Nejsi přihlášen
Re: Zase psi :-))
Je videt, ze jaro je uz za dverma. Diskuzi ovladli cokli, od soboty urcite nabehnou kocky a v nedeli by mohlo byt konecne pekne pocasi, aby se dalo vyjet a nemuseli jsme tu probirat motorkarske kundolizky![]()
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Mour psal:Palouus: ...myslíš ten bílý, či hnědý, nebo
černý
Černej je nádhernej ale v létě mu bude asi dost teplo,ale zas bys měl f garáži parťáka k pivu
a když se u tebe vokážu tak budu vědět,že mě tam někdo aspoň přivítá jak má bejt
a maj móóc rádi vodu![]()
Jebat motorky :-)
mour: doporucuju
je to dobrak a posloucha, k detem urcite dobra volba. Jen bacha na stravu...sou to popelnice a sezerou vsechno (cim vestsi sajrajt tim lip
)a sou na to nachylny a pak sou z nich vyzrany sudy. Chce to poradny granule coz je tak 1500,- mesicne...
A je s nima prdel ale taky potrebujou dost pohybu.
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
...parťáku, brácha by měl na prodej varana...hodnej, přítulnej, k dětem jag dělanej...teda dyš je za sklem...jinak ti ukousne ruku, páč uš má metr...a eště kousek povyroste...ale jag řikám, mazel ![]()
![]()
![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mour psal:...asi jsme se rozhodli pro Labradora
...je to dobrá volba pro úplné psí laiky s malým dítětem (5 let) ?
jelikož ho máme už 11let tak ti můžu říct že jedna z nejlepších. labrouše měl i můj brácha.takže ti ho můžu doporučit. má to ale jeden háček. je dobré si ho zajistit papírovýho od kvalitního chovatele. je dobré se poradit s poradcem chovu retrívrů ve vašem regioně a ten ti i popř. doporučí a řekne kdo bude mít štěnata. je to důležité i z hlediska křížení psů a zdraví toho psa. vím co říkám protože než sem si ho koupil tak sem si hodně věcí oklo toho zjištoval. chce si to taky vybrat klidou povahu(to poznáš i u malýho štěněte). k dětem sou vynikající, zloději by uvařily i kafe kdyby to uměli.prostě vynikající pes. a nejen že ho mám!!!! sou hodní, poslouchají(musíš je to naučit-učí se rychle)ten náš moc neštěká, máme ho v bytě,protože ven už nechce........ jednoduše si kup knihu o psech a tam se to dočteš aby mě někdo nenapad z jednostranosti
a malé foto(dnes už je mu 11let)
momentalně zavostalej
Kelly01 psal:Nám je 11,5..
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C01360.JPG
kelly to je šmudlík![]()
momentalně zavostalej
to: Mour
Pokud nechceš hlídače, tak Labradora určitě ANO! Máme fenku asi 7 let... Neexistuje přátelštější rasa, i když na oko umí celkem přesvědčivě budit hrůzu. Ve skutečnosti se jí bojí ale jen lidi, kteří nemají zkušenost s Labradory.. Pozor ale na jistá rizika:
- absolutně nevhodný pes pro život v domácnosti! Extrémně líná. Některý víc, některý míň... ale líná každý. Z toho vyplývá, že pokud není tvým vášnivým koníčkem vysávání, vytírání a zametání, tak jedině jako venkovního psa! a pamatuj si jednou polevíš a ven ho už nedostaneš! ![]()
- je to rasa, která sežere téměř vše. Takže ho jako štěně musíš celkem hlídat, aby se něčím neotrávilo
- je to rasa, která sežere téměř jakékoliv množství stravy. Odměřené dávky stravy jsou nutností. Jinak vychováš psa s postavou jatečného prasete..
