Nejsi přihlášen
Gestern CEC2 in Brünn
no, dojel jsem na okruh později než jsem chtěl, ale i tak jsem stihl aspoň poslední tréning... Všude lidí jako sraček, parking uplně plný, nahřívání hardcore před boxama... no prdel ok. Rychle sundat tripla, rychle přejímku, která proběhla stylem "na, tumáš, nalep si ji kam chceš"... Pak už jen do hader a tradá na trať... No bylo to tragické, ostatně jako dycky poslední dobou
pak už jen následovalo nastěhování do boxů, přichystaní na ráno, pokec a to už sme letěli k Matesovi na chatu kousek za Brnem... co se tam dělo popisovat nebudu, ale DÍKY za luxus ubytko
Na druhý den, snídaně, kafete, několik cigár a potom ještě Red Bull a zas zpátky na okruh... s Kakinem se domlouváme, že pojedu kvalifikaci, která jak se ukázalo byla zase tragická...
40 post na startu to není bůhví jaká hitparáda ale chuj s tym...
start se mi jako dycky povedl, a v prvních kolech se slušně vezu za Plejbou a vidím, že ač má rovinky navrch, tak zatáčky mám navrch zase já...
Povedlo se... teda bylo to trochu těžší protože gdyž sem ho dal v oblouku, tak mi to rovinkou vrátil...3x... potom už sem se mu vzdaloval...aaaaaaa začal být natěšený na první flek tak sem letěl, a Plejbu pomalu, ale jistě nechával za sebou dál a dál 55 minuta letím do boxej...předávám štafetu Kakinovi a doufám, že udrží tempo s Kráťou Smůla... safety car nás rozdělil tak nešikovně, že rázem má Plejba s Kráťou kolo navrch... No co... letos je nám dvojka souzená...
Začínají se honit mraky a začínám přemýšlet o přezutí na mokro...Plejba přezul a já byl nervózní... nakonec teda s Inkvizem přezouváme...jak se později ukázalo ZBYTEČNĚ
přichází do boxu zpráva že Kakin vletěl do kačera, a že by se mohl objevit v boxu... no to by bylo super, říkám si gdyž sem zrovna přezul na mokro ale vše je v pořádku a Kakin letí dál
díky safety carům a Kakinově větší nádrž nám to vyšlo na 1 střídání...
Je po všem... Máme druhý flek i celkově balíme fidlátka nakládáme ty dvoukolové svině
Dem jest, bo teďka byla v Alkrónu na Final party večeřa...díky tomu, že se mi podařilo ukořistit dvě stravenky, tak sem se aji najedl
na vyhlášení závodu dostáváme pohár a poukaz na slevu 50 % na kapotáže MOTOFORZA...
na celkovém vyhlášení celé sezony dostáváme taky pohár, ale k tomu šiltovku, šáňo, polokošili Bridžstoun a poukaz na 2 ks Bund dle vlastního návrhu od 4SR no zupa...
pak jen kecy v kleci a tradá dom
toť vše...
ps: fotky má Honza....byl jak paparaci
ps1: Míšo, foťák bez karty NEFOTÍ
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Re: Gestern CEC2 in Brünn
Tak velká gratulace teamu ke stříbrnýmu umístění!
Něco málo fotek je tentokrát na picasse, kvůli možnosti stažení origo velikosti fotky(pro narcisy ) a zároveň malých náhledů...
http://picasaweb.google.com/honza.fxp/C … directlink
...gratulace k celý sezóně pankáči ...mrzí mě kurefsky, že mi to fčera nevyšlo ...teda mrzí mě víc vjecí f souvislosti s letošníma ceckama, ale co uš, chuj s tym ...na druhou stráň si řikám, že aspoň malinko sem se podílel a nejni mi ani trochen líto tech večerů v dílně a času strávenýho v boxech a na trati...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nicola.foxx (Člen) 30.09.2009 12:16:27 Offline |
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 30.09.2009 12:23:26 Offline |
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Čověče, Thomasi, ty ses nám ale rozpovídal zázrak nebo cooo Gratulujůůůůůů všem, co se na tom podíleli (aby to Filousovic pánovi nebylo líto ) a příští rok, nechť je stejně úspěšný ne-li úspěšnější než ten letošní byl
Help me, I am blond... nobody´s perfect
kucí, super. Jen sejftykár jel jednou a bohužel po pádu kámoše, Davida Světlíka. Má zlomenou páteř a dneska ho operujou... zatím nohy cejtí, ale vyhrýno nejni
mimochodem jezdil dlouuhy roky na Banditovi
prý byli na 11 placu když David udělal leteckej CIAF zase v Brně...
