Nejsi přihlášen
Brzdy B12 (jiné ?)
Nazdárek pánové mám problémek
Poladil jsem motor(vačky,dynojet atd) a ejhle brzdy nestíhají nezkoušel jste někdo dávat brzdiče z něčeho jiného
Někdo říkal že to jde ale nevím z čeho
Editoval osiris (01.10.2009 18:06:36)
Život je boj ale né válka
Re: Brzdy B12 (jiné ?)
1langos psal:Nazdárek pánové mám problémek
Poladil jsem motor(vačky,dynojet atd) a ejhle brzdy nestíhají nezkoušel jste někdo dávat brzdiče z něčeho jiného
Někdo říkal že to jde ale nevím z čeho
.....radiální pumpu, pořádný desky a kotouče
....a celýho ho odstroj ať není tak těžkej a Ty nasaď dietku
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
.....pancéře, bez radiální pumpy sami moc nezmůžou.
...pak Ti zbude, dát jiné kotouče, více-pístkové brzdiče, radiální pumpu.
....a to je celkem dost nákladné
....my to s bratrem vyřešili starou R1, k našim Bandaskám
Já tam mám pancířky a brzdí to velice dobře... porovnával jsem to s FZS 1000 a tam je lepší dávkovatelná ale to je tak všechno! Spíš jestli nejni stará brzdovka? A někdo tu psal dát tam DOT 5. To se nesmí dát pokud tam bylo předtim něco jinýho protože to je na silikonový bázi. Ale DOT 5.1 by tam podle mě šla. Tak už je glykolová stejně jako DOT 3 a 4.
1langos psal:Ta dietka bude horší.Mám tam desky sbs a pancéřovky ale brzdy pak vadnou prostě to nebrzdí.A vše je ok,dobře odvzdušněné a prostě to nebrzdí
hodně dělá i podvozek
takže jak psal pes něco vo tom hovně a biči...
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
zzzmrzlinar (Člen) 02.10.2009 09:43:48 Offline |
kojaksro psal:.....pancéře, bez radiální pumpy sami moc nezmůžou.
...pak Ti zbude, dát jiné kotouče, více-pístkové brzdiče, radiální pumpu.
....a to je celkem dost nákladné
....my to s bratrem vyřešili starou R1, k našim Bandaskám
pche, todle řešení si stejně wodkoukal vode mě
1langos psal:Asi pořídím tu radiální pumpu protože páčka je jak když mačkám ho.. a nevím co stím.
To pořízení R1 je super nápad ale horší realizce
Bandit je bandit
jestli je to jako když mačkáš ho... hldal bych možná i příčinu. Mě to s pancéřema přijde na stlačení tuhý dost.
Paladin86 psal:A někdo tu psal dát tam DOT 5. To se nesmí dát pokud tam bylo předtim něco jinýho protože to je na silikonový bázi. Ale DOT 5.1 by tam podle mě šla. Tak už je glykolová stejně jako DOT 3 a 4.
šulík , je to DOT 5.1 silikon free ...
ale di, Ty brepto ...
1langos psal:Tak já nevím brzdovku mám novou,destičky také(zajeté) pumpa funguje ale jak se ohřejí je konec všeho a ani za studena to není nic moc.
.....tak zkus třeba vyměnit desky za rejsingový, ale ty zas toliko nebrzdí když je nezahřeješ. Nebo tam flákni jinou značku desek, ale ty EBC pokud jsou sintrovaný, tuším že označení FAčísloHH, jsou sami o sobě dobrý
...asík blbost, nemáš tam Ty EBC organický? Ty totiž při větším zatížení ( zahřání ),
vadnou.
kojaksro psal:1langos psal:Tak já nevím brzdovku mám novou,destičky také(zajeté) pumpa funguje ale jak se ohřejí je konec všeho a ani za studena to není nic moc.
.....tak zkus třeba vyměnit desky za rejsingový, ale ty zas toliko nebrzdí když je nezahřeješ. Nebo tam flákni jinou značku desek, ale ty EBC pokud jsou sintrovaný, tuším že označení FAčísloHH, jsou sami o sobě dobrý
...asík blbost, nemáš tam Ty EBC organický? Ty totiž při větším zatížení ( zahřání ),
vadnou.
....dost rozdíl
Martin1200 (Člen) 04.10.2009 12:23:27 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2013 12:08:46 Offline |
dneska jsem projel vcera namontovaný EBC sintrovaný a jsou teda dost jedovatý proti tem , co tam byly puvodně
jen se chválim....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
huskyb12 psal:dal sem radiální pumpu Nissin, pancéřovky AMB, brzdovku ELF DOT5 a sintrovaný EBC - podle mě je to dobrý, ale z hovna bič neupleteš a když upleteš nezapráskáš ...
a kdyz zapraskas, budes vod hoven
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Filous psal:hlemejzd999 psal:dneska jsem projel vcera namontovaný EBC sintrovaný a jsou teda dost jedovatý proti tem , co tam byly puvodně
jen se chválim.......dyk to řikam uš spousty let
a je to marný, je to marný, je to marný
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2013 21:44:36 Offline |
Koldan psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:dneska jsem projel vcera namontovaný EBC sintrovaný a jsou teda dost jedovatý proti tem , co tam byly puvodně
jen se chválim.......dyk to řikam uš spousty let
a je to marný, je to marný, je to marný
jako, ze sem tam dál špatný , nebo dobrý ?
hlemejzd999 psal:Koldan psal:Filous psal:
...dyk to řikam uš spousty leta je to marný, je to marný, je to marný
...nééé...ale že si poslech aš za takovou dobu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:hlemejzd999 psal:Koldan psal:
a je to marný, je to marný, je to marnýjako, ze sem tam dál špatný , nebo dobrý ?
ja taky minulej rok pred dovolenou, jsem tam dal ty EBC, vymenil sem origo puvodni a nikdy to tak nebrzdilo jak tedkon . EBC HH sintrovany
hlemejzd999 (Člen) 23.04.2013 11:53:53 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Koldan psal:a je to marný, je to marný, je to marný
no nebudes mi to verit , ale ja sem na svej motorce jeste predni nemenil, ani na sestce (tam jsem repasoval celou zadni a to jsem tam dal nejaky organicky) , ...sem to koupil s novejma a kdyz byla doba na vymenu , tak jsem to prodal no a tuhle jsem koupil s jeste dobrejma a menim az ted
no a motorky predtim ?- to jsem menil dycky pakny
Stránky: 1