Když potkám majitele, kteří takto zmrzačili psa, říkám si, že by to mělo být trestné! ![]()
- je to rasa, která je náchylná k "displasie kyčelního kloubu". Doporučuji alespoň trochu se zajímat o předky (i když bude bez papírů)... a samozřejmě udržovat tohoto psa ve skvělé fyzické kondici bez nadváhy - to minimalizuje riziko.
- připravit se na to, že někdo z rodiny se bude muset obětovat! Tato rasa vyžaduje etrémně hodně pohybu! Denní dvouhodinové procházky spojené s aportováním a plaváním by mohly stačit. Od dětí to nečekej, budou ho mít rádi, ale tím to skončí. Snad manželka by mohla, jelikož ženy jsou tak trochu předurčeny k otrocké práci..
Sorry, holky!
Jo, a velká zahrada je samozřejmostí!
P.S.: Kdy zajdeme na pivo? Mám říct Jarkenovi ať se pro tebe zastaví až pojede na mašině??? ![]()
..... velký kšefty dělaj velcí kokoti! (Černá kočka, bílej kocour/e.Kusturica)
gapa psal:to: Mour
Pokud nechceš hlídače, tak Labradora určitě ANO! Máme fenku asi 7 let... Neexistuje přátelštější rasa, i když na oko umí celkem přesvědčivě budit hrůzu. Ve skutečnosti se jí bojí ale jen lidi, kteří nemají zkušenost s Labradory.. Pozor ale na jistá rizika:
- absolutně nevhodný pes pro život v domácnosti! Extrémně líná. Některý víc, některý míň... ale líná každý. Z toho vyplývá, že pokud není tvým vášnivým koníčkem vysávání, vytírání a zametání, tak jedině jako venkovního psa! a pamatuj si jednou polevíš a ven ho už nedostaneš!
- je to rasa, která sežere téměř vše. Takže ho jako štěně musíš celkem hlídat, aby se něčím neotrávilo
- je to rasa, která sežere téměř jakékoliv množství stravy. Odměřené dávky stravy jsou nutností. Jinak vychováš psa s postavou jatečného prasete..Když potkám majitele, kteří takto zmrzačili psa, říkám si, že by to mělo být trestné!
- je to rasa, která je náchylná k "displasie kyčelního kloubu". Doporučuji alespoň trochu se zajímat o předky (i když bude bez papírů)... a samozřejmě udržovat tohoto psa ve skvělé fyzické kondici bez nadváhy - to minimalizuje riziko.
- připravit se na to, že někdo z rodiny se bude muset obětovat! Tato rasa vyžaduje etrémně hodně pohybu! Denní dvouhodinové procházky spojené s aportováním a plaváním by mohly stačit. Od dětí to nečekej, budou ho mít rádi, ale tím to skončí. Snad manželka by mohla, jelikož ženy jsou tak trochu předurčeny k otrocké práci..![]()
![]()
Sorry, holky!
Jo, a velká zahrada je samozřejmostí!
P.S.: Kdy zajdeme na pivo? Mám říct Jarkenovi ať se pro tebe zastaví až pojede na mašině???
jak sem psal - máš pravdu, ale s línáním je to stejné jako s ostatními psi. jelikož se z 90% používají jako slepečtí psi, tak jsou také vhodní do bytu.( máš pravdu s uklízením, ale to po každém psovi i krátkosrstém) pokud si přečteš dostupné publikace, tak je labrouš právě vhodným "i" domů. venku vydrží až do -20st. je přátelský a vyžaduje společnost.
s jídlem máš naprostou pravdu a není co dodat![]()
rodokmen je důležitý(vid kelly) naprostá pravda![]()
extrémní pohyb- není až tak oproti honičům, barvířům, atd tak potřebný, ale pohyb jako takový ano. řešil jsem to mimo procházek tak jak si říkal aportováním (hlavně s balonkem,protože ten náš pitomec si klacek vrážel zbrklostí do krku), protože aport je pro ně velká zábava stejně jako plavání. taky má rád sníh![]()
ale v podstatě říkáme to samé - i to že je to super pes (domácí mazel)
viz nahoře
momentalně zavostalej
To: Bery
Máš pravdu, asi jsem to napsal příliš nekompromisně... Prostě, když se smíříš s uklízením může být i doma. Ostatně ta naše je taky doma, ale kdybych měl možnost to vrátit, bude to "venkovní pes"!
a basta!
