? Vobouvá kde koho :) A máš jistotu, že to nebudou skladové šlupky od někud z rohu :)
Kojaksro
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
nicola.foxx (Člen) 28.09.2009 21:44:07 Offline |
Presne tak KOJAKSRO
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
....zrovna Micheliny moc cenu neumím, sada roud 2, 120/70-17+180/55-17 je 7300,-Kč
.....máš to stejné jako např. Pirelli Angel, Dunlop Roudsmart, Metzeler Z6-interact,
u Mišelinu platíš, zbytečně za značku. Seženeš kvalitou srovnatelné gumy, za lepší cenu.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Zrovna řaším koupi nové sady pneu a rozhoduji se pevně mezi Michelin Pilot Road 2 a Dunlop Roadsmart. Vyzkoušel jsem již poměrně dost druhů pneu a v současné době mám již druhou sadu Michelin Pilot Road2 s kterou jsem absolutně spokojen. Na Roadsmarty jsem četl plno kladných ohlasů ale tyto pneu jsem zatím obuty nikdy na motce neměl proto bych rád znal i Vaše názory popř. jaké z těchto dvou značek by jste si raději vybrali. Nejsem vyloženě sportovně zaměřený jezdec, spíš preferuji cestovní styl ale určitě se také rád někdy i svižněji "svezu". Od pneu tedy hlavně očekávám velmi dobré jízdní vlastnosti (v rámci mého jízdního stylu) a samozřejmě i výdrž vzorku. Dát nějakou stovku navíc za kvalitní obutí mě nějak nevadí ale na druhou stranu platit jenom značku (i když výbornou) také nemusím. Tak co vy na to?
xele: HLEDAT + ROADSMART = http://wwww.suzukibandit.cz/openforum/s … 1264971352
...vem si k tomu basu a udelej si hezkej vecer
za me roadsmart
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Stránky: 1