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
luboss psal:kucí, super. Jen sejftykár jel jednou a bohužel po pádu kámoše, Davida Světlíka. Má zlomenou páteř a dneska ho operujou... zatím nohy cejtí, ale vyhrýno nejni
prý byli na 11 placu když David udělal leteckej CIAF zase v Brně...
au au au to je mi líto...
tak hlavně ať srůstá...
gde to bylo? na čem jezdil?
__________________________________________________________________________________
Šedá eminence (Člen) 30.09.2009 15:22:46 Offline |
tomasNJ psal:luboss psal:kucí, super. Jen sejftykár jel jednou a bohužel po pádu kámoše, Davida Světlíka. Má zlomenou páteř a dneska ho operujou... zatím nohy cejtí, ale vyhrýno nejni
prý byli na 11 placu když David udělal leteckej CIAF zase v Brně...au au au to je mi líto...
tak hlavně ať srůstá...
gde to bylo? na čem jezdil?
není to on? http://www.youtube.com/watch?v=qOS1ZMA1 … r_embedded
Ten na nějž se zapomnělo:-)
Šedá eminence psal:tomasNJ psal:luboss psal:kucí, super. Jen sejftykár jel jednou a bohužel po pádu kámoše, Davida Světlíka. Má zlomenou páteř a dneska ho operujou... zatím nohy cejtí, ale vyhrýno nejni
prý byli na 11 placu když David udělal leteckej CIAF zase v Brně...au au au to je mi líto...
tak hlavně ať srůstá...
gde to bylo? na čem jezdil?není to on? http://www.youtube.com/watch?v=qOS1ZMA1 … r_embedded
...tag přesně f tomdle místě sem loni při závodech taky dostal hasana, dyš sem dojížděl uš na suchu s mokrejma gumama...naštěstí sem si vodvez enem naraženej roskrok vo bandu...
no to je 18.. tam se padá hodně... je tam vlnka a díky ní, bo tam každý gázuje, se padá...a vždy je to hájsájdrem...
gdysi... ještě na hornetu sem tam taky jednoho hajda dostal a od té doby si dávám bacha...
Filous psal:Šedá eminence psal:tomasNJ psal:
au au au to je mi líto...
tak hlavně ať srůstá...
gde to bylo? na čem jezdil?není to on? http://www.youtube.com/watch?v=qOS1ZMA1 … r_embedded
...tag přesně f tomdle místě sem loni při závodech taky dostal hasana, dyš sem dojížděl uš na suchu s mokrejma gumama...naštěstí sem si vodvez enem naraženej roskrok vo bandu...
...myslím že jsem ti s tím ubohým "zavlněním" posílal video
...ale chraň nás toho všechny hlavně nepadat
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
svatej psal:
Tome,ci fix,co to mas za kombosku,koukej si honem vzit tu spravnou!!!
jsem nový člověk
jezdil snad na R6, já to nepoznám na tom záznamu...
Šedá eminence psal:tomasNJ psal:luboss psal:kucí, super. Jen sejftykár jel jednou a bohužel po pádu kámoše, Davida Světlíka. Má zlomenou páteř a dneska ho operujou... zatím nohy cejtí, ale vyhrýno nejni
tak hlavně ať srůstá...
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
svatej psal:tomasNJ psal:svatej psal:
Tome,ci fix,co to mas za kombosku,koukej si honem vzit tu spravnou!!!
jsem nový člověkkoukej nechat spravit tu starou! Ja ti dam,novej clovek,takova .
sem pičo cool k motorkej
a přilby sis všiml?
Progear 650 (Člen) 30.09.2009 20:52:27 Offline |
tomasNJ psal:svatej psal:tomasNJ psal:
jsem nový člověkkoukej nechat spravit tu starou! Ja ti dam,novej clovek,takova .
sem pičo cool k motorkej
a přilby sis všiml?
Ta helma je hustokrutá.... ! s šachovnicej...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
mimochodem musím říct,že Fijat natom vypadal fakt stylově, kuwa dokážu si přetstavit ty xichty,dyž maník s kolenem na suprčuprerjednapičo je v zatáčce trhnutej takým zjevem. Akorát je škoda, že nemože mít kokosa s koženým chráničema, puntíkatým šátkem kolem držky a kožené brejle, kuwa to už by byl suprčupr nářez
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kakac psal:osiris psal:Kakac psal:..............ať mě osi třeba zabije
...proč ?