Další možný tip - bernský salašnický pes
http://moninka001.blog.cz/0610/bernsky-salasnicky-pes
..... velký kšefty dělaj velcí kokoti! (Černá kočka, bílej kocour/e.Kusturica)
gapa psal:To: Bery
Máš pravdu, asi jsem to napsal příliš nekompromisně... Prostě, když se smíříš s uklízením může být i doma. Ostatně ta naše je taky doma, ale kdybych měl možnost to vrátit, bude to "venkovní pes"!a basta!
Další možný tip - bernský salašnický pes
http://moninka001.blog.cz/0610/bernsky-salasnicky-pes
http://www.bernsky-salasnicky-pes.cz/im … holky3.jpg
jako by si mě mluvil z duše. občas se s manželkou o bernskejch sal. bavíme. je to takový nádherný medvídě
ale vzhledem k tomu, že sem začal být alergik na psa tak je Nero(labr.) asi náš poslední
ale máme stejnej vkus![]()
momentalně zavostalej
666killer psal:osiris psal:zdendovi: ty ses woe taky jak tatar
![]()
co mas za program na to zmesovanie?? irfanView??
Killerovka - osobna sekretarka!!
...ImRe, necelejch 300 kb, jednoduchej, ale jde to i ve windows v malovani ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Osi: ja je taky zmensoval, nechtelo se mi, ale 4,5 MB tak to by ti asi mrsklo. No holt sem tu kompresi nastavil jeste malo no.![]()
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Mour and Gapa - pivo okamžitě!
Pro Moura zajedu klidně i autem pro srabáka![]()
, to Pepina včera do mne začala lehce dlubat až při 230 Km/h
.
PS.Kožuch trošku potáhnul a huš to bylo no né?No ano!A NEZMOKLI jsme![]()
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
...no vjeřim, že já bych se posral, dyby na mě ty tvoji mazlici vystartovali
...rukáf, nerukáf
...uš jenom proto mu patří muj vobdif
...jednou na škole sme byli na ekskurzi u vojáků naší lidovje socijalistickodemokratický armády a tam mi navlíkli rukáf, pustili na mě dobrmana a řekli utikej...sem byl tag stvrdlej, že sem udělal tři kroky a uš sem ho měl na ruce...rána jag sviň, já se válel f trávje skoro posranej a s přidřenou pumpou...děkuju pjekně, uš nééé ![]()
![]()
![]()
![]()
Mrkni jak to maj nacvičený u speciálních jednotek
ftp://rex.pes.cz/video/Specialni jednotka.WM
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
osiris psal:filousovi: jenom esli to nebylo trošičku jináč a tys nebyl ten uvjedomělej dobrovolník s rukou hlásíci se aš ke hvjezdám
...no uvjedomělej dobrovolník zrovna né, ale to víš že sem machroval se žvejkačkou v hubje, že tomu štěněti uteču
...no a ten psovot řek: "tag poť, hrdino" ...noa to uš sem couvnout nemoch, to bych byl za debila ![]()
Filous: jo tak takhle chytrej sem byl já! Pak na mě vyplálil z 20 metrů a hups na mě... Jsem nechápal, málem mi vytrhnul ruku z ramene.![]()
Filous psal:osiris psal:filousovi: jenom esli to nebylo trošičku jináč a tys nebyl ten uvjedomělej dobrovolník s rukou hlásíci se aš ke hvjezdám
...no uvjedomělej dobrovolník zrovna né, ale to víš že sem machroval se žvejkačkou v hubje, že tomu štěněti uteču
...no a ten psovot řek: "tag poť, hrdino" ...noa to uš sem couvnout nemoch, to bych byl za debila
Filousi a modřiny na ruce měls?!