Že ti zasírám prostor na hadru
...to víš že mi nic nezasíráš
...s tímhle systémem je ale dobrý to, že ti zmenší objem dat u fotek sám, pokud vkládáš přes horní lištu a ke všemu zatrhneš možnost zmenšit fotky pro fórum, dřív to ale bylo i netaktní vůči lidem který se připojujou mobilně nebo s nízkou rychlostí
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Koldan psal:mimochodem musím říct,že Fijat natom vypadal fakt stylově, kuwa dokážu si přetstavit ty xichty,dyž maník s kolenem na suprčuprerjednapičo je v zatáčce trhnutej takým zjevem. Akorát je škoda, že nemože mít kokosa s koženým chráničema, puntíkatým šátkem kolem držky a kožené brejle, kuwa to už by byl suprčupr nářez
to by byl vrchol masochismu...
Tož kucííí, já Vás spoluzávodící, oknukrencezávodící, přiběhnoucí, na čumendu dolítnoucí taky strašně rád viděl, zvlášť některý, který člověk až tak často nevidí a su rád, že sem se hlavně mohl aspoň zase v posledním racu sezony svezt (jakési pravidlo posledních tří roků bo co kua .. ;) ) a dopadlo to jak to dopadlo. Je to škoda, mohlo to byt ještě vo ten post lepčí, ale bohužel no - na výmluvy se nehraje a platí jenom ty časy a výsledky, ale i tak si myslím, že gut! Jakože časově sme mohli jezdit někde jinde, ale voba sme s Fiatem naznali, že je to nějaký divný pač ty naše časy stály za "N" už v tréninku atd. ale halvně, že sme dojeli celý a v racu a i celkově se podařil tenhle flek - voni ti kuci (P&K) nějak docela kurevsky zrychlili a my zas jaksi spomalili bo co ..... no holt asi tréninkem docíli schopnejch ruk a techniku mají "kapku" lepčí vo tom žádná .......... takže ještě jednou HIP HIP a zasejc někdy třeba u kořalky!
P.S. Když sem vletěl ve Schwantzu do kačera tak se mě kelpala prdel jako prase, ale na druhou stranu sem si tak trošku vodpočtl a dostal novou motivaci vo to víc tahat, ale poslední dvě kola sem lehce povolnil pač ten benzín ....... no doma sem mrkl do nádrže a kdyby to poslední kolo tahal normálně do plnejch tak to asi nevyšlo - v nádrži zbylo tak 2-5 deci!
inkvizitorr (Administrator) 01.10.2009 08:26:36 Offline |
eště přidam besttajmy (doufám že sem to vyzobal správně)
kožuch 2:21:7
fiat 2:24:6
humlák 2:26:5
abik 2:27:2
kakin 2:27:2
mates 2:31:9
michal suzamoto 2:32:4
peťule 2:41:3
pěkné myslim
doba je temná...
osiris psal:Filous psal:Šedá eminence psal:
není to on? http://www.youtube.com/watch?v=qOS1ZMA1 … r_embedded...tag přesně f tomdle místě sem loni při závodech taky dostal hasana, dyš sem dojížděl uš na suchu s mokrejma gumama...naštěstí sem si vodvez enem naraženej roskrok vo bandu...
...myslím že jsem ti s tím ubohým "zavlněním" posílal video
...ale chraň nás toho všechny hlavně nepadat
...no jo, vono to za vjetvema dycky cejtíš jináč neš dyš stojíš za svodidlem
inkvizitorr (Administrator) 01.10.2009 09:31:08 Offline |
mates psal:Inkviz : ty mě furt nějak podceňuješ do rici
Mates - 2:27
sorry vole, sem vás teda prohodil s abikem?
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 01.10.2009 10:13:25 Offline |
mates psal:Inkviz : ty mě furt nějak podceňuješ do rici
Mates - 2:27
mi to nějak neštimovalo....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Tak se taky připojuju ke gratulaci
Jo a ty kurtny nemám. Tentokrát ti Jiřina nic nezkonfiskoval ...........sem ti odpověděl brzo, co?
Ještě ně Tome řekni esli máš ve vidlích vůbec olej bo se ně zdálo na fotkách, že si furt nadoraz.........si hrozné prase
Stránky: 1