Zdenda bude znat jak dopada kombinace starej vykousanej rukav,a spravně naladěnej sebevědomej pes!![]()
![]()
Na předlokti jeden velkej modrej flek,časem přechazejici do zajimavych barviček!![]()
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Rebel:
...no jéjé...a navíc mi ta bestie hnula loktem, tagže sem pag měsíc (to víš, trochu sem to natahoval
) místo tělocviku chodil kouřit za tělocvičnu ![]()
![]()
Zdenda:
...tag tos byl stejnej machýrek jako já ![]()
Jeden čas sem chdil s ovčačkou co jsme měli na hlidani firmy na cvičak.No a tam byl nepsanej zakon že služebně nejmladši děla figuranta![]()
![]()
Po zhruba ročnim pusobeni jako figurant,než dorazily dalši novačci,jsem pochopil par věci:
-pokud ma pes dobrej vycvik,neni čeho se bat.Jde na rukav a jak mu ho nastaviš,tam se zakousne a drži nebo s tebou clouma.
-musiš si pořadně stoupnout,aby tě nesejmul hned při kontaktu.Při běhu je to docela problem.
-davat bacha na mlady,nezkušeny,nebo nesebejisty psi.Ten přiběhne kousne a odskoči a znova před dokola,nebo se nezakousne do jednoho mista ale pořad překusuje jinam.
Ta moje fenka zezačatku překusovala směrem ke krku,at si ji nastavil rukav jak si chtěl.Zakousla se a při každym povoleni překousla viš a snažila se dostat na krk.Při dobihani figuranta v pohybu se rovnou vrhala na krk.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
no ty krávo![]()
ale má to jednu výhodu, nemusí mít vobojek s hrotama aby se mu nikdo nedostal ke krku![]()
chudinka malinkej
některý zvířata jsou verbež![]()
![]()
![]()
![]()
hele parťáku, řeknu ti to asi tachle:
1.Labrador: za chvilku z něj uděláš vyžranýho příjemnýho pohodáře, takovýho čopra
2.Anglickej setr: to je raketa, dyš s nim pudeš na půh hodˇky na procházku tak si u toho dá 20 km jak nic
3.Německej ovčák: no to je taková stará dobrá klasika
Nevim jak tobě, ale mě jako Bandit jasně vychází kombinace 2 a 3.![]()
řikám si hurikán
Vorel: Parťáku, pokud by jenom záleželo na mě tak nejradči toho ovčáka, ale robka má z těchto psíků nepřekonatelný strach. Nemá cenu nic vymlouvat ani vysvětlovat.Ona by chtěla naopak nějakou malou rasu, a já zas po lese nechcu chodit se psem, kterého musíš přes trs křaků přenést na rukách. Tak jsme se domluvili na kompromisu, a to toho labradora ![]()
![]()
Ty Můre,di do teho,je s ním prdel a sů to psi co chcou neustále pozornost,hrátsi,nechat s ehladit apod.Pro malou naprosto skvělá volba,my ho máme doma a zme spokojeni,je to hravej pes,kerej by neublížil nikomu,občas nám vadí,že by moh bejt i trošku vostřejší. Pokud se mu budeš věnovat,je schopnej se skvěle naučit všechny povely.Jo a máme ho doma,přes den,když jsme v práci,tak je na dvorku.Je fakt,že chlupů je z něho dost,ale z kerýho psa nejsou,že jo.A s tím žrádlem je to fakt,kupujeme 15 kg pytel za 1400, Eukanoba se to tuším menuje.Ale nic jinýho nedostává,žádné zbytky od stolu apod.,maximálně ty kokina co se dělaj pro psy.Pár fotek:
40 kilo je 40 kilo,krásbné štěně,že jo?
a toť i s majitelků,kolikrát se musím vo místo rvát